Hoplr is geen plaats voor politieke voorkeuren
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Ze werden geboren in 1952 en kwamen als 65-jarigen bijeen in Breughel

Vrijdag was er in zaal Breughel in Beervelde een bijeenkomst van diegenen die in 1952 in Lochristi ingeschreven werden als nieuwgeborenen, en die 12 jaar later hun plechtige communie op de gemeente deden. De 65-jarigen dus. Initiatiefnemers voor de bijeenkomst waren Liliane Buysse, Ronny Welvaert, Noël Van de Winckel en gewezen apotheker Jan Boone.

Nieuws

Alicia Frank loopt kuitbeenbreuk op

Alicia Franck is voor lange tijd buiten strijd. Zaterdag kwam de veldrijdster van Marlux-Napoleon Games bij de verkenning van het parcours in Boom ten val.

Nieuws

Dynamo onderuit in Serskamp/Schellebelle

Dynamo kon tegen Serskamp-Schellebelle niet uitpakken met een nieuwe zege. In de tweede helft ging men kopje onder.

Nieuws

Vormingsavond over opvoeden

De Vrije Basisschool Sint-Jozef en Gezinsbond Lochristi organiseren op dinsdag 24 oktober 2017 een vormingsavond over opvoeden, ook wanneer dit even niet gemakkelijk gaat.

Nieuws

Maya knipt vanaf maandag in eigen kapsalon Hairmony in Stationsstraat

Vanaf maandag 23 oktober knipt Maya De Vliegher kapsels van mannen, vrouwen en kinderen in haar eigen kapsalon Hairmony in de Stationsstraat 7A, op de locatie waar een korte tijd kapsalon Nadia gevestigd was, en waar, veel langer geleden, Etienne De Stercke zijn keuken- en sanitairzaak was. Maya is 26, afkomstig uit Destelbergen en studeerde 7 jaar geleden af als kapster en werkte vijf jaar lang bij kapsalon Pascal in Dorp-West in Lochristi.

Nieuws

Dag van de jeugdbeweging, dag van het uniform

Dag van de jeugdbeweging vrijdag, en dat vertaalde zich vrijdag en ook zaterdag nog in het straatbeeld, zeker in Gent, waar het leek alsof iedereen het uniform had aangetrokken. De jeugdverenigingen van Lochristi zouden aanvankelijk verzamelen in de tuin van de pastorie in de Dekenijstraat, maar omdat het weer zich niet al te best aandiende, werd de bijeenkomst verplaatst naar Orphanimo!! waar een grote luifel zo nodig bescherming bood tegen slecht weer. Wie in uniform kwam, kreeg een gratis hamburger. Volgend weekend verzamelt de jeugd van Lochristi opnieuw, dan is er Festival 9080, met een Halloweenfuif op vrijdag in het Feestpaleis in Beervelde, Roefel op zaterdag, en op zondag een kidsnamiddag en de bekendmaking van de jeugdlaureaat 2017.

Nieuws

NIEUWSFLITS. Alicia Franck wellicht maanden out na val tijdens opwarming

Voor Alicia Franck zit het veldritseizoen er hoogstwaarschijnlijk op. Tijdens de opwarming van de Superprestige in Boom kwam de renster van Marlux- Napoleon Games deze namiddag zwaar ten val. In het ziekenhuis bleek dat ze haar kuitbeen gebroken had.

Nieuws
Download