Hoplr ondersteunt de lokale gemeenschap
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Loon naar werken”

Arne De Groote kreeg in Herzele de Trofee Daan Myngheer voor de meest strijdlustige renner van de Ronde van Oost-Vlaanderen.

Nieuws

Geslaagd feestweekend manège Kerselare

Wim en Barbara Gilleman mochten weer heel wat ruiters en supporters verwelkomen op het feestweekend van de manège Kerselare. De fuif op vrijdag, de opendeur op zaterdag met gratis ritjes op ponys en animatie voor de kinderen en de demonstratielessen op de buitenpiste lokten telkens veel belangstelling. Op zondag stonden nog de jumping HRVV en het eetfestijn op het programma.

Nieuws

Leuke fietsnamiddag voor leden dekenij

Jo Detandt nam de leden van dekenij Oudenaardse Steenweg in de Sint Annastraat op sleeptouw voor een fietstocht over dertig kilometer. Het weer viel, gezien de onweders in de voormiddag, enorm mee en de 42 deelnemers beleefden een aangename namiddag. Er kon even verpoosd worden bij een drankje in Kerkhove en daarna ging het non-stop richting café De Knok voor een hapje en een drankje.

Nieuws

Zevende buurtfeest residentie Smallendam

Onder impuls van Walter Roman vond het zevende buurtfeest plaats aan de residentie Smallendam waar de bewoners elkaar helpen bij allerlei klusjes waar nodig. Juliette Vandekerckhove (midden vooraan op de foto) was met haar 97 lentes de oudste van 26 aanwezigen. Die genoten eerst van het aperitief gevolgd door de barbeçue waarna ook nog de ijskar van Peter Verlinden langs kwam.

Nieuws

Benefiet voor zieke Sarah levert ruim 11.000 euro op

Liefst 11.271 euro. Dat is het mooie resultaat van het eetfestijn dat de vriendenkring De Winter voor Sarah Vandersteene (23) uit Eine heeft georganiseerd. Het meisje lijdt aan de zeldzame ziekte Von Hippel-Lindau of VHL.

Nieuws

Chiro verhuist eerstdaags naar nieuwe lokalen

De Chiro van Eine kan na de openingsactiviteiten op 8, 9 en 10 september terecht in de nieuwe lokalen op het speelplein in de Sint Annastraat. De locatie leent zich uitstekend voor buitenactiviteiten.

Nieuws

“Mooie, maar moeilijke affiche”

Na de zorgeloze overwinning bij Jong Lede volgt in de Croky Cup een nieuwe, echt te duchten uitdaging voor KSVO. Het ambitieuze Dender wil immers hogerop en de beker is voor hen hét platform om dat te bewijzen.

Nieuws

Trainer Stefan Leleu: “Een zorgeloos seizoen met enkele pieken”

Het voetbalhuwelijk tussen Stefan Leleu en KSV Oudenaarde gaat al zijn tiende jaar in. In deze vluchtige voetbaltijden, totaal niet evident; tenzij de fundamenten gebaseerd zijn op wederzijds respect én op duidelijke afspraken.

Nieuws

“Ook ik zal me moeten bewijzen”

Vorig jaar bijna, dit seizoen effectief speler bij Oudenaarde. Elimane Coulibaly zal er alles aan doen om de Oudenaardse harten sneller te doen kloppen. Hij wil weer genieten van het spelletje én hij wil de hoge verwachtingen inlossen.

Nieuws

VIDEO. Vrije bivakzones (te) vaak onverantwoordelijk gebruikt

De zogeheten vrije bivakzones, dat zijn plaatsen waar er uitzonderlijk in de vrije natuur mag worden gekampeerd, worden te vaak niet gerespecteerd. Dat zeggen de boswachters van Natuur en Bos, die in onze provincie vier van dergelijke kampeerzones beheren: in Zingem, Brakel, Melden en in het Stropersbos in Stekene. Kampeerders komen er feestjes houden en ontsteken kampvuren waar dat niet mag.

Nieuws
Download