Look around you once in a while
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Jongeren op weg naar fuif trekken spoor van drank- en drugs door park

Bewoners van de Wilgenstraat wisten zaterdagavond niet wat ze zagen: het park vlakbij werd van 22 uur tot na middernacht bezet door jongeren op weg naar een KSA-fuif verderop. Zondagmorgen vonden omwonenden sporen van drugs- en drankgebruik.

Traffic

Jongeren op weg naar fuif trekken spoor van drank en drugs door park

Bewoners van de Wilgenstraat wisten zaterdagavond niet wat ze zagen: het park vlakbij werd van 22 uur tot na middernacht bezet door jongeren op weg naar een KSA-fuif verderop. Zondagmorgen vonden omwonenden sporen van drugs- en drankgebruik.

Traffic

Nigel Williams gesignaleerd in Wilgenstraat

Stand-upcomedian Nigel Williams liet, op vraag van TV Oost, van zich horen in het parkje in de Wilgenstraat. De zitjes waren gevarieerd, Williams liet zijn Antwerps bewonderen. Overrompelend was de belangstelling niet, maar zij die er waren, genoten.

News

Callebaut Wieze steunt Rode Duivels

Dat het personeel van de grootste chocoladefabriek ter wereld fan is van de Rode Duivels, bleek dinsdagmorgen toen een aantal in geel-rood-zwart op het werk verscheen.

News

Samana is ‘Buur’ van het Jaar

Elk jaar kiest ‘Meelestraut keirremis’ een Buur van het Jaar, iemand die zich als vrijwilliger belangeloos inzet voor anderen. “Dit jaar verkozen we, gesteund door een cheque van tweehonderd euro, Samana/Ziekenzorg Wieze”, zei Stef Markey. “Ziekenzorg is in Wieze al zestig jaar actief. Elk jaar organiseert de afdeling zeven evenementen: van een winter-wafelenbak tot een lente-ontmoetingsfeest.

News

Meelestrautkermis toont een hart voor kinderen en animatie voor groteren

Op 7 en 8 juli viert de Aalstersestraat in Wieze 'Meelestrautkeiremis'. Kinderen krijgen er tegen een forfaitaire dag- of weekendprijs toegang tot de attracties, volwassenen kunnen genieten van animatie, spijs en drank.

News

Denderklokjes organiseren 30ste Dender- en Scheldetocht

Wandelclub De Denderklokjes verwelkomt op zondag 29 juli voor de dertigste keer de wandelaars op haar Dender- en Scheldetocht, een jaarlijks qua parcours wisselende tocht langs veldwegels in en om Lebbeke.

Leisure and hobby

Open VLD zamelt gebruikte boekentassen, zwemzakken en brooddozen in

Tijdens de zaterdagmarkt zamelde Open VLD, net als de voorbije jaren, gebruikte boekentassen, zwemzakken en brooddozen in.

News

Kleuters Het Puzzeltje nemen afscheid

Met nog enkele schooldagen voor de boeg nam de derde kleuterklas van gemeenteschool Het Puzzeltje alvast afscheid van de school. Op z'n Amerikaans, met hoedjes die de lucht invlogen en blije gezichten. De lagere school wenkt. “Iedereen is geslaagd”, deelde juf Liesbeth tevreden mee. “Het was een fijne groep.”

News
Download