Wie dat we hier hebben!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

FC Breughelhof fors versterkt

In de eerste reeks van LVVB Melle blijft FC Breughelhof aan de leiding na een 5-1-zege in de topper tegen FC Munte. Aanstaande zaterdag wacht de moeilijke trip naar SK Lieske A.

Nieuws

Niets dan lof voor vernieuwd Merelbekestationplein

Het vernieuwde Merelbekestationplein is gisteren officieel geopend. “Dit gaat een boost geven aan de hele buurt.”

Nieuws

“We willen zeker al onze thuismatchen winnen”

Zondag om 17 uur ontvangt Gent Oost Eagles leider West Hoek Zwevezele. De ploeg uit Melle Vogelhoek prijkt na 6 speeldagen op een onverhoopte, met Latem De Pinte B gedeelde, vierde plaats op amper 2 punten van het leiderstrio Brugge, Izegem en Zwevezele. Trainer-coach Philippe Beirnaert weet dat het moeilijk wordt maar zeker niet onmogelijk.

Nieuws

VK A’gon voert alleen de rangschikking aan

In de tweede afdeling van LVVB Melle overtreft VK A’gon de verwachtingen. De co-leider won met 4-0 van CR Taxi en voert door het puntenverlies van TC Goudenleger alleen de rangschikking aan.

Nieuws

Dood van zieke vrouw blijft De Heide achtervolgen

Voor het hof van beroep in Gent houdt de vzw De Heide uit Merelbeke vol dat ze niet verantwoordelijk is voor de dood van patiënte Myriam Lenssens uit Denderhoutem. In eerste aanleg werd de vereniging nog veroordeeld tot een boete van 12.000 euro.

Nieuws

Vzw moet zich opnieuw verantwoorden voor dood patiënte

Voor het hof van beroep in Gent houdt de vzw De Heide uit Merelbeke vol niet verantwoordelijk te zijn voor de dood van patiënte Myriam Lenssens uit Denderhoutem. In eerste aanleg werd de vzw nog veroordeeld tot een boete van 12.000 euro.

Nieuws

“Kwaliteit en mentaliteit”

Cercle Melle kreeg een fikse draai rond de oren van een trefzeker VC Zwijnaarde (1-5). Na een 7 op 9 zat Cercle in de lift naar boven, maar nu is het terug naar af. Tegen 9000 Gent verwacht men een klinkende revanche.

Nieuws

Scheldeploeg wil positieve lijn doortrekken

Cercle Melle heeft het juiste toerental gevonden. Na een start in mineur met nul op zes liet de Scheldeploeg een zeven op negen optekenen. Het ontvangt dit weekend VC Zwijnaarde.

Nieuws

“We staan weer tussen de mensen”

Cercle heeft het juiste toerental gevonden. Na een start in mineur liet de Scheldeploeg een zeven op negen optekenen. “We staan weer bij de mensen”, zegt trainer Joachim De Zutter. “De déclic kwam er in Overmere. Net als in de wedstrijden tegen Moortsele en Dynamo Beervelde kwamen we 2-0 achter. In Overmere vonden we de mentale veerkracht om terug te slaan. Verschillende jonge spelers, die in het nationaal jeugdvoetbal actief waren, hebben de knop omgedraaid. Competitie in provinciale is andere koek. Thuis willen we tegen Zwijnaarde bevestigen. VCZ verloor nog niet, maar speelde al drie keer gelijk. We moeten de positieve lijn doortrekken.”

Nieuws

“Ik denk dat onze coach tevreden was”

Met 78-54 nam Gent Oost Eagles ruim de maat van Houtem B. Meer nog dan de ruime overwinning was de terugkeer na bijna een jaar afwezigheid van Angèle Boucquey het gespreksonderwerp.

Nieuws
Download