Are we home yet?
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Nieuwe ketel voor Nieuwkerks bedrijf

Brouwerij en ambachtelijke likeurstokerij Verhofstede beschikt over een grote nieuwe stookketel. "De mogelijkheden nemen sterk toe", klinkt het.

News

Kunstenaars gaan aan de slag met nazipropaganda

News

Vier jaar cel voor dronken bestuurder die Femke in coma reed en kat stuurde naar proces

De Poolse bestuurder die woensdag niet was komen opdagen voor zijn proces na een zwaar verkeersongeval in Sint-Niklaas is door de politierechter in Sint-Niklaas bij verstek veroordeeld tot vier jaar cel. Dat is meer dan de 37 maanden cel die gevraagd waren door het openbaar ministerie.

Alert

Advocaat vraagt confrontatie tussen passagier en doodrijder van 5-jarige Maymouna

De verklaringen van de bestuurder en de passagier die in de auto zaten toen de 5-jarige Maymouna een maand geleden werd doodgereden op de Antwerpse Steenweg, blijven elkaar tegenspreken. De advocaat van de bestuurder, die in de cel zit, vraagt een confrontatie.

News

Ronny (61) overleden na aanrijding: “Hij wilde graag op reis naar India, we laten zijn as straks daar uitstrooien”

De 61-jarige fietser Ronald De Boey, die dinsdag zwaargewond raakte bij een ongeval in de Kongostraat, is overleden. “Ronny had nog zo veel plannen”, zegt zijn rouwende familie. Die laat Ronny’s as uitstrooien in India, het land dat de man nog eens wilde bezoeken.

Traffic

Minder criminaliteit, maar toch vraag naar meer blauw op straat

Volgens cijfers van de stadsmonitor was de criminaliteitsgraad in de afgelopen tien jaar nooit lager. Toch ijveren alle politieke partijen voor meer agenten op straat. Zo blijkt uit het grote kopstukkendebat bij TV Oost.

Alert

VIDEO. Vijf infoborden leggen nieuwe situatie kruispunt Driekoningen Sint-Niklaas uit

Dit weekend wordt het heraangelegde kruispunt Driekoningen in Sint-Niklaas officieel geopend. En om de weggebruikers wegwijs te maken, heeft de stad Sint-Niklaas samen met het Agentschap Wegen en Verkeer en de aannemer vijf infoborden op de site geplaatst.

Traffic

Wase Waterpolo begint er opnieuw aan

De Koninklijke Wase Zwemkring draait als vanouds. Komend weekend vat Wase Waterpolo het nieuwe seizoen aan.

News

Krock sluit (festival)zomer vrijdag duurzaam af

De jongens en meisjes van scouts Sint-Kristoffel in de Heirstraat zetten volop in op duurzaamheid tijdens festival Krock komende vrijdag 21 september.

News

Dronken bestuurder die Femke in coma reed, stuurt kat naar proces

De bestuurder die vorig jaar Femke Schutyser (18) wegmaaide in de Bellestraat, riskeert 37 maanden cel. Grzegorgz J. pleegde vluchtmisdrijf, was dronken en gaf na zijn vrijlating nooit meer thuis. Ook vandaag stuurde hij zijn kat naar zijn proces.

News
Download