Het is allemaal zo simpel niet
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

“Ongelooflijke ploegsfeer”

Na een beklijvend secondenspel trok Yves Lampaert het laken naar zich toe op het Circuit van Chimay. Victor Campenaerts werd even geremd door een val en moest met zilver tevreden zijn. Thomas De Gendt en Dries Devenyns eindigden vierde en vijfde.

Nieuws

Grijkoort centraliseert in nieuwe loods

Grijkoort, een centrum voor opleiding en tewerkstelling voor personen met een lage beroepsscholing, opent vandaag zaterdag zijn nieuwe loods in Ronse. De diensten Renovatie en Groen van Geraardsbergen, Kluisbergen en Ronse vinden er een nieuw onderkomen.

Nieuws

Zulzeekse Feesten pakken uit met absolute topaffiche

De Zulzeekse Feesten stellen dit jaar een topaffiche voor. JeBroer, Boney M, Stan Van Samang en de Ketnetband zijn slechts enkele van de bekende namen die eind juli de revue passeren.

Nieuws

Ontploffing verandert uitzicht van Vlaamse Ardennen

De voormalige elektriciteitscentrale van Ruien werd zaterdag gedynamiteerd. Op 20 seconden veranderde het uitzicht van de Vlaamse Ardennen drastisch. Even was er uitstel omdat mensen tot in de perimeter waren gedrongen om alles mee te maken.

Nieuws

Vier ontploffingen, 70 kilo dynamiet en 30 seconden. Meer is er niet nodig om het uitzicht van de Vlaamse Ardennen te veranderen

Zaterdag, om 16.30 uur exact, worden drie schoorstenen en de koeltoren van de gewezen elektriciteitscentrale van Ruien opgeblazen. 70 kilogram dynamiet is voldoende, op 30 seconden ligt alles plat.

Nieuws

ILvA-personeel staakt: vuilnis blijft staan

Het overleg tussen vakbonden en directie van afvalintercommunale ILvA levert voorlopig geen resultaat op. Gevolg: het personeel staakt voor onbepaalde duur en het vuilnis in vijftien gemeenten blijft staan, waaronder ook Zottegem, Oosterzele en Kluisbergen.

Nieuws

Enrico Dhaeye bekoort in Deense driedaagse

Enrico Dhaeye is aan een goed seizoen bezig en dat onderstreepte de nieuweling uit Ruien nu ook op buitenlandse wegen. Tijdens het Hemelvaartweekend nam de renner van Acrog Balen met zijn ploeg deel aan de Himmelfartronde in Denemarken, met goed gevolg.

Nieuws
Download