Secondje, het wachten loont de moeite!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Dronken bestuurster rijdt tegen woning

De politie kreeg zaterdagochtend om 6.10 uur melding van een verkeersongeval in de Edestraat, meer bepaald op de smalle verbindingsweg tussen de kerk en de Edestraat.

Wegen en verkeer

“Willen provinciale centra nog bekender maken”

Met Oost-Vlaanderen Zomert op 26 augustus en 17 september worden de provinciale domeinen in het Meetjesland op een sportieve of muzikale wijze met elkaar verbonden. “Een leuke uitdaging”, vertellen de organisatoren.

Nieuws

FOTO & VIDEO. Vernieuwde Oogstfeesten meteen schot in de roos

Het Watervlietse feestcomité kijkt meer dan tevreden terug op de terugkeer van de Oogstfeesten op het Stee. “We zijn heel erg blij met de gang van zaken” vertelt Dirk Calsijn, enthousiast lid van het feestcomité.

Nieuws

Politie zoekt getuigen van ongeval met vluchtmisdrijf

In de nacht van zondag op maandag jongstleden gebeurde in de Ketterijstraat in Watervliet een verkeersongeval met vluchtmisdrijf.

Wegen en verkeer

Dubbele kop-staart-aanrijding

Op de wijk Hoogte in Sint-Laureins gebeurde afgelopen vrijdagavond omstreeks 19.30 uur een dubbele kop-staart-aanrijding.

Nieuws

Feestcomité pakt opnieuw uit met Oogstfeest

Na meer dan twintig jaar pakt het Watervlietse feestcomité op 15 augustus opnieuw uit met een heus Oogstfeest op het Stee in Watervliet.

Nieuws

Afscheid in Cadillac uit 1948

De afscheidsplechtigheid van William De Smet uit Waterland-Oudeman, jarenlang baas van de autoscooters op tal van kermissen, was om meer dan één reden een unieke gebeurtenis.

Nieuws

Feestcomité pakt uit met Oogstfeest

Na meer dan twintig jaar pakt het Watervlietse feestcomité op 15 augustus opnieuw uit met een heus Oogstfeest op het Stee. “Het wordt een totaalspektakel”, luidt het binnen het comité.

Nieuws

Afscheid van William De Smet

William De Smet, jarenlang uitbater van de autoscooter op tal van kermissen, werd gisteren in de voormalige kapel van het Godshuis in Sint-Laureins ten grave gedragen. De plechtigheid werd bijgewoond door een tweehonderdtal vrienden, kennissen en collega-foorkramers.

Nieuws

Politie zoekt getuigen

Op 08/08 omstreeks 19.30 uur merkte een bewoner in de Caatsweg te Sint-Lauriens een klein 'mosgroen' wagentje met, vermoedelijk, Belgische kentekenplaat op waarbij een manspersoon een zwaar pakket uit de gracht haalde. Manspersoon ongeveer 40 jaar oud, normaal gebouwd, drager van blauwe werkbroek en hoedje. Getuigen die de politie verder kunnen helpen in hun onderzoek mogen dit steeds melden op 09/376 46 46

Politie en veiligheid
Download