Ken jij nog leuke adresjes?
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Landbouwwagen met stro brandt uit

Om een voorlopig onverklaarbare reden schoot maandag een aanhangwagen met stro in brand. De brandweer van Zottegem kwam blussen, maar de lading en de aanhangwagen waren niet meer te redden.

Politie en veiligheid

Vuilniskar duwt wagen in garage

Een vuilniskar van Ilva heeft maandagochtend rond 7.30 uur in de Coomansgang in Sint-Lievens-Houtem een geparkeerde wagen door de gevel van een aan een woning grenzende garage geduwd.

Nieuws

Openbaar onderzoek stort

De Provincie Oost-Vlaanderen plant samen met de gemeente Sint-Lievens-Houtem een golfterrein op de stortplaatsen van ILvA en De Letter in Vlierzele. In het kader van de opmaak van het ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) wordt van 6 juni tot en met 4 augustus een openbaar onderzoek georganiseerd.

Nieuws

VIDEO. Openbaar onderzoek in Vlierzele: deze plek moet gaan van stort naar golfterrein

In Vlierzele bij Sint-Lievens-Houtem is het openbaar onderzoek gestart naar het golfterrein dat de provincie Oost-Vlaanderen wil laten aanleggen op een voormalig stort. De provincieraad heeft het voorlopige Ruimtelijk Uitvoeringsplan al goedgekeurd. Buurtbewoners kunnen nu de plannen inkijken en eventueel bezwaar aantekenen. Maar heel wat omwonenden vinden dat ze te laat geïnformeerd zijn en zijn het golfterrein ook liever kwijt dan rijk.

Nieuws

“Stap in onbekende”

De Houtemse coach Hanno Poep reageert met gemengde gevoelens op de reeksindeling in de Gents getinte B-reeks. “Sint-Lievens-Houtem ligt nu eenmaal in een uithoek in de Denderstreek en grenst aan Zottegem en Gent ,zodat we vaak tussen die reeksen pendelen.”

Nieuws
Download