60% van je buren komt wekelijks een kijkje nemen
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Gemeente verkoopt rookmelders

Vanaf 2020 zijn rookmelders verplicht in alle huizen in Vlaanderen. Haaltert biedt vanaf nu al rookmelders te koop aan. De opbrengt gaat naar Stichting Brandwonden.

Nieuws

“Ik verloor mijn allerbeste vriend”

Op ‘den Deysel’ staat de thuispartij tegen Gavere-Asper in de schaduw van het dramatische overlijden van T2 Kristof Luysterman. Coach Luc Peerlinck kan de tranen niet bedwingen.

Nieuws

Nieuw online reservatiesysteem ZOEM

De gemeente Haaltert lanceert een nieuw, gebruiksvriendelijk online reservatiesysteem voor gemeentelijke zalen, opvang, evenementen en materialen. De afkorting van die vier zaken vormt de naam ZOEM.

Nieuws

Man die partner neerstak blijft zwijgen

De man die vrijdagavond zijn vriendin neerstak in haar tweede verblijf in Middelkerke werd gistermiddag opnieuw verhoord. Hij blijft zwijgen. “Hij is simpelweg emotioneel niet klaar om een verklaring af te leggen”, zegt zijn advocaat Kim Devoldere.

Nieuws

VIDEO. Acteur Andy Peelman bezoekt kankerpatiënten in OLV Aalst

De kankerpatiënten in het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis van Aalst hebben donderdagmiddag bezoek gekregen van acteur Andy Peelman, bekend van de populaire televisieserie "De Buurtpolitie".

Politie en veiligheid

Rouwregister voor Miriam Van Poel

Het gemeentebestuur van Haaltert opende een rouwregister voor Miriam Van Poel, die enkele dagen geleden aan de kust om het leven gebracht werd.

Nieuws

Vanaf januari trajectcontrole tussen Den Doorn en Albatros

De aangekondigde trajectcontrole op de Expresweg (N45) van Ninove naar Denderleeuw gaat van start in januari. Ninove, Haaltert, Denderleeuw en Aalst zijn al even vragende partij hiervoor in de hoop het aantal ongevallen zo te reduceren.

Wegen en verkeer

“We raakten nooit echt in de wedstrijd”

Atom Eagles verloor met 1-7 van leider Tornado Brussels. Coach Gianni Herremans zocht geen excuses. “We werden meteen bij de keel gegrepen door Tornado. We raakten nooit in de wedstrijd wat de verdienste is van onze tegenstander. Vooraf koesterde ik nochtans hoop, want we werken keihard op training en ons niveau ligt hoger dan vorig seizoen. Volgende week start de competitie pas echt voor ons. Vanaf dan nemen we het op tegen rechtstreekse concurrenten. Van excuses mag dan geen sprake meer zijn. Deze week werken we keihard richting Gent. Hopelijk werpt dat zijn vruchten af. Ik koester alvast het volste vertrouwen in mijn team.”

Nieuws

“Gouden Handschoen is kers op de taart”

De Kerkskense topper Sam Brassart (42) werd in Andenne voor de derde keer in zijn carrière verkozen als Gouden Handschoen. Brassart haalde het voor Dupont (Isières) en Metayer (Thieulain). “Deze Gouden Handschoen is de kers op de taart na een topseizoen voor Kerksken met de landstitel, de Beker van België en winst in de tornooien van Aalst en Brussel. Mijn naam werd vaak geciteerd bij de favorieten voor de Gouden Handschoen, maar het bleef afwachten. Vanaf januari starten we de trainingen voor een vijftiende seizoen bij Kerksken. Motivatie is nog steeds geen probleem. Me piekfijn verzorgen en hard trainen zijn mijn geheimen.”

Nieuws
Download