Wat een weertje zeg!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Jens De Bosscher: “Deze toernooizege zal me lang bijblijven”

Jens De Bosscher overtrof op het tweesterrentoernooi van TC Merelbeke de stoutste verwachtingen. Deze B-15/4 speler uit het naburige Melsen raakte in Heren 1 op de hoofdtabel. In de kwartfinale verloor hij in twee sets van Ruud Martens.

Nieuws

Jonas Merckx: “Goede start van de zomer”

Het tweesterrentoernooi van TC Merelbeke werd op autoritaire wijze gewonnen door Jonas Merckx. Deze 23-jarige uit Gijzegem-Aalst (A-nationaal nr. 17) toonde zich in de finale in twee sets (6-3 en 6-2) sterker dan Dick Norman (A 44).

Nieuws

Padel spelen kan voortaan ook in Merelbeke: “Sport van de toekomst”

In Tennisclub Merelbeke zijn zondag drie gloednieuwe padelterreinen ingewijd. Padel is een mix tussen squash en tennis, een sport die in de lift zit. “Het is een activiteit voor jong en oud”, zegt bestuurslid David Verhaeghe.

Nieuws

Sam (19) vermist sinds hij vrijdagnacht thuis met auto vertrok

De politie en het parket zijn op zoek naar de 19-jarige Sam Houthuys uit Merelbeke. Hij verliet zijn woning vrijdagnacht, maar werd sindsdien niet meer gezien.

Politie en veiligheid

Jolien D'hoore hoopt op een open en eerlijke strijd

Vorig jaar trok Kaat Hannes verrassend het laken naar zich toe aan het Lac de l'Eau d'Heure. Hannes was sneller dan Lotte Kopecky en topfavoriete Jolien D'hoore.

Nieuws

“Kampioenentrui van 2010 hangt in onze woonkamer”

Het was even stil rond Laurens De Vreese. Na de Baloise Belgium Tour reed de renner van het Astana Pro Cycling Team enkel in Ruddervoorde en het dernycriterium in Deurne. Op 22 augustus 2010 kende Laurens op het BK voor beloften in Hooglede een superdag.

Nieuws

“Finale in Heren 1 wordt een absolute topper”

Morgen is het de finaledag op het tweesterrentornooi van TC Merelbeke. Het is in Heren 1 nog koffiedik kijken wie zich voor de eindstrijd zal plaatsen, want gisterenavond laat was het lang wachten op de uitslagen van de halve finales. Jonas Merckx (A-nationaal 27) plaatste zich voor die halve finale door met 6-0 en 6-4 van Thomas Heyse (B-15/2) te winnen.

Nieuws

“Ik geraakte nooit in het juiste ritme”

Het VDM-Trawobo Cycling Team hunkerde naar de Belgische tijdrittitel, maar moest met de vierde plaats van een verrassend sterke Jari Verstraeten en de zevende plaats voor schaduwfavoriet Benjamin Verraes tevreden zijn.

Nieuws

Nieuwe coach Raymond Mollet: “Ieder jaar voor de prijzen spelen”

Floriant Merelbeke heeft er een onvergetelijk seizoen opzitten. Een campagne waarbij de club van voorzitter André Mortier aantoonde dat het stilaan zijn plaatsje aan de top van het Vlaamse korfbal heeft ingenomen. Nadat bekendgeraakte dat succescoach Ewald Frensch niet zou aanblijven, begon de zoektocht naar een nieuwe coach. De clubleiding kwam uit bij Raymond Mollet.

Nieuws

Blanche is ‘held op de fiets’

Blanche Moerman heeft de hoofdprijs gewonnen van ‘Helden op de Fiets’, de Merelbeekse variant op ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’. Die actie beloonde mensen die te voet of per fiets hun inkopen deden. “Ik wandel voor mijn inkopen geregeld twintig minuten naar het centrum”, zegt ze. Blanche won een bon van 500 euro. Lucas De Backer won de tweede prijs, een bon van 250 euro.

Nieuws
Download