Jouw gegevens zijn veilig en beschermd
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Bonuspuntje tegen de kampioen”

Hard Labeur Nazareth pakte op de eerste speeldag van de competitie met een kleine stunt uit. De promovendus hield thuis kampioen Opel Haeck Drongen in bedwang na een pittig duel.

Nieuws

Tiger kidnappers dwingen slachtoffer om tientallen kilometers te rijden voor hun buit

Een 27-jarige man uit Brugge is donderdag het slachtoffer geworden van drie kidnappers. Ze dwongen de man om op drie plaatsen geld af te halen. Daarvoor reden het slachtoffer en zijn belagers vele tientallen kilometers. Uiteindelijk kon de man vluchten en de politie verwittigen. Drie verdachten zijn gearresteerd.

Politie en veiligheid

Schaubroeck wordt onderdeel van Graphius

De meer dan honderd jaar oude drukkerij Schaubroeck uit Nazareth is sinds woensdag opgenomen in de Graphius Group. De toetreding tot Graphius zou geen gevolgen hebben op het personeelsbestand. Tot alvast eind februari 2018 blijven alle activiteiten van Schaubroeck op de huidige locatie doorgaan.

Nieuws

“We dromen heimelijk van stunt tegen Drongen”

In eerste nationale krijgt promovendus Hard Labeur Nazareth op de eerste speeldag het hoge bezoek van landskampioen Opel Haeck Drongen.

Nieuws

800 beeldjes ter nagedachtenis van WOI

Sinds maandag zijn de leerlingen van de Vrije Basisschool in Nazareth druk in de weer. Ze willen tegen zondagavond 800 beeldjes in klei klaarhebben. Met de beeldjes wordt Wereldoorlog I herdacht.

Nieuws

“Meespelen voor de prijzen”

VC Nazareth-Eke won de derby op eigen veld tegen VC Vurste-Semmerzake (2-0). Een noodzaak na de nederlaag op de openingsdag bij FC Kluisbergen A. De fusieploeg versterkte zich in het tussenseizoen en wil in deze campagne weer voor de prijzen meespelen.

Nieuws

T1 Yves Van Den Berghe legt de vinger op de wonde

VC Nazareth-Eke A wil beter doen dan vorig seizoen toen het op de zevende plaats eindigde. Het vertrek van Glenn Vande Cauter en Ken Van Der Schelden werd gecompenseerd met de komst van zes nieuwkomers. Vanavond komt VC Vurste-Semmerzake op bezoek.

Nieuws

De Lichtervelde bouwt een nieuw zorgcentrum op plaats van het oude

Woonzorgcentrum De Lichtervelde is deze week gestart met een dagverzorgingscentrum. Het is één van de eerste vernieuwingen van het centrum, dat er in 2023 helemaal anders zal uitzien. “Dit is één van de grootste dossiers in Vlaanderen in deze sector.”

Nieuws

Resultaten flitscontroles augustus: maandgemiddelde van 7% overtreders

"In augustus passeerden bijna 9.000 voertuigen voorbij het oog van onze flitscamera", zegt Katie Lefever, communicatieverantwoordelijke politiezone Schelde-Leie. "Daarvan reden 633 bestuurders te snel. Bij 3 van hen werd het rijbewijs onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. Dit geeft een maandgemiddelde van 7 procent overtreders. Eén op drie reed te snel in de Veldstraat (Gavere), Roombaardstraat en Oudenaardseheerweg (Nazareth), Klapstraat en Latemstraat (Sint-Martens-Latem)."

Wegen en verkeer

NAC Nederename

Voorzitter: Jeroen HantsonCoach: Frederiek AnnoIn: Ken Casieris (DT Oudenaarde), Mathias Van Den Berghe (vrij), Thomas Zwart (vrij)Uit: niemandKern: Cedric Buyck, Ken Casieris, Lorenzo Ghistelinck, Thomas Rasschaert, Bert Schiettecatte, Steven Stockman, Koen Van Den Berghe, Mathias Van Den Berghe, Kjell Vandevyvere, Jens Van Steenbrugghe, Thomas Zwart

Nieuws
Download