Nodig je partner, huisgenoten of buren uit op Hoplr
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

The Grabbeltons op TV

In de jaren 60 en 70 leefde er een orkest in de buurt van Moerbeke en Eksaarde bestaande uit muzikanten uit deze streek. Zo speelde de vader van huidig burgemeester Robby De Caluwé, Dirk De Caluwé en de nonkel van Robby, Eddy De Picker in dit orkest maar wie had ooit gedacht dat ze jaren later eigenlijk wereldberoemd zouden zijn.

Nieuws

Amber naar halve finale van ‘The Voice’

Met de ballade ‘New York state of mind’ en haar oogverblindende kleed liet de Moerbeekse Amber Dhert (23) opnieuw een onvergetelijke indruk na bij de VTM-kijkers.

Nieuws

Amber is nog lang niet uitgezongen

“Ik ben nog lang niet uitgezongen”, vertelde de uit Moerbeke afkomstige Amber Dhert aan onze krant. En ze bewees het in de kwartfinale van de VOICE met het nummer ‘New York State Of Mind’, niet het gemakkelijkste nummer, overtuigde ze iedereen dat ze ook de langzame nummers tot een goed einde weet te brengen. Amber Dhert (23) zit volgende week in de halve finale die te zien zal zijn vrijdag 15 december vanaf 20u30 op VTM. In de GIGI’S kan je alles volgen op groot scherm en wie weet hebben ze nog wat shotjes op overschot.

Nieuws

Kandidate The Voice pendelt tussen glamour op podium en hondenpoep ruimen in jogging

Op vrijdagavond schittert ze op het podium, de dag erna staat ze in haar vuile kleren tussen de dieren. Amber Dhert (23) is naast zangeres ook een echte dierenvriend. Ze startte een jaar geleden met vrijwilligerswerk in het dierenasiel van Gent.

Nieuws

Amber (23) blijft schitteren in The Voice: “Ik ben nog lang niet uitgezongen”

Het gaat hard voor Amber Dhert (23). Week na week weet ze het publiek én de jury voor zich te winnen met haar interessante nummerkeuze en straffe podiumprestaties. Ze stootte vrijdagavond met glans door naar de kwartfinales van The Voice 2017.

Nieuws

“Koen Wauters heeft mij uit mijn schulp gekregen”

Tijdens de ‘blind audi- tions’ van ‘The Voice’ maakte Vlaanderen kennis met Amber Dhert. Amber (23), geboren en getogen in Moerbeke-Waas, vecht vanavond voor haar plaats in de liveshows.

Nieuws

Moerbeke legt opnieuw budget in evenwicht voor

De gemeente Moerbeke stelt haar budget voor 2018 vroeger voor dan gewoonlijk. “Voor het vijfde jaar op rij slagen we erin om een positieve balans voor te leggen, zonder dat we daarvoor bijkomende leningen moeten afsluiten. Op het einde van de legislatuur zullen de schulden van gemeente en OCMW met ongeveer een derde gedaald zijn." klinkt het bij burgemeester De Caluwé (Open VLD)

Nieuws

11 november herdenking

Op 11 november, zal zoals telkenjare een herdenking plaatsvinden aan het monument der gesneuvelden aan de kerk ter nagedachtenis van de oorlogslachtoffers.

Nieuws

Brugfigurenproject Rode Kruis Afdeling Moerbeke/ Wachtebeke

De lokale afdeling Moerbeke/Wachtebeke van het Rode Kruis zoekt vrijwilligers om kleuters en leerlingen bij leerproblemen te begeleiden binnen de kleuter- en basisscholen van Moerbeke.

Nieuws
Download