Waar is Waldo?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Petra De Sutter daagt Jozef Browaeys uit

In Horebeke zal vruchtbaarheidsexperte en senator Petra De Sutter de plaatselijke lijst van Groen trekken. “Groen Horebeke wil een progressief alternatief bieden en pleit voor vernieuwing en openheid van bestuur”, zegt ze.

Nieuws

Horebeke is één groot jachtgebied

Je wist het misschien niet, maar Horebeke heeft veel jachtgebied. Heel veel. Zelfs de begraafplaatsen en het voetbalveld zijn ingekleurd als jachtterrein.

Nieuws

Groen Horebeke vraagt meer... groen in gemeente

De gemeentetest van ‘Het Nieuwsblad’ gaf aan dat Horebeke niet zo goed scoort op het vlak van groen en natuur. De cijfers kwamen van Natuurpunt en waren gebaseerd op het gewestplan. Groen Horebeke vraagt het gemeentebestuur iets te veranderen.

Vrije tijd en hobby

Hele dorp in de ban van de verstopte egel

De jeugd van Horebeke is in de ban van een pluchen egel. Rik Bossuyt, directeur van de vrije basisschool 2geltje, begon vorige week een speelgoedegel te verstoppen en plaatste op de Facebookpagina van de school een foto. Het begin van een succesverhaal.

Nieuws

Jellert Bettens wil na sabbatjaar promoveren

De degradatie van derde naar vierde provinciale van Horebeke had tijd nodig om te bezinken. Intussen moet men er zich mee verzoenen dat herbronnen in vierde provinciale aan de orde is. Eerder verassend werd plots ook Jellert Bettens boven water gehaald.

Nieuws

Eetfestijn bij de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Horebeke

Naar jaarlijkse traditie nodigt de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Horebeke iedereen uit op haar eetfestijn op zondag 20 augustus in het lokaal Jeugdclub Arcadia in Sint-Kornelis-Horebeke.

Nieuws

Axandre Van Petegem werkte klimtrainingen af

Horebekenaar Axandre Van Petegem reed zich in het PK in Merelbeke in de schijnwerpers. De zoon van wielerkampioen Peter reed er met de neus in de wind en genoot de sympathie van de wielerliefhebber, die aanvallers koestert.

Nieuws

Groen lanceert Microbibs

Met de steun van jeugdschrijver Marc de Bel pakken de afdelingen van Groen in Horebeke, Brakel en Maarkedal uit met de HoBraMa Microbibs.

Nieuws

Gewond bij aanrijding

Op de Herreweg (N8), ter hoogte van het kruispunt met de Ruitersstraat, gebeurde gisteren om 12.35 uur een ongeluk. Een man met zijn Toyota richting Brakel reed, werd onwel achter het stuur. Daardoor botste zijn Toyota met een Peugeot die vanuit Brakel kwam. Bestuurster D.F. (39) van de Peugeot werd lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Nieuws
Download