Je kan ook een privé chat starten met een buur
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Pas als we nog eens winnen, zullen we staan waar we echt thuishoren”

Eén week nadat Temse tegen Mandel United niet verder geraakte dan een gelijkspel, gaan de ex-scheepsbouwers op Sint-Eloois-Winkel op zoek naar de volle buit. Makkelijk zal het niet zijn want de West-Vlamingen legden in de eerste competitiemaanden een bijna identiek parcours af dan Temse.

Nieuws

Woon-zorgcentrum met 23 miljoen al grootste investering van volgende legislatuur

Het Temsese OCMW dient deze week de bouwaanvraag in voor de vernieuwing van woon-zorgcentrum De Reiger. Met een kostprijs van maar liefst 23 miljoen euro ligt het duurste project van de volgende bestuursperiode zo al vast.

Nieuws

23 miljoen euro voor De Reiger

Het Temsese OCMW dient deze week de bouwaanvraag in voor de vernieuwing van woon-zorgcentrum De Reiger. Met een kostprijs van maar liefst 23 miljoen euro ligt het duurste project van de volgende bestuurs- periode zo al vast.

Nieuws

“Na de rust hadden we alles onder controle”

Scheldejeugd Temse won zaterdagavond in eigen huis vrij vlot van Panters Baasrode B met 72-58.

Nieuws

Wase forten decor voor grootschalige militaire oefening

De jaarlijkse evacuatie-oefening Storm Tide vindt deze week plaats verspreid over Vlaanderen. “Dinsdag vormden Haasdonk, Kallo en Burcht al het strijdtoneel en woensdag wordt in Steendorp halt gehouden. En ook donderdag vinden er nog oefeningen plaats op verscheidene sites.”

Nieuws

Sylvia Rombaut lijsttrekster Vlaams Belang

Sylvia Rombaut gaat als lijsttrekster voor Vlaams Belang Temse naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Nieuws

Moordverdachte staat nu ook terecht voor drugshandel: Sohaïb A. riskeert drie jaar cel voor dealen coke en cannabis

Moordverdachte Sohaïb A. (32) uit Temse riskeert drie jaar cel voor het dealen van drugs in en rond zijn gemeente. De man moet zich binnenkort samen met drie anderen ook nog verantwoorden voor de moord op Ihsan Celik.

Nieuws

Deze inwoners houden nu al tweede grote bouwproject tegen

De oude Steenbakkerij in Steendorp wordt voorlopig niet omgevormd tot industrieterrein met woningen. Een burgerinitiatief kon de gemeente op andere gedachten brengen. Het Temsese schepencollege het ontwerpplan nu laten vervallen.

Nieuws

Militairen oefenen reddingsactie langs de Schelde

Schrik niet als u de volgende dagen geweerschoten hoort en legerwagens ziet rijden: het leger oefent in de regio voor operatie ‘Storm Tide’.

Nieuws

Barbecuehapjes voor overwinning Beste Café van Temse

Enkele weken geleden stemden de klanten van café The Ranch in Tielrode de zaak, voor het tweede jaar op rij, tot Beste Café van Temse bij de online verkiezing van de krant Het Nieuwsblad.

Nieuws
Download