Je kan ook een privé chat starten met een buur
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Eigenlijk had Gentson kunnen winnen”

Met 49-53 was het voor Gembas op Gentson C met de hakken over de sloot. Coach Pieter Eykelberg is eerlijk in zijn analyse.

Nieuws

“Acht goede kansen onbenut”

Sparta Ursel bleef in de rangschikking op de twaalfde plaats hangen na een 1-1 gelijkspel op eigen veld tegen FC Kaprijke-Bentille dat drie punten minder telt.

Nieuws

Fakkeltocht naar verdwenen vliegveld dat belangrijke rol speelde bij bevrijding

De Werkgroep B-67 organiseert komend weekend opnieuw tal van activiteiten als herdenking van het gelijknamige verdwenen Urselse vliegveld van de geallieerden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het hoogtepunt is de fakkeltocht op zaterdagavond.

Nieuws

Rieno Stofferis rijdt afscheidscriterium

Rieno Stofferis hangt de fiets aan de haak. Op zaterdag 21 oktober rijdt de 39-jarige Maldegemnaar zijn laatste wegwedstrijd op het afscheidscriterium dat vanaf 16 uur in Ursel zal plaatsvinden. Voortaan wil hij alleen nog aan mountainbikewedstrijden en strandracen deelnemen.

Vrije tijd en hobby

“We stonden de hele wedstrijd aan de leiding”

Met 85-79 hield Gembas tegen Temse de volle buit aan huis. Een vier op zeven bracht de ploeg bij haar eerste aantreden in eerste provinciale aldus op een onverhoopte vijfde plaats. Trainer-coach Steven van de Vyver vindt de zege ruim verdiend:

Nieuws

“Het basketbal- plezier primeert”

Met 84-43 stuurde Gembas Knesselare afgelopen weekend Sint-Niklase terug huiswaarts. Een 6 op 7 brengt de ploeg van trainer-coach Pieter Eykelberg meteen op een met Sgolba Aalter en Kluisbergen gedeelde tweede plaats.

Nieuws

Bibliothecaris neemt afscheid na 21 jaar

Bibliothecaris Ronny Vandaele van de Knesselaarse bibliotheek heeft na bijna 21 jaar bibliotheekwerk afscheid genomen van de gemeente Knesselare én de regiobib Meetjesland.

Nieuws

“We kregen veel lof van Maria-Aalter”

Sparta Ursel trok met een grote delegatie supporters naar het veld van buur Daring Maria-Aalter. Die grote vocale en fysieke steun bleef niet zonder gevolg. De Spartanen wonnen met 2-3 en stopten in zeven wedstrijden hun eerste driepunter op zak.

Nieuws
Download