De naam Hoplr komt van cityhopping
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

'Red Bull All The Way' is afgelast

Morgen zondag zouden 300 mopeds van 50cc over de mooiste wegen, steilste hellingen en meest uitdagende kasseistroken van de Vlaamse Ardennen rijden. Maar dit event gaat niet door.

Nieuws

Spoedherstelling voor Rondemonument: “Zelfs wereldkampioen Wout van Aert mag er nu niet door”

‘De Kaorremont ligt open, ge kunt er nie over. Djzudedjzu.’ Een sketch van Gerard Vermeersch die vandaag even realiteit is. Over een lengte van 10 meter zijn de kasseien heraangelegd. Een dringende ingreep omdat twee auto's schade hadden opgelopen.

Nieuws

“Proberen iets recht te zetten na het zware verlies in de heenmatch”

De thuismatch tegen viceleider SK Munkzwalm is voor Kluisbergen Sportief een mooie affiche. De ploeg getuigt weer van de winnaarsmentaliteit.

Nieuws

Enrico Dhaeye mag proeven van zijn eerste interclub

Twee jaar op rij trok Arne Marit (CT Van Den Hauwe-Gentse Velosport) aan het langste eind in de Danilith Nokere Koerse. Vandaag topt Remco Evenepoel, die na een indrukwekkende solo in Kuurne won, de internationaal gekleurde deelnemerslijst.

Nieuws

“Superbelangrijke derby”

Zaterdag staat met Blue Rocks-Ronse Kluisbergen - Helios Ford Zottegem een Oost-Vlaams derby op de agenda. Een match die door de jongens uit het Kluisbos absoluut moet worden gewonnen willen ze de degradatie vermijden.

Nieuws

Nog niet open en agenda 2018 bijna volgeboekt

Het Kasteel van Herpelgem is omgetoverd tot een mooie eventlocatie. De oude stallen werden afgebroken en vervangen door een nieuwbouw in een klassieke stijl. De trap naar de eerste verdieping is de blikvanger.

Nieuws

Daar is de Ronde, daar zijn de eerste vip-tenten al

De lente is in het land, de voorjaarswedstrijden zijn begonnen. Ook in Kluisbergen is de voorjaarssprint richting de Ronde van Vlaanderen begonnen. De rijplaten liggen hier en daar al een week te wachten op de komst van de tentenbouwers. En die zijn gisteren aan hun activiteiten begonnen. De opbouw van het grote vipdorp van Flanders Classics langs de Oude Kwaremont bijt de spits af. Hier zullen 3.700 mensen genieten van een topkoers. Ook aan de aankomst in Oudenaarde is er al activiteit, net zoals op andere plaatsen in Kluisbergen. Intussen raakte ook bekend dat het publieksdorp aan de overzijde van de Oude Kwaremont zal liggen.

Nieuws

Wandelaars mogen groot evenement hervormen: “We rekenen op ideeën van buitenstaanders om onze tochten te pimpen”

De wandelklassieker Omloop Kluisbergen lokt elk jaar duizenden deelnemers naar de Vlaamse Ardennen, maar de organisatie wil niet eindeloos blijven teren op dat succes. Op zoek naar nieuwe ideeën, roept het bestuur wandelaars en sympathisanten op om het evenement een nieuw elan te geven.

Nieuws

Golden Earring topt affiche van Zulzeekse Feesten

De Zulzeekse Feesten in Kluisbergen hebben hun grootste naam ooit te pakken. Golden Earring komt op 28 juli naar het kleine dorpje.

Nieuws
Download