Niet tevreden, geld terug!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Positieve reacties op hertekend parcours Omloop

Niets anders dan positieve reacties zowel in Galmaarden, Ninove als Geraardsbergen over de hertekening van het parcours van de Omloop Het Nieuwsblad. “De pijnlijke bladzijden uit het verleden slaan we nu definitief om.”

Nieuws

Oude finale van Ronde brengt heel wat nostalgie met zich mee

Niets anders dan positieve reacties zowel in Ninove, Geraardsbergen als Galmaarden over de hertekening van het parcours van de Omloop Het Nieuwsblad. “De pijnlijke bladzijden uit het verleden slaan we nu definitief om.”

Nieuws

Woning van moeder en twee kinderen onbewoonbaar na brand

Een korte, maar hevige brand heeft dinsdagochtend de keuken van een rijwoning in de straat Klein Brabant in Ninove verwoest. De woning van een alleenstaande vrouw en haar twee kinderen is onbewoonbaar.

Nieuws

Ninoofse Spartacus trekt naar het buitenland voor uitdagende wedstrijden: “Ja, ik ploeter graag in de modder”

Lopen, kruipen in de modder, klauteren over allerlei hindernissen, dat is waar Arne Cauchi (25) - onze eigen Ninoofse Spartacus - van houdt. Zaterdag vertrekt hij naar Morzine in de Franse Alpen voor een Obstacle Course Race en daar stopt zijn ambitie niet.

Nieuws

Plannen Fabelta-site worden concreter

De plannen voor de Fabelta-site worden steeds concreter. Dat bleek op het terugkoppelingsmoment van de stad en de provincie. Zo komen er woningen voor een gemengd publiek en wordt ook ambachtelijke bedrijvigheid gepland op de site.

Nieuws

“Ticket voor de Tour staat los van het BK”

Denderhoutemnaar Jérôme Baugnies (30) behoort als één van de betere klimmers van zijn team verrassend nog niet bij de Tourselectie. Enkel een sterk BK kan hem nog aan boord kan loodsen.

Nieuws

“Hebben al een trui met titel van Yves Lampaert”

De Ninoofse klimmer Laurens De Plus start op een biljartvlakke omloop als kanshebber, zeker nadat hij in de ZLM Toer imponeerde en met de zege flirtte.

Nieuws

‘Daltonbroers’ krijgen jaar extra gevangenis

De rechter in beroep heeft de broers Ruben (19) en Wim D.G. (43) elk veroordeeld tot een effectieve gevangenisstraf van zes jaar voor een reeks diefstallen en overvallen. Dat is een jaar meer dan in eerste aanleg.

Nieuws

Extra jaar cel voor ‘Dalton-broers’

De rechter heeft de broers Ruben (19) en Wim D.G. (43) in beroep elk veroordeeld tot een effectieve celstraf van zes jaar, voor een reeks diefstallen en overvallen. Dat is een jaar extra dan in eerste aanleg.

Nieuws
Download