Invite your partner, roommates or neighbours to Hoplr
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Kathleen (47) en haar man Alain (52) samen op lijst N-VA: “Maar onze ambities lopen ver uiteen”

Met de verkiezingen van 2012 haalde de toen nog onbekende apothekeres Kathleen Depoorter (47) op de N-VA-lijst vanop de tweede plek 1.182 voorkeurstemmen. Met 925 stemmen mocht haar man, huisarts Alain Bogaert (52), evenmin klagen. Hoewel slechts een van beiden een mandaat kan opnemen dingen ze op 14 oktober opnieuw alle twee naar de gunst van de kiezer.

News

Oud-burgemeester Erik De Wispelaere zwaait af na vijf bestuursperiodes

Als onervaren kandidaat nam Erik De Wispelaere (64) in 1988 een eerste keer deel aan de gemeenteraadsverkiezingen en dat deed hij nog viermaal. Hij werkte zich op als een zeer gedreven politicus, die eerst voor CVP en dan voor CD&V meermaals schepen en ook zes jaar burgemeester was. Voor de verkiezingen van volgende maand is hij geen kandidaat meer, maar dat is zijn zoon Jonas (34) wel.

News

Meetjeslandse rockband werkt aan album en heeft zijn fans (en ook hun geld) nodig

Veertig fans van de Nederlandstalige rockgroep Woesten brachten 2.700 euro samen voor een nieuw muzikaal project van die vierkoppige Meetjeslandse band. “Dat bedrag is nodig om onze tweede full-cd te helpen financieren”, zegt frontman en zanger Bart Van Damme.

News

Privéfuif ten vordele van Kom Op Tegen Kanker

News

Vlaams Belang heeft lijst met 23 kandidaten

News

Groen pakt uit met dertien nieuwkomers én volledige lijst

Groen maakte enkele weken geleden de namen bekend van de kandidaten op de eerste vijf plaatsen en de lijstduwer voor de gemeenteraadsverkiezingen. Daarna was van die politieke fractie nog weinig te horen. Voor velen onverwacht diende de partij toch een lijst in met 33 kandidaten.

Alert

Postbedeling blijft mank lopen

News

Rebecca maakt met eigen kledingzaak haar droom waar

Nadat Rebecca Dhossche (34) uit Eeklo veertien jaar kleding verkocht in een keten, opende ze vorig weekend in Evergem haar eigen kledingzaak. Die heet La Petite Garde Robe en biedt naast kleding ook schoenen, handtassen en andere accessoires te koop aan.

News

Comedy en muziek vormenhoofdingrediënten kermis

News

Bakker en slager slaan handen in elkaar om zilveren handelsjubileum te vieren

Wie in september een aankoop doet in de lokale bakkerij-patisserie De Roo of kwaliteitsslagerij Marc en Marion, kan een luxeontbijt voor twee personen winnen. Met die traktatie vieren de uitbaters met hun klanten het 25-jarig bestaan van beide handelszaken.

News
Download