Ken jij nog leuke adresjes?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Regionaal landschap valt in de smaak

Regionaal Landschap Schelde-Durme (RLSD) kan terugblikken op een geslaagd gebeuren rond trage wegen. In Sinaai ging alvast een grote groep op pad.

Nieuws

Eén op de drie Waaslanders koopt hier tweedehands

Nu al is één op de drie Waaslanders klant bij de kringwinkels en dit weekend belooft het helemaal storm te lopen. Tijdens de Dag van de Kringwinkel steken alle vestigingen een tandje bij, met een bijzonder aanbod van opmerkelijke topstukken.

Nieuws

Op school werd een grote zak wiet gevonden, en toch blijft grootschalige razzia mogelijk onbestraft

Een drugsrazzia in het Atheneum in Sint-Niklaas in 2015 riskeert nietig verklaard te worden omdat 304 leerlingen ‘onwettig’ vastgehouden zouden geweest zijn in de sportzaal. Dat werd vrijdag beweerd door de advocaten van de dealers in de rechtbank.

Nieuws

Voor de strafste cafés ter wereld moet je naar Shanghai, Melbourne en... deze Vlaamse stad

Het Sint-Niklase King George behoort al zeker tot de zeven knapst ingerichte horecazaken wereldwijd, nu het café in de finale zit van de World Interior Awards. Opvallend is dat het café klanten uit heel België naar Sint-Niklaas lokt.

Nieuws

Aerobickampioene Marlies wint prijs UGent

Marlies Torfs (25) heeft de Prijs Benny Vansteeland van de Universiteit Gent gewonnen. De prijs wordt sinds 2008 uitgereikt aan een afstuderende topsporter die ook op schoolgebied goede punten scoort.

Nieuws

“Ik wil weer beleving in de ploeg brengen”

Veertien jaar nadat hij zijn trainersloopbaan bij Sinaai begon, staat Michel Leonhart zondag weer aan het hoofd van de Tineljongens.

Nieuws

“We zitten in een positieve flow”

Sint-Niklase Condors boekte vorige week, tegen Basketteam Kortrijk, zijn derde overwinning op rij. Zaterdagavond staat de Oost-Vlaamse derby tegen Gent-Oost Eagles op het programma.

Nieuws

Bryan Bultheel: “Onze moeilijkste tegenstander tot nu toe”

Na de uitschuiver op Kallo wacht White Boys de stadsderby tegen Gerda. Trainer Bryan Bultheel wacht weer heel wat puzzelwerk.

Nieuws

Dag van de Jeugdbeweging op de Grote Markt

De Dag van de Jeugdbeweging is vrijdag 20 oktober en vindt plaats op de Grote Markt van Sint-Niklaas. Een uitgebreid programma wenkt. De voorbereidingen waren afgelopen donderdag al volop bezig.

Nieuws

Hier kun je van de grond gaan met de Kerstman

Een spectaculaire 3D- projectie op het stadhuis vormt het hoogtepunt van Winter in de Stad en meteen ook de afsluiter van de viering van 800 jaar Sint-Niklaas. Het programma neemt helemaal een hoge vlucht met Radio 2's Santa in the Sky.

Nieuws
Download