Te veel e-mails? Je kan ze eenvoudig uitschakelen bij instellingen
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Postzegelkring met nieuw logo en nieuwe postzegel op eigen nationale tentoonstelling

De Lokerse postzegelkring houdt op zondag 25 februari voor de 36ste keer een nationale postzegelbeurs.

Nieuws

VIDEO. Opnieuw punkrockdag op Lokerse Feesten

Ook dit jaar zal er een punk-rockdag zijn op de Lokerse Feesten. Onder ander deze Dropkick Murphys zullen de Grote Kaai op stelten komen zetten. Verder zullen ook Bad Religion, Turbo-negro, Suicidal Tendencies en The Living End van de partij zijn. woensdag 8 augustus is het zover. Tickets voor die dag zijn nu al te koop. De 44ste editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 3 tot en met zondag 12 augustus.

Nieuws

VIDEO. Infrabel wil overwegen tussen Gent en Antwerpen sluiten

Infrabel wil alle overwegen op de drukke spoorlijn 59, dat is de verbinding tussen Antwerpen en Gent sluiten. De treinen moeten dan minder vaak stoppen en het is ook veiliger.

Nieuws

Elise van Raemdonck mikt op top vijf

Op het Vlaams kampioenschap in Rotselaar pakte ze zilver maar zondag wil Elise van Raemdonck op het BK in het Park van Laken bij de junioren ook met een sterke prestatie uitpakken. “Ik hoop toch op de top vijf”, aldus de atlete van AV Lokeren.

Nieuws

“Benieuwd wat de overstap zal geven”

Terwijl het wegseizoen dit weekend van start gaat, bereiden ook de mountainbikers zich voor op het nieuwe seizoen. Zaterdag wordt in het Limburgse Rotem al de eerste manche van de Kids Challenge gereden. Aansluitend is er ook een open wedstrijd. Binnen twee weken begint het echte werk met een nationale wedstrijd in Lac de l'Eau d'Heure.

Nieuws

Onderwijsplatform heeft boodschappenlijstje klaar voor politici

Met de gemeenteraadsverkiezingen voor de boeg maakte het Lokaal Onderwijs Platform (LOP) een boodschappenlijstje op voor het nieuwe stadsbestuur. Daarin zitten heel wat actiepunten.

Nieuws

Vijf jaar cel voor vrouw die echtgenoot in brand stak na ruzie over koude loempia’s

Een vrouw uit Lokeren is veroordeeld tot vijf jaar cel waarvan drie jaar met uitstel omdat ze in maart van vorig jaar haar echtgenoot in brand had gestoken. De aanleiding was een ruzie over ‘koude’ loempia's die ze haar man had voorgeschoteld.

Nieuws

Daknamse Bossen krijgen meer bewoners, maar buurt wil groene omgeving behouden

De vzw Behoud Daknamse bossen is bezorgd over de plannen om in het bosrijke gebied nabij het Daknamstadion 44 nieuwe woningen neer te zetten. De vzw wil dat er rekening wordt gehouden met de noden en wensen van de buurt.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

Aanklager tegen jongeren die al dan niet betrokken waren bij fikse knokpartij: “Laf dat jullie je verantwoordelijkheid niet nemen”

Zes jonge Lokeraars, allemaal geboren tussen 1995 en 1998, stonden vrijdag voor de Gentse strafrechter voor een stevige vechtpartij tijdens de Gentse Feesten in 2016. De weinige zekerheden in het dossier? Er was een zware vechtpartij en de Lokeraars waren op zijn minst in de buurt.

Nieuws

Hier doen de apothekers wat aan de plastiek soep in de oceaan: ze vervangen plastiek zakjes door herbruikbare hippe draagtas

De Lokerse apothekers gaan nog deze maand twaalfduizend herbruikbare draagtassen verdelen onder hun klanten. Zo willen ze hen ervan bewust maken dat ook de apothekers komaf willen maken met de gewoonte om bij elke aankoop een plastiek zakje mee te geven.

Nieuws
Download