Het komt allemaal wel goed
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Natuur en Bos waakt mee over cyclocross

Op 12 november vindt voor de veertigste keer de cyclocross plaats in Gavere. De klassieker van het veld maakt al 35 jaar onderdeel uit van de Superprestige en werkt dit jaar intensief samen met Agentschap Natuur en Bos.

Vrije tijd en hobby

“Wedstrijd aanpakken als een topmatch”

Dikkelvenne heeft met 10 op 12 de wind in de zeilen. “Het begint te lopen”, zegt sportief manager Ronny Moerman. “In mijn lange loopbaan als voetballer en sportief verantwoordelijke werd ik nog nooit met zo veel blessures geconfronteerd. Of het kunstgrasveld er iets mee te maken heeft, durf ik betwijfelen. De jongste tijd trainen we in Vurste. Gelukkig beschikken we over een goed gestoffeerde kern en kunnen we blessures en geschorsten opvangen. Op het kleine en slechte veld van hekkensluiter Vlamertinge moeten we de wedstrijd aanpakken als een topmatch. De positieve lijn doortrekken, is nu de uitdaging. We leunen bij de top aan en willen dat zo houden.”

Nieuws

“Mentale tik in tweede set”

Met drie zeges in vier wedstrijden had Gavere zijn debuut in eerste nationale niet gemist, maar opposite Stef Engels (24) en zijn maats schoten vorig weekend wel tekort tegen Zoersel. Ze draaiden twee sets goed mee, maar verloren met 3-0.

Nieuws

Aperitiefconcert met Paper Wings in bib

De 'Paper Wings' zijn vandaag, zaterdag 21 oktober om 11 uur, te gast in de Gaverse bibliotheek voor een aperitiefconcert. Bram Vanparys, Gertjan Van Hellemont en Cleo Janse bezingen hun liefde voor de 'Americanamuziek', aan de hand van zorgvuldig gekozen covers uit de oeuvres van onder meer Neil Young, Emmylou Harris, Fleetwood Mac, The Band en Bonnie Raitt. De toegang is gratis.

Nieuws

Voorzitter Pascal De Mulder wil er vier op een rij

FC Vurste-Semmerzake leunt na een 15 op 21 bij de top aan. Boekel hoopt op de goede weg te zijn.

Nieuws

“We mogen de aansluiting met de top niet verliezen”

KSC Dikkelvenne is na het onverwachte puntenverlies tegen Wolvertem-Merchtem andermaal op achtervolgen aangewezen. Morgenavond is KSCD aan de Hofkouter gastheer voor stuntploeg KFC Merelbeke.

Nieuws

“Een pluim voor onze sterke defensie”

FC Gavere-Asper sluipt stilaan weg uit de gevarenzone. De fusieploeg was op eigen veld met 3-1 sterker dan Borsbeke nadat vorige week van Machelen werd gewonnen.

Nieuws

Gavere Durft en N-VA trekken opnieuw samen naar de kiezer

Net als in 2012 trekken Gavere Durft en N-VA samen naar de kiezer. Het kartel, dat 7 van de 23 zetels in de gemeenteraad bezet, krijgt opnieuw Karel Hubau (63, Gavere Durft) als lijsttrekker en Nadine De Stercke (60, N-VA) als tweede op de lijst.

Nieuws

Lofts met technologische snufjes voor mensen met beperking

Vierentwintig mensen met een beperking verhuizen naar een eigen stek in een nieuw woonproject. Dat is, inclusief alle technologische snufjes, gerealiseerd door Zonnehoeve Living+ en bevdint zich in de Sint-Rochuswegel nabij het centrum van Gavere.

Nieuws
Download