Jouw feedback is altijd welkom!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Deze derby heeft voor ons een extra pigment”

Zaterdag 21 oktober trekt Upkot Sparta Laarne B naar Meetjesland. Michèle Defraigne beseft dat deze match meer dan een gewone derby is.

Nieuws

Kringloopwinkels Verko houden opendeurdag op 21 oktober

De kringloopwinkels van Verko in Appels en Wetteren houden op zaterdag 21 oktober naar jaarlijkse gewoonte een opendeurdag. Het initiatief moet nog meer mensen aanzetten tot het hergebruik van goederen, wat na preventie de beste manier is om de afvalberg te verkleinen.

Nieuws

“Aan de Kruisen zijn we op ons best”

Kan promovendus Hogerop Kalken tegen titelfavoriet KVV Zelzate de ongeslagen status vasthouden?

Nieuws

Rode Kruis Laarne huldigde bloeddonoren en laureaten opleiding Eerste Hulp en Helper

Het Rode Kruis Laarne huldigde traditiegetrouw een aantal bloedgevers en de laureaten van EHBO-opleidingen. Dit jaar ontvingen 28 bloedgevers en 31 cursisten een getuigschrift uit handen van de burgemeester Ignace De Baerdemaeker. Marie-Thérèse Kok, al 55 jaar actief in de Laarnse afdeling werd gehuldigd met een Platina medaille wegens haar vrijwillige inzet en uitzonderlijke diensten aan het Rode Kruis-Vlaanderen en aan de samenleving. Zij mag zich nu ook officieel ere-voorzitter van het Rode Kruis Laarne noemen.

Nieuws

“Op zoek naar beste niveau”

Wat Gentson - Laarne is voor eerste nationale dames is Upkot Sparta Laarne B tegen Bavi Gent voor tweede landelijke de derby die niemand graag verliest. Met 61-50 wist de thuisploeg het laken naar zich toe te halen.

Nieuws

“Mijn conditiepiek volgt later”

Vandaag beginnen in Berlijn de Europese pistekampioenschappen. Of Kenny De Ketele de kwalificaties van de ploegenachtervolging haalt, was na een eerste kennismaking met het vernieuwde ovaal in Berlijn nog niet beslist.

Nieuws

“Slechtste wedstrijd van het seizoen”

Promovendus Hogerop Kalken blijft ongeslagen na de passage in het Waasland. Jan Criel zorgde voor een voorsprong, maar die werd door Sint-Gillis Waas teniet gedaan en de match eindigde op 1-1. “Dit was onze slechtste wedstrijd van het seizoen. Een offday? Dat woord neem ik nooit in de mond. Als we een mindere wedstrijd speelden, stel ik mezelf in vraag. Zorgde ik voor voldoende begeestering? Lag het niet aan mij dat er geen drive in de ploeg zat? Op die vragen zoek ik antwoorden. Met enkele wissels heb ik geprobeerd om het tij te keren, maar in deze wedstrijd zat dat er niet in”, is trainer Dave Van Waes streng voor zichzelf.

Nieuws

“Ik heb het zweefvliegen laten schieten”

Laarnenaar Gilles De Wilde schoot met scherp in de tweede seizoenshelft. Op 23 juli maakte de renner van het Van Den Hauwe Cycling Team een eerste keer het zegegebaar. In Drieslinter stopte de teller op zeven overwinningen.

Nieuws

Infoavond: “Hoe reageren wanneer iemand kanker heeft”

VZW OIGO organiseert een infoavond met als gastsprekers Dr. Els Monsaert en Psycholoog Sarah Hauspie. Dr. Els Monsaert zal spreken over “Kanker als chronische ziekte”. Dankzij doorgedreven onderzoek worden kankerbehandelingen steeds preciezer en meer gepersonaliseerd. Belgische wetenschappers en clinici spelen een voortrekkersrol in deze evolutie en helpen van kanker een chronische ziekte te maken. Psycholoog Sarah Hauspie zal spreken over “Hoe reageren wanneer iemand kanker heeft”.

Nieuws

SGW houdt leider Kalken in bedwang

SGW was niet onder de indruk van de status van de bezoekers en kreeg de eerste kansen via Konrad en De Beule. Aan de overzijde plaatste Van Guyse (ex-SGW) een lage bal naast.

Nieuws
Download