East or west, home's best
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Na tien volle dagen Feesten: Operatie Grote Schoonmaak

De Lokerse Feestweek komt stilaan aan zijn einde. Zondagnacht al begon meteen het laatste onderdeel: de afbraak.

News

Angel Agwazie gaat voor PR op de horden

In Gentbrugge vinden de Vlaamse atletiekkampioenschappen plaats voor cadetten en scholieren. Angel Agwazie, begin juli aan de slag op het EK voor scholieren in het Hongaarse Györ, loopt er de 200 meter en de 100 meter horden.

News

Minderjarige in kritieke toestand door vuistslag na Lokerse Feesten

Bij een discussie na de Lokerse Feesten is vorige nacht een minderjarige zwaar toegetakeld. Het 17-jarige slachtoffer liep een hersenbloeding op. De dader is opgepakt en verschijnt dinsdag voor de onderzoeksrechter.

News

Organisatoren tevreden over hun Feesten: “We hebben getoond dat onze noodscenario’s perfect werken”

De 44ste editie van de Lokerse Feesten zit erop. Tegelijk sloten zondagnacht ook de Fonnefeesten hun zilveren jubileum af. Peter Laureys (Lokerse Feesten) en Bart Mertens (Fonnefeesten) blikken terug op tien hectische en bewogen dagen.

News

Laatste weekend is voor het hele gezin

Met Gary Numan, Level 42 en Lil’ Kleine kwam afgelopen weekend heel het gezin aan z'n trekken op de Kaai. Al klonk de vraag ‘waar dat feestje nu juist was’ bij momenten wel heel luid.

News

Lokerse Feesten lokken opnieuw zo’n 140.000 bezoekers

In Lokeren is zondagavond de 44ste editie van het muziekfestival Lokerse Feesten afgesloten. De organisatoren blikken terug op een meer dan geslaagde editie. “Het waren tien superdagen waar we trots op zijn”, zegt Amaury Van Kenhove.

News

Voorzitter Cools neemt afscheid... bij de paardenworsten

Na 17 jaar dienst als voorzitter van de Lokerse Feesten geeft Jan Cools de fakkel door. Tijdens zijn laatste Feesten neemt hij afscheid van zo veel mogelijk functies.

News

Nostalgische Cherry Moon-avond nu mét eigen populaire kledinglijn

Voor het derde jaar op rij wordt de legendarische discotheek Cherry Moon geëerd op de Lokerse Feesten, dit jaar mét aangepaste kledinglijn.

News

Het rauwe kantje van de Manic Street Preachers

Strooide de regen donderdagavond toch wat roet in het eten, op vrijdag zag het er allemaal weer zonniger uit met het verleidingsspel van Warhaus en Manic Street Preachers, die grasduinden door 30 jaar muziek en 13 studioalbums.

News
Download