Jouw feedback is altijd welkom!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Op 12 punten van het behoud”

Hansbeke blijft een ernstige kandidaat op de eerste periodetitel. De ploeg van voorzitter Wim Maebe staat op de tweede plaats op één punt van leider VSV Gent en trekt morgen naar middenmoter FC Sint-Kruis-Winkel.

Nieuws

“We moeten vooruit kijken”

SK Nevele verwerkte deze week de turbulente uitwedstrijd bij DKW Evergem die een kwartier voor het einde werd stop gezet. Morgen komt Standaard Muide A op bezoek.

Nieuws

“Spektakelman van de ploeg”

Zondag om 17 uur staat met BBC Hyundai Wille Hansbeke - BBC Turnhout een heuse topmatch op de affiche in eerste landelijke. Beide ploegen staan bekend voor hun aanvallend spel. De verwachtingen zijn hoog gespannen.

Nieuws

“Op dezelfde golflengte”

Met 92-64 stuurde BBC Hyundai Wille Hansbeke afgelopen zondag de buren uit Kluisbergen terug huiswaarts. Meteen de zevende overwinning op rij die de ploeg na een perfect parcours 4 punten voorsprong geeft op Turnhout, Wilrijk en Houthalen.

Nieuws

Boek over 'Hendrik Van Doorne' voorgesteld in Poeke

'Hendrik Van Doorne. Een leven in en uit de schaduw van Gezelle' is een nieuw boek, geschreven door Arnold Strobbe, ondervoorzitter van de heemkundige kring Het Land van Nevele. De publicatie wordt voorgesteld op zondag 22 oktober om 10:30 in de Sint-Lambertuskerk in Poeke door Bertrand Denys, secretaris van de Guido Gezellekring. De voorzitter van de kring, Bart Vandekerkhove, zal liederen zingen van tijdgenoten van Hendrik Van Doorne. Edith Wille en Geert Verschraegen dragen diens gedichten voor. Als slotakkoord brengt het plaatselijke driekerkenkoor o.l.v. Cindy Deriemaecker het bekende Pouckelied van Guido Gezelle.

Nieuws

“We moeten efficiënter worden”

Het sprookje van Eendracht Hansbeke blijft duren. De geel-zwarten wonnen met het kleinste verschil van Eendracht Vinkt en blijven in de rangschikking op één punt van leider VSV Gent. Op de tiende en laatste speeldag van het eerste periodekampioenschap staan beide toppers tegenover elkaar.

Nieuws

“We willen in de top vijf blijven staan”

VK Akkers Middelburg won op eigen veld met 4-0 van FC Poesele B en staat met 15 op 21 op drie punten van het leidersduo.

Nieuws

“Opgelucht met zege na nul op zes”

FC Poesele knoopte na twee nederlagen nog eens met een driepunter aan. De promovendus won op eigen veld met het kleinste verschil van SK Bellem dat vorig seizoen de titel in derde provinciale behaalde.

Nieuws

“Ref voelde zich bedreigd”

De topper in derde A kon langer dan een uur iedereen boeien tot de uitwijzing van de bezoekende coach uit de neutrale zone uiteindelijk de lont aan het vuur stak voor een spektakel dat naar de stopzetting van de wedstrijd leidde.

Nieuws
Download