Get useful reports from city services or utility companies soon
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Souffriau trekt en Van Melkebeek duwt voor ‘Uw Alternatief’

De nieuwe politieke burgerbeweging ‘Uw Alternatief’ maakte bekend dat Dirk Souffriau de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober zal trekken. Toon Van Melkebeek zal de lijst duwen.

Alert

Auto's zonder nummerplaat ontsieren stadsparking

De gratis stadsparking Mallaard II is stilaan aan het uitgroeien tot een autokerkhof. Een zestal voertuigen zonder nummerplaten staan er al weken en nemen parkeerplaatsen in.

Leisure and hobby

Bijna 400 lopers lopen dwars door Neigembos

De eerste ‘Dwars door Neigembos’, een jogging en wandeling voor de Mucovereniging en vzw Wenteka in Denderwindeke, was een succes. 227 lopers en 160 wandelaars – velen onder de indruk van de locatie – namen zondag deel aan het evenement georganiseerd door Koen Van den Houte, samen met Chiro Sjaloom Meerbeke en de meisjesscouts Ninove. De weg naar een tweede editie ligt helemaal open.

News

Vernieuwde editie housefestival maakt indruk

Het stadspark was zaterdag the place to be voor fans van housemuziek. Het extra podium zorgde voor een pak meer volk.

News

Horecazaak is nog maar pas open of ze krijgt met brand al ferme opdoffer

In een horecazaak op de Graanmarkt in Ninove brak vrijdagochtend brand uit in een ijsmachine. Maar vooral de rook veroorzaakte veel schade. De zaak was nog maar net open en krijgt nu al een ferme opdoffer te verwerken.

News

Water dat wegstroomt aan werken kan niet zomaar worden opgevangen

Aan de werken op de Dreefstraat in Ninove lopen al enkele dagen heel wat liters grondwater de riolering in. Na de droogte van afgelopen weken willen veel inwoners een oplossing, maar die blijkt niet zo evident te zijn.

Traffic

“Zege in Erondegem bewijs van mijn vorm”

Julien Van Den Brande liet maandag in Erondegem al zijn elfde overwinning optekenen. De Meerbekenaar voelde daags voordien nog eindwinst in de Topcompetitie door de vingers glippen in de Antwerpse Havenpijl, nadat hij ook in de Ronde van Vlaams-Brabant pas in de slotetappe onttroond werd als leider.

News

VIDEO. IJsmachine zet restaurant in brand

In Ninove heeft een keukenbrand in een restaurant heel wat schade aangericht. De brand brak vanochtend uit in deze brasserie op de Graanmarkt. Een voorbijganger merkte rook op en verwittigde de hulpdiensten. De brandweer van Ninove en Denderleeuw kwam ter plaatse en kon gelukkig erger voorkomen. Na het blussen werd het gebouw verlucht. De brand zou veroorzaakt zijn door een ijsmachine.

Alert

VIDEO. Twee zwaargewonden bij frontale botsing

Op het Hemelrijk in Ninove zijn vrijdagmiddag twee auto's frontaal op elkaar gebotst. Hoe dat kon gebeuren, is nog niet duidelijk. De klap was heel hevig, want de voertuigen werden herleid tot schroot. De twee bestuurders werden met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De straat werd een tijdlang afgesloten voor alle verkeer. De brandweer van de zone Zuid-Oost kwam ter plaatse om de brokstukken op te ruimen.

Traffic

Karnavalraad steunt Prins Serge en Chena tijdens Dodentocht en verwelkomt supporters met witkap

Enkele leden van de Koninklijke Karnavalraad vzw begeleiden Prins Serge en Prins Chena vanavond en morgen tijdens de Dodentocht in Bornem.

News
Download