Your feedback is always welcome!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen speelt benefietconcert

Op donderdag 20 december is er in het Arjaantheater een benefietconcert met de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen. De opbrengst gaat naar het Rode Kruis, afdeling Geraardsbergen-Lierde.

News

Wielerteam Cam Cole viert zijn kampioenen

Wielertoeristenclub Cam Cole huldigde de kampioenen van het afgelopen seizoen.

News

Indoor voetbaltornooi Macron Cup pakt uit met Sven Nys en een winterbar

Het indoor jeugdvoetbaltornooi Macron Cup is van 22 december tot 2 januari de arena voor jong voetbaltalent. De organisatoren pakken ook uit met enkele nevenevenementen zoals een winterbar, een lezing door Sven Nys en een sportquiz met Ruben Van Gucht.

News

Rotary Club schenkt behangkoffers aan GO! Atheneum

Rotary Club Geraardsbergen heeft een waardevolle schenking van zes goedgevulde behangkoffers gedaan aan de richting Schilderen en Decoratie van het GO! Atheneum Geraardsbergen.

News

Damien Vico is de nieuwe voorzitter van triatlonclub GETT

Het "Geraardsbergs Endurance & Triathlon Team" (GETT) heeft een nieuwe voorzitter, Damien Vico. Die neemt het roer over van Kris Torrekens die zes jaar lang de voortrekker van de club was.

News

Judoka Ilse Heylen en voetbalclub KSV binnenkort samen onder een dak

Voetbalclub KSV Geraardsbergen gaat aan de Molendreef een multifunctioneel sportcomplex optrekken en daar zal ook de Judo Academy van Ilse Heylen en haar echtgenoot Olivier Berghmans een vaste stek krijgen. Er zijn ook plannen om een windmolen neer te zetten op de site.

News

X-Mas Trails loopt, wandelt en fietst voor Home Magnolia

Zaterdag 22 december is er de X-mas Trails, een recreatief sportevenement waarvan de opbrengst gaat naar Home Magnolia, een begeleidingstehuis voor bijzondere jeugdzorg.

News

Sint-Lutgardisschool wandelt voor de Warmste Week

De leerlingen van de basisschool Sint-Lutgardis uit Zandbergen wandelen deze week en dat nog tot vrijdag 14 december elke dag op provinciaal domein de Gavers en ze doen dat voor het goede doel.

News

Warmste Avond van GO! Centrum steunt Home Magnolia

De basisschool GO! Centrum uit de Buizemontstraat organiseert vrijdag 14 december een Warmste Avond in het kader van De Warmste Week. De leerlingen en het schoolteam zetten hun beste beentje voor om geld in te zamelen voor Home Magnolia, het begeleidingstehuis voor bijzondere jeugdzorg.

News

Ann stopt na 45 jaar met buurtwinkel: “Eindelijk een leven dat niet wordt geleid door de wekker”

Op 30 december trekt Ann Vervaet de deur van buurtwinkel ‘Superette Bij Cyriel’ voor de laatste keer achter zich dicht. Ann, de derde generatie die de winkel runde, wordt binnenkort zestig. Haar kinderen zetten de winkel niet verder. Het gebouw wordt verkocht.

News
Download