Ken jij nog leuke adresjes?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Spectaculair huwelijksaanzoek loopt bijna verkeerd: "Had geen zin om bootje te varen"

Natuurlijk zei ze ‘ja’ toen hij vroeg of ze haar leven lang met hem wou mee­varen. Maar het scheelde weinig of het huwelijksaanzoek van Michaël Vijverman uit Denderwindeke was mislukt. “Ik had geen zin in om met de bootjes te varen.”

Nieuws

Vol eindejaarsprogramma moet shoppers lokken

Met een uitgebreid eindejaarsprogramma wil het stadsbestuur van Ninove meer shoppers naar de winkels lokken. Het startsignaal van dat kerstoffensief werd gisteravond gegeven, met het aansteken van de verlichting én met een vuuract.

Nieuws

Ouders overleden Glenn organiseren ‘warme actie’ op dag dat zoon 16 zou worden: “Hij keek zo uit naar deze verjaardag”

Op vrijdag 15 december zou Glenn De Cooman zestien geworden zijn, maar die verjaardag kan hij niet meer vieren. In juni stapte de jongen uit het leven nadat een naaktfoto van hem was verspreid via Instagram. Op die vijftiende december organiseren zijn ouders, broer en vriendin een ‘warm samenzijn’, waarvan de opbrengst gaat naar jongerenorganisatie Awel.

Nieuws

Mats Herremans stijgt met stip

De nieuwe tennisklassementen werden bekendgemaakt. De jonge Pollarenaar Mats Herremans stijgt met stip. De zoon van Pieter Herremans, die in Ninove TC De Players runt, stijgt liefst acht klassementen en start 2018 met een B-2/6 achter de naam. Dat betekent dat Herremans in ons land alleen nog aan de slag kan bij de Mannen 2 en in de kwalificaties bij de Mannen 1. Hij wil zich dan ook focussen op de tornooien in het kader van Tennis Europe. Herremans won dit jaar bij de Jongens 13/1 op Argayon en Wimbledon. In het najaar kroonde hij zich tot Belgisch kampioen bij de 13-jarigen. Volgende week trekt hij naar Mallorca.

Nieuws

“Gregory Deraeve in steun van Alain Merckx”

Het lot van de Ninoofse hoofdcoach Alain Merckx hing aan een zijden draadje na een gemiste seizoenstart met een blamage tegen leider Eppegem en een miskleun tegen tien Ledenaars als dieptepunten. De Ninoofse aanhang staat niet langer achter de voormalige succescoach en ook binnen de bestuurskamer is het krediet van de Moorselnaar ver opgebruikt. Voorzitter Jacques Timmermans wist Merckx’ vel te redden tijdens een bewogen bestuursvergadering, al zal de hakbijl alsnog vallen als de resultaten de komende maand niet spectaculair verbeteren. De Ninoofse president kon zijn bestuursleden over de streep halen met een compromis waarbij de hoog gewaardeerde beloftecoach Gregory Deraeve wordt doorgeschoven in de steun van de gecontesteerde Alain Merckx.

Nieuws

Willem Vermandere geeft concert voor reconstructie van gestolen lezenaar uit 1695

De gestolen engel-koorlezenaar uit de Abdijkerk wordt gereconstrueerd. Om geld in te zamelen, wordt een kerstconcert georganiseerd.

Nieuws

IJspiste verhuist naar Niniaplein

De vzw Maspoe garandeert deze winter met Ninove on Ice opnieuw winterpret in de stad. De schaatspiste zal komende winter voor het eerst op het Niniaplein opgesteld staan.

Nieuws

Fietser valt automobilist aan: “Hij gaf me zomaar een slag in het gezicht”

“Ik hoor mijn passagiersdeur opengaan. Die fietser brabbelt ‘Waarom rij je niet vooruit, zot?’ en geeft me een vuistslag.” Steven Coppens (36) uit Liedekerke werd maandagochtend aan kruispunt Den Doorn in Ninove slachtoffer van zinloos geweld. Een onbekende fietser gaf de man zomaar een slag vol in het aangezicht.

Wegen en verkeer

“We klopten ook Berlare al”

Na een gemiste start met een nul op negen zette Appelterre zijn remonte in met een tien op twaalf. Gooikenaar Jelle De Crick maakte de overstap van Ninove. De leraar in Lennik paste zich moeiteloos aan en droomt nu van de Zeelse leidersscalp.

Nieuws

“Geef er de brui aan en je mag andere club zoeken”

Na de nederlaag op Aalter wil de Voordse coach Bart De Durpel in het Frans Groeninck-stadion opnieuw aanknopen met de overwinning tegen Sint-Gillis-Waas.

Nieuws
Download