The name Hoplr comes from city hopping
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Gloednieuw museum HUGE serveert eigen biertje

Voor het tweede openingsweekend van HUGE, het Museum Hunnegem-Geraarsbergen, pakken de curatoren uit met een nieuw biertje. Dat Hunnegembier wordt een exclusief brouwsel dat enkel te drinken valt op de museumsite zelf.

Leisure and hobby

Vrouwen baas in Brasserie Louis

Brasserie Louis heeft dan wel de naam van een man — ze is vernoemd naar het zoontje van de eigenaars — maar het zijn wel twee vrouwen die achter het fornuis staan in deze nieuwe Geraardsbergse horecazaak. De brasserie opent in hetzelfde pand waar sterrenzaak De Verborgen Tuin was gevestigd.

News

Stichter doe-het-zelfzaak Vanderschueren overleden

José Van Der Schueren (foto), stichter en bezieler van de doe-het-zelfzaak Van Der Schueren met vestigingen in Smeerebbe-Vloerzegem en Lebbeke, is overleden.

News

Artistieke eindwerken op KA Geraardsbergen

De leerlingen van het 4de jaar Schilderen en Decoratie van het KA Geraardsbergen moesten voor hun eindpresentatie een bepaalde kunststijl bespreken en ook zelf een schilderwerk maken in deze stijl. Het leverde artistieke pareltjes op.

News

Leuk schoolfeestje van Dender en De Stroom

De leerlingen van GO! Dender en GO! De Stroom gaven het beste van zichzelf tijdens het schoolfeest. De ouders en genodigden kregen een prachtoptreden als toetje met als thema "Dender's Got Talent" en daarbij kon elk kind zijn talent laten zien.

News

CD&V stelt kieslijst voor

Fernand Van Trimpont trekt de lijst van CD&V Geraardsbergen tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen. Van Trimpont leidt "een ploeg van sterke kandidaten, waarin verschillende mensen en groepen zich herkennen. Jonge en minder jonge mensen, mannen en vrouwen, elk met andere achtergronden en interesses."

News

Kelly en Wesley bezegelen ‘fietshuwelijk’

Kelly Vandenabeele en Wesley de Braekeleer hebben een passie voor elkaar én voor het fietsen. Bij hun huwelijk zaterdag was de fiets dan ook niet ver uit de buurt. Leden van wielerclubs Pevenage Cycling en WRT De Roeve wachtten het koppel op toen ze de Sint-Bartholomeuskerk verlieten. Er werd een erehaag met koerswielen gevormd om het ‘fietshuwelijk’ van Kelly en Wesley te bezegelen.

News

Markt kleurt zwart-geel-rood

Op de Markt van Geraardsbergen kwamen honderden supporters samen om de wedstrijd van de Rode Duivels te volgen op een groot scherm, een initiatief van M&V Sportevents en Gimisports Belgium. De fans hadden zich uiteraard uitgedost in zwart, geel en rood. En ook kinderen bleken in de ban van de Rode Duivelsgekte en lieten zich schminken in de tricolore kleuren.

News

Karmelieten supportert voor de Rode Duivels

De kleuters en de leerlingen van basisschool Karmelieten zijn helemaal in de ban van het WK voetbal. De kinderen kwamen naar school uitgedost als fervente supporter van de Rode Duivels en lieten enthousiast blijken dat ze duimen voor de Duivels.

News

Massa motards verovert wielerstad

Tijdens de BMW Motorrad Day kwamen vele motorliefhebbers aan hun trekken. Voor de gelegenheid konden de motards de Muur oprijden, een voorrecht dat normaal voor wielrenners is voorbehouden. Op de Markt was er de hele dag animatie en een motorwijding en Manneken Pis kreeg een splinternieuw motorpakje.

News
Download