Wanneer is het eten klaar?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Flitspaal op N60 gesaboteerd met stickers

Op de N60 in Maarkedal hebben onbekenden een flitspaal onklaar gemaakt met sti-ckers.

Nieuws

Trail Run Vlaamse Ardennen

Op zaterdag 19 augustus en zondag 20 augustus 2017 wordt, in en rond Maarkedal, de derde editie van de Trail Run Vlaamse Ardennen georganiseerd.

Nieuws

OB&D moet milieuvergunning opnieuw aanvragen

Het afvalbedrijf OB&D maakt toch nog kans op een omgevingsvergunning voor het plaatsen van een waterzuiveringsinstallatie aan zijn stort in Louise-Marie.

Nieuws

OB&D krijgt geen vergunning voor lozen afvalwater

Na het bezwaar van de stad Ronse en de gemeente Maarkedal weigert de provincie een vergunning af te leveren aan OB&D om afvalwater te lozen.

Nieuws

Pascal Jouret: “Meer winnen en wat minder gelijke spelen”

In een reeks met liefst zes dalers, in de hand gewerkt door een aantal Oost-Vlaamse degradanten uit de amateurklasse, kon Ardennen het vorig seizoen toch maar klaarspelen netjes het behoud af te dwingen. Een nieuw seizoen in eerste komt er bijgevolg aan.

Nieuws

“Ik wil weer van nul beginnen”

Als kernspeler van Elene-Groteberge stond Yani Van der Eecken in de eindronde mee op de barricaden. Het mocht niet zijn. Toen had hij wel al maanden een akkoord bereikt met Vlaamse Ardennen. Hij is behoorlijk enthousiast voor zijn nieuwe opdracht.

Nieuws

“Uitschakeling na goede prestatie”

Voor Vlaamse Ardennen is het bekerlied al uitgezongen. Een verrassing is dat niet. Optornen tegen een ploeg uit de amateurklasse was eigenlijk teveel gevraagd. “We lieten ons in de eerste helft niet opzij zetten maar na het kopbaldoelpunt van Saidy in het vierde kwartier wisten wij dat het een heel moeilijke opgave zou worden”, aldus secretaris Pascal Bothuyne.

Nieuws

“Eigenlijk is dit een voorbereidingsmatch”

Voor Vlaamse Ardennen is de thuismatch tegen FC Merelbeke meteen een zware opgave. De eersteprovincialer krijgt een tegenstander die in de competitie een reeks hoger speelt.

Nieuws

Radio 1-stem begint aan dertigste sportseizoen

Eddy Botteldoorne, de kans dat u zijn stem al gehoord hebt is zo goed als 100 procent. Eddy brengt elk weekend op Radio 1 verslag van voetbalmatchen of van andere sporten.

Nieuws

Veel bezwaren tegen nieuwe voetbalvelden

De buurtbewoners van de Nederholbeekstraat zien de uitbreiding van het voetbalterrein met twee extra velden en een parking niet zitten. “We gaan de betrokkenen samenbrengen”, zegt burgemeester Joris Nachtergaele (N-VA).

Nieuws
Download