Rome was not built in a day
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Ticketverkoop <I>‘Stekene in den Grooten Oorlog</I>’ van start

Woensdag 15 augustus start de ticketverkoop voor ‘Stekene in den Grooten Oorlog’. De organisatoren zoeken nog naar mensen die willen figureren in het totaalspektakel.

News

FOTO. Dorpsfeesten zijn opnieuw voltreffer

Het voorbije weekend stond in Kemzeke alles in het teken van de jaarlijkse Dorpsfeesten. Daarvoor werd een goedgevuld programma met heel wat muziek en sport in elkaar gestoken. Zaterdagavond genoten honderden mensen van de optredens van coverband Waterproof Shampoo en de elfjarige Floris Deelen. De organisatie blikte terug op een meer dan geslaagde editie. Zondag trok de braderij en kindernamiddag heel wat bezoekers naar het kerkplein van Kemzeke.

News

Plofkraak op Bpost-kantoor mislukt: “Ik dacht dat het om een gaslek ging”

In het Bpost-kantoor in de Stadionstraat vond in de nacht van donderdag op vrijdag een mislukte plofkraak plaats. Het is de zoveelste in enkele maanden tijd, maar de eerste in het Waasland.

News

Mislukte plofkraak op Bpost in Stekene

Opnieuw hebben onbekenden geprobeerd een plofkraak te plegen in ons land. Dit keer op het Bpost-kantoor van Stekene, vlakbij de Nederlandse grens. Er is geen buit gemaakt.

News

‘De stem’ van de Dorpsfeesten neemt na twintig jaar afscheid

Dit weekend is er heel wat te beleven in Kemzeke tijdens de jaarlijkse Dorpsfeesten. Voor presentator Leo De Clerck wordt het een bijzondere editie. Na 20 edities neemt hij afscheid als ‘de stem’ van de Dorpsfeesten.

News

Stekenaars wandelen zware Dodentocht voor ziekte van Duchenne

Réno Martens en Frans Audenaert staan vrijdag aan de start van de Dodentocht met een bijzonder doel. De Stekenaars willen zo veel mogelijk middelen inzamelen voor het onderzoek naar de ziekte van Duchenne.

Leisure and hobby

“Eindelijk weer echte atletiekpiste”

Ook de beste atleten kunnen voortaan in Stekene trainen. De gemeente krijgt een subsidie van bijna 180.000 euro van de Vlaamse regering voor de aanleg van een nieuwe atletiekpiste.

News

“Het schoentje wringt in de afwerking”

Net als in de eerste ronde tegen Zottegem liet Avanti ook in Givry tal van kansen onbenut en hierdoor eindigt het bekerverhaal (2-0).

News

“Ik zie lange busreis als soort teambuilding”

Avanti speelt zondag in Givry vlakbij Bastogne, 212 kilometer enkele reis, maar Rieno Van Oost heeft een nuttige invulling. “Die lange busreis moeten we gebruiken als een soort teambuilding. Elkaar beter leren kennen en je amuseren. We vertrekken om 12 uur, spelen om 16 uur en zullen niet voor 22 uur weer thuis zijn. De ganse kern mag mee, maar ik kan maar vijftien namen op het scheidsrechtersblad zetten. Woensdag speelden er in Adegem nog 22. Op sportief vlak is een derde amateurklasser, net als ons, een interessante affiche. In de voorbereiding is het moeilijk om die ploegen te strikken voor een oefenmatch.”

News

Weer vinkje meer op bucketlist: kerstmis vieren bij 30 graden

Kerstmis vieren op een mooie zomerdag bij 30 graden? In Stekene kan het. Christel Bauwens realiseerde haar kinderdroom met familie en vrienden.

News
Download