Geniet ook van de kleine dingen
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“We konden nog hoger staan dan derde plaats”

Omdat Nazareth vorig seizoen in tweede provinciale tweemaal verloor van kampioen Krekenland, was het zeer gemotiveerd om een reeks hoger dat team te verslaan. Dat lukte vorig weekend met 3-1.

Nieuws

“Nog eitje te pellen met Krekenland”

Na zijn 3-0-zege tegen Lede draaiden de volgende drie matchen van promovendus Nazareth uit op vijfsetters. De kans is groot dat Navok ook in zijn thuismatch van vandaag tegen Krekenland de punten deelt.

Nieuws

“Vierde opeenvolgende winst zou leuk zijn”

Met drie overwinningen op rij en de uitschakeling van reeksgenoot Wetteren voor de KOVV-beker, bewees Gent C dat het goed bezig is. Morgen heeft VDK met het bezoek van Nazareth een haalbare opgave.

Nieuws

Nieuwe look voor Vrije Basisschool Nazareth

Vrije Basisschool Nazareth bedankte de vrijwilligers van de school en maakte van het moment gebruik om haar nieuwe look te onthullen.

Nieuws

“We staan onder onze waarde geklasseerd”

VC Nazareth-Eke A behaalde tegen Sint-Goriks pas de tweede competitiezege in zeven wedstrijden. De fusieploeg staat in de rangschikking pas op de achtste plaats op zes punten van de top vijf.

Nieuws

Werken op kruispunt Oude Eedstraat met Begoniastraat

Op het kruispunt Oude Eedstraat met de Begoniastraat zijn er vanaf vandaag wegenwerken aan de gang. Intercommunale Veneco zal het kruispunt heraanleggen en het fietspad verleggen. De middenberm wordt smaller en de rijweg breder, zodat vrachtwagens binnenkort voldoende ruimte hebben en niet meer op het fietspad moeten rijden. De werken zullen wellicht vier weken duren.

Wegen en verkeer

Hans strijdt in finale Bake Off Vlaanderen: “Ik wil mensen goesting doen krijgen om te bakken”

Hans Martens is één van de drie finalisten van ‘Bake Off Vlaanderen’ op Vier. De Nazarener is een gepassioneerd hobbybakker en noemt zichzelf ‘een sociale bakker’."Iemand die zegt dat het lekker was, daarvoor doe ik het.”

Nieuws

“Ik wil mensen goesting doen krijgen om te bakken”

Hans Martens is één van de drie finalisten van ‘Bake Off Vlaanderen’ op Vier. De Nazarener is een gepassioneerd hobbybakker en noemt zichzelf ‘een sociale bakker’."Iemand die zegt dat het lekker was, daarvoor doe ik het.”

Nieuws

Gratis koffie in de wereldwinkel

Op zaterdag 14 oktober sluit de Wereldwinkeldag van Oxfam-Wereldwinkels de Week van de Fair Trade af. Iedereen die vandaag naar een wereldwinkel komt met een lege verpakking van om het even welke koffie mag een vol pakje van 250 gr of een zakje koffiepads of -caps uitkiezen.

Nieuws

Werken maken van Dorp een plein

De voorlaatste fase van de werken aan het Dorp in Nazareth gaat volgende week in. Binnenkort kan weer rechtdoor gereden worden aan het gemeentehuis en zal het Dorp al meer op een plein lijken dankzij een zogenaamde erfzone.

Nieuws
Download