Totally for free!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Chiro 't Rotje op kamp vertrokken

Chiro 't Rotje uit Letterhoutem vertrok afgelopen woensdag met de oudste afdelingen op kamp richting het West-Vlaamse Leisele. De jongste afdelingen volgen zaterdag op de bezoekdag.

News

Groeiende gemeenteschool krijgt nieuw klasje tijdens zomervakantie

Enkele vakmannen zijn volop aan de slag met de bouw van een kleuterklasje voor gemeenteschool De Zonnevlier in de Gentsestraat in Zonnegem.

News

"Leerlingen zullen hun speelplaats niet meer herkennen"

Voor de leerlingen van basisschool Klim-Op is de vakantie gestart, maar op school heerst een bedrijvigheid van jewelste. Tijdens de zomervakantie wordt de speelplaats immers helemaal vernieuwd.

News

Fonteintjes op Marktplein spuwen weer water

Kinderen kunnen opnieuw wat verkoeling zoeken op het Houtemse Marktplein. Enkele dagen geleden was een pomp van de fonteinen op het plein stukgeraakt en kwam er geen water meer uit. Nu werkt het systeem weer. “Al heeft het nog wat kinderziekten”, zegt schepen van Openbare Werken Tim De Knyf (NH). “Het programmeren lukt nog niet zo vlot maar het komt wel. Intussen is er toch weer wat waterplezier.”

Traffic

Dj Frank(en) op N-VA-lijst

Bekende Bavegemnaar Frank De Roo is een van de nieuwkomers op de N-VA-lijst die deze week werd bekendgemaakt. “Frank heeft een verleden als dj bij de lokale radio's Mexico en Radio Rio en wordt in Bavegem soms dj Franken of zelf dj Theo Franken genoemd”, zegt N-VA-voorzitter Degroote al lachend. “Een grappige naamverwijzing, al is onze Bavegemse Frank(en) vandaag een ernstig businessmanager in de banksector.”

News

Berenfeesten zetten Vlierzele letterlijk op stelten

De Gezinsbond Vlierzele-Zonnegem organiseert van morgen vrijdag tot maandag voor de achtste keer de Berenfeesten. “We zetten Vlierzele letterlijk op stelten”, zegt woordvoerder Stefaan Deconinck.

News

Berenfeesten op stelten

De voorgaande jaren heeft de Gezinsbond de kermis van Vlierzele een nieuwe dynamiek gegeven door het organiseren van de Berenfeesten. Op 6, 8 en 9 juli staat inmiddels al de achtste editie op het programma.

News

Net nu begeeft pomp het: fonteinen die verkoeling brengen staan droog

Net nu een beetje verkoeling meer dan welkom zou zijn, laten de nieuwe fonteinen op het Houtemse Marktplein het afweten.

News

Proclamatie zesde leerjaar

Onlangs ontvingen de zesdeklassers van Klim-Op Bavegem hun getuigschrift basisonderwijs. De school liet dit niet onopgemerkt voorbijgaan en organiseerde een afscheidsfeestje in stijl in de parochiezaal.

News

Brandweerpost Letterhoutem zoekt nog extra spuitgasten

De brandweerpost in de Letterhoutemse Keiberg breidt stilaan uit en krijgt ook meer materieel. De korpsoverste is nog op zoek naar extra brandweermannen.

Alert
Download