Maak je klaar voor een gelukkig nieuwjaar!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Omloop Kluisbergen viert zijn kampioenen

Wandelclub en organisator Omloop Kluisbergen vierde de kampioenen van het voorbije jaar. Eowyn Lewille, Frederic Provost, Evelien Jacobs, Jean Griebeling, Margot Wille, Luc Wanseele, Marie-Claire Decraene, Julien Vankeirsbilck, Agnes Devolder en Herman Beyaert haalden het in hun respectievelijke reeks. Evelien Jacobs en Julien Vankeirsbilck werden algemeen kampioen.

Nieuws

“Verrassing van formaat bij Aarschot”

Door na verlenging met 92-101 te gaan winnen bij topploeg Aarschot zorgde Blue Rocks Ronse-Kluisbergen voor de verrassing van het weekend. Niet toevallig kwam betrokken zege tot stand dank zij de vervroegde terugkeer van oudgediende Floris Moerman, dit na een operatie aan de nierstenen. We vroegen de immer bescheiden topper of het dan nog toeval kan zijn dat de ploeg afgaat tegen Aalter zonder hem, maar wel wint bij een topper, dit met hem erbij op het parket.

Nieuws

Voor 20.000 euro kan deze spits de uwe zijn

In Berchem ligt al meer dan vier jaar een boot langs het jaagpad. De Vesco wordt nu verkocht. “Ik heb echt geen tijd om hem op te lappen”, zegt eigenaar Pascal Gevaert.

Nieuws

Sneeuwpret maar ook verkeersellende

De Vlaamse Ardennen kregen gistermorgen een kleine sneeuwprik. Tot de middag sneeuwde het en werden de heuvels even een winterschilderijtje van pakweg Gies Cosyns of Valerius De Saedeleer.

Nieuws

“Na één quarter al beslist”

Met 43-65 ging Blue Rocks Ronse-Kluisbergen opnieuw zwaar onderuit, deze keer tegen Cuva Houthalen B. Toch kreeg het geloof in het behoud geen deuk. Al wordt het hoog tijd dat er nog eens gewonnen wordt.

Nieuws

“Lede is helemaal geen slechte ploeg”

Met 49-47 houdt Blue Rocks Ronse-Kluisbergen tegen Lede nipt de punten thuis. De met Sgolba Aalter en Gembas Knesselare gedeelde tweede plaats blijft zo behouden. Coach Gregory Trauwaert zorgt voor tekst en uitleg.

Nieuws

“Met 6 op 6 op goede weg”

Tegen promovendus Gijzel-Oosterzele won Kluisbergen Sportief A de drie punten (2-0). Jens Van Steenbrugghe profileerde zich weer in de rol van afwerker. De steun van de ploegmaats was nochtans belangrijk.

Nieuws

Kasteeltje kopen? Voor 550.000 euro is het van u

Wie wil leven als kasteelheer of -vrouw kan het Kasteel Ter Donck kopen. Voor 550.000 euro. De oudste delen daarvan gaan terug tot de dertiende eeuw.

Vroeger en nu

“Graag zes op zes pakken”

Kluisbergen Sportief A voelt zich gesterkt door de 0-6 uitzege tegen Winnik, om thuis te bevestigen. Er komt met promovendus Gijsel Oosterzele een ploeg op bezoek, die tegen Denderhoutem werd afgestraft met 2-5 en denkt aan een lonende reactie.

Nieuws

“Zowat iedereen kan van iedereen winnen”

Blue Rocks Ronse-Kluisbergen ontvangt zaterdag om 20.30 uur het Limburgse Cuva Houthalen B. Een tweede overwinning moet Blue Rocks op weg zetten naar de veilige middenmoot, al wordt dat geen gemakkelijke klus.

Nieuws
Download