Het is allemaal zo simpel niet
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Tienvoudig wereldkampioen presenteert trots eigen gin

Tienvoudig wereldkampioen motorcross Stefan Everts werd zondag onder luid applaus verwelkomd door de stamgasten van café Rialto in Denderhoutem. Hij kwam er zijn gin S72 promoten.

Nieuws

N-VA Haaltert luidt verkiezingsjaar feestelijk in

Op zondag 21 januari nodigen voorzitter Luc De Neef, burgemeester Veerle Baeyens, de schepenen, de raadsleden en de bestuursleden van N-VA Haaltert hun leden, familieleden, vrienden en sympathisanten uit op een nieuwjaarsreceptie van 11u tot 13u in Zaal Chrisma, Boekentstraat 72 te Kerksken om het verkiezingsjaar 2018 feestelijk in te zetten. Karim Van Overmeire, Vlaams volksvertegenwoordiger en schepen te Aalst zal de gelegenheidstoespraak met als thema “Veilig thuis in een welvarend Vlaanderen” voor zijn rekening nemen.

Nieuws

“Onze klanten vinden nauwelijks parkeerplaats”

Enkele zelfstandigen uit de Hoogstraat in Haaltert maken zich zorgen over een tekort aan parkeerplaatsen voor hun klanten. Ze vragen om opnieuw een blauwe zone in te voeren.

Nieuws

“Tegen Vamos wordt het weer spannend”

Het afsluiten van de heenronde met een 1-3 zege tegen middenmoter Ertvelde-Evergem was voor Denderhoutem een opsteker. “Het is jammer dat de competitie daarna drie weken onderbroken werd”, stelt coach Joost Van Kerckhove. “Anderzijds was de winterstop goed om allerlei kwaaltjes te laten genezen. Mijn mannen bewezen alvast dat ze beter kunnen dan onze gedeelde achtste plek laat vermoeden. Dankzij hard werken hebben we veel opgebouwd en hebben de spelers meer zelfvertrouwen. Het is echter afwachten of dat volstaat om Vamos te verslaan. Op de eerste speeldag wonnen we de heenmatch met 2-3. Wellicht wordt het weer een spannend duel.”

Nieuws

OCMW stemt vanavond over klacht tegen gemeente

De OCMW-raad van Haaltert spreekt zich woensdagavond uit over een klacht tegen de gemeente Haaltert. Het OCMW is een apart bestuur, maar volgens voorzitter Gina Verbestel (Open & Liberaal) krijgt het OCMW te weinig middelen van de gemeente.

Nieuws

“Stap per stap naar tweede provinciale”

Aanvoerder Ben De Vlieger wees met zijn zevende treffer Haaltert de weg naar de zege op Zandbergen. “Stap per stap wil de club vooruit om op termijn naar tweede provinciale te promoveren. Na een moeilijk seizoen vorig jaar loopt het nu toch al beter. Op Zandbergen werd het geen hoogstaande wedstrijd, maar het resultaat primeerde en in het slotkwartier maakten we het verschil. We snellen zo in ijltempo weg van de gevarenzone en maken ons op voor de match van het jaar met de komst van buur Kerksken. Haaltert telt een resem spelers met een Kerkskens verleden en tegen je ex-ploeg verlies je nooit graag. Dat geldt zeker voor deze geladen derby.”

Nieuws

“Klaar voor de grote derby tegen ex-ploeg”

De Kerkskense doelman Sony De Moye hield de brilscore op de bordjes tegen Moerbeke en dreef de titelkandidaat tot wanhoop met enkele sublieme reddingen.

Nieuws

Inschrijven voor vakantieopvang en sportkampen

In oktober lanceerde gemeente Haaltert een nieuw, gebruiksvriendelijk online reservatiesysteem voor gemeentelijke zalen, opvang, evenementen en materialen: ZOEM. Vanaf nu verlopen ook de inschrijvingen voor de sportkampen, IBO De Pagadder, de kleuterwerking en de speelpleinwerking via ZOEM. En die inschrijvingen gaan nu al van start!

Nieuws

Vlaams Belang zingt voor tradities

Vlaams Belang uit Haaltert en Erpe-Mere ging met een twintigkoppige groep begeleid door een accordeon zondag driekoningenzingen in verschillende kroegen in Haaltert en Erpe-Mere. “We willen zo het belang van identiteit en tradities in de verf zetten”, zegt Pieter De Spiegeleer. De opbrengst gaat naar de Vlaamse Huizen van Solidariteit.

Nieuws

Nieuw kippenproject van start

Haaltenaren kunnen in januari en februari opnieuw kippen bestellen. Elk gezin van Haaltert krijgt de kans om maximum 3 kippen aan te kopen tegen 4 euro per kip. Er zijn veel voordelen aan kippen houden. Dus denk er zeker eens over na!

Nieuws
Download