Een Duitser, Nederlander en Belg zitten in een café...
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Wie herkent deze dief?

In een woning in Oudenaarde werden op zaterdag 10 september 2016 verschillende portefeuilles gestolen. De dader heeft diezelfde dag meerdere keren geprobeerd geld af te halen in het Belfius bankkantoor in de Nederstraat in Oudenaarde.

Nieuws

Sport/S-Plus Oudenaarde huldigt bowlingkampioenen

De seniorenvereniging Sport/S-Plus Oudenaarde huldigde haar verdienstelijke bowlingspelers. Winnaar bij de mannen werd Guy Steenbeke voor Patrick De Groote en Georges De Clercq. Bij de vrouwen was Jeannette Cedeyn de beste voor Annie Kerschaver en Marie-Jeanne Lodens. De rode lantaarn ging naar Hélène Pappens. Het nieuwe seizoen start op dinsdag 19 september in de Bowling Stones in Oudenaarde.

Nieuws

Wie goed kijkt, spot een stukje Vlaams bier in het decor van de best bekeken tv-serie ter wereld

Trouwe kijkers van de Amerikaanse komische televisieserie The Big Bang Theory moeten het beslist al hebben opgemerkt. In de keuken van het appartement van Leonard en Sheldon hangt een poster van de vroegere Oudenaardse brouwerij Petre Devos.

Nieuws

Weduwe Geert De Lie wil zelf getuigen

Voor de correctionele rechtbank van Oudenaarde werd het proces tegen de moordenaars van motorhandelaar Geert De Lie voortegezet. Het proces zelf zal op 28 en 29 september gevoerd worden.

Nieuws

‘Daltonbroers’ krijgen jaar extra gevangenis

De rechter in beroep heeft de broers Ruben (19) en Wim D.G. (43) elk veroordeeld tot een effectieve gevangenisstraf van zes jaar voor een reeks diefstallen en overvallen. Dat is een jaar meer dan in eerste aanleg.

Nieuws

Extra jaar cel voor ‘Dalton-broers’

De rechter heeft de broers Ruben (19) en Wim D.G. (43) in beroep elk veroordeeld tot een effectieve celstraf van zes jaar, voor een reeks diefstallen en overvallen. Dat is een jaar extra dan in eerste aanleg.

Nieuws

Meer dan ooit gratis bruin bier op de Bierfeesten

Tradities zijn er om in eer gehouden te worden en dus wordt ook nu weer gratis Oudenaardsen bruinen geschonken op de Adriaen Brouwer Bierfeesten. Meer nog, zowel op vrijdag als op zaterdag wordt telkens een uur lang gratis bruin bier geserveerd.

Nieuws

Zware schorsing dreigt voor topschutter Vincent Deleenheer

Dreigt E. Elene-Grotenberge zijn topschutter voor drie jaar te verliezen? Als het van de bondsprocureur afhangt is dat alvast het geval. Zoveel eiste hij gisteren op de bond nadat Vincent Deleenheer in de eindrondewedstrijd tegen Bilzerse-Waltmilder in blessuretijd rood kreeg van scheidsrechter Stove.

Nieuws

Arne De Groote klopt Mathias Ballet in Geluwe

Het Baguet-MIBA-Indulek-Derito Cycling Team zit na de overwinning van Enamenaar Arne De Groote in Geluwe al aan 15 zeges. In Geluwe mikte Arne De Groote pal in de roos. Na heel veel regelmaat eindelijk zijn verdiende zege.

Nieuws

Vrouw dood aangetroffen in auto aan Donkvijver

In een geparkeerd voertuig in de Donkstraat aan het recreatiedomein van de Donkvijver in Oudenaarde is woensdagavond een vrouw dood aangetroffen.

Vrije tijd en hobby
Download