Leuk dat je er bent!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“We kunnen zondag Burst uittellen”

De Denderhoutemse coach Luc Peerlinck was zondag op ‘den Deysel’ gastheer voor de club waar hij zeven jaar coach was.

Nieuws

KSA Sint-Lut neemt afscheid van lokaal in stationsgebouw

KSA Sint-Lut heeft zondag haar laatste activiteit in haar vaste lokaal – het stationsgebouw in Ede – dat de NMBS binnenkort sloopt. In afwachting van hun nieuwbouw kunnen ze in jeugdcentrum De Kouter terecht.

Nieuws

Haaltert zoekt jobstudenten

Gemeente Haaltert is nog op zoek naar jobstudenten voor deze zomer om onze Poetsdienst en Technische dienst te versterken. Maar let op, de deadline is al op 15 maart, dus solliciteer snel!

Nieuws

Spellenclub organiseert benefiet voor Lyme-patiënte: “De ziekte wordt niet altijd ernstig genomen”

Spellenclub Tizanu organiseert op zaterdag 17 maart een benefiet voor Elke, de echtgenote van bestuurslid Tom Vandeweyer. Zij raakte vier jaar geleden besmet met de ziekte van Lyme en knokt zich nu een weg terug. Maar eenvoudig is dat niet. “Honderd procent genezen is moeilijk.”

Nieuws

KWB is slimste gemeente

Kwb mag zich een jaar lang de slimste vereniging van Haaltert noemen. Het won vrijdag 9 maart in een vol jeugdheem de eerste interverenigingenquiz van de gemeente.

Nieuws

Gemeente Haaltert verzet zich tegen sluiting overweg

De gemeente Haaltert tekent beroep aan tegen de sluiting van de spoorwegovergang tussen de IJzerenwegstraat en Terjodenstraat in Welle.

Nieuws

Open Vld Haaltert viert culinaire lente

De lokale afdeling van Open Vld wil de lente op culinaire wijze inzetten en daarom nodigen we u en uw familie van harte uit om samen met alle VLD-mandatarissen en -bestuursleden te tafelen op zaterdag 17 en zondag 18 maart.

Nieuws

Vrouwen aan de top op Haaltertse kieslijsten

Politiek is duidelijk geen mannenzaak meer in Haaltert. Met Veerle Baeyens, Gina Verbestel, Lisa Houtman en Phaedra Van Keymolen zijn al zeker vier lijsttrekkers bij de komende gemeenteraadsverkiezingen een vrouw.

Politie en veiligheid
Nieuws

Flabiekes vieren aftrap seizoen met fout feestje

De vrouwen van de Atomse dameswielerclub De Flabiekes trokken zaterdag hun foutste wielerkleding en beste dansschoenen aan voor hun derde Foute Flabiekesfuif in zaal Hand in Hand. “Heel wat mensen vieren graag onze aftrap van het nieuwe seizoen met dit fout feestje”, zegt Ann Van der Straeten. Dames die interesse hebben om mee te rijden met de Flabiekes kunnen steeds contact opnemen via hun Facebookpagina.

Nieuws

“Onze ploeg wordt nog sterker”

Kyan Van Impe loodste zijn team met een treffer en een assist naar een moeizame derbyzege tegen Osta Meerbeke (3-1).

Nieuws
Download