Soon it will be spring again!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

‘Tweelingbroer’ Freddy brengt hulde aan Eddy Wally: “Hij maakte van het leven een feest”

Stel dat Eddy Wally een twee-eiige tweelingbroer heeft met de naam Freddy, die al die jaren in de schaduw van de succesvolle entertainer heeft geleefd. En stel dat die broer het na Eddy’s dood op zich zou nemen om de herinnering aan de legende uit Ertvelde levend te houden met een respectvolle show die iedereen blij maakt. Zou dat geen gewéldig idee zijn?

News

Prijzenpot van eindejaarsactie zal meer mensen gelukkig maken

News

Gemengd koor Papillon zingt nummers van The Beatles en Queen

News

“Dankzij moderne technieken kunnen senioren langer zelfstandig wonen”

De nieuwste parel op de site van Residentie Hof ter Linden is een gebouw met 24 assistentiewoningen. Die hypermoderne flats, voor senioren met nog een grote autonomie, vervolledigen het groot aanbod van verblijfsmogelijkheden en verhogen dat aanbod tot 140 bedden.

News

Sleinse Filmklub brengt hulde aan Joris De Wildeman

De jaarlijkse filmvoorstelling van de Sleinse Filmklub (SFK) vindt plaats op zaterdag 8 december. Het wordt een ode aan wijlen Joris De Wildeman.

News

Verenigingen zetten met wereldwegwijzer Doornzele op de kaart

Doornzele heeft een bloeiend verenigingsleven, maar dat is niet echt goed geweten. Daarom sloegen de negen lokale verenigingen met de Landelijke Gilde (LG) als trekker de handen in elkaar om hun woonkern in de kijker te zetten.

News

Hele familie slaat handen in elkaar ten voordele van Kom op tegen Kanker

Leerkracht Elke De Jaeger (42) uit Ertvelde ontwierp kerst- en nieuwjaarskaartjes. De opbrengst is voor haar schoonbroers Pieter en Gino die als ‘Clan tegen Kanker’ deelnemen aan de vierdaagse fietstocht ‘1.000 km tegen Kanker’ in het weekend van Hemelvaart 2019 en daarvoor 5.000 euro startgeld nodig hebben.

News

Drie Evergemnaren veroveren nationale titel in motorcross

Voor de tweede keer op rij won Evergemnaar Jens Van Laere (16) het BK motorcross. Ook Yarno Mathys (19) uit Evergem mocht in een andere categorie de tricolore trui omgorden en Belzelenaar Heikki Dult (39) werd eveneens nationaal kampioen.

News

Bertha (84) moet sociale woning verlaten omdat schoonzoon huis kocht: “Schrijnend en onmenselijk”

Bertha Janssens (84) en haar schoonzoon Etienne Van Hecke (59) zitten in zak en as. Van de sociale huisvestingsmaatschappij Volkshaard kreeg Bertha een opzegbrief voor haar huurwoning, omdat haar schoonzoon een ander huis heeft gekocht.

News

Den Dries plant groot woonproject met openbaar park en ondergrondse parking

Omdat de gebouwen van Den Dries in Evergem niet meer voldoen aan de hedendaagse normen worden ze gesloopt. Op dezelfde site aan de Bolwerkstraat is een grootschalig woonproject gepland. De bouwwerken worden volgende zomer aanbesteed. Het optrekken van het multifunctionele complex start normaliter eind 2019.

News
Download