We want neighbourhood messages without advertising
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Boek, lied, postzegel en film voor jarige Reuzengilde

Als de dragers van de stadsreuzen iets te vieren hebben, doen ze dat grondig. Voor de dertigste verjaardag van hun Reuzengilde halen ze alles uit de kast: een boek, een lied, een postzegel en een film zetten het reuzenjubileum stevig in de verf.

News

’Doe het drie keer per dag’ moet kappers sensibiliseren

Een delegatie van vakbond ACV ging op bezoek in kapsalons en bood er de werknemers een infopakket aan. “Zij kampen met ernstige beroepsrisico's doordat ze voortdurend blootgesteld worden aan cosmetica en andere chemische producten.”

News

Parken en bossen afgesloten wegens stormweer op zondag 23 september

Wegens het voorspelde stormweer worden de parken en bossen in Geraardsbergen afgesloten op zondag 23 september. Het gaat om het Abdijpark, Grupellopark, Boelarebos, ingang van de Bosberg en het baantje tussen de Vierwindenstraat en de Muur.

Leisure and hobby

Luk Van Holen stelt tentoon in bankkantoor

Kunstschilder Luk van Holen stelt zijn werken tentoon in het Belfiuskantoor in de Oudenaardsestraat en dat nog tot eind oktober.

News

De Zondagslopers van Boelare lopen tegen kanker

Het team "De Zondagslopers van Boelare" schaart zich achter de strijd tegen kanker en loopt op 24 maart 2019 in Antwerpen met twee teams de "100 km voor Kom op tegen Kanker".

News

"Aantal OCMW-cliënten in een activeringstraject stijgt met de helft"

In de periode 2016-2018 steeg het aantal OCMW-cliënten in een activeringstraject met bijna de helft. "Het geheim van dat succes is dat zij via een intense begeleiding op maat worden klaargestoomd voor een vaste job" zegt OCMW-voorzitter David Larmuseau (CD&V). "Door die uitstekende resultaten willen wij dat beleid voortzetten."

News

Stadhuis krijgt eindelijk lift

De bouw van een lift in het stadhuis van Geraardsbergen start op 22 oktober. De aanleg van zo’n lift, voor onder anderen rolstoelgebruikers, was begin vorig jaar al aangekondigd. Het project kost zo’n 200.000 euro.

News

Gewezen kinderburgemeester stapt in de ‘echte’ politiek

Manu De Backer (27) was in 2001 kinderburgemeester van Geraardsbergen. De politieke microbe liet hem niet meer los en zeventien jaar later staat hij als kandidaat op de lijst van Open VLD.

Alert

Auto’s voortaan geweerd bij begin en einde schooldag

De toegang tot de basisschool Sint-Catharinacollege aan het Idegemplein, ook De Dolfijne School genoemd, wordt voortaan bij het begin en einde van de schooltijd afgesloten.

News

Nieuw gebouw voor Chirojongens

News
Download