Huisdieren behoren ook tot de buurt!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

BBQ bij kaatsclub Terjoden

Kaatsclub Terjoden organiseert op zondag 20 augustus een rijkgevulde barbecue. Kaarten 15 euro.

Nieuws

Halfoogstfeesten na twintig jaar afwezigheid groot succes (Fotoreportage)

Terug naar het vroegere landbouwleven met steltenlopers, vlaggenspektakels, vlegeldorsers, strovlechtsters, kantklossers, optredens en veel meer. Duizenden mensen zakten begin deze week af naar de hoeve Schollaert voor de Halfoogstfeesten, die mede dankzij Halfoogst Haaltert vzw terug in Denderhoutem zijn na twintig jaar afwezigheid.

Nieuws

Opmerkelijke diefstal: gestolen hooikar kilometer verder in veld gedumpt

De oogstkar die maandag verdween tijdens de Halfoogstfeesten in Haaltert, is woensdag nauwelijks een kilometer verderop teruggevonden. “Wie steelt nu zoiets”, vraagt eigenaar Willy Michiels zich af.

Nieuws

Hammertime brengt nineties terug

Voor het derde Parkingconcert van Kesken Zwingt mogen jullie allemaal jullie beste paar dansschoenen bovenhalen want het zal nodig zijn. Onmogelijk om stil te blijven staan bij de muziek die Hammertime zal te voorschijn toveren.

Nieuws

Halfoogstfeesten na twintig jaar afwezigheid groot succes

In de Stichelen was de hoeve Schollaert en omgeving na twintig jaar, net zoals vroeger, het decor van de Halfoogstfeesten. En met succes.

Nieuws

Starshifter trekt op muzikale reis

Het balorkest van dienst op het tweede Parkingconcert van Kesken Zwingt is Starshifter. Het zijn topmuzikanten en vocals die het beste van zichzelf geven en je laten smullen van de meest knallende nummers uit vijftig jaar muziekgeschiedenis.

Nieuws

Halfoogstfeesten krijgen nieuw leven

20 jaar later en een nieuw tijdperk is aangebroken voor de Halfoogstfeesten: Op 14 en 15 augustus gaat de “Hoeve Schollaert” in de Stichelen te Denderhoutem terug voor een 10/10 voor “sfeer & gezelligheid”.

Nieuws

Ambachtendag in Mussenzele

Op 15 augustus vindt de 6e ambachtendag plaats in en om het Mini Museum Mussenzele. Het wordt opnieuw een treffen van mensen uit de regio met voor elk wat wils.

Vrije tijd en hobby

Halfoogstfeesten maken comeback na pauze van twintig jaar

Twintig jaar na de jongste editie van de Halfoogstfeesten neemt vzw Halfoogst Haaltert op 14 en 15 augustus de draad weer op. Plaats van afspraak: hoeve Schollaert in de Stichelen in Denderhoutem.

Nieuws

Almaar grotere Groene Brigade stapt tegen pesten

Voor de vierde keer zal de Groene Brigade stappen tegen pesten. Wat zes jaar geleden begon met één stapper en een logistieke medewerker is ondertussen uitgegroeid tot een brigade van veertig enthousiaste mensen.

Nieuws
Download