An Englishman, an Irishman and a Scotsman walk into a bar...
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

FOTO. Gemeenteraad geïnstalleerd onder grote belangstelling

Ook in Sint-Gillis-Waas werd het startschot gegeven van de nieuwe legislatuur. De vijventwintig raadsleden legden onder grote belangstelling de eed af bij Remi Audenaert. Hieronder ook uittredend burgemeester Chris Lippens en Vlaams parlementslid Koen Daniëls die als raadslid zullen zetelen.

News

Gemeentebestuur neemt maatregelen nadat het voor meer dan 87.000 euro opgelicht is

Het gemeentebestuur van Sint-Gillis-Waas is de afgelopen twee jaar voor 87.000 euro opgelicht door een medewerker van haar financiële dienst. Dat blijkt uit een onderzoek van de Vlaamse overheid. Fraude die volgens oppositiepartij N-VA vermeden had kunnen worden. Het gemeentebestuur zelf zegt dat het maatregelen heeft genomen.

News

VIDEO. Kerstconcert in nokvolle Sint-Corneliuskerk

Op 26 december bracht Davidsfonds Wase Polders Meerdonk het kerstconcert 'U zijt wellekome'. Een nokvolle Sint-Corneliuskerk genoot met volle teugen.

News

Boekhoudster gemeente Sint-Gillis-Waas ontslagen na verduisteren 87.000 euro

In het Oost-Vlaamse Sint-Gillis-Waas is een boekhoudster van de gemeente ontslagen nadat ze 87.000 euro uit de gemeentekas zou verduisterd hebben.

News

Geld en juwelen gestolen tijdens reeks inbraken

News

VIDEO. Het jaar 2018 in beeld

Het jaar 2018 zit er bijna op! Ook in Sint-Gillis-Waas was er het afgelopen jaar heel wat te beleven. Er waren heel wat hoogtepunten, maar de Bevrijdingsfeesten zal in het collectief geheugen van de inwoners gegrift zijn.

News

Raymond Smetstraat baadt in kerstsfeer

De Raymond Smetstraat baadt momenteel in de kerstsfeer. Marc Marin ging even de sfeer opsnuiven en maakte een mooi verslag. Voor wie nog even de nostalgische kerstsfeer van weleer wil opsnuiven is dit 'the place to be'.

News

Kerstman gehuldigd voor 25 jaar trouwe dienst

Roger De Wilde is op de kerstmarkt van Sint-Gillis-Waas gehuldigd voor zijn jarenlange inzet als… kerstman

News

Haaienfossiel van 100 miljoen jaar oud eenmalig tentoongesteld

Amateurpaleontoloog Luc De Coninck deed de vondst van zijn leven op een strand in Noord-Frankrijk. Hij vond een haaienfossiel van zo'n 100 miljoen jaar oud. De vondst is dit weekend uitzonderlijk te bekijken in het Huis van de Evolutie.

News

Best Pittig maakt soep voor Berrefonds en Mucovereniging

News
Download