The more the merrier
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

FOTO Gulle gevers op Geef- en Neemplein

In zaal Familia in Sint-Niklaas stond opnieuw een editie van het Repair Café en Geef- en Neemplein op het programma. De belangstelling was in ieder geval vrij groot.

News

Dancefestival Thé Dansant voor het eerst op De Ster

Zondag strijkt dancefestival Thé Dansant voor het eerst neer op De Ster. Het rondreizende feestconcept was lang op voorhand al helemaal uitverkocht.

News

Lange rij voor Niels Destadsbader

Waar Niels Destadsbader een act de présence geeft, mag je een behoorlijk lange rij verwachten. In het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas was het eveneens geduld oefenen alvorens je tot op het podium bij de zanger geraakte om zijn nieuwste album ‘Dertig’ te laten signeren. Toch vielen achteraf veel blije gezichten te bespeuren.

News

Aannemers mogen mee putten van SVK vullen met grond van bouwwerven

Vezelcementproducent SVK overweegt om in de toekomst haar kleiputten in gebied De Winningen mee te laten opvullen door aannemers. Momenteel wacht het bedrijf wel nog af of er opnieuw eigen vervuild bouwafval gestort mag worden op het gebied.

News

Geheime plekjes ontdekken? Dat kan voluit tijdens de ‘Terrasjesdagen’

Vanavond zet het eerste pleinconcert op het Sint-Nicolaasplein de zomervakantie officieel in. Dit weekend valt er bovendien op en rond de Grote Markt van alles te beleven tijdens de ‘Terrasjesdagen’.

News

Kampioenen aan het feest in Witte Molen

In sportcentrum De Witte Molen in Sint-Niklaas werden de kampioenen van het voorbije seizoen gevierd. Ook werd tijdens de kampioenenhappening het Sportteam van het Jaar verkozen. De stemming viel in het voordeel uit van DIWI (Deelnemen Is Winnen) dat de Paralympic Swimming Championships op touw zette in Sinbad.

News

Drie bewoners appartementsgebouw raken bij brand bevangen door rook en moeten naar ziekenhuis

Een appartementsgebouw in de Apostelstraat moest woensdagochtend na een brand geëvacueerd worden. Drie bewoners werden met rookintoxicatie overgebracht naar het ziekenhuis.

News

VIDEO. SVK kondigt aan stortactiviteiten stop te zetten

SVK heeft het schepencollege van Sint-Niklaas laten weten dat het ophoudt met storten. Het bedrijf had al een verbod gekregen voor het storten van asbesthoudend afval, maar zal nu ook geen ander bouwafval meer storten in de kleiputten aan de Langhalsbeekstraat.

News

Brouwershof pleit voor een woonerf

De buurt Brouwershof in Sint-Niklaas wil meer veiligheid. Een woonerf lijkt een mogelijke oplossing. De petitie telt 36 handtekeningen.

News

Na de examens: pintje bestellen, water krijg je er gratis bij

De stad Sint-Niklaas lanceert samen met de cafés op het Sint-Nicolaasplein een opmerkelijke campagne. Nog tot en met 1 juli krijgen studenten bij elke alcoholische aankoop gratis een beker water aangeboden.

News
Download