Hou je buurt veilig
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Kans voor de jongeren”

Lebbeke nam een indrukwekkende start maar liep dan even tegen de Eppegemse lamp. Geen drama maar wel ook het moment dat de ploeg te kampen kreeg met geblesseerden. Tegen Lede liep de ziekenboeg vol. En nu zit de wachtkamer nog overvol.

Nieuws

“Ik liep op wolkjes”

Bo Van Aken (LEBB) liep op de Relays in Gent naar een prachtige bronzen medaille. Van Aken nam de stok over van Arne Teck en gaf die door aan Dries De Smet.

Nieuws

Inbreker op dievenpad nadat hij zelf alles verloor in brand: “Hij had niets of niemand meer”

Twee mannen die tussen juli en oktober dit jaar vernielingen en inbraken pleegden in jeugdlokalen in Lebbeke, riskeren een werkstraf. Het duo plaste onder meer in de diepvriezers van de chiro en stal de drankvoorraad van de KSA.

Politie en veiligheid

Inbreker op dievenpad nadat hij zelf alles verloren had in brand

Twee mannen, die tussen juli en oktober dit jaar vernielingen en inbraken pleegden in jeugdlokalen in Lebbeke, riskeren een werkstraf. Het duo plaste onder meer in de diepvriezers van de Chiro en stal de drankvoorraad van de KSA.

Politie en veiligheid

Politie voert prikacties 'fietsverlichting' uit

"Met de wintermaanden voor de deur", kondigt de politiezone Buggenhout-Lebbeke aan, "starten we in deze week van 24 oktober met prikacties , waarbij we de fietsverlichting controleren."

Politie en veiligheid

Alcohol- drugs- en snelheidscontroles

De lokale politiezone Buggenhout-Lebbeke voerde het voorbije weekend controles uit. De resultaten ...

Politie en veiligheid

Versterking voor zone Buggenhout-Lebbeke

Mohammed Ouafi en Willem Dubois legden in handen van François Saeys, voorzitter van de Politieraad, de eed af en komen het korps van de politiezone Buggenhout-Lebbeke versterken.

Politie en veiligheid

“Het is nog even koffiedik kijken”

De derby tegen Lede liet zijn sporen na met de blessures van Bryan van Der Jeugt en Ken Van Damme. Op Wetteren zullen De Wannemaeker en Gayé er normaliter weer bij zijn.

Nieuws

Kamping Kitsch Club, maar dan met kerstballen

Kamping Kitsch Club is sinds 2011 het grootste verkleedfeest van België. Na vijf succesvolle edities in Knokke en twee in het Kortrijkse, zakt het evenement op 16 december voor het eerst naar Oost-Vlaanderen af.

Nieuws
Download