Hou het gesprek constructief
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Pierlalastoet rijdt ook dit jaar niet uit

Er hangen donkere wolken boven de Urselse Pierlala-stoet die dit jaar voor de tweede keer op rij niet is kunnen uitrijden. Het organiserende comité bestaat nog, maar vindt geen broodnodige nieuwe krachten.

Nieuws

Gebrek aan medewerkers houdt Pierlala op stal

Er hangen donkere wolken boven de Urselse Pierlalastoet die dit jaar voor de tweede keer op rij niet is kunnen uitrijden. Het organiserende comité bestaat nog, maar vindt geen broodnodige nieuwe krachten.

Nieuws

Andreas Goeman wil ook als belofte stappen vooruit zetten

Zaterdag wordt in Knesselare de eerste wedstrijd van de Vlaamse Cyclocrosscup verreden. Dit regelmatigheidscriterium telt zestien wedstrijden waarvan meer dan de helft in onze provincie wordt verreden.

Nieuws

“Mijn doop bij grote jongens”

Tal van WK-geselecteerden testen vandaag een laatste keer competitief de benen in de Grote Prijs van Wallonië. Ook Bjorg Lambrecht komt er aan de start. Voor de belofte uit Knesselare is het zowaar zijn eerste grote koers bij de profs.

Nieuws

Gembas neemt vlot de maat van Sgolba B

Met zowat 200 toeschouwers kreeg de derby BJM Gembas Knesselare - Sgolba Aalter B een recordopkomst. Met een duidelijke 76-54 overwinning meteen ook een ideale start voor het Knesselaarse team in eerste provinciale.

Nieuws

Ontdek Maldegemveld nu ook met app

Enkele natuurgidsen werkten een app uit waarmee je de heide van het Maldegemveld in het Drongengoed kan verkennen. De app volgt het 4,5 kilometer lange Krakkepad en geeft onderweg meer uitleg over de fauna en flora.

Nieuws

“Bouwen aan een nieuwe ploeg”

De toekomst van Sparta Ursel hing vorig seizoen aan een zijden draadje. Heel wat spelers zochten andere oorden op en ook coach Gunther De Smet leek van lucht te zullen veranderen. Uiteindelijk gingen beide partijen samen door maar lijken zij voor een moeilijk seizoen te staan. Morgen komt het fors versterkte FC Sint-Laureins op bezoek.

Nieuws

“Derby tegen Sgolba is altijd speciaal”

Zaterdag beleeft Gembas Knesselare zijn grote première in eerste provinciale . Niemand minder dan buur Sgolba Aalter B fungeert als sparringpartner, opworp 20.45 uur in de Knesselaarse sporthal. Trainer-coach Steven Van de Vyver weet dat het voor veel mensen meer is dan gewoon maar een derby: “Voor mezelf speelt dat niet zo. Ik ken iedereen wel met naam en toenaam maar voor de rest is dit business as usual.”

Nieuws
Download