Boem! De site ligt plat! Nee, nee, het is maar een grapje...
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Met veel goede moed”

Nu zondag beginnen de play-downs voor Upkot Sparta Laarne op een spectaculaire manier, met meteen een trip naar Jeugd Gentson. Coach Tom Poppe houdt ondanks de vele tegenslagen die zijn team te verwerken, kreeg er nog altijd de moed in. “Reken maar dat Jeugd Gentson een flinke tik incasseerde toen ze de play-offs ei net aan hun neus zagen voorbijgaan. Dat we als laatste in de reguliere competitie bij de start slechts één punt meekrijgen, vind ik ook relatief. De opdracht blijft dezelfde. Om ons te redden, moeten we een vier op zes kunnen neerzetten.”

Nieuws

“Ik heb al te veel kansen gemist”

De schutters van Hogerop hebben het vizier bijgesteld na drie wedstrijden waarin men verloor en niet scoorde. Tegen Zele en Sint-Gillis Waas schoot men met scherp (5-0).

Nieuws

Aanleg avontuurlijk speelplein: buurtbewoners steken zelf de handen uit de mouwen

Achter de bibliotheek aan de Keistraat is zaterdag met man en macht gewerkt aan een nieuwe ontmoetingsplek met een wilgenhuttendorp, een wadi, speelheuvels, 88 kronkelige robinia-stammen en een nieuwe wandel- en fietsweg richting centrum.

Nieuws

“Geen excuses tegen de rode lantaarn”

Hogerop Kalken herpakte zich in Zele na drie nederlagen op rij. Zondag meldt de rode lantaarn zich aan de Kruisen. Vorige week kregen de Waaslanders, die voor de jeugd opteren, een kurkdroge 4-0 aangesmeerd door Appelterre.

Nieuws

“Vanaf nu zet ik echt alles op de A-ploeg”

Door met 66-62 te winnen van Roeselare deed Upkot Sparta Laarne B wat het moest doen tegen de hekkensluiter. Al was het aantreden van ene Freija Huys hier uiteraard niet vreemd aan. Betrokkene gaf zelf enige duiding. “Gezien onze A-ploeg niet speelde en vooral ook omdat onze B-ploeg kampt met veel blessures en andere afwezigheden, besloot ik hen uit de nood te helpen.”

Nieuws

VIDEO. Natuureducatief Centrum voor Kalkense Meersen

Goed nieuws voor natuurliefhebbers in Kalken. De gemeente heeft de site van de oude zoutfabriek gekocht. Daar was al langer sprake van, maar nu is het eindelijk zover. Het gemeentebestuur is van plan om er een natuureducatief centrum te bouwen. De site ligt vlak aan het natuurreservaat de Kalkense Meersen en daarom is het de ideale uitvalsbasis.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

Boldersclub 'Den Hert' nam nieuw bolplein in gebruik

Boldersclub 'Den Hert' uit het gelijknamige café in de Steentjesstraat in Laarne zat medio december 2017 in zak as toen de tent boven hun bolplein in mekaar zakte door de overvloedige sneeuwval. De tent was reddeloos verloren. Ze bleven echter niet bij de pakken zitten. Ze stroopten de mouwen op en timmerden een nieuwe accommodatie in elkaar. Die werd zondagvoormiddag in gebruik genomen.

Nieuws
Download