Gebruik jij onze mobiele applicatie al?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Uitwedstrijd op Gooik een absolute topper”

Hoewel Oudenaarde pas promoveerde, staat het na tien matchen nog ongeslagen aan de leiding. “Met onze uitwedstrijd tegen Gooik staat zondag een absolute topper op ons programma”, weet voorzitter Philippe Depluverez. “Die tegenstander is immers met slechts één nederlaag onze naaste achtervolger. We zijn de onverwachte, maar terechte koploper. Wingene, dat op de derde plek staat, volgt al op zes punten. Oudenaarde en Gooik zijn dus ook titelkandidaten. In hun onderling duel kan veel afhangen van de openingsset. Het resultaat kan druk zetten op één van beide teams. De titel is voor ons geen must, maar de spelersgroep heeft vertrouwen.”

Nieuws

“Moeten iets rechtzetten”

Nadat het slechte weer de match tegen Wilrijk onmogelijk had gemaakt, krijgt Haantjes Fireballs Oudenaarde nu zondag met Hansbeke de huidige nummer één uit de rangschikking over de vloer. Opworp om 17 uur.

Nieuws

Politieraad geeft fiat voor nieuwbouwproject

De politieraad van de zone Vlaamse Ardennen geeft zijn principiële goedkeuring voor de realisatie van een nieuwbouwproject op de huidige site aan het Minderbroedersplein in Oudenaarde.

Politie en veiligheid

Spoedverpleegkundigen steunen Kikker Cas

Eddy De Jonghe gaf namens de spoedverpleegkundigen van AZ Oudenaarde in Den Obus een cheque van 2.000 euro aan Hélène Poncelet voor Kikker Cas. Het geld zal gebruikt worden voor ‘Kikker Cas op spoed’, waarbij kinderen die op de spoedopname komen een kleurboekje krijgen van kikker Cas. Er zijn al buttons van kikker Cas en er wordt bekeken om een knuffeltje van de kikker te ontwerpen.

Nieuws

Okra-Bevere leert Sociaal Huis kennen

Voorzitter Adrien Browaeys van Okra-Bevere bracht met 50 van de 150 leden een bezoek aan het Sociaal Huis aan de Meerspoort. Bedoeling was de senioren wegwijs te maken in de mogelijkheden die het Sociaal huis te bieden heeft inzake bijstand en info. Johanna Van De Populiere en Katrien Lamon stonden na de koffie in voor de toelichting en een rondgang in het gebouw.

Nieuws

“Hoop dat Mehdi Radaj en snel weer bij is”

G&H Oudenaarde staat op de twaalfde plaats. De geel-blauwen trekken vanavond voor een vooruitgeschoven wedstrijd naar SV Waregem en hopen er hun derde competitiezege te behalen. “We willen zo snel mogelijk uit de gevarenzone weg”, aldus secretaris Geert De Naeyer. “We kregen dit seizoen al met heel wat blessures af te rekenen waardoor we voortdurend aan de ploeg moesten sleutelen. Ik hoop dat Mehdi Radaj op korte termijn zijn wederoptreden kan vieren. Hij blijft een belangrijke pion voor ons. We hebben veel oudere spelers in onze kern en nood aan vers bloed. Geen simpel gegeven want het veldvoetbal is een serieuze concurrent.”

Nieuws

Oudenaarde viert kerst op drie pleinen

Voor het eerst vindt in Oudenaarde de jaarlijkse kerstmarkt op drie locaties plaats. De nieuwe Markt is het decor voor de overdekte ijspiste en ook op de Kleine Markt en het Droesbekeplein staan kerstchalets.

Nieuws

Compostellastappers steunen Rap op Stap

Vorig jaar stapten Carine Portois, Fientje Buysschaert, Luc Van Vooren, Lucien De Schepper, Marnic Vlieghe en Marc Audoor vanuit Leon naar Santiago de Compostella. De vrienden lieten zich sponsoren en schonken de opbrengst aan Oudenaardse burgers die het financieel minder goed hebben. De cheque van vijfduizend euro werd overhandigd aan vzw Rap op Stap in het Sociaal Huis.

Nieuws

Uitgestelde speeldag op 10 en 11 februari

Het Provinciaal Comité van de Voetbalbond besliste om de uitgestelde wedstrijden van speeldag 15 van zaterdag 9 en zondag 10 december te verplaatsen naar het weekend van zaterdag 10 en zondag 11 februari 2018. Het ging niet om een afgelasting in blok, want op zaterdag konden alle wedstrijden worden afgewerkt. De uitgestelde matchen van de jeugdteams worden niet meer gespeeld. De wedstrijden van de eerste ploegen die werden uitgesteld tijdens het weekend van zaterdag 2 en zondag 3 december, werden verplaatst naar het paasweekend op zaterdag 31 maart en zondag 1 april.

Nieuws

“Match tegen Hansbeke is een goede training”

Vandaag wordt de wegens het slechte weer uitgestelde bekermatch tussen Haantjes Fireballs B Oudenaarde en BBC Hyundai Wille Hansbeke gespeeld. Opworp in het Oudenaardse 't Sportkot om 20.30 uur. Coach Youssef El Abdellaoui meet zijn ploeg niet al te veel winstkansen toe.

Nieuws
Download