Nodig je buren uit op Hoplr
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Graag zes op zes pakken”

Kluisbergen Sportief A voelt zich gesterkt door de 0-6 uitzege tegen Winnik, om thuis te bevestigen. Er komt met promovendus Gijsel Oosterzele een ploeg op bezoek, die tegen Denderhoutem werd afgestraft met 2-5 en denkt aan een lonende reactie.

Nieuws

“Zowat iedereen kan van iedereen winnen”

Blue Rocks Ronse-Kluisbergen ontvangt zaterdag om 20.30 uur het Limburgse Cuva Houthalen B. Een tweede overwinning moet Blue Rocks op weg zetten naar de veilige middenmoot, al wordt dat geen gemakkelijke klus.

Nieuws

“Blue Rocks gelooft er nog altijd in”

Zondag trekt Blue Rocks Ronse-Kluisbergen naar leider Hansbeke met opworp om 17 uur. Voor voorzitter Kurt Van de Walle wordt dit zo goed als een mission impossible.

Nieuws

Zware cijfers na flitsmarathon: hier reed één op de vijf (!) chauffeurs te hard

De flitsmarathon van 11 oktober levert zeer uiteenlopende cijfers op. In de politiezone Wetteren werd 4 procent van de autobestuurders geflitst, in de zone Vlaamse Ardennen 17,69 procent. In Kluisbergen reed zelfs 21,63 procent te snel, ruim een op de vijf. Ter vergelijking: in heel het land was er 2,82 procent van de gecontroleerde bestuurders in overtreding.

Politie en veiligheid

“Van eerste naar vijfde plaats”

De ploeg die in de eerste vier speeldagen geen enkel tegendoelpunt slikte en de fiere leider was, kreeg voor de tweede keer op rij het deksel op de neus. FC Kluisbergen A slikte zeven goals in twee wedstrijden. Een onwaarschijnlijke vaststelling.

Nieuws

Organisatie tevreden over Hotondcross

De Grote Prijs Mario De Clercq of Hotondcross lokte zondag een groot aantal crossliefhebbers naar de Kluisbergense Hotondarena. “We schatten iets meer volk dan vorig jaar”, zegt Marnic De Roo van Ronse Koerst.

Vrije tijd en hobby

“Wij hebben alle toppers aan de start”

In Kluisbergen staat zondag de eerste grote cyclocross in ons land op het programma. De Grote Prijs Mario De Clercq – of Hotondcross – vormt de start van de DVV Verzekeringen Trofee. “Alle toppers rijden bij ons”, klinkt het.

Nieuws

Kluisbergen wil zonder Colpaert nieuwe start nemen

Met het verrassende verlies (4-1) in Kruishoutem kwam voor FC Kluisbergen A een einde aan een reeks van vier overwinningen. Vurste Semmerzake, gesterkt door de thuiszege tegen Wortegem, is zaterdagavond een niet te onderschatten tegenstander.

Nieuws

Maarten Spileers: “We gaan zonder druk naar Kruishoutem”

FC Kluisbergen is de fiere leider in derde C. De ploeg is ongeslagen en hield bovendien in vier matchen de nul. KVC Nokere Kruishoutem is zondag de uitdager. Hoe reageert de ploeg van trainer Wouter Degroote?

Nieuws

“Het moet beter dan de prestatie in Machelen”

Kluisbergen Sportief A speelt zaterdagavond tegen Borsbeke. De inzet is groot. Een twaalfde plaats in de tussenstand strookt niet met het imago van de ploeg.

Nieuws
Download