Benieuwd wat jouw buren vertellen?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Nieuw: reisbureau voor wie beperkt budget heeft

Maandag opent in het ­ So­ciaal Huis ‘Rap op Stap’, een reisbureau voor mensen met een beperkt budget. “Want iedereen heeft recht op een deugddoende vakantie.”

Nieuws

Floriant schiet niet veel op met gelijkspel

Sinds de veldfinale van vorig seizoen stonden Floriant Merelbeke en Kwik opnieuw een eerste keer tegenover elkaar.

Nieuws

“Een vakantie oefent een positief effect uit op lichaam en geest: iedereen heeft daar recht op”

Het Sociaal Huis Rap op Stap, een reisbureau voor mensen met een beperkt budget, opent maandag. “Het is essentieel om ook die inwoners te laten deelnemen aan het maatschappelijk leven”, klinkt het.

Nieuws

“Billijk resultaat”

KFC Merelbeke blijft ongeslagen aan de Kloosterstraat (1-1). Dat topper Wingene in bedwang werd gehouden, werd op gemengde gevoelens onthaald.

Nieuws

Niets dan lof voor vernieuwd Merelbekestationplein

Het vernieuwde Merelbekestationplein is gisteren officieel geopend. “Dit gaat een boost geven aan de hele buurt.”

Nieuws

Merelbeke haalt zwaar uit tegen Zwalm

In eerste nationale blijft Merelbeke met het maximum van de punten aan de leiding. De ploeg van coach Hautekeete won op de vijfde speeldag met 9-2 van Zwalm. Merelbeke klom via Jacobs, Van De Velde en Berwouts op een 3-0 voorsprong. Kort na halfweg werd Bettens (Zwalm) uitgesloten waardoor de bezoekers voor een hopeloze opdracht stonden.

Nieuws

“Scoremachine het zwijgen opleggen”

Na de stuntzege in Wetteren wacht er voor de ploeg van voorzitter Wilfried Van Keymeulen een nieuwe zware opdracht. Promovendus Wingene meldt zich in de Kloosterstraat. Vorige week dropten de West-Vlamingen een half dozijn ballen in het doel van Wolvertem-Merchtem.

Nieuws

“Beter gewapend in de breedte dit seizoen”

Internolux Zwalm trekt vanavond voor een topper naar leider Synergie Merelbeke, dat dit seizoen nog geen punt heeft verloren. De ploeg van goalgetter Kenneth Fouquet staat met zes op negen op de vierde plaats en mag nog een inhaalwedstrijd tegen buur San Siro Deftinge afwerken.

Nieuws

Floriant Merelbeke zakt naar de laatste plaats

Floriant Merelbeke heeft een niet bijster geslaagd weekend achter de rug. Vrijdagavond werden de Blue Sharks uit de Belgische beker gewipt na een 24-13 nederlaag bij Borgerhout.

Nieuws
Download