When is dinner ready?
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Beveren, waar de bijen thuis zijn

Beveren werd gisteren beloond voor de inspanningen die ze er leveren voor de bijen. Ze kregen, net als voor de bloemenrealisaties, drie sterren en steken daarmee alle andere Wase gemeenten de loef af op de jaarlijkse wedstrijd ‘Groene Lente’.

News

Ode aan alle oud-bestuursleden: vijftig jaar jeugdhuis Ter Walle

Jeugdhuis Ter Walle bestaat vijftig jaar en sluit het feestjaar af met een ode aan de oud-bestuursleden. Met een jubileumfeest trachten ze de oude garde nog eens samen te krijgen in hun favoriete jeugdhuis.

News

VIDEO. Stevent Kruibeke af op geheime stemming? Stassen formeel: "Indien geen oplossing nemen wij weer initiatief"

Stevent de politiek in Kruibeke in januari af op een geheime stemming? De coalitie die CD&V, N-VA en vijf leden van partij D.E.N.ER.T. op de been hebben gebracht, heeft nog altijd geen schepenen voorgedragen. Dat moet ten laatste op 28 december gebeuren. Als die deadline niet gehaald wordt, neemt uittredend burgemeester Jos Stassen weer het initiatief, samen met zijn partij Samen voor Kruibeke. Die werd na 14 oktober buitenspel gezet.

Alert

Tekort aan feestzalen gecompenseerd met luxueuze feesttent op kerkplein

Evenementenbureau Party On Tour trekt vanaf 22 december een feesttent op op de Altena site. Acht dagen lang wordt er gefeest met een nieuwjaarsfuif als apotheose. De tent is een alternatief om het tekort aan feestlocaties in de gemeente op te vangen.

News

Tuinman Tom kan moestuin voor jongeren met beperking uitbreiden

Vasse Kweek is officieel een vzw geworden en dat biedt heel wat mogelijkheden. Jongeren met een beperking die bij tuinman Tom Lemaire hun eigen moestuin bewerken, hoeven niet langer schoolplichtig te zijn. De ouders van de jongeren zijn in de wolken.

News

Radio Barbier en Repmond Rock werken opnieuw samen aan tijdelijk radiostation

Radio Barbier was al sinds 1986 uit de ether, maar stak deze zomer opnieuw de kop op voor een samenwerking met Repmond Rock. Dat lokale festival wou haar 25-jarig bestaan extra kracht bijzetten met Repmond Rock Radio, en dat bleek een groot succes.

News

Twee gewonden na noodstop buschauffeur De Lijn

In de Bazelstraat zijn dinsdagochtend twee mensen gewond geraakt nadat de chauffeur van een bus van vervoersmaatschappij De Lijn een noodstop moest maken.

News

Verkeersinfarct door één onaangekondigd stoplicht

De inwoners én de burgemeester van Kruibeke waren maandagochtend totaal verrast door een tijdelijk verkeerslicht op het grondgebied van Zwijndrecht. Gevolg: het centrum van Kruibeke slibde volledig dicht.

News

Weer kerstmarkt op kerkplein dankzij volleybalmannen en Chiromeisjes

Er komt opnieuw een kerstmarkt op het kerkplein van Kruibeke. Volleybalploeg Aflap en het feestcomité van Chiro Adelheid nemen de organisatie op zich. De opbrengst wordt deels gebruikt voor de bouw van nieuwe lokalen voor de meisjeschiro.

News

Voetballers uit Zanzibar spelen in nieuwe truitjes dankzij Copa Crubeca

Copa Crubeca zond de voorbije zomer alle wedstrijden van de Rode Duivels tijdens het WK voetbal uit en dat bleek weer een groot succes. Met hun spaarpot steunen ze een voetbalploeg in Zanzibar en het lokale Fonds 9150.

News
Download