Cooking for your neighbours? That is also possible!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

“Ik hoop dat er nieuwe mensen opstaan zodat mijn verhaal een vervolg krijgt”

Op woensdag 2 januari wordt de nieuwe gemeenteraad in Moerbeke-Waas geïnstalleerd. Voor het eerst in 70 jaar zal er geen socialist meer deel uitmaken van de gemeenteraad. Etienne Coppens nam eind december afscheid maar wil niet in anonimiteit verdwijnen.

News

Kerstmis met Anton

Het Anton van Wilderode herdenkingsjaar 2018 werd in stijl afgesloten met ‘Kerstmis met Anton’, twee poëzienamiddagen in het dichtershuis aan de Dorpvaart in Moerbeke. Zowel op 26/12 als op 29/12 zat het huis afgeladen vol liefhebbers van muziek en poëzie. Een groot aantal reservaties moest geweigerd worden wegens plaatsgebrek.

News

Harmonie Concordia speelt kerstconcert voor het goede doel

Zeven Moerbekenaren gaven het beste van zichzelf onder leiding van dirigent en Moerbekenaar Jacky De Muynck. Wij willen hiermee niet zeggen dat zij boven de rest uitstaken, neen, heel de harmonie was geweldig.

News

FOTO. Afvalophalers van IDM halen een mooie ronde som bij elkaar voor vzw Auti-voetbalclub U-Nited

Bij IDM halen ze niet enkel afval op, maar doen ze ook aan liefdadigheid. Zo organiseerde ze allerlei acties voor Auti-Voetbalclub U-Nited, een club waar jongens en meisjes met autisme plezier maken belangrijker vinden dan winnen. Vrijdag namiddag kwamen ze opbrengst naar Music For Life brengen de mooie ronde som van 8.000 euro.

News

FOTO. Basisschool De Palster zamelde geld in voor de vzw Lia

Basisschool De Palster kwam vandaag vrijdag hun opbrengst van de kerstmarkt, de koekenbak en de mini ondernemingen van de leerlingen van het vijfde en zesde studiejaar overhandigen aan de presentatoren van Music For Life. De vzw Lia zal blij zijn met de som van 3.840;34 euro.

News

Automobilisten zetten elkaar klem op de Markt

Wie zijn wagen op de Markt in Moerbeke parkeert, let best goed op hoe hij of zij het voertuig stalt. Want het is niet de eerste keer dat een automobilist bij terugkeer naar het voertuig merkt dat het helemaal ingesloten staat.

News

FOTO. Basisschool De Vlinderdreef brengt mooi bedrag mee naar Music For Life

Exact 9.125,86 euro was de opbrengt van de wandeltocht en de fuif, dit bedrag werd netjes verdeeld zodat ieder goed doel waar ze voor gingen evenveel in het laatje kreeg.

News

Burgemeester Robby De Caluwé gaat in de clinch met oppositie

Er hing spanning in de lucht tijdens de laatste gemeenteraad. Nog voor de raad begon lekte uit dat de oppositiepartijen CD&V+, N-VA en MEnS in de volgende legislatuur de handen in elkaar zullen slaan. MEnS en CD&V+ zullen zelfs één fractie vormen.

News

FOTO. Moerbeekse Bosbikers schenken duizend euro aan Duchenne

Sea kings boven Puyenbroeck vanmorgen als afscheid en eerbetoon aan Music For Life. Inde avonduren kwamen de Moerbeekse Bosbikers de overhandiging doen van hun opbrengst van verleden week vrijdag 'Fietsen voor Duchenne', 1000 euro hadden ze bij.

News

FOTO. Music For Life op dinsdagavond

Wij kwamen weer heel wat bekenden tegen op het evenementenplein op het provinciaal domein Puyenbroeck. Morgen woensdag omstreeks 11u10 komt de formatie Sea-Kings van de basis Koksijde over het domein gevlogen hun laatste vlucht en een eerbetoon aan Music For Life.

News
Download