Je kan aanstootgevende berichten ook rapporteren
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Eén op de drie Waaslanders koopt hier tweedehands

Nu al is één op de drie Waaslanders klant bij de kringwinkels en dit weekend belooft het helemaal storm te lopen. Tijdens de Dag van de Kringwinkel steken alle vestigingen een tandje bij, met een bijzonder aanbod van opmerkelijke topstukken.

Nieuws

Op school werd een grote zak wiet gevonden, en toch blijft grootschalige razzia mogelijk onbestraft

Een drugsrazzia in het Atheneum in Sint-Niklaas in 2015 riskeert nietig verklaard te worden omdat 304 leerlingen ‘onwettig’ vastgehouden zouden geweest zijn in de sportzaal. Dat werd vrijdag beweerd door de advocaten van de dealers in de rechtbank.

Nieuws

<B>De kinderen van het zesde leerjaar in Rupelmonde hoeven hun broek niet te verslijten op de schoolbanken, want boeren Jan en Ann geven les in de koeienstal</B>

Maandag baaldag? Niet voor de kinderen van het zesde leerjaar in Rupelmonde. Ze hoeven hun broek niet te verslijten op de schoolbanken, want boeren Jan en Ann geven les in de ­koeienstal. Toegepaste wiskunde, geschiedenis, en biologie, heet dat dan, maar zó veel leuker dan in het klaslokaal.

Nieuws

“Winnen enige optie”

Na twee magere weken hoopt Gimme Waasland zondag in de zespuntenmatch tegen Genk opnieuw met winst te kunnen aanknopen. Door de blessures van Dries Heyrman en Kenneth Van Goethem kan coach Alain Thielen op steeds minder opties rekenen.

Nieuws

“Klaar voor de topper”

Na het verlies op Waasmunster is Kruibeke teruggevallen naar de vijfde plaats. Morgen gaan ze tegen Haasdonk, dat aan een bijzonder sterk seizoen bezig is, op zoek naar winst. Na zeven speeldagen staan ze, terecht, op een knappe tweede plaats.

Nieuws

“Zeker nog niet panikeren”

Glory Bazel blijft op zoek naar punten, in zes wedstrijden trokken ze slechts één keer aan het langste eind. Opvallend is wel dat zij, op uitzondering van de match tegen Zottegem, nooit echt werden weggespeeld.

Nieuws

Vijftienjarige bridgeclub start met instaplessen

Bridgeclub Mercator vierde dinsdag haar vijftiende verjaardag en wil er graag nog minstens evenveel jaar bijdoen. Daarom start de club met instaplessen.

Nieuws

Supporters op post om helden inwonerscross aan te moedigen

Na de eliterenners op zaterdag was het zondag aan de lokale bevolking om de koersbenen te smeren. Zesentachtig jeugdrenners en even veel volwassenen waagden zich op het parcours.

Nieuws

Anton Ferdinande redt Oost-Vlaamse eer

Het Lares Doltcini team blijft de jeugdveldritten naar zijn hand zetten. Bij de nieuwelingen maakte de piepkleine Jetze Van Campenhout, die per 1 januari overstapt naar het jeugdteam van Jurgen Mettepenningen, gebruik van de pech die topfavoriet Thibau Nys al na 500 meter kende. Nys trok zijn versnellingsapparaat in zijn achterwiel. Daardoor kreeg Van Campenhout meteen vrije baan en was de cross voor Nys al over.

Nieuws
Download