Get to know your neighbours through Hoplr
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Man spreekt agressieve jongeren aan op hun gedrag maar toen ging het pas echt goed fout

De Sint-Margrietestraat in Sint-Margriete werd eerder deze week opgeschrikt door een geval van ernstige agressie toen een man enkele jongeren aansprak die zich bezighielden met baldadigheden.

News

Belgian Deaf Devil Niels (20) heeft een doel voor volgende zomer (en dat verklapt hij nu al)

Niels De Schepper, de voorbije zomer nog actief bij de Belgian Deaf Devils U21 op het EK in Zweden staat voor een spannend weekend. “Zaterdag ben ik te gast bij VRT voor opnames van het programma ‘Vandaag over een jaar’ van Cath Luyten” zegt Niels.

News

Politiek bloed bij de familie Van de Vijver

Er stroomt politiek bloed door de aderen van de familie Van de Vijver uit Waterland-Oudeman.

Alert

Man valt van koets

In de Kruyersweg in Sint-Laureins viel afgelopen dinsdag een gewonde. Hij werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis AZ Alma in Eeklo.

News

Oudemans stroomt uit kermistap

News

Oude pastorij krijgt nieuwe invulling met workshops “voor zowat alles”: “Spullen herstellen is beter dan zomaar weggooien”

“Voor wie wil leren. Het maakt niet uit wat. Wij geven workshops voor zowat alles. Breien, houtbewerking of robots bouwen. Je kan het zo gek niet bedenken of wij doen het.” Met dat concept krijgt de voormalige Sentse pastorij een nieuwe invulling.

News

Grafisch ontwerper Jos Notteboom wint internationale prijs voor etiket

Grafisch ontwerper Jos Notteboom viel in de prijzen op de Pentawards, een internationale wedstrijd voor verpakkingsdesign. Onlangs ging Jos zijn trofee ophalen in New York.

News

Gemeente beloond voor promotie zonnepanelen

News

Joke Schauvliege toont ‘haar’ Meetjesland aan collega's van Vlaamse regering

Het Vlaamse parlementaire jaar ging gisteren van start in het Sentse Godshuis, tijdens de jaarlijkse Away Day. “Mijn collega's zijn onder de indruk van het gebouw”, vertelde Joke Schauvliege, zelf afkomstig uit Evergem.

News

Vlaamse regering te gast in Sents Godshuis

Het Vlaamse parlementaire jaar startte vanmorgen in het Sentse Godshuis tijdens de jaarlijkse Away Day van de Vlaamse regering. “Mijn collega’s zijn onder de indruk van het gebouw” vertelde Joke Schauvliege na de ministerraad.

News
Download