Jouw gegevens zijn veilig en beschermd
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Minderjarige bedreigd met vuurwapen

Een minderjarige wat vuistslagen geven en hem dan bedreigen met een vuurwapen. Dat deed een 23-jarige uit Wondelgem eind vorig jaar. Hij stond vrijdag voor de rechter en riskeert een jaar cel.

Nieuws

Werkstraf voor zwaar zinloos geweld aan Overpoortstraat

Drie tieners zijn vrijdag veroordeeld voor zwaar zinloos geweld in de buurt van de Overpoortstraat. Ze schopten een man in het gezicht en namen zijn gsm en portefeuille mee.

Nieuws

De rekening voor Dampoort, alstublieft?

De Stad Gent bestelt een nieuwe studie om de kostprijs en de opbrengst van een nieuwe Dampoort te berekenen. Zonder duidelijke raming raken Gent, De Lijn, de NMBS en Vlaanderen het niet eens over de oplossing: een tunnel of een kruispunt? Het blijft hoe dan ook een verre droom.

Nieuws

‘Hamburgerlift’ brengt eten naar beneden in nieuwe McDonald's

De keuken van de McDonald’s op de Korenmarkt zit voortaan op de tweede verdieping. De Big Macs en cheeseburgers komen met een constant draaiende lift naar beneden. “Zo hebben we meer ruimte voor onze klanten: 220 plaatsen. En het uitzicht op het plein was nooit zo goed.”

Nieuws

Zijn restaurant is precies zoals hij het wou, en toch trekt Flemish Foodie eind dit jaar de deur dicht

Met de andere Flemish Foodies, Olly Ceulenaere en Kobe Desramaults, is hij verantwoordelijk voor de culinaire vibe die al zes jaar in Gent hangt. Nu trekt Jason Blanckaert de deur van zijn restaurant J.E.F. dicht. “Ik heb nog nooit iets tegen mijn zin gedaan. Dit verhaal is verteld.”

Nieuws

Straatboefje is nu voorbeeldstudent en heeft één droom: politieagent worden

Van brandstichting over diefstal tot overvallen. Als tiener zat Kenny* (20) om de haverklap in een politiecombi. Vandaag is hij een voorbeeldstudent en zet hij alles op alles om zijn grote droom te verwezenlijken: flik worden. “Ik wil het eerste vangnet zijn voor gasten uit de bijzondere jeugdzorg. Want niet iedereen komt er even goed uit als ik.”

Politie en veiligheid

Kenny De Ketele en Moreno De Pauw tonen hun tanden

De Australiërs Cameron Meyer en Callum Scotson sloten woensdagnacht als leider de tweede wedstrijddag af. Voor Kenny De Ketele en Moreno De Pauw was het woensdag vaak net-niet. Gisteren toonden ze hun tanden. In een begeesterende ploegkoers over 45’ trokken ze het laken naar zich toe. De Spanjaarden Albert Torres en Sebastian Mora Vedri werden tweede. Meyer-Scotson en de Ieren English-Downey bleven in de nulronde. De Australiërs behielden na het eerste nummer de leiding. De Ketele-De Pauw lonkten naar een bonusronde. De Spanjaarden losten ook de Belgen van geen vin. Cavendish-Kennaugh kijken toe.

Nieuws

“Conditiepiek voor ‘t Kuipke”

Bryan Boussaer en Jules Hesters schrijven de driedaagse in Londen op hun palmares bij. De Oost-Vlaamse tandem won alle ritten en zette met rondewinst in de slotrit de puntjes op de i.

Nieuws

“Iedereen staat weer met beide voeten op de grond”

KRC Gent werkt in alle rust aan de wederopstanding na een desastreuze seizoenstart. Met de komst van coach Yves Van Der Straeten lijken de Ratjes de juiste weg ingeslagen te hebben maar sportief manager Eric Ceulemans blijft op zijn hoede.

Nieuws
Download