Jouw digitale postbus
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“We spelen tegen mogelijk toekomstige kampioen”

Als je het seizoen bewust begint met een heel kleine kern waarvan je van bij de start nog twee spelers verliest (Criel en Poppe) en als je nog een aantal langdurig geblesseerden hebt, dan mag je na 24 speeldagen tevreden zijn met rang zes.

Nieuws

VIDEO. Legendarische Oktoberfeesten keren terug naar Wieze

Het is vrijdag en dan mogen de remmen al een keertje los. En om u alvast een beetje in de mood te brengen, hebben we heel leuk nieuws over de roemruchte Oktoberfeesten. Want voor het eerst in meer dan 30 jaar vinden er in september opnieuw Oktoberfeesten plaats in de Oktoberhallen in Wieze. Er wordt zelfs, net als toen, een speciaal bier gebrouwen ter gelegenheid van de bierfeesten.

Nieuws

Laat een kok, drie brouwers en enkele bierspecialisten samenwerken, en je krijgt dit verrassend Belgisch gerecht

Een wafel met geen vulling van confituur maar wel met varkenswangen, vol-au-vent of zalm, en dat met een streekbier erbij. Het klinkt misschien gek, maar het is het nieuwe concept van drie Belgische brouwerijen die de krachten bundelen met topkok Giovani Oosters en Bapas, bekend door beerpairing.

Nieuws

Primeur op bierfestival: wafels met zalm of varkenswangen

Belgische wafels met varkenswangen, vol-au-vent of zalm in combinatie met streekbieren. Een knotsgekke combinatie, zeg je? Nochtans kan je ze komend weekend proeven op het internationale bierfestival in Wieze.

Nieuws

Kerkraad zegt nog niet ja tegen omvorming kerk tot sportschuur

Het is nog niet zeker of de Heilig Kruiskerk in Lebbeke een toekomst heeft als sportschuur. De gemeente zou dat graag hebben, maar de kerkraad wil eerst elk passend alternatief in overweging nemen alvorens de knoop door te hakken.

Nieuws

Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia speelde 'Puur'

De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia verzorgde een concert in cc De Biekorf. Jonatan De Jonghe, de nieuwe dirigent, dirigeerde zijn eerste concert bij Cecilia.

Nieuws

Zwitserland wenkt

Vanavond, 12 maart, vertrekken 32 zesdejaars van VBS Lebbeke Dorp naar Zinal in Zwitserland. Samen met vijf begeleiders gaan ze er skiën, de lokale gemeenschap ontdekken, kennismaken met leerlingen van andere scholen en nog zoveel meer.Een mooie afsluiter van het project dat ze helemaal zelf hebben uitgewerkt.

Nieuws

Ze is nog springlevend maar toch hield familie al een koffietafel voor Wiske (80): “Ik raad dit iedereen aan”

Doorgaans zijn rouwmaaltijden weinig vrolijke aangelegenheden maar de koffietafel waarop Marie-Louise (Wiske) De Rauw (80) familie en vrienden had uitgenodigd, groeide zaterdag uit tot een feest. Wiske belandde er — in een regie van haar achterban — bijna in de hemel.

Nieuws
Download