Hoplr is a safe and private neighbourhood network
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Man ramt geparkeerde wagen in kapsalon: “Gelukkig gebeurde dit niet overdag”

De bestuurder van een bestelwagen heeft zaterdagochtend een geparkeerde auto in de gevel van een kapsalon geramd. Het ging om de wagen van de uitbaters van de zaak. Ook vier andere auto’s werden vernield.

News

VIDEO. Van oude steenbakkerij naar nieuwe brouwerij

Brouwerij The Musketeers, bekend van zijn Troubadourbieren, is gestart met de bouw van een nieuwe brouwerij op de voormalige steenbakkerssite aan de Reepstraat. Marc Marin volgt de werkzaamheden op de voet op en maakte volgend verslag.

News

Feesten voor honderd jaar bevrijding

Tijdens de bevrijdingsfeesten, van 16 tot en met 18 november, voeren muziek en een heuse stoet de inwoners van Sint-Gillis-Waas honderd jaar terug in de tijd.

News

Geen akkoord over verdeling mandaten

De partijen CD&V en Groen bereikten gisteravond nog geen definitief akkoord over de verdeling van de mandaten. Komende maandag, 12 november, zitten beide onderhandelaars opnieuw samen, in de hoop de knoop alsnog door te hakken.

News

Allerzielen door de lens van Marc Marin

Het voorbije weekend herdachten we onze dierbaren. Marc Marin maakte hiervan een ingetogen stuk.

News

Steven (47) mag meespelen in musical ‘40-45’: “Ik voelde me precies op een auditie van ‘The Voice’”

Steven De Beule (47) speelt de komende weken als enige inwoner van Sint-Gillis-Waas mee als figurant in de nieuwe Studio 100-musical ‘40-45’.

News

Vandalen blazen vuilnisbakken op met zwaar vuurwerk

Vandalen hebben in de nacht van zondag op maandag op twee verschillende plekken vuilnisbakken opgeblazen. Dat was onder meer het geval op het speelplein in de Houtvoortstraat in Sint-Gillis-Waas. De daders gebruikten vermoedelijk zwaar vuurwerk als explosief.

News

Vandalen blazen vuilnisbakken op

Vandalen hebben tijdens de nacht van zondag op maandag op twee verschillende locaties in Sint-Gillis-Waas vuilnisbakken opgeblazen. Dat was onder meer het geval op een speelpleintje in de Houtvoortstraat. De daders gebruikten vermoedelijk zwaar vuurwerk als explosief.

News

CD&V en Groen keuren elk apart verdeling mandaten goed

De partijen CD&V en Groen zijn het elk apart intern eens geworden over de verdeling van de mandaten. Nu maandag zitten ze samen om daarover een definitief akkoord te sluiten.

News

Straf met uitstel voor dorpeling die nieuwe postbode terroriseerde

De man die de nieuwe postbode van Meerdonk twee jaar geleden belaagde, bedreigde en saboteerde is door de correctionele rechtbank van Dendermonde veroordeeld tot zes maanden cel met uitstel. Hij moet zich psychologisch laten begeleiden.

News
Download