Rome is niet op één dag gebouwd
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

J-Team organiseert 'Bike&Fun'

Moutainbikeclub J-Team maakt zich op voor de tiende editie van hun fietshappening Bike&Fun. "Op 1 juli kunnen de deelnemers zich vanaf 13 uur aanmelden in 't Rosco aan de Leuzesesteenweg 241", zegt Jan Van Cauwenberghe.

Nieuws

Grootverbruiker maakt al het water op en legt gemeente zo goed als droog

De druk op het leidingwater viel woensdagavond en gisteren zodanig terug dat verschillende gezinnen zonder leidingwater kwamen te zitten. De oorzaak is volgens Farys een abnormaal grote afname. Ze zijn op zoek naar de dader.

Nieuws

Top-skater organiseert kamp tijdens vakantie

Van maandag 10 tot vrijdag 14 juli organiseert Buurtsport Ronse een skatekamp op het skatepark aan ’t Rosco. "Elke dag kan je er van 13 tot 15.30 uur terecht voor het aanleren van de coolste tricks en beste moves", belooft de Sportdienst. "De lesgever is niemand minder dan Kevin Tshala, Ronsenaar en één van de beste skaters van België. Op vrijdag 14 juli is er trouwens een uitstap gepland naar het skatepark Rampaffairz in Wevelgem."

Vrije tijd en hobby

Zomeractie tijdens de wekelijkse markt

Zaterdag 24 juni, woensdag 28 juni en zaterdag 1 juli 2017 organiseren het stadsbestuur en de markthandelaars een zomeractie tijdens de wekelijkse markt. Wie op de markt aankopen doet, maakt kans maakt op één van de 100 aankoopbonnen van 10 euro.

Nieuws

Edith kan eindelijk de held bedanken die haar hielp na levensgevaarlijk ongeluk, maar is nog op zoek naar een tweede

Wanneer Edith terugdenkt aan het ongeval dat op de E17 gebeurde met haar camper, krijgt ze nare herinneringen. Het had niet veel gescheeld of ze zou samen met haar kleinzoon de dood tegemoet gereden zijn. Maar twee mannen hielpen hen, waardoor de vrouw uit Ronse alleen maar met dankbaarheid terugdenkt aan het moment. Al enkele weken zoekt ze naar de identiteit van haar redders en nu kon Radio 2 Oost-Vlaanderen haar alvast herenigen met één van de twee mannen. En dat leverde een prachtig moment.

Nieuws

“7.000 euro nodig voor een boek met harde kaft”

‘Ontdooien’ heet het eerste boek van Joost Elet uit Ronse. “Om het boek zo goed als mogelijk uit te geven, werk ik via crowdfunding. Hoe meer ik ophaal, hoe beter ik het boek kan verdelen.”

Nieuws

De mini-onderneming Cosmopolitan verdubbelt de waarde van haar aandelen en schenkt de rest aan het goede doel

De leerlingen van 5 en 6 Handel van Da Vinci Campus Ronse hebben met hun mini-onderneming Cosmopolitan 10 euro dividend aan hun aandeelhouders uitbetaald en schonken de rest van de opbrengst aan Villa Rozenrood, een organisatie die vakanties organiseert voor gezinnen met zieke kinderen.

Nieuws

Vorkheftruckchauffeurs geïntoxiceerd door uitlaatgassen

In het stockage- en verpakkingsbedrijf voor tweedehandskledij en -schoenen Ets Bernard Verplancke, in het centrum van de Henegouwse gemeente Amougies, raakten gistermiddag twee personen geïntoxiceerd door de uitlaatgassen van hun vorkheftruck.

Nieuws
Download