Nodig je buren uit op Hoplr
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“We klopten ook Berlare al”

Na een gemiste start met een nul op negen zette Appelterre zijn remonte in met een tien op twaalf. Gooikenaar Jelle De Crick maakte de overstap van Ninove. De leraar in Lennik paste zich moeiteloos aan en droomt nu van de Zeelse leidersscalp.

Nieuws

“Geef er de brui aan en je mag andere club zoeken”

Na de nederlaag op Aalter wil de Voordse coach Bart De Durpel in het Frans Groeninck-stadion opnieuw aanknopen met de overwinning tegen Sint-Gillis-Waas.

Nieuws

“Onze kern is smal”

Met het duel tussen Meerbeke en Borsbeke-Herzele staan twee promovendi die nog niet wonnen tegenover elkaar. Mevocs hoekaanvaller Lara Barrezeele (20) hoopt dat haar team toont wat het echt waard is. Lore Lauwereys (29) rekent op Hebo's eerste zege.

Nieuws

City Night Run gaat langs en door twaalf Ninoofse gebouwen

Ninove heeft nu zijn eigen City Nightrun. In de wedstrijd lopen de deelnemers niet alleen langs, maar ook dwars door een hele reeks gebouwen: van het stadhuis en de Plomblom tot het Ninia Shopping Center en de brandweerkazerne.

Politie en veiligheid

“Lede moet voor ons een nieuwe start zijn”

Na de slachtpartij tegen de te sterke leider Eppegem reist Ninove af naar Lede waar een tegenstrever wacht die wel binnen de mogelijkheden moet liggen.

Nieuws

Vanaf januari trajectcontrole tussen Den Doorn en Albatros

De aangekondigde trajectcontrole op de Expresweg (N45) van Ninove naar Denderleeuw gaat van start in januari. Ninove, Haaltert, Denderleeuw en Aalst zijn al even vragende partij hiervoor in de hoop het aantal ongevallen zo te reduceren.

Wegen en verkeer

Ninovetiers nemen deel aan allereerste SRX cup

Garage Keytsman neemt deel aan de SRX Cup, een nieuwe autorallywedstrijd, en geeft twee copilootplekjes weg voor de manche op 5 november.

Nieuws

Boetes voor foutief ingestelde parkeerschijf terugbetaald

Vorige week raakte bekend dat heel wat geparkeerde voertuigen een boete van 15 euro kregen omdat de pijl van de parkeerschijf niet exact op het uur van aankomst stond. De stad Ninove dringt nu bij het verantwoordelijke parkeerbedrijf aan om die boetes terug te betalen.

Vrije tijd en hobby

Basisschool legt Leo's, Lions en Ridders in de watten

De Sint-Jorisschool nodigde maandag de drie serviceclubs uit Ninove, die hen financieel met allerlei acties ondersteunen, uit voor een receptie.

Nieuws
Download