Look around you once in a while
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Gilles Simoens neemt nieuwe start als ‘Gill Baley’ en wordt popzanger

Gilles Simoens zet een nieuwe stap in zijn zangcarrière. Voortaan staat hij met de artiestennaam ‘Gill Baley’ op het podium en bovendien ruilt hij de rock ‘n’ roll voor popmuziek. De Adriaen Brouwer Bierfeesten krijgen vanavond de primeur.

News

“Dit is dé afspraak van het seizoen”

Vandaag gaat in de late namiddag de Ypres Rally van start. Het deelnemersveld oogt dit jaar heel sterk met als topper onze nationale held Thierry Neuville. de huidige leider in de tussenstand van het wereldkampioenschap.

News

Corpusfeesten knipogen naar de Rode Duivels

De Corpusfeesten in de gelijknamige woonwijk in Welden zijn op zaterdag 23 en zondag 24 juni aan de 37ste editie toe. Met het WK Voetbal in Rusland en de Rode Duivels-gekte zal het feestprogramma zwart, geel en rood kleuren.

News

Verbranding kelioothuisje geschrapt: “te onveilig wegens te veel volk”

Bij de opening van de Adriaen Brouwer Bierfeesten op vrijdag 22 juni komt er geen traditionele verbranding van het kelioothuisje. “Wegens te onveilig”, aldus de organisatie. Wel zal het stadsbestuur gratis bruin bier schenken.

News

Auto duikt in sloot aan rotonde Samsonite

De hulpdiensten moesten gistervoormiddag omstreeks 9.45 uur uitrukken voor een ongeval op de N60 in Oudenaarde. Enkele tientallen meter voor de rotonde aan Samsonite kwam in de richting van Gent een auto in de gracht terecht. Het voertuig week plots rechts van de rijweg af, belandde achter de betonblokken en dook vervolgens in de sloot. Politie, medische diensten en brandweerpost Oudenaarde kwamen ter plaatse. De bestuurder, die vermoedelijk onwel was geworden, werd voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht. Het verkeer ondervond weinig hinder van het ongeval.

Alert

Steenbakkerij vervoert 72.500 kubieke meter klei over water en houdt 5.200 vrachtwagens van de weg

De bouw van de nieuwe stuw op de Boven-Schelde, op de grens van Berchem met Kerkhove, gestart begin 2015, schiet op. In november dit jaar worden de stuwen gelegd. De kleigrond die intussen wordt weggegraven krijgt in de steenbakkerij van Vande Moortel een neiuw leven in de vorm van bakstenen.

News

Oost-Vlaams bedrijf bezorgt Rode Duivels verrassing op bed: “Maar één dag tijd gehad want de lakens moesten mee met het vliegtuig”

Als verrassing vonden de Rode Duivels na hun openingswedstrijd op het WK tegen Panama een gepersonaliseerd laken op hun bed. Het dekbed, met daarop hun naam, rugnummer en het opschrift “#Sleeplikeadevil”, werd gedrukt door Screentex uit Oudenaarde.

News

Politie zoekt twee daders van diefstal in wassalon

De politie zoekt twee daders die in een wassalon in de Galgestraat in Oudenaarde op 23 januari de geldautomaat kraakten.

Alert

Militairen fietsen voor de Belgische titel

De Koninklijke Militaire School en de stad Oudenaarde organiseren morgen woensdag het nationaal kampioenschap defensie wielrennen. In Volkegem en Mater is een parcours van 6,4 kilometer uitgetekend.

News

Onrustwekkende verdwijning van Anne Dupont (49)

Politie en parket vragen om uit te kijken naar de 49-jarige Anne Dupont uit Oudenaarde. De vrouw werd het laatst gezien op zondag 17 juni omstreeks 19 uur aan haar woning in de Kruisstraat in Oudenaarde. Anne Dupont vertrok er met een witte mobilhome type ‘Challenger Birthday’ met nummerplaat 1-GXN-944. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar. Anne Dupont is 1,60 meter groot en slank, heeft bruine ogen en bruin haar tot op de schouders. Ze droeg de dag van haar verdwijning een blauwe jeans, een felgekleurde jas zoals op de foto en zwarte baskets. Ze heeft dringend medische zorgen nodig. Wie Anne Dupont of haar mobilhome nog gezien heeft of weet waar ze is, kan contact opnemen met de politie via het gratis nummer 0800/30.300 of via email opsporingen@police.belgium.eu.

Alert
Download