Carpe diem!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Identiteitskaart of rijbewijs afhalen? Eerst een afspraak maken!

Gedaan met aanschuiven voor een identiteitskaart of rijbewijs: de Kruibekenaren worden bij de dienst bevolking vanaf september enkel nog op afspraak geholpen.

Nieuws

Eerste fietsstraat en woonerf doen intrede in Kruibeke

In Bazel wordt vanaf 16 augustus de eerste fase van het mobiliteitsplan uitgerold. Dat zorgt voor enkele nieuwigheden in de gemeente, zoals een fietsstraat en woonerf. Daarom worden er ook infoborden geplaatst met daarop de precieze betekenis.

Wegen en verkeer

Drie dagen actie bij BARàBAZ

BARàBAZ palmt voor het derde jaar op rij het parkje tussen de Kerkstraat, Weispoel en Kruibekestraat in met allerlei activiteiten.

Nieuws

Spelers willen uit angst voor blessures niet meer voetballen op slecht veld

De voetbalwedstrijden van PDK en de trainingen van Eendracht Bazel moeten tot half september verhuizen naar de terreinen van KJV Kruibeke. Oorzaak is de slechte staat van het veld achter sporthal De Dulpop.

Nieuws

Eigenaar fietsenwinkel is radeloos: "Onze vloer scheurt volledig open, ik doe geen oog meer dicht"

Een fietsenwinkel in Kruibeke heeft zware schade opgelopen na bouwwerken bij de buren. De gevel is gebarsten, er sijpelt regenwater binnen en de vloer is stilaan aan het wegzakken. De eigenaars van de winkel zijn radeloos. Experts van de betrokken verzekeringsmaatschappijen zullen de schade opmeten en bekijken hoe deze kan worden vergoed.

Nieuws

Beker van België 2de ronde - nieuws 08/08

Ook al ging Zele met 1-4 onderuit, het legde Bocholter VV zonder twijfel serieus het vuur aan de schenen.

Nieuws

ZWART WEEKEND OP DE WEG

Tijdens het afgelopen weekend vielen vijf (zwaar)gewonden bij drie ongevallen in Sint-Gillis-Waas en Beveren. Een oudere fietsster die tegen de voorruit van een auto belandde, was er het ergst aan toe. Zij verkeerde een tijdje in levensgevaar.

Nieuws

’t Schelleke viert oudste en nieuwste bewoner

Op de Schellekesfeesten wordt vandaag Domien Van Wouwe (93) gevierd als oudste bewoner van de gelijknamige wijk in Rupelmonde. Afgelopen weekend werd al gefeest met de jongste inwoner, de nieuwe reus Kamiel De Champetter.

Nieuws

“We zullen er opnieuw volledig voor gaan”

In de tweede ronde van de beker staat Kruibeke voor de verplaatsing naar Wijgmaal. “Tegen Lille had ik in één ding voor ogen en dat was de nul houden”, klinkt het bij doelman Glenn Geldof.

Nieuws

Met zestien logeren in voormalige dokterspraktijk

Wakker worden met zicht op de tuin van kasteel Wissekerke: het kan binnenkort in B&B BAZ. De verbouwingen van de voormalige huisartspraktijk van dokter Van Poeck zouden eind dit jaar afgerond moeten zijn.

Nieuws
Download