Waar ligt de parking van Antwerpen?
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Latem viert feest van de Vlaams Gemeenschap

Het Feest van de Vlaamse Gemeenschap gaat door op zaterdag 8 juli 2017 om 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis, Dorp 1, 9830 Sint-Martens-Latem

Nieuws

“We moeten er echt klaar voor zijn”

De Belgische hockeyvrouwen beginnen donderdagavond aan de halve finale van de World League met een thuiswedstrijd tegen Australië. Daarna nemen de Belgen het in hun poule ook nog op tegen Maleisië, Nieuw-Zeeland en Spanje.

Nieuws

Politieman slaat bestuurder maar noteert dat hij zelf geslagen werd

In de zaak tegen twee Gentse politiemannen die beschuldigd werden van onder meer het opstellen van een vals proces-verbaal, slagen en verwondingen en schuldig verzuim, is één agent vrijgesproken en de andere veroordeeld tot 18 maanden cel met uitstel.

Politie en veiligheid

Twee cultuurprijzen voor Liesbeth Lagemaat

Jaarlijks organiseert Sint-Martens-Latem een cultuurprijs, afwisselend voor poëzie, fotografie en koormuziek. Dit jaar was het de vijfde editie van de Karel van de Woestijneprijs voor poëzie. Liesbeth Lagemaat won niet enkel de cultuurprijs, maar won ook de publieksprijs. De andere genomineerden zijn Bart Meuleman, Eva Gerlach, Anneke Brassinga en Mark Boog.

Nieuws

Kandidatuur voor cultuurprijs 'Binus' nog tot uiterlijk 14 juni

De gemeente heeft een tweejaarlijkse prijs in het leven geroepen die een stimulans moet zijn voor het cultureel verenigingsleven in onze gemeente.

Nieuws

Politie: “Inwoners, opgelet voor ontmossers met slechte bedoelingen”

Op haar website waarschuwt politiezone Schelde-Leie, waarin onder meer De Pint, Gavere, Nazareth en Sint-Martens-Latem liggen, voor malafide ontmossers.

Politie en veiligheid
Download