Zijn we bijna thuis?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Michel Van den Brande boos om geruchten niet-nagekomen belofte

Kontrimo-baas Michel Van den Brande, bekend uit de Vier-serie ‘The Sky is the Limit’, reageert verontwaardigd nadat de organisatoren van een benefiet in Hamme meldden dat hij zijn belofte tot sponsoring van drie helikoptervluchten niet zou willen nakomen. “Ik doe er nog een etentje bovenop.”

Nieuws

Bart Selleslags maakt kennis met nieuwe kern

Maandag begon er bij Temse een nieuw tijdperk. Na een welverdiende vakantie riep Bart Selleslags voor het eerst zijn twintigkoppige kern samen. Kenny Van Hoevelen geniet nog van enkele dagen vakantie.

Nieuws

Technodansen tussen de eiken

De eerste editie van het Tone Festival het dansevenement in de Durmetuin in Tielrode lokte honderden technoliefhebbers. Met het festival wou de organisatie de prachtige tuin, met 130 eiken uit de hele wereld, bekend maken bij een nieuwe generatie. Wij proefden de sfeer.(filmpje: (C) editietemse.be)

Nieuws

Technodansen op feeërieke locatie

De eerste editie van het Tone Festival het dansevenement in de Durmetuin in Tielrode lokte honderden technoliefhebbers.

Nieuws

Belgische fietser overlijdt na aanrijding met vluchtmisdrijf

In het Zeeuwse Hulst is een 64-jarige Belgische fietser zondagochtend om het leven gekomen door een aanrijding met een auto. Het slachtoffer komt uit Temse. De bestuurder is na het ongeval doorgereden. De politie is naar de man of vrouw op zoek.

Wegen en verkeer

Techno tussen honderdjarige eiken

Vandaag zaterdag vindt de eerste editie van Tone plaats, een kleinschalig technofestival in het arboretum van de Durmetuin. De organisatie hoopt de prachtige tuin zo bekend te maken bij een nieuwe generatie Tielrodenaars.

Nieuws

“Had in Kortrijk graag een nieuw PR gelopen”

Hoewel Nanouk Stevens (ACW) op de Guldensporenmeeting in Kortrijk een bijzonder scherpe 4.26.48 liet noteren, was de atlete uit Steendorp bij Temse niet helemaal tevreden.

Nieuws

Wase Ocean Couture zoekt eerste miss

Badpakkenlijn Ocean Couture organiseert zaterdag haar eerste eigen missverkiezing op het strand van Bâo Beach in Sint-Niklaas. Bij de twaalf finalistes zitten ook drie Wase dames.

Nieuws

Romagezin met zes kinderen op straat gezet

Dzemail Dzemailji, zijn vrouw en zes kinderen dreigen maandag op straat te belanden. Na drie maanden moeten ze uit hun tijdelijke opvanghuis vertrekken, nadat ze eerder al zes jaar in Anderlecht woonden.

Nieuws

Romagezin met zes kinderen wordt maandag op straat gezet

Dzemail Dzemailji, zijn vrouw en zes kinderen dreigen maandag op straat te belanden. Na drie maanden moeten ze uit hun tijdelijke opvanghuis vertrekken, nadat ze eerder al zes jaar in Anderlecht woonden.

Nieuws
Download