Vind eenvoudig en snel naar een betrouwbare babysit
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Titel komt niet op bestelling”

FC Latem deed een slechte zaak in de titelstrijd. De Leieploeg verloor met 1-4 van FC Beervelde maar bleef aan de leiding. Jeff Hauspy moest noodgedwongen toekijken. Hij liep vorige maand een enkelbreuk op en is nog enkele maanden buiten strijd.

Nieuws

“Nu moeten we kleur bekennen”

Dynamo stuntte zaterdag op het veld van leider FC Latem. De ploeg van 't Klein Gent zit aan negen wedstrijden zonder verlies. Een toeval is het niet meer.

Nieuws

Alicia Franck eindelijk opnieuw in het peloton: "Blij dat de kop eraf is"

Blue Monday of niet, onze onfortuinlijke veldrijdster Alicia Franck is terug in het peloton. In abominabele weersomstandigheden maakte ze maandagmiddag haar comeback, na drie maanden inactiviteit door een kuitbeenbreuk. In Otegem, in de naweeën van het Belgisch kampioenschap, werd ze zeventiende. "Niet wat het moet zijn natuurlijk, maar het was mijn objectief om de wedstrijd uit te rijden. En ik ben vooral blij dat de kop eraf is", klonk het na de aankomst.

Nieuws

FOTO. De laatste adem van Uyttenhove

Zondag sloegen de leden van badmintonclub De Nieuwe Snaar er voor het laatste pluimpjes naar elkaar. En de decennia daarvoor vonden er honderden en honderden evenementen plaats. Echt gezellig oogden de zalen nooit. Ze waren ook al ruim oud toen de gemeente ze ooit kocht. Maar er is één en ander in gebeurd: eindejaarsfuiven van Lodejo, andere fuiven, bals, eetfestijnen, concerten van de harmonie, de eerste reünie van The Garnets, beurzen van Raf Janssens zijn tractorvrienden, een hernieuwde jaarbeurs die het een aantal edities volhield. En dan laten we er nog een heleboel onvermeld.

Nieuws

Alicia Franck herneemt vandaag in Otegem

Alicia Franck komt vandaag sinds lang weer aan de start van een veldrit. De veldrijdster van Marlux-Bingoal was twee en een halve maand buiten strijd met een kuitbeenbreuk. Een fractuur die ze opliep tijdens de verkenning van de veldrit in Boom op 22 oktober van vorig jaar.

Nieuws

SK Lochristi verliest van Dendermonde

SK Lochristi kon opnieuw niet winnen. Dendermonde toonde zich efficiënter dan SK en ging met de 3 punten huiswaarts.

Nieuws

FOTO. De Nieuwe Snaar neemt afscheid van sportzaal Uyttenhove

De leden van De Nieuwe Snaar hebben vandaag de deur van het oude complex Uyttenhove achter zich dichtgetrokken. Binnenkort gaat Uyttenhove tegen de grond voor de bouw van een nieuwe sporthal.

Nieuws

Dynamo Beervelde pakt ruime zege in Latem

Dynamo Beervelde haalde fors uit op het terrein van Latem en blijft met deze zege aan de leiding in de tweede periode.

Nieuws

Jeugdploeg in de kijker: dubbele confrontatie met Doorslaar

De competitie bij de jeugd is na een pauze van meer dan een maand opnieuw gestart. SK Lochristi werkte op de Bosdreef een dubbele wedstrijd af tegen de buren uit Doorslaar.

Nieuws
Download