Download our app for Android of iPhone
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Nieuw administratief centrum en ruimte voor cultuur én feesten in elke deelgemeente

Fusiegemeente Lievegem is vertrokken. De nieuwe gemeenteraad is geïnstalleerd, en ook de beleidsnota is klaar. Dienstverlening op maat, veilige wegen en het verenigings-leven staan centraal.

News

Illegaal asbeststort eindelijk opgeruimd

Op 19 oktober raakte bekend dat een perceel in de KMO-zone in de Kapellestraat al bijna twee jaar dienst deed als illegale stortplaats voor steenpuin. Het perceel werd ondertussen opgeruimd, maar Groen stelt zich vragen bij de gang van zaken.

News

Nicovrienden klaar voor zesde LRC-cyclocross

De Nicovrienden lieten niks aan het toeval over en staan alweer paraat voor de organisatie van hun zesde nieuwjaarscyclocross rond eetcafé ’t Spoor op ’t Schare in Boekhoute.

News

Aankoop pastorietuin afgerond: Beke krijgt 31 extra parkeerplaatsen

News

Pieter (24) was altijd gepassioneerd door vissen en aquariums, nu maakt hij zijn droom waar

Pieter Janssens opende woensdag de deuren van zijn eigen aquariumspeciaalzaak in de Hendrik Consciencelaan: Creating Nature. “Van absolute leken tot gepassioneerde kenners: iedereen kan bij mij terecht voor hulp en advies.”

News

Nabestaanden verlaten woning van pas overleden vader en dan slaan inbrekers hun slag

Inbrekers vonden, net als twee weken geleden, de weg naar 't Hand en Arisdonk in Waarschoot. Bij de bewoners heerst grote ongerustheid. De politie houdt de buurt extra in de gaten. Zaterdag miste de politie de daders op een haar na.

Alert

Gemeente kent aan drie inwoners titel van ‘Ambassadeur van Waarschoot’ toe

De gemeente kende aan Sandra Martens, Lisa De Cuyper en Jordi Dhooge de titel ‘Ambassadeur van

Waarschoot’ toe.

News

VIDEO. Zijn liedje hielp haar door haar ziekte, nu mag Louise (21 maanden) persoonlijk haar idool Stan van Samang bedanken

Honderden keren zong Liesbeth Loomans ‘Een ster’ aan het bedje van haar doodzieke dochtertje Louise. Vrijdagavond ging ze naar Stan van Samang in cultureel centrum De Herbakker in Eeklo om hem in levende lijve te zeggen hoeveel zijn liedje voor haar, haar gezin en vooral Louise heeft betekend.

News

Politiezone heeft ‘nieuws’ voor de inwoners (onder meer over de nieuwe naam)

Op 1 januari 2019 fusioneert de politiezone Deinze-Zulte met de politiezone LoWaZoNe (Lovendegem, Waarschoot, Zomergem en Nevele). De nieuwe naam wordt politiezone Deinze-Zulte-Lievegem. In de nieuwe zone wordt de informatie naar de burger versterkt.

Alert

De Linde wil toestel aanschaffen dat leven dementerenden aangenamer maakt: “Een fonkeling in de ogen, daar gaat het om”

De dementieafdeling van woonzorgcentrum De Linde wil met de opbrengst van verschillende acties een CRDL aanschaffen. “Een wonderlijk toestel dat mensen met dementie een sprankeltje levensvreugde kan bezorgen”, klinkt het.

News
Download