Hopla, daar ben je weer!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Nieuw sociaal woonproject in hart van Kruishoutem

Met een symbolische eerstesteenlegging is gisteren het startschot gegeven voor de bouw van een nieuw sociaal woonproject langs de Brugstraat in Kruishoutem. Het bouwproject omvat zeven koop- en zeventien huurwoningen.

Nieuws

Judoclub Asahi ‘90 ontvangt gouden label voor uitstekende jeugdwerking

De jeugdwerking van de Kruishoutemse judoclub Asahi ‘90 is beloond met een gouden label. “Dit is een mijlpaal in de meer dan vijfentwintigjarige geschiedenis van onze sportvereniging”, benadrukt secretaris Rosa De Vogelaere.

Nieuws

“Ik verwacht een reactie van de ploeg”

Nokere Kruishoutem had enkele dagen tijd nodig om weer zichzelf te worden. Een verrassende nederlaag in Michelbeke en het verlies van de leidersplaats, je zou voor minder enkele dagen het kopje laten hangen. Zondag komt Vurste- Semmerzake op bezoek. Een tegenstander die in een goeie flow zit.

Nieuws

Meerderheidsraadslid Patrick Dierick stapt op uit gemeenteraad: “We worden te weinig erkend”

Gemeenteraadslid Patrick Dierick (CD&V) neemt met onmiddellijke ingang ontslag uit de Kruishoutemse gemeenteraad. Burgemeester en partijgenoot Joop Verzele (CD&V) is erg geschrokken van het nieuws.

Nieuws

“Er gebeuren te veel zaken die ingaan tegen mijn visie op echte democratie”

Patrick Dierick (CD&V) neemt met onmiddellijke ingang ontslag uit de Kruishoutemse gemeenteraad. Burgemeester en partijgenoot Joop Verzele (CD&V) is erg geschrokken van het nieuws. Dierick hekelt het gebrek aan respect.

Nieuws

Twee titels voor Herzele en Kruishoutem

In Kruishoutem werd zaterdag gestreden voor de provinciale judotitels bij de senioren. De nieuwe provinciale kampioenen bij de mannen zijn Gauthier Blommaert (Drongen, -60 kg), Yusup Adashev (Hamme, - 66 kg), Brecht Van Assel (Herzele, -73 kg), Dries Naert (Geraardsbergen, -81 kg), Joachim De Groote (Aalter, -90 kg), Jonathan De Durpel (Herzele, -100 kg), Hans De Vos (Kruishoutem, +100 kg). Bij de vrouwen mochten Janne Van Parijs (-48 kg, Nevele), Ellen Salens (-52 kg, De Poorter Eeklo), Aqsa Intizar (-57 kg, Buggenhout), Sandrien Billiet (-63 kg, Eeklo), Tera Liga (-70 kg, Kruishoutem), Evelien Jolie (78 kg, Zelzate), Annie Moreels (+78 kg, Brakel) de gouden plak om de hals hangen.

Nieuws

“Ik wil beste van de rest zijn”

Insiders noemen de topcross van zondag op de Hotond, op de grens van Ronse met Kluisbergen, de echte start van het Vlaamse veldritseizoen. De Grote Prijs Mario De Clercq is ook de eerste van acht manches in het kader van de DVV Verzekeringen Trofee.

Nieuws

Zaterdag provinciale titelstrijd in Kruishoutem

Op zaterdag 7 oktober wordt, net als de voorgaande jaren, in de sporthal van Kruishoutem het provinciaal judokampioenschap georganiseerd. De organisatie is er in handen van de plaatselijke club Asahi ‘90.

Nieuws

“Leider sterker dan verwacht”

Als ongeslagen leider en ploeg zonder tegendoelpunt, zag FC Kluisbergen A tegen Nokere-Kruishoutem A de keerzijde van de medaille. Een 4-1 nederlaag, daar had niemand een euro durven op verwedden. Meteen werd Nokere-Kruishoutem de nieuwe leider.

Nieuws
Download