Hoplr ondersteunt de lokale gemeenschap
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Rijstbier nieuwe parel aan kroon van brouwerij Gemeldorp

Brouwer Danny De Keuleneire van brouwerij Gemeldorp heeft een extra biertje toegevoegd aan zijn assortiment. ‘Gaudium chef-kok’ is een bier op basis van rijst.

Nieuws

Schepen Rudy Mortier zegt de politiek vaarwel

Schepen van Openbare werken en Cultuur Rudy Mortier (Centrumlijst) heeft besloten om na 38 jaar de politiek vaarwel te zeggen.

Politie en veiligheid

“Spelers verraden door de zenuwen”

Met drie overwinningen op rij en het maximum van de punten was Hemelveerdegem koploper. Met Ternat kreeg Sint-Jan een andere ongeslagen ploeg op bezoek. Door de hoge foutenlast van beide teams was die match allerminst oogstrelend. De spanning in de eerste vier sets maakte echter iets goed, maar Kruikenburg won overtuigend (6-15) de belle.

Nieuws

De Stilte van het Licht - pilaargedicht oktober

"De Stilte van het Licht. Licht dat stilaan dooft naar het einde van het jaar toe. Jaar met mazelen? Of met 'mazzel', 'goed geluk'?", mijmert de Lierdese dorpsdichter Gaby Desmyter bij zijn pilaargedicht van oktober.

Nieuws

Merelbeke haalt zwaar uit tegen Zwalm

In eerste nationale blijft Merelbeke met het maximum van de punten aan de leiding. De ploeg van coach Hautekeete won op de vijfde speeldag met 9-2 van Zwalm. Merelbeke klom via Jacobs, Van De Velde en Berwouts op een 3-0 voorsprong. Kort na halfweg werd Bettens (Zwalm) uitgesloten waardoor de bezoekers voor een hopeloze opdracht stonden.

Nieuws

“Bij ons is het zeker niet van moeten”

Met drie driepunters op rij nam Hemelveerdegem een gedroomde competitiestart. Vandaag krijgt Sint-Jan het eveneens ongeslagen Ternat op bezoek.

Nieuws

Drie jaar op rij geen enkele zondagse rit gemist

Voor de laatste rit van het seizoen van WTC Tempelhof vertrokken vader en zoon Frank en Jens Dereuver vanuit clublokaal café De Kartuizer als keizer.

Nieuws

“Gewonnen na een sensationele slotfase”

In eerste nationale smeerde San Siro Deftinge buur DT Oudenaarde zijn eerste competitienederlaag aan. De ploeg van voorzitter Luc De Poorter haalde het met 4-2 en staat met 6 op 9 op de vierde plaats. Bovendien mag zij nog een inhaalmatch tegen Internolux Zwalm afwerken.

Nieuws

Bevolking krijgt inspraak bij aanleg groene buurtsite rond OC

Lierde ontvangt 50.000 euro subsidies om het pas geopende OC De Kommalier in Deftinge groener te maken. De gemeente legt evenveel bij.

Nieuws
Download