Een Duitser, Nederlander en Belg zitten in een café...
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

SK Lieske klopt leider FC Breughelhof

In de hoogste reeks van LVVB Melle smeerde SK Lieske leider FC Breughelhof de eerste competitienederlaag aan.

Nieuws

“We spelen geen verstoppertje meer”

De 63-68 uitzege bij St-Niklase houdt Gent Oost Eagles op een met Geraardsbergen gedeelde vijfde plaats in de rangschikking. Topscorer Cederic van Belle (21p) vindt dat zijn ploeg staat waar ze thuishoort.

Nieuws

Wim Delvoye voor rechter na verbouwingen aan kasteel

Kunstenaar Wim Delvoye, die zich moet verantwoorden op de Gentse correctionele rechtbank voor een reeks bouw- en milieuovertredingen op zijn kasteel in Melle, zou een boete van 4.500 euro opgelegd moeten krijgen. Dat heeft het openbaar ministerie dinsdag gevorderd. "Alleen goede bedoelingen volstaan niet. Er zijn zonder vergunning allerlei werken uitgevoerd", stelde de aanklager.

Wegen en verkeer

Kunstenaar Wim Delvoye riskeert geldboete voor bouwovertredingen

Kunstenaar Wim Delvoye, die zich moet verantwoorden op de Gentse correctionele rechtbank voor een reeks bouw- en milieuovertredingen op zijn kasteel in Melle, zou een boete van 4.500 euro opgelegd moeten krijgen. Dat heeft het openbaar ministerie dinsdag gevorderd. “Alleen goede bedoelingen volstaan niet. Er zijn zonder vergunning allerlei werken uitgevoerd”, stelde de aanklager.

Wegen en verkeer

Deze beloftevolle sommelier weet het: “Als het naar <I>naft </I>ruikt, is het Moezelwijn”

Jan Van Heesvelde (21) uit Melle is verkozen tot Beste Beloftevolle Sommelier van België. “Wijn proeven, dat kun je leren en trainen ”, zegt de jongeman.

Nieuws

Lerares laat klas achter zich en wordt zelfstandig foodblogger: “Ik dicteer niemand iets”

Karolien Olaerts, een 33-jarige voedingswetenschapper, sleepte zopas een dubbele Belgian Food Blog Award in de wacht: één in de categorie ‘gezonde voeding’ en een tweede omdat ze over alle categorieën heen de meeste van de 12.000 stemmen binnenhaalde. Na tien jaar in het onderwijs gaat Olaerts nu voluit voor haar blog ‘Karola’s Kitchen’. “Ik wil proberen daarvan te leven, én van mijn workshops.”

Nieuws

SP.A wil Gemeenteplein Melle veiliger maken

Oppositiepartij SP.A heeft een plan klaar om de verkeersonveiligheid op en rond het Gemeenteplein in te dijken. De partij wil afgescheiden fietspaden en wil de parkeerplaatsen aan de handelszaken verplaatsen.

Wegen en verkeer

FC Breughelhof fors versterkt

In de eerste reeks van LVVB Melle blijft FC Breughelhof aan de leiding na een 5-1-zege in de topper tegen FC Munte. Aanstaande zaterdag wacht de moeilijke trip naar SK Lieske A.

Nieuws

Niets dan lof voor vernieuwd Merelbekestationplein

Het vernieuwde Merelbekestationplein is gisteren officieel geopend. “Dit gaat een boost geven aan de hele buurt.”

Nieuws

“We willen zeker al onze thuismatchen winnen”

Zondag om 17 uur ontvangt Gent Oost Eagles leider West Hoek Zwevezele. De ploeg uit Melle Vogelhoek prijkt na 6 speeldagen op een onverhoopte, met Latem De Pinte B gedeelde, vierde plaats op amper 2 punten van het leiderstrio Brugge, Izegem en Zwevezele. Trainer-coach Philippe Beirnaert weet dat het moeilijk wordt maar zeker niet onmogelijk.

Nieuws
Download