Hoplr is geen Facebook, gelukkig maar!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Jettie Pallettie sluit schaatsperiode af

Met een optreden van vedette Jettie Pallettie kwam een einde aan drie weken schaatsplezier. “We kunnen terugblikken op een geslaagde schaatsperiode met tal van leuke activiteiten”, zegt Johan Ysebaert van de VHMC, die het belang van de sponsors benadrukt. “Zonder hen is dit project onmogelijk. Om hen te bedanken organiseerden we een gezellige sponsoravond.”

Nieuws

Twintigjarige bekent 30 inbraken, maar niet overval met geweld: “Ik was die nacht in de bossen aan het wandelen”

Een 20-jarige man uit Lovendegem ontkent dat hij iets te maken heeft met de gewapende overvallen op frituur 't Patatje in Lovendegem en de Het Godshuis in Sint-Laureins. Wel was hij betrokken bij een 30-tal andere inbraken.

Politie en veiligheid
Nieuws

Katelijne Verbeke en Daan Hugaert in CC Den Hoogen Pad

Katelijne Verbeke en Daan Hugaert, beter bekend als Nadine Vanbruane uit Flikken en Eddy Van Notegem uit Thuis, staan vrijdagavond 23 februari 2018 samen op de planken in CC Den Hoogen Pad. Ze brengen hun voorstelling DOEK, een verhelderend toneelstuk over echt en onecht, op het toneel, in de kunst en in de liefde.

Nieuws

Anne-Laure en Maarten regeren over jeugdcarnaval

Tijdens een spannende verkiezingswedstrijd in de feesttent in het Sint-Annapark kwamen de jonge carnavalisten Anne-Laure Posman (7) en Maarten De Lille (11) als winnaars uit de bus. Anne-Laure werd uitgeroepen tot Jeugdprinses en Maarten werd Jeugdkeizer. Hij won immers al voor de derde keer.

Nieuws

Willy is bijna 85 maar dat houdt hem niet tegen om nog medailles te winnen

In de nieuwe Max Aicher Arena in Inzell in Oberbayern werd voor de twintigste keer het internationale ‘Masters Speed Skating Sprint Classics'-tornooi georganiseerd.

Nieuws

Weer omrijden door werken op expresweg tussen Eeklo en Maldegem

De expresweg tussen Maldegem en Eeklo krijgt een nieuw wegdek in asfalt in de beide richtingen. De werken starten op maandag 26 februari en duren tot de zomer. De op- en afritten gaan in die periode dicht waardoor het verkeer moet omrijden.

Wegen en verkeer
Nieuws

Verstraete schenkt 6.500 euro aan goede doelen

Verstraete IML mag dan wel de wereld veroveren met etikettendrukwerk, maar het uit zijn voegen gebarsten familiebedrijf vergeet haar Maldegemse roots niet en schenkt elk jaar een mooie som aan lokale goede doelen. Deze keer jaar gaat de opbrengst van verschillende acties door het personeel - goed voor 6.500 euro - naar goede doelen van Music for Life, zoals Feestvarken en Anvasport.

Nieuws

Gemeente moet fiks bedrag terugbetalen aan ondernemers

De Maldegemse ondernemers kunnen een verzoekschrift richten aan het gemeentebestuur om de terugbetaling te bekomen van de belasting op economische bedrijvigheid voor het jaar 2014. Die werd na een juridische strijd door de Raad van State geschrapt.

Nieuws

AZ Alma organiseert interessante lezing voor senioren

Op donderdag 22 februari organiseert AZ Alma in zijn polikliniek in Sijsele van 13.45 tot 16 uur een interessante voordracht voor senioren.

Nieuws

Soepkiekens winnen avondstoet

De 52ste avondstoet werd gewonnen door de Soepkiekens. Ze namen dit jaar deel met het thema ‘Carnval(s)opmars’ en trokken verkleed als astronauten en met een indrukwekkende praalwagen naar Carnaval Maldegem. De kinderstoet werd gewonnen door De Globetrotters en Chiro Vannoes was de beste jeugdvereniging.

Nieuws
Download