Zijn we bijna thuis?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“We hadden een loodzwaar programma”

In zijn eerste vier matchen kon nieuwkomer Krekenland alleen Deinze verslaan. Het haalde dan ook slechts vier op twaalf.

Nieuws

65-gers smullen en genieten

De 65-jarigen van Sint-Laureins genieten maar al te graag van het leven. “Dat kan je wel zeggen” vertellen de organisatoren van deze reünie. “We hebben maar liefst 53 smulpapen die graag de voetjes onder de feestdis steken. Gezellig keuvelen en verhalen ophalen uit de tijd van toen. We kijken nu al uit naar de volgende bijeenkomst.”

Nieuws

Andere uitbater voor recyclagepark maar voor wie afval brengt, verandert niets

Als de gemeenteraden van Sint-Laureins en Kaprijke, respectievelijk vanavond en volgende week donderdag 24 oktober, hun fiat geven, komt de uitbating van het Sentse recyclagepark in handen van afvalintercommunale IVM.

Nieuws

Visser haalt niet-ontplofte bom boven uit Leopoldskanaal

Thierry Van de Voorde uit Waterland-Oudeman beleefde afgelopen weekend enkele hachelijke ogenblikken, zonder het eigenlijk zelf goed te beseffen.

Nieuws

Onthaalmoeders smullen van heerlijk ontbijt

De schepenzaal van het Sentse gemeentehuis was afgelopen zaterdagmorgen, in alle vroegte, het decor voor een heerlijk ontbijt. Het Lokaal Overleg Kinderopvang, kortweg LOK genoemd, inviteerde samen het gemeentebestuur, de Sentse onthaalmoeder.

Nieuws

Nieuw politiekantoor opent binnen twee jaar

Het nieuwe politiegebouw van Meetjesland Centrum, op het terrein achter het huidige politiekantoor, krijgt vorm. De politieraad en het personeel kregen de primeur van de maquette van een gebouw dat 7,8 miljoen euro kost en eind 2019 moet klaar zijn.

Politie en veiligheid

“Onze thuisreputatie verdedigen”

Met 4 op 9 heeft promovendus Krekenland de competitiestart niet gemist. Vooral omdat het al tegen de titelkandidaten Zele-Berlare en Moerbeke speelde. Vandaag moet SKW het opnemen tegen Lochristi-Wachtebeke, een derde topteam.

Nieuws

“Een collectief heel sterke prestatie”

Na winst op Maria-Aalter pakten de Goalgetters nu ook thuis de volle pot tegen Kaprijke-Bentille (5-2). Hierdoor komt Sente op een gedeelde derde plaats naast DKW Evergem en Nevele.

Nieuws
Download