Let the nice weather come!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Werner is meest verdienstelijke Lokeraar

Werner Hillaert werd gelauwerd als de meest verdienstelijke Lokeraar. Hij is actief in heel wat verenigingen.

News

Familie jaar vermiste Wim Van Rentergem doet wanhopige oproep aan getuigen: “We hebben niet één spoor en zitten met zoveel vragen”

Wim Van Rentergem (50) uit Lokeren verdween een jaar geleden tijdens een tochtje met zijn ligfiets. Vandaag doet zijn familie een nieuwe oproep aan getuigen. “We hebben niet één spoor”, zegt zijn schoonbroer.

News

“We roepen de jeugd op om zich te engageren, de toekomst ligt bij hen”

Met Marc Van Hoecke (74) en Jeanine Bellens (64) verdwijnen straks twee éminces grises uit de gemeenteraad. Samen hebben ze bijna zeventig jaar ervaring, als raadslid of als schepen, op hun politieke teller.

Alert

“Ik had een rijbewijs in Syrië, maar moest het achterlaten toen ik vluchtte”

Autorijschool Donkmeer, met vestigingen in Lokeren, Zele, Berlare en Kalken, start begin januari met De Binnenspiegel. Zaakvoerder Bert De Meyer wil op de website van zijn bedrijf tweemaandelijks opmerkelijke verhalen van zijn leerlingen brengen.

News

Omstreden verkaveling krijgt vorm

Alvorens de afscheidnemende raadsleden met drank en lekkers werden uitgewuifd, ging het er tijdens de laatste gemeenteraad van de bestuursperiode nog eens keihard aan toe tussen oppositie en meerderheid. Inzet: de verkaveling Oeverpark aan de Groendreef.

News

De Klink neemt een nieuwe start

Het gebouw van vzw De Klink aan de Voermansstraat, waar al sinds 1980 een opvangcentrum voor mensen die tijdelijk onderdak nodig hebben huist, zit volledig in het nieuw. MFC Hagewinde, dat sinds vorig jaar eigenaar is, zorgt nu ook voor het beheer.

News

Eddy Picavet neemt afscheid met ‘De laatste rozen’

Voormalig leerkracht en woordkunstenaar Eddy Picavet (81) stelde in woonzorgcentrum Ter Engelen zijn laatste bundel met cursiefjes voor.

News

Leerlingen college hebben eigen dichtbundel

News

Leg de Lokerse Feesten onder uw kerstboom

De organisatoren van de 45ste editie van de Lokerse Feesten (die plaatsvindt van vrijdag 2 tot en met zondag 11 augustus 2019) kondigden vrijdag met Oscar and the Wolf hun eerste naam voor de volgende editie aan. Een echte topact dus die het festival zal afsluiten.

News

Lokeren wordt reuzenvriendelijke stad

De vzw Reuzen in Vlaanderen heeft Lokeren erkend als “Reuzenvriendelijke stad”. Volgend jaar krijgt het stadsbestuur de officiële oorkonde. Dan wordt voor de vijftigste keer de Kovekens reuzenstoet georganiseerd.

News
Download