Het is allemaal zo simpel niet
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Halfuur gratis parkeren in stadscentrum

Ninove heeft zijn commercieel centrum voorzien van ‘Shop & Go’-zones. Automobilisten kunnen er een halfuur gratis parkeren. Een parkeerticket nemen, hoeft er niet: sensoren in de grond meten hoe lang een auto er blijft staan. Wie niet op tijd vertrekt, krijgt nu nog enkel een waarschuwing, vanaf september volgen boetes.

Wegen en verkeer

“Mijn derde kampioenentrui op rij”

De Appelterse Jade Linthoudt (13) lijkt echt wel een zondagskind. Na de Oost-Vlaamse en de Vlaamse Kampioenetrui mocht de jongere zus van junior Arne Linthoudt in Deftinge nu ook de Belgische kampioenetrui aantrekken.

Nieuws

“Goed gesprek met de coach was beslissend”

Met Mathias Schamp haalde Ninove een goudhaantje in huis waar ook eersteklassers als FCV Dender en VW Hamme naar hengelden. De fluwelen linkervoet schopte het tot prof bij het Nederlandse Heracles Almelo, maar koos voor de zekerheid van een job.

Nieuws

Trainer Alain Merckx: “We mikken op de eindronde”

De bekeruitschakeling in Wervik was een minpuntje in een sterke voorbereiding, maar coach Alain Merckx laat er geen twijfel over rijzen dat op de ‘Kloppers’ de lat hoger wordt gelegd tijdens het tweede jaar in de derde amateurklasse.

Nieuws

Gezin trekt naar Oostenrijk op zoek naar een verloren stukje familiegeschiedenis

Kristoff Van Santen uit Ophasselt verblijft momenteel met zijn echtgenote Isabel De Cooman en kinderen in het Oostenrijkse Jettsdorf. Niet zomaar op vakantie, maar op zoek naar een stukje familiegeschiedenis.

Vroeger en nu

“Terechte nederlaag op een slecht veld”

De Ninoofse aanvoerder Van Den Branden zocht geen excuses na de verrassende uitschakeling in Wervik.

Nieuws

Negentienjarige jongeman uit Affligem gewond na koprol

Geslipt, over de kop gegaan en op het dak in een weide beland. De negentienjarige bestuurder van de witte Opel Corsa die donderdag kort voor middernacht van de baan ging op de Geraardsbergsesteenweg tussen Nederhasselt en Aspelare, heeft een goede beschermengel. De jongeman uit Affligem raakte bij de zware klap als bij wonder slechts lichtgewond.

Nieuws

Negentienjarige man lichtgewond na ongeval

Geslipt, over de kop gegaan en op het dak in een weide beland. Een negentienjarige bestuurder raakte daarbij slechts lichtgewond.

Nieuws

“Vertrouwen is belangrijk als spits”

De van Pepingen overgekomen Dilbeekse spits Koen Verhaeghe miste zijn start niet bij Ninove. Op Ciney trof de gewezen spits van FCV Dender en TK Meldert twee keer raak waardoor groen-zwart zaterdag naar Wervik trekt in de derde bekerronde.

Nieuws

“Teleurgesteld over parcours BK”

De Ninoofse belofte Jasper De Plus zag af van deelname aan het BK in Stabroek.

Nieuws
Download