Doe alsof je thuis bent
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Alles ligt terug open”

Bij Glory Bazel hadden ze de wedstrijd tegen Feniks Gent met stip aangeduid. Met 84-78 cijfers wisten ze de punten thuis te houden en raakten ze weg van de laatste plaats. “Het was een slappe en trage eerste helft”, aldus Eric Boeykens.

Nieuws

Zeventig nieuwe notelaars langs Ringdijk

Enkele vrijwilligers hebben samen met natuurvereniging Kruin en de groendienst zeventig notelaars gepland langs de Ringdijk in Rupelmonde. Een veertigtal vrijwilligers hielp bij het planten. “Ook volgend jaar zetten we onze actie verder en we hopen op termijn heel de Ringdijk vol te planten”, zegt Kruin-voorzitter Ferdinand Daniëls.

Nieuws

Drie rijstroken versperd op E17 na ongeval: bijna uur aanschuiven

Door een ongeval op de E17 richting Antwerpen waren maandagavond ter hoogte van Parking Kruibeke een tijdlang drie rijstroken versperd. Het verkeer moest er over de pechstrook.

Nieuws

Sinterklaas komt aan met veerboot

Een paar honderd uitgelaten kinderen van basisschool De Eenhoorn stonden Sinterklaas maandagochtend op te wachten aan het veer in Kruibeke. De Sint kwam samen met een groep Zwarte Pieten aangevaren. Daarna stapte hij in een open wagen en werd hij in het gezelschap van de kinderen rondgeleid.

Nieuws

Oost-Vlamingen naar Ronde van Burkina Faso

Van vrijdag 27 oktober tot zondag 5 november wordt de 30ste editie van de Ronde van Burkina Faso gereden. Ook aan deze jubileumeditie neemt een Belgische ploeg deel onder leiding van Waaslander Guy Smet die in 2008 de ronde al eens won en voor wie het zijn vierde deelname is.

Nieuws

“Top vijf blijft ons enig doel”

Gimme Waasland heeft de kop genomen in eerste provinciale. De vrouwen van Filip Krul versloegen in een fel betwiste wedstrijd Wetteren en profiteren bovendien van het verlies van Panda's Lokeren, bij Zele Berlare. “Laten we nu niet beginnen zweven”, waarschuwt Filip Krul. “Al bij al kan ik de match samenvatten als volgt: een wedstrijd met enorm veel opslagmissers maar waarin we vlot scoorden in de side-out. Bovendien lieten we opnieuw zien dat het “new-look” Gimme kan knokken. Hoewel we nu op kop staan blijven we realistisch. We hebben een piepjonge ploeg die wellicht nog dipjes zal kennen. Bovendien verliezen we nogal wat sets wat betekent dat we steeds top moeten zijn.”

Nieuws

“Veel lof gekregen maar jammer genoeg geen punten”

Gimme Waasland B kreeg zaterdag titelkandidaat Oudenaarde op bezoek. In een bijzonder aantrekkelijke en spannende wedstrijd bewezen de bezoekers dat hun titelambities terecht zijn. Toch dwong Waasland hen op inzet en mentaliteit tot het uiterste.

Nieuws

“Iedereen op het Veld”

Sinds enige tijd zetten de KBVB, Voetbal Vlaanderen, ACFF en de Pro League zich, via een gezamenlijk project, in voor de integratie van vluchtelingen en asielzoekers. Dit project kreeg de naam ‘Iedereen op het Veld’ en wordt ondersteund door Fedasil.

Nieuws

“Na de match zeker tevreden”

Na veel middenveldspel in de eerste helft kon Sven Van Acker, op slag van rust, de bezoekers vanop de stip op voorsprong brengen. Halverwege de tweede helft bracht Tim Vermeulen de stand weer in evenwicht.

Nieuws

Ook hier kan je binnenkort een hamburger van Burger King eten

De bekende fastfoodketen Burger King opent binnenkort een vestiging in Kruibeke. De keten lanceerde afgelopen weekend een vacature voor een restaurantmanager. Het gaat om filiaal aan het Texaco-tankstation langs de E17.

Nieuws
Download