Jouw feedback is altijd welkom!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

‘Vampierdoder’ zegt dat hij in een psychose verkeerde maar advocaat gelooft hem niet: “Je hebt je eigen diagnose gesteld, dat is du jamai vu”

Ook vier jaar nadat Kris V.M. (43) zijn vrouw Stefanie Reybroeck vermoord en onthoofd heeft, blijft de man erbij dat hij niet wist wat hij deed. Als de rechtbank hem niet gelooft, kan hij tot dertig jaar cel worden veroordeeld.

Nieuws

“Kans om kloof met Zonhoven te vergroten”

Door in zijn uitwedstrijden tegen Booischot en Blaasveld telkens de volle buit te pakken, deed Gavere op het einde van de heenronde een goede zaak. Toch houdt het slechts drie ploegen achter zich. Eén daarvan is Zonhoven, dat team komt vandaag op bezoek bij Felco. “We staan bijgevolg voor een belangrijke match. Niet echt voor de klassering, maar vooral om de kloof met hen te vergroten”, zegt setter Thomas Blancke.

Nieuws

AMOK maakt zich op voor jubileumjaar

2018 wordt een jubileumjaar voor de Averechtse Maandag Ochtend Krant, beter bekend als AMOK. Het Gaverse tijdschrift brengt half maart zijn honderdste editie uit, reikt voor de 25ste keer persprijzen uit en viert komend jaar zijn 25ste verjaardag.

Nieuws

Handelscentrum deelt achtduizend euro aan prijzen uit

Handelscentrum Gavere hield voorbije maandag een nieuwjaarsreceptie en een prijstrekking voor de eindejaarsactie. De organisatie organiseerde de actie voor de elfde keer en zorgde voor een prijzenpot van achtduizend euro. De zes topprijzen waren zes flessen champagne. Het Handelscentrum kent intussen 69 leden en is in elke Gaverse deelgemeente actief.

Nieuws

“Billijke puntendeling”

Op de valreep sleepte kapitein Stef Francq voor FC Vurste-Semmerzake een puntendeling uit de brand tegen zwart beest Nazareth-Eke. De ploeg van trainer Bart Van Wonterghem behoudt wel uitzicht op de tweede periodetitel.

Nieuws

“Er zat nog meer in”

FC Gavere-Asper sloot het weekend met gemengde gevoelens af. De fusieploeg behaalde op eigen veld een 1-1 gelijkspel tegen middenmoter VV Windeke. In de rangschikking zakten de rood-witten door de winst van VW Gijzel-Oosterzele tegen SV Geraardsbergen naar de voorlaatste plaats. “Er heeft iets meer ingezeten dan één punt”, reageert coach Tom Lodens van FC Gavere-Asper.

Nieuws

Bart Van Wonterghem wil eindigen in schoonheid

FC Vurste-Semmerzake trekt er op het einde van het seizoen de stekker uit. De ploeg blijft in de running voor de oppergaai en wil er vol voor gaan.

Nieuws

KVLV zamelt 454 euro in

De KVLV-vereniging van Asper zamelde eind 2017 een mooie som van 454 euro in voor de goede doelen Stichting tegen Kanker en de Levensloop Gent. Dat bedrag zamelden de leden in door allerlei zelfgemaakte spulletjes te verkopen, waaronder ook handdoeken die in de vorm van een beertje of hond waren gevouwen.

Nieuws

Ze zijn er verboden maar toch vernielen quadrijders natuurgebied

Een quadbestuurder reed de afgelopen dagen sporen in de wandelpaden van natuurgebied Bolveerput in Semmerzake en baande zich een weg naast voetgangerssluizen. Boswachter Björn Deduytsche reageert ontgoocheld.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

24 uur lang en 1.254 kilometer op de rollen

Jens Vercammen en Fabien De Clercq pakten dit weekend uit met een sportief huzarenstukje. Het duo reed 24 uur lang op de rollen in café ’t Buitenland in het centrum van Gavere. Het doel? Zo veel mogelijk geld verzamelen voor Kom Op Tegen Kanker samen met andere fietsers en sympathisanten.

Nieuws
Download