Hmz. Wat is dat hier weeral?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Lokalen jeugdbewegingen vormen opnieuw het doelwit van inbrekers

De jeugdbewegingen in Lebbeke houden opnieuw hun hart vast. Het lijkt erop dat inbrekers hun lokalen viseren. Alweer, want ook vorig jaar sloegen ze toe. De daders van toen zijn pas enkele maanden geleden veroordeeld. De slachtoffers afgelopen weekend waren de jongens van Chiro Krikojo. Burgemeester Saeys wil net als de jongeren dat de inbraken stoppen.

Politie en veiligheid
Nieuws

Wie eerst op de stoel zit, kan op de valreep nog felbegeerd ticket voor prinsverkiezing vangen

Ben je bij de ongelukkigen die absoluut een ticket voor de prinsverkiezing wouden, maar er geen konden bemachtigen? Dan geeft carnavalsgroep Gebosjt je een herkansing. Wie vrijdag eerst verkleed op hun stoel zit, krijgt twee gegeerde kaartjes.

Nieuws

“Het was gewoon slecht”

De snelheid waarmee de Lebbeekse spelers meteen na de wedstrijd de kleedkamer opzochten, leek wel omgekeerd evenredig aan wat ze de vorige negentig minuten op het veld hadden geëtaleerd. De deur ging meteen dicht.

Nieuws

Nipte zege voor Stoffels I

De verkiezing van prins carnaval 2018 in de Oktoberhallen had alles weg van een (vriendschappelijke) kamp tussen de geslachten die uitmondde in een ware thriller. Uiteindelijk trok Kristof De Wolf, alias Stoffels I, met amper negen stemmen meer het laken naar zich toe.

Nieuws

Flemish Computerclub feestelijk nieuw werkjaar in

De Flemish Computer Club (FCC) stapte feestelijk 2018 binnen. Deze vzw verzamelt zowel beginnende als gevorderde computergebruikers. De leden vergaderen in de moutzaal van Buurthuis De Brouwerij in de Visstraat 49 in Denderbelle.

Nieuws

Jong N-VA steunt 1813

Tijdens de zaterdagmarkt boden enkele bestuursleden van Jong N-VA Lebbeke de marktbezoekers een gratis kop soep aan en de kans 1813 te steunen. 1813 is een erkende nooddienst voor iedereen die aan zelfdoding denkt.

Nieuws

Heilig Kruiskerk wordt sportschuur

Lebbekenaars en leerlingen van basisschool De Minnenstraal zullen binnenkort kunnen sporten in de kerk van de Heilig Kruisparochie. De gemeente en de Kerkraad staan dicht bij een overeenkomst waardoor de kerk omgevormd kan worden tot sportschuur.

Nieuws

“We moeten bevestigen”

Na de positieve resultaten van voor het jaareinde is FC Lebbeke opgeklommen naar de vierde plaats. Er gaapt nog wel een flinke kloof met de top drie. Wil men die verkleinen dan is een thuiszege tegen de rode lantaarn Mariekerke zowat een must.

Nieuws

Beelden uit gesloopt Kasteel van Wieze opnieuw samen

Het al een halve eeuw geleden verdwenen leeuwenbeeld, dat samen met een tweede exemplaar de brug naar het kasteel van Wieze sierde, is terug waar het hoort.

Nieuws

Happy Heizijde: Heizijde wandelt en klinkt het nieuwe jaar in

Het buurtcomité Leefbaar en Verenigd Heizijde organiseert een nieuwjaarsreceptie, voorafgegaan door een gezellige winterwandeling voor jong en oud.

Vrije tijd en hobby
Nieuws
Download