Hoplr is completely free from advertising
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Heraanleg centrum Kruishoutem start in voorjaar 2019

Nadat in Kruishoutem al het Nieuw Plein en de aangrenzende Blekerijstraat, Kerkhofweg en Woestijne­straat in een nieuw kleedje gestoken werden, is het in het voorjaar van 2019 de beurt aan de Markt en omgeving. De kostprijs bedraagt 4,8 miljoen euro.

News

Nokere Koerse start tot en met 2024 in Deinze

News

Levensgevaarlijke tramlijn blikvanger in jaarboek

De heem- en geschiedkundige kring Hultheim stelt vrijdag zijn zeventiende jaarboek voor. Het boek vertelt onder andere de geschiedenis van de tramlijn Deynze - Audenaerde.

News

Infosessie: Kom bij de brandweer!

Op dinsdag 18 december om 20 uur gooit brandweerzone Vlaamse Ardennen de deuren open voor alle geïnteresseerden! Een infoavond wordt georganiseerd in de kazerne van Oudenaarde voor kandidaten uit Brakel, Herzele, Kluisbergen, Kruishoutem, Oudenaarde, Ronse, Sint-Lievens-Houtem en Zottegem. Het doel is om zoveel als mogelijk informatie te verstrekken aan de aanwezigen met betrekking tot de vacante plaatsen voor vrijwilligers.

Alert

“Ik wil koffie met een ‘smoel’ aanbieden”

De nieuwe koffiebranderij Buizerd & Saars van Chris Moreels (51) is een opvallende nieuwkomer in de wondere wereld van de koffie. Hij pakt uit met een nieuwigheid: “personal profile roasting”. Of in mensentaal: koffie op maat.

News

FEEST! 2019 op oudejaarsavond in de Brielpoort

Om oudejaarsavond te vieren, maandag 31 december, kan je gerust in de dichte omgeving blijven. Je kan bijvoorbeeld naar de Brielpoort. De organisatoren van Feest! 2019 staan ook dit jaar weer klaar voor een spetterende, onvergetelijke party. Vorig jaar zette Radio Tequila voor het eerst de schouders onder hét classy oudejaarsfeest van Deinze en omstreken.

News

Topchefs zetten Kruisem op de gastronomische kaart

Met het Hof van Cleve, Benoit & Bernard Dewitte en Vinto is de fusiegemeente Kruisem drie restaurants met hoge waarderingen in de gidsen Gault&Millau en Michelin rijk. De chefs werden gisterenavond in het gemeentehuis van Kruishoutem gehuldigd.

News

Onthaalmoeder uit Olsene schenkt €5762 aan organisatie voor jongeren met samenlevingsproblemen

Stefanie Faux is onthaalmoeder in Olsene. Samen met de ouders die met hun kindjes naar de opvang komen, heeft zij voor de tweede keer, in het kader van Music For Life, een Ontbijt For Life georganiseerd. Vorig ging de opbrengst naar de vzw Boven de wolken. Dit jaar gaat de opbrengst naar vzw Amon uit de Lozerstraat in Kruishoutem. Zaterdagmorgen werd een cheque van niet minder dan €5762,83 ter plaatse overhandigd.

News

“Kruishoutemnaar is voor zoveelste keer dupe van fusie”

Het gemeentebestuur van Kruishoutem verhoogt de kostprijs van verschillende administratieve documenten. “Schaamteloos en kiezersbedrog”, reageert Filip Geysens, fractieleider van oppositiepartij Open VLD Kruishoutem.

News

Ronsenaar (23) overlijdt na klap tegen boom

Op de Waregemsesteenweg in Kruishoutem is tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag om half drie autobestuurder Jason Van Geldorp (23) uit Ronse verongelukt.

News
Download