Boom! The site is down! No, no, it's just a joke...
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Nieuwe gemeenteraad geïnstalleerd

De nieuwe Kaprijkse gemeenteraad is geïnstalleerd. “Een historisch moment” noemde kersvers burgmeester Pieter Claeys het. De man volgt met zijn coalitie van CD&V, N-VA, Groen en Onafhankelijken de vroegere Samen-meerderheid rond Filip Gijssels op.

News

FOTO.Nieuwe burgemeester gaat voor inspraak voor burger, betere fietspaden en verkeersveiligheid

Kaprijke blijft zijn tradities trouw. Na 29 jaar verzamelden ruim 600 inwoners aan de voet van het voormalige gemeentehuis, tegenwoordig beter bekend als Galerie Stadhuys, voor hun traditionele nieuwjaarsreceptie.

News

Huisartsenwachtpost Meetjesland opent op 4 januari

nwoners uit de regio Meetjesland (en ruime omgeving) die tijdens het weekend of op feestdagen ziek zijn, kunnen vanaf vrijdagavond 4 januari 2019 terecht in een huisartsenwachtpost. De VZW Huisartsenwachtpost Meetjesland opent dan de deuren in een gloednieuwe plek bovenop de spoedgevallendienst van het AZ Alma te Eeklo.

News

Nicovrienden klaar voor zesde LRC-cyclocross

De Nicovrienden lieten niks aan het toeval over en staan alweer paraat voor de organisatie van hun zesde nieuwjaarscyclocross rond eetcafé ’t Spoor op ’t Schare in Boekhoute.

News

Inbrekers aan de haalmet geld en juwelen

Sven van Vooren en Leen De Boe hadden zich de aanloop naar Kerstmis anders voorgesteld. Onbekenden doorzochten vrijdagavond hun woning en gingen aan de haal met heel wat centen en juwelen.

Alert

Afscheid van twee schepenen en vier raadsleden

De Kaprijkse gemeenteraad nam gisteren, na haar laatste zitting van de huidige legislatuur, afscheid van het zetelende bestuur. De bestuursploeg rond burgemeester Filip Gijssels moet vanaf 1 januari plaats maken voor de nieuw verkozen meerderheid achter lijsttrekker Pieter Claeys.

News

Openingstijden milieupark wijzigen licht op 1 januari 2019

Vanaf 1 januari 2019 gelden er licht gewijzigde openingstijden in het milieupark (Sint-Jansstraat 14 in Sint-Jan-in-Eremo). Er is geen wijziging van de openingsuren op zich, maar de winter- en zomerperiode schuiven wel op in de tijd.

News

Sandra is pas begonnen met haar vakantiewoning en ze mag al vijf sterren aan de gevel hangen

Voor Sandra Haemerlinck en Patrick Goossens wordt een droom werkelijkheid. “Ons eigen droomhuis wordt de allereerste vakantiewoning in Kaprijke” zegt het stel. “We kregen meteen vijf sterren.”

News

Kaprijke viert opnieuw Nieuwjaar in openlucht op Plein

De Kaprijke burger kan gerust zijn. Ondanks geruchten als zou er geen nieuwjaarsreceptie meer georganiseerd worden: klinken op 1 januari is ook nu weer mogelijk op het Plein.

News

Duurzame accenten bij feesten

De gemeente Kaprijke wil de CO2-uitstoot met zowat 40 procent verminderen op haar grondgebied.

News
Download