Hoplr bouwt voortdurend aan nieuwe functionaliteiten voor je buurt
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Sportieve revanche”

Vlaamse Ardennen zette thuis tegen Elene Grotenberge de puntjes op de i (3-1). “Dat was onze sportieve revanche en meteen ook een rechtzetting na de 4-0 pandoering, maanden geleden in de heenmatch”, aldus clubsecretaris Pascal Bothuyne.

Nieuws

“Op zoek naar een sportieve reactie”

Een week na de nederlaag op verplaatsing tegen leider Zelzate (1-0) krijgt Ardennen thuis tegen Elene Grotenberge A de kans op eerherstel. “Tegen een goeie ploeg gaan wij op zoek naar een sportieve reactie”, zegt trainer Pascal Jouret. “Ik denk dat Elene Grotenberge beneden zijn waarde geklasseerd staat. Een reden te meer om op onze hoede te zijn.”

Nieuws

Drievuldigheidsboom voortaan thuis in Verbeke Foundation

De Drievuldigheidsboom uit de pastorietuin van Kerkem is verhuisd naar de Verbeke Foundation in Kemzeke. De boom was beschermd en werd in 1890 aangeplant door de toenmalige pastoor.

Nieuws

Drievuldigheidsboom van Kerkem verhuist naar museum in Kemzeke

De Drievuldigheidsboom uit de pastorietuin van Kerkem, een deelgemeente van Maarkedal, is verhuisd naar het Museum Verbeke Foundation in Kemzeke. De boom was beschermd en werd in 1890 aangeplant door de toenmalige pastoor.

Nieuws

“We gaan ons best doen tegen de leider”

Een verplaatsing naar leider Zelzate is als eerste match na de winterstop, voor Ardennen een bijzonder zware opgave.

Nieuws

Inwoners klinken op nieuwe jaar

Op 1 januari is er in Maarkedal de traditionele nieuwjaarsdrink voor alle inwoners op het plein aan het gemeentehuis in Etikhove. De gemeente trakteert op een drankje en muziek. Honderden mensen kwamen langs om nieuwjaarswensen uit te wisselen, en dat ondanks de regen.

Nieuws

Gevel nog niet hersteld van vorige crash of alweer knalt auto woonkamer binnen

Voor de tweede keer in amper twee maanden tijd is zaterdagavond een auto binnengereden in de woning van Erwin en Mia Braet-Vanderkimpen in Maarkedal. De gemeente dringt er bij het gewest op aan een vangrail te plaatsen.

Nieuws

Tweede maal op twee maanden tijd een auto in de woonkamer

Erwin en Mia Braet-Vanderkimpen in de Ronsestraat in Schorisse (Maarkedal) kregen voor de tweede maal op twee maanden tijd een auto in hun woonkamer binnen.

Nieuws

Studenten strikken rasacteurs voor kortfilm

Vandaag donderdag is de laatste draaidag van Shut Up And Drive, een kortfilm die als eindwerk dient voor studenten van de bekende filmschool Narafi. De studenten wisten heel wat bekend volk te strikken, zoals Jenne Decleir, zoon van Jan.

Nieuws
Download