Get rid of surpluses from your vegetable garden
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

FOTO. Nieuwe gemeenteraad van start

Ook in Stekene werd het startschot gegeven van de nieuwe legislatuur. De vijventwintig raadsleden, waarvan elf nieuwkomers, legden onder grote belangstelling de eed af bij de voorzitter Arnoud Heyse. De negentienjarige Giovanni De Looze is de benjamin van de gemeenteraad.

News

Geld en juwelen gestolen tijdens reeks inbraken

News

“Alleen vertellen wie er aan de leiding rijdt, biedt geen echte meerwaarde”

De periode tussen Kerstmis en Nieuwjaar is voor de veldritfans het hoogtepunt van het jaar. Woensdag hield het cyclocross-circus halt op en rond het autocircuit van Zolder. Luc Apers (39) uit Klein-Sinaai was er wedstrijdspeaker.

News

Buurt gaat in beroep tegen plannen nieuwe verkaveling

Een nieuwe verkaveling tussen de Vijfstekestraat en de Merlanstraat in Klein-Sinaai krijgt tegenwind. Buurtbewoners kondigen aan beroep aan te tekenen tegen de plannen.

News

Deze bestuurder houdt het verkeer in Stekene ‘rustiggg’

Smetje, Zorro of Poepie: u kan het zo gek niet bedenken of iemand rijdt er wel mee rond op zijn of haar gepersonaliseerde nummerplaat.

News

Warmste Winterterras fuift met deejay Gunther D

Music for Life editie 2018 is goed van start gegaan. Ook Crammerock wil z'n steentje bijdragen en slaat de handen in elkaar met Jeugdhuis De Cramme om Het Warmste Winterterras te organiseren.

News

Nina organiseert eigen Kerstloop: 650 lopers verwacht

Atletiekkampioen Nina Lauwaert organiseert op 23 december de derde editie van haar eigen Kerstloop in Stekene. Net zoals vorig jaar verwacht ze zo'n 650 deelnemers aan de start. “Het loopevenement leeft echt in het dorp”, ondervindt ze.

News

Gewezen “pleegvader” van Thomas Buffel in cel voor gruwelmoord

Garagehouder Michel Z. uit Stekene zit in de cel op verdenking van moord. De man wordt ervan verdacht een crimineel uit Temse in zijn garage op gruwelijke wijze te hebben omgebracht. De uit Rotterdam afkomstige garagist gaf in het verleden nog onderdak aan voetballers als Thomas Buffel en Gill Swerts.

News

Frans Windhey neemt na 54 jaar afscheid van gemeenteraad

Frans Windhey neemt na vierenvijftig jaar - een record in Vlaanderen - vanavond afscheid van de Stekense gemeenteraad. “Het is nu aan de jeugd.”

News

Drugscrimineel omgebracht in oldtimergarage, eigenaar opgepakt

De beruchte drugscrimineel Raouf B. A. (41), die twee weken geleden vermoord werd teruggevonden in het Nederlandse Kloosterzande, is om het leven gebracht in een garage voor oldtimers in Stekene. De eigenaar van de garage werd opgepakt op verdenking van moord.

News
Download