Welkom thuis!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Kouterstraat nog maar eens oplappen, zal niet helpen, alleen complete make-over is oplossing

De asfaltlaag in de Kouterstraat is op heel wat plaatsen gescheurd. Alweer, amper drie jaar na de heraanleg. De riolering blijkt zo verouderd dat ze instort als er nog eens opgelapt wordt. Daarom krijgt de Kouterstraat een grondige heraanleg.

Wegen en verkeer
Nieuws

“Geen vierde keer op rij verliezen”

“Drie keer op rij verliezen is al veel te veel voor een ploeg als Temse, laat staan dat we nu ook nog eens in Londerzeel aan het kortste eind zouden trekken. Neen, daar mogen we niet aan denken want dan glijden we helemaal af naar de grijze middenmoot”, zegt Stefan Deloose.

Nieuws

Vergeet Damso, hier is het Manneke van Temse

Het Manneke van Temse, alias Nicola ‘Knipo’ De Cock, wil zondag de tribune van het stadion van KSV Temse rood laten kleuren voor de clipopname van zijn WK-lied. Donderdag waren de kinderen van de vrije basisschool in Velle al enthousiaste figuranten.

Nieuws

“Play-offs na zege zo goed als binnen”

In de hoogste provinciale reeks van het basketbal waren alle ogen gericht op het duel tussen Houtem en Scheldejeugd, twee ploegen die samen met Denderleeuw evenveel punten telden. De Temsenaars wonnen uiteindelijk het duel met 67-74 en zetten hierdoor Houtem op twee punten.

Nieuws

Vier jaar cel voor leden van ‘riooldekselbende’

De leden van een Roemeense bende die onder meer in Gent en Deinze ramkraken pleegde door met een riooldeksel ramen van telecomwinkels in te slaan, kregen celstraffen tot vier jaar.

Nieuws

Ploeg met de handen in het haar door geplande ringdijk: “We kunnen toch niet voetballen op een vierkant plein!”

Groot feest bij KWB voor de vijftigste verjaardag, maar de voetballers verslikten zich in hun champagne. Waterwegen en Zeekanaal legt een nieuw overstromingsgebied aan en de ringdijk komt pal op de doellijn van het voetbalplein van KWB.

Nieuws

Schrijverke For Life brengt meer dan tienduizend euro op

De voorbije maanden organiseerde Herman Brys van 't Schrijverke samen met heel wat vrijwilligers weer tal van acties voor 't Schrijverke For Life.

Nieuws

“Er is geen enkele ploeg beter dan wij”

“Ik stel vast dat veel ploegen zich tegen ons ingraven en wachten tot we een foutje maken. Realistisch voetbal noemt men zoiets en misschien wordt het tijd dat wij ook zo gaan denken, maar ik denk niet dat die speelwijze in de aard van mijn spelers terug te vinden is”, zegt Kristof De Witte na het 2-3 verlies tegen Sint-Eloois-Winkel.

Nieuws

Ouders zijn kamperen aan schoolpoort moe: “Voer alsjeblief online inschrijvingssysteem in”

Drie nachten en twee dagen kampeerden buurtbewoners om hun kind ingeschreven te krijgen in de Vrije Basisschool van Velle. Dezelfde taferelen in Tielrode. De ouders pleiten ervoor om net als in Sint-Niklaas een systeem in te voeren waarbij online kan worden ingeschreven.

Nieuws

Tachtig ouders vullen geboortebossen aan

De Temsese geboortebossen zijn tijdens het weekend weer een stukje gegroeid, dankzij nieuwe aanplantingen. In Meulenbroek in Temse kwamen er 64 boompjes bij. Aan het Natuurhuis in Steendorp plantten zestien ouders en grootouders nieuwe bomen aan. Op 24 maart komen er ook nieuwe bomen bij in de geboortebossen van Elversele en Tielrode.

Vrije tijd en hobby
Nieuws
Download