Boem! De site ligt plat! Nee, nee, het is maar een grapje...
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Arbeider valt van dak bij dakwerken aan de Sint-Franciscusbasisschool

Toen maandagvoormiddag arbeiders bezig waren met werken aan het dak van de Sint-Franciscusbasisschool in de Kloosterstraat liep het op een bepaald moment fout, waarbij de man van het dak viel en op de grond belandde. Een mama die op dat moment aanwezig was op school, diende de eerste zorgen toe. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, waaronder ook de Mug-Heli om de eerste zorgen toe te dienen. Uiteindelijk werd de man met zware verwondingen met de ziekenwagen overgebracht naar het ziekenhuis. Hij verloor het bewustzijn zijn.

Wegen en verkeer
Nieuws

Door de fusie krijgen enkele straten nieuwe naam: suggesties zijn welkom bij het gemeentebestuur

Door de geplande fusie zullen enkele straten in Aalter en Knesselare door dubbel gebruik een nieuwe naam krijgen. Een oefening die momenteel loopt en binnenkort wordt afgerond. Voor de N44 wordt voor de volledig nieuwe naam Knokkebaan gekozen.

Nieuws

“Terugronde wordt serieuze uitdaging”

Hansbeke zette de terugronde even succesvol in als de eerste ronde. De geelhemden wonnen van Kaprijke-Bentille en Watervliet en krijgen morgen het bezoek van VK Knesselare dat de heenwedstrijd met 0-2 verloor.

Nieuws

Dorpsbewoners in diepe rouw omdat ze voortaan hun geliefde gehakt en préparé moeten missen

Ursel is in diepe rouw nu beenhouwer Rony Lekens na 46 jaar een punt heeft gezet achter zijn slagerscarrière. Voor zijn gehakt en preparé reden velen enkele kilometers om. De man geeft zijn recepten wel door aan zijn opvolger.

Nieuws

“Deugddoende zege voor jonge groep”

De staartploegen in derde provinciale beginnen zich fors te roeren. VK Knesselare won met 0-1 op het veld van Standaard Muide en klom naar de dertiende plaats. “De Gentenaars gingen furieus van start maar wij gaven achterin weinig weg”, aldus coach Danny De Baets .

Nieuws

Aan absurd einde van fietspad komt eindelijk een… einde

De gemeentebesturen van Knesselare en Aalter zitten in februari samen met het provinciebestuur om eindelijk het langeafstandsfietspad langs het kanaal Gent-Oostende aan de Overleiestraat en het Jezuiëtengoed aan te leggen.

Wegen en verkeer
Nieuws

Hier moeten ze het al dertig jaar zonder socialisten stellen, maar daar wil gewezen zaakvoerder verandering in brengen

Het ziet er naar uit dat inwoners van Aalter en Knesselare na meer dan dertig jaar op 18 oktober weer op een socialistische lijst kunnen stemmen. Initiatiefnemer Ivan Verniest is gretig op zoek naar kandidaten, maar dat blijkt geen simpele taak.

Nieuws

Socialisten keren na dertig jaar terug naar Aalter en Knesselare met nieuwe lijst

Het ziet er naar uit dat inwoners van Aalter en Knesselare na meer dan dertig jaar op 18 oktober weer op een socialistische lijst kunnen stemmen. Initiatiefnemer Ivan Verniest is gretig op zoek naar kandidaten, maar dat blijkt geen simpele taak.

Nieuws

Politie LoWaZoNe verliest door fusie Nevele en gaat nu samen met Aalter

Door de fusie van Nevele met Deinze is er een probleem in de politiezone LoWaZoNe. Dus moeten de politieraden van Lovendegem, Waarschoot en Zomergem op zoek naar een nieuwe partner. Die vonden ze in de politiezone Aalter, waardoor vanaf 1 januari 2019 de nieuwe politiezone Aalter-LoWaZo ontstaat.

Politie en veiligheid
Wegen en verkeer
Nieuws
Download