Jouw feedback is altijd welkom!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Zwaargewond na frontale klap

Een man uit Sint-Niklaas is vrijdagavond zwaargewond geraakt bij een frontale botsing op het kruispunt van de Hoge Bokstraat met de Valk.

Wegen en verkeer

Vader, dochtertje en bestuurder zwaargewond op E17

Na een zwaar ongeval op de E17 in Sint-Niklaas zijn zaterdagochtend drie mensen in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

Nieuws

“Geen meter in de wind”

Sander De Pestel, donderdag ritwinnaar in Kleit, volgt de Canadees William Elliott op op de erelijst van de Ronde van Oost-Vlaanderen. In Maarkedal tekende Robbe Ghys voor een vier op een rij voor Lotto-Soudal. In Herzele triomfeerde Sasha Weemaes.

Nieuws

Vader, dochtertje (6) en man die wil helpen nog in levensgevaar na zwaar ongeval op E17

Bij een zwaar ongeval op de E17 in Sint-Niklaas zijn zaterdagochtend drie mensen in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

Nieuws

Vader, dochter (6) en Bornemnaar die wil helpen nog in levensgevaar na zwaar ongeval op E17

Bij een zwaar ongeval op de E17 in Sint-Niklaas zijn zaterdagochtend drie mensen in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

Nieuws

VIDEO. Chocolatier bouwt Sint-Nicolaaskerk na in chocolade

Eén van de meest opvallende creaties is een grote chocolade versie van de Sint-Nicolaaskerk. De Sint-Niklase chocolatier Wauters werkte twee weken lang aan de maquette, en wil zo ook het 800-jarig bestaan van de stad vieren. De maquette zal daarom vanaf volgend week ook te zien zijn in het SteM, het stedelijk museum.

Nieuws

Swimming Team Waasland aan het feest

Swimming Team Waasland (STW) heeft heel wat medailles geoogst tijdens de recente Belgische kampioenschappen. Voor sommigen was er echter nauwelijks rusttijd, want de Steratlon bevatte ook een onderdeel zwemmen.

Nieuws

Gevaarlijk fietstraject aan viaduct Hoogkamerstraat

In de Hoogkamerstraat ter hoogte van de viaduct oogt het fietstraject nog altijd vrij gevaarlijk. Nochtans staat de start van het nieuwe schooljaar voor de deur.

Nieuws

Nieuw cameranetwerk screent elke auto op parking Waasland Shopping Center

Waasland Shopping Center heeft een nieuw camerasysteem met nummerplaatherkenning in gebruik genomen. Niemand komt nog ongezien in de buurt. Eerder dit jaar kwamen er binnen het gebouw ook al extra camera's en die wierpen intussen al vruchten af.

Vrije tijd en hobby

Stemmige nocturne met De Kunstvrienden

Koninklijke harmonie De Kunstvrienden verzorgt een kioskconcert in het Casinopark in Sint-Niklaas. Hopelijk valt het weer mee.

Nieuws
Download