Hoplr is volledig gratis en vrij van reclame
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Goed voetbal en veel kansen”

KVV Windeke kreeg op de openingsspeeldag van de competitie een draai rond de oren van de buren uit Oosterzele “Verliezen met 6-2 in de derby is nooit leuk. We lieten de armen niet hangen en toonden een grote veerkracht”, zegt trainer Geert Van Gaeveren. “Tegen Gavere-Asper (4-3) wonnen we nipt, maar die driepunter kwam er vooral op basis van veel wilskracht. Op Osta Meerbeke speelden we heel goed voetbal en creëerden we veel kansen. Twee overwinningen op rij zorgen ervoor dat we mee zijn met de middenmoot. Het is niet meer van moeten en dat scheelt een slok op de borrel. Dat week na week het spelniveau verbetert, is een positieve vaststelling. We hebben het beste van de Windo's nog niet gezien.”

Nieuws

“Wedstrijd met een achterstand begonnen”

De tijd dat men met knikkende knieën naar de Dikkelvense Hofkouter afzakte, ligt al een eind achter ons. Eppegem deelde op de openingsspeeldag een eerste tik uit, FC Wetteren presenteerde zaterdagavond een nog te vereffenen rekening.

Nieuws

Yannick Van De Sompel haalt de trekker over

Eerste driepunter voor de Wetteraars na een derby met twee strafschoppen en een aangevochten winninggoal. Een gelijkspel had beter de waardeverhoudingen weergegeven. De bezoekers waren iets scherper in de zone van de waarheid.

Nieuws

“We hebben nood aan een eerste zege”

FC Gavere-Asper staat na nederlagen tegen Jong Zulte en VV Windeke zonder punten onderin de rangschikking. De fusieploeg krijgt morgen het bezoek van SV Geraardsbergen dat met vier punten op zes goed is gestart.

Nieuws

“Vertrouwen versterken”

KSC Dikkelvenne en FC Wetteren speelden vorig seizoen tot in de eindronde een vooraanstaande rol. De promotie glipte hen door de vingers. Morgen hangt er hoogspanning in de lucht aan de Hofkouter.

Nieuws

Oppositie niet tevreden met verhuizing volleybalclub

Burgemeester Denis Dierick (Open VLD - VOG) ging volgens de oppositie te snel mee met de over geluidsoverlast klagende buren van Sporthal De Vierklaver in Gavere, die de verhuizing van volleybalclub Felco Gavere voor elkaar kregen na een compromis met de burgemeester. “Cru gesteld kan één burger alles bepalen in de gemeente”, zegt Karel Hubau (GavereDurft). “Deze klachten werden twee jaar geleden al besproken, maar wij als gemeenteraad zijn nooit betrokken. De burgemeester ging nu wel heel snel overstag. Waarom is men juridisch niet in het verweer gegaan? Vergeet niet dat de man met een petitie rondging die niemand wilde tekenen. Eén brief van een advocate en er was blijkbaar paniek in huis”, zegt de fractieleider.

Nieuws

“Meespelen voor de prijzen”

VC Nazareth-Eke won de derby op eigen veld tegen VC Vurste-Semmerzake (2-0). Een noodzaak na de nederlaag op de openingsdag bij FC Kluisbergen A. De fusieploeg versterkte zich in het tussenseizoen en wil in deze campagne weer voor de prijzen meespelen.

Nieuws

“We deden wat we moesten doen”

SC Dikkelvenne reageerde op de 0-1 thuisnederlaag tegen Eppegem met een 0-1 uitzege bij Jong Lede. “Een dik verdiende zege, want we verzuimden nog heel wat goede kansen af te maken,” aldus coach David Gevaert. “We kwamen in de eerste helft viermaal dicht bij een treffer en na de rust hadden we minstens driemaal kunnen scoren. Onze ijver werd in het slotkwartier beloond met een strafschopdoelpunt van Yannick Euvrard na een overtreding op Cédric Betrimieux. Ik wisselde aan de rust twee spelers van mijn linkerflank omdat we Jong Lede te weinig in de problemen brachten. Wij deden wat we moesten doen na de opdoffer van de eerste speeldag.”

Nieuws

FOTO. 3de editie Aarova Rallysprint Oudenaarde

De 3de Aarova Rallysprint in Oudenaarde werd een succesvolle editie met onder meer een belangrijke Gaverse invulling: Vincent Verschueren, Gert Broekaert, Carlos Dhondt, Wouter Gevaert ... en hun talrijke supporters.

Nieuws

T1 Yves Van Den Berghe legt de vinger op de wonde

VC Nazareth-Eke A wil beter doen dan vorig seizoen toen het op de zevende plaats eindigde. Het vertrek van Glenn Vande Cauter en Ken Van Der Schelden werd gecompenseerd met de komst van zes nieuwkomers. Vanavond komt VC Vurste-Semmerzake op bezoek.

Nieuws
Download