Beter een goede buur dan een verre vriend
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Goud voor slagerskoppels

Willy Lacaeyse en Rita Wegge werden ter gelegenheid van hun gouden huwelijkjubileum ontvangen door het schepencollege in Galery Stadhuys. “Goud is veel waard” begon schepen Marnix Seels zijn feestrede. “Jullie hebben samen heel wat meegemaakt tijdens de 38 jaar dat jullie in de slagerij actief waren. Nu is het tijd geworden om te fietsen en af en toe eens een glaasje te drinken. Geniet ervan.”

Nieuws

Goud voor slagerskoppel

Willy Lacaeyse en Rita Wegge werden ter gelegenheid van hun gouden jubileum ontvangen door het schepencollege in Galery Stadhuys. “Goud is veel waard”, begon schepen Marnix Seels zijn feestrede. “Jullie hebben samen heel wat meegemaakt tijdens de 38 jaar dat jullie in de slagerij actief waren. Nu is het tijd geworden om te fietsen en af en toe eens een glaasje te drinken. Geniet ervan.”

Nieuws

(Voorlopig) geen fietspad naast nieuwe expresweg… maar in de toekomst wel fietssnelweg?

Op de nieuwe parallelweg die straks naast de expresweg tussen Oosteeklo en Kaprijke wordt aangelegd, komt géén fietspad. “Levensgevaarlijk”, zeggen fietsers. Al lijkt het idee voor een fietssnelweg langs de N49 wel bijval te krijgen.

Wegen en verkeer
Nieuws

“We blijven in het behoud geloven”

FC Kaprijke-Bentille geeft zich in de degradatiestrijd nog lang niet gewonnen. De rode lantaarn won de zespuntenmatch bij VK Knesselare met 2-3 en behoudt de aansluiting met de andere kandidaat-dalers.

Nieuws

Roger De Windt overleden

De Kaprijkse muziekmaatschappij IJver en Eendracht is in rouw. Afgelopen weekend overleed Roger De Windt op 80-jarige leeftijd in het ziekenhuis AZ Alma in Eeklo.

Nieuws

Goud voor voetbalkoppel

Roger De Wilde en Regine Hautekeete, voetbalkoppel bij uitstek, vierden hun gouden jubileum en werden in het Sentse gemeentehuis ontvangen. “De enige echte hobby ten huize De Wilde is de liefde voor het voetbal”, zei schepen Claudine Bonamie. “Blijf die passie nog vele jaren delen. Hopelijk mag het nog heel lang duren.”

Nieuws

“Doen het momenteel beter dan voorzien”

Op papier had Krekenland vorig weekend met zijn uitwedstrijd tegen Lochristi-Wachtebeke een zware opgave. SKW boekte echter meteen 1-3 zijn vijfde zege op rij. “Voordien smeerden we al leider Zele-Berlare zijn enige nederlaag aan en versloegen we Moerbeke met 3-0. Met Lowavol klopten we het derde team van de top drie”, zegt middenman Pedro De Baere. “Als nieuwkomer in de reeks misten we de competitiestart, maar we kwamen geleidelijk op dreef. Thuis kon enkel Lowavol ons verslaan. Voor die ene thuisnederlaag namen we nu sportief revanche. Intussen zijn we opgerukt naar de vierde plek. Daarmee doen we momenteel beter dan onze doelstelling.”

Nieuws

Rusthuisbewoners kunnen voortaan genieten van zalige wellness. Maar ’t is wel met een wachtlijst

De bewoners van woonzorgcentrum Sint-Vincentius zijn in hun nopjes. “Voortaan kunnen we ons laten soigneren in een wellnessruimte”, zeggen ze opgetogen.

Nieuws
Download