Do you know any nice places?
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

KBO bekroond met Verkeer op School-medaille

De basisschool KBO Nederename is door de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) beloond met een bronzen Verkeer op School-medaille. Ze kreeg deze bekroning wegens haar inzet voor verkeers- en mobiliteitseducatie.

News

Proces tegen zogenaamde granaatbende is meteen uitgesteld

News

“Laat zorgverstrekkers gratis parkeren… en ook voor uw poort”

Als het van oppositiepartij SP.A afhangt dan mogen zorgverstrekkers, die een patiënt thuis gaan verzorgen, gratis parkeren in Oudenaarde.

News

AZ Oudenaarde opent kerstchalet voor goed doel

In het kader van De Warmste Week van radiozender Studio Brussel verkoopt AZ Oudenaarde sinds oktober allerlei spullen ten voordele van de vzw Materniteit Dano Burkina Faso. Dit weekend staat een delegatie van de kliniek op de kerstmarkt.

News

Fietsers krijgen voorrang op alle kruispunten van de fietsring rond Oudenaarde

De fietsers krijgen voorrang op alle kruispunten van de fietsring met de lokale wegen aan de rand van het stadscentrum in Oudenaarde. Tien kruispunten worden op een eenvormige manier heraangelegd.

News

Meesteroplichter met zeker 1 miljoen euro van vrienden aan de haal: dure reizen in plaats van beloofde rente

Een voormalig bank- en verzekeringsmakelaar uit Waregem wordt verdacht van grootschalige oplichting. Hij beloofde vrienden en kennissen torenhoge rentes met investeringsgeld. De man gebruikte de centen echter voor reizen en Lottotickets.

News

Dronken anesthesist die fietser (78) aanreed en vluchtte, riskeert jaar cel

De 31-jarige anesthesist A.V. uit Oudenaarde die eind mei 2018 in beschonken toestand een 78-jarige fietser van de weg maaide en daarna vluchtmisdrijf pleegde, is woensdagochtend voor de politierechter verschenen. Het parket stelt zich ernstige vragen bij de beroepsernst van de man en vroeg een jaar cel, een rijverbod van anderhalf jaar en 9.200 euro boete.

Alert

Gemaskerde overvaller bedreigt uitbaatster krantenwinkel met vuurwapen: “Geef mij cash!”

In de dagbladhandel Dictado in de Leupegemstraat in Leupegem is dinsdag in de vooravond een gewapende overval gepleegd. Een gemaskerde persoon bedreigde de uitbaatster met een vuurwapen en ging met kassageld aan de haal.

Alert

Brandweer Vlaamse Ardennen rekruteert vrijwilligers

De hulpverleningszone Vlaamse Ardennen is op zoek naar vrijwilligers voor het invullen van vacante plaatsen in de brandweerposten van Brakel, Herzele, Kluisbergen, Kruishoutem, Oudenaarde, Ronse, Sint-Lievens-Houtem en Zottegem. Op dinsdag 18 december om 20 uur vindt in de brandweerkazerne in Oudenaarde, Coupure 21, een informatievergadering plaats. Naast het verstrekken van informatie over de vacante plaatsen, wordt ook een rondleiding in de Oudenaardse brandweerpost voorzien. Inschrijven voor de infoavond kan via www.facebook.com/BVLAR.

Alert

Drie weekends kerstmarktmet animatie op drie pleinen

De bellenman van Oudenaarde opent vrijdag om 18.30 uur de kerstmarkt en de overdekte ijspiste. “Met een kerstmarkt op drie locaties houden we dezelfde lijn van vorig jaar aan”, zegt John schepen Adam. De kersthappening loopt tot 30 december.

News
Download