Carpe diem!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Pret op de ijspiste Grote Markt

De ijspiste Grote Markt Sint-Niklaas komt op volle toeren. De schaatsliefhebbers hebben opnieuw de weg gevonden.

News

Inbrekersbende voert gestolen parfums uit naar Roemenië

Een elfkoppige Roemeense inbrekersbende riskeert tot vijf jaar cel voor tientallen inbraken in parfumeriezaken in onder meer Sint-Niklaas en Dendermonde. De buit werd telkens uitgevoerd naar hun thuisland om daar te worden verkocht.

Alert

Beveren, waar de bijen thuis zijn

Beveren werd gisteren beloond voor de inspanningen die ze er leveren voor de bijen. Ze kregen, net als voor de bloemenrealisaties, drie sterren en steken daarmee alle andere Wase gemeenten de loef af op de jaarlijkse wedstrijd ‘Groene Lente’.

News

Recept Israëlische falafel

News

Idee voor de feestdagen: koken op de wijze van de Romeinen

Erfpunt en Vrouwencentrum vzw brengen een receptenbundel uit met daarin elf gerechten die hun oorsprong kennen in de Romeinse keuken. Een Romeinse waterput in Waasmunster zorgde voor de culinaire en historische inspiratie.

News

Aantal daklozen neemt toe maar nog geen plannen voor permanente nachtopvang

Er liggen nog geen plannen op tafel voor een permanente nachtopvang van daklozen in Sint-Niklaas. Nochtans klinkt zowel bij het Centrum Voor Algemeen Welzijn als het OCMW Gent, waar wel een nachtopvang is, al langer de vraag om daarin te investeren.

News

Wase studenten helpen bij bevallingen in Senegal

News

Shopping center promoot goede doel

Het Waasland Shopping Center promoot opnieuw het goede doel. Dit keer is dat ten voordele van Make-A-Wish.

News

Ga eens op date met een kunstwerk

Kunstgalerie Bleek krijgt een doorstart met een nieuwe ploeg. Vrijdagavond 14 december staat een eerste activiteit op het programma: een ‘blind date’ met kunstwerken van lokale artiesten.

News

‘Ploggen’ voor Warmste Week

Een halve marathon joggen en ondertussen afval en zwerfvuil oprapen, dat heet ‘ploggen’. Dafné Koklenberg uit Sint-Niklaas doet het op 21 december samen met Thomas De Cauwer tijdens De Warmste Week. Mét de hulp van Bartel Van Riet.

News
Download