Ken jij nog leuke adresjes?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Titel komt niet op bestelling”

FC Latem deed een slechte zaak in de titelstrijd. De Leieploeg verloor met 1-4 van FC Beervelde maar bleef aan de leiding. Jeff Hauspy moest noodgedwongen toekijken. Hij liep vorige maand een enkelbreuk op en is nog enkele maanden buiten strijd.

Nieuws

Coach Christophe Van Heyste: “Ik onderschat niemand”

FC Latem staat vanavond voor een op papier haalbare opdracht maar niets is minder waar. De Leieploeg krijgt het bezoek van FCDKG Beervelde dat in de rangschikking is opgeklommen naar de vierde plaats. Het ambitieuze FC Latem voert de klassering aan.

Nieuws

Het Davidsfonds laat Frank Degruyter vertellen

Acteur, verteller en regisseur Frank Degruyter brengt op zondag 21 januari 2018 om 10.30 uur het verteltheater "File" in de brouwerijschuur, Dorp 24 te Sint-Martens-Latem. "File" is een voorstelling vol humor, maar is vooral bevrijdend. Na de voorstelling toasten we op het Nieuwe Jaar.Deelnameprijs: DF-leden met ledenkaart: 5 euro Niet-leden: 10 euro

Nieuws

Gentse kunstkenner Tanguy Eeckhout (37) overleden: "Een enorm verlies"

De Gentse kunstkenner Tanguy Eeckhout (37) is afgelopen weekend overleden aan kanker. Hij werkte tien jaar als wetenschappelijk medewerker en curator in het museum Dhondt-Dhaenens in.Sint-Martens-Latem, maar zijn invloed reikte veel verder. “Zijn dood is een enorm verlies voor de hele kunstwereld”, zegt Joost Declercq, directeur van museum Dhondt-Dhaenens.

Nieuws

Nieuwjaarsreceptie in beeld

Een volle sporthal, veel drank, versnaperingen en broodjes, een fotoreportage en een bondige speech van de burgemeester, die vooral alle vrijwilligers bedankte voor hun inzet in 2017, waren gisteren de ingrediënten voor een geslaagde nieuwjaarsreceptie.

Nieuws

Latem bouwt huizen voor wie niet rijk (genoeg) is

Sint-Martens-Latem gaat wo­ningen bouwen voor inwoners die te veel verdienen voor een sociale woning, maar te weinig om op de reguliere markt een huis te kunnen kopen.

Nieuws

Met Latem en/of Nazareth? Als Vincent Van Peteghem burgemeester van De Pinte wordt, komt fusie ter sprake

Als Vincent Van Peteghem (CD&V) de nieuwe burgemeester van De Pinte wordt, is de kans groot dat hij het fusiedebat naar zijn gemeente haalt. Tijdens een gespreksavond maakte hij zijn voorkeur voor een fusie met Sint-Martens-Latem en Nazareth alvast duidelijk.

Nieuws

Vierdejaars brengen levend kerstverhaal

Alle leerlingen van het vierde leerjaar van de vrije basisschool Sint-Jozef hebben vrijdagochtend de Warmste Week afgesloten met een kerstverhaal in een levende kerststal. Met een tikkeltje humor, maar vooral prachtige muziek. Achteraf genoot iedereen van heerlijke warme chocolademelk of glühwein.

Nieuws

Leerlingen brengen kerstverhaal in levende lijve

Alle leerlingen van het vierde leerjaar van de vrije basisschool Sint-Jozef sloten deze morgen de Warmste Week af met een warm kerstverhaal in een levende kerststal. Ze brachten het verhaal met een tikkeltje humor, maar vooral met prachtige muziek. Elke leerling die een instrument bespeelt kwam aan bod. Achteraf genoot iedereen van heerlijke warme chocolademelk of glühwein.

Nieuws

“We nemen deze match zeer ernstig”

FC Latem (leider 3B) speelt zaterdag om 14.30 uur op eigen veld in de kwartfinale van de Hofman Cup tegen SC Oudenhove A dat in 3C op de vijfde plaats staat.

Nieuws
Download