Check het uit gasten!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Politie waarschuwt voor dieven die smoesje verzinnen over hond

De politie van Erpe-Mere/Lede heeft via de Facebookpagina gewaarschuwd voor dieven die met een list hun slag proberen te slaan. Twee verdachten werden verhoord, maar zijn weer vrij onder voorwaarden.

Politie en veiligheid

“Sleutelmoment was onterechte penalty”

De Bambrugse coach Levi Jacobs had gemengde gevoelens nadat zijn team op Richelle een derde bekerstunt misliep.

Nieuws

Politie waarschuwt voor nieuwe list tijdens inbraak: “Ze maken je wijs dat hun hond ontsnapt is”

De politiezone Erpe-Mere/Lede heeft onlangs twee inbrekers opgepakt die zich met een smoes bij mensen thuis hebben binnengewerkt. Via Facebook waarschuwt de politiezone nu voor de nieuwe vorm van inbraak.

Politie en veiligheid

“Batterijen opladen via mountainbike”

Merenaar Niels Lievens won in Bambrugge en liet in Lede een tweede plaats optekenen, maar voor het BK past de buurman van Kevin Van Impe.

Nieuws

Kinderopvang 't Kramikkeltje definitief dicht

't Kramikkeltje mag vanaf maandag geen enkel kindje meer opvangen. De Beroepscommissie van de Vlaamse overheid heeft het beroep verworpen dat uitbaatster Vicky Boelaert had ingediend tegen het sluitingsbesluit dat Kind en Gezin eerder dit jaar had genomen.

Nieuws

De Vertelling verhuist

De ‘Vertelling van Raf Coppens’, een organisatie van de gemeente Erpe-Mere en TV-Oost, verhuist van locatie. De vertoning van donderdag 10 augustus om 20 uur vindt plaats in Sporthal Sint-Bavo in Mere. De toegang is gratis.

Nieuws

Erpe-Mere en Geraardsbergen samen kandidaat voor passage Ronde van Frankrijk

De Tour de France start in 2019 in Brussel. Geraardsbergen en Erpe-Mere spelen de Muur en Lucien Van Impe uit om een doortocht van de Tour in 2019 te bekomen.

Vrije tijd en hobby

Goededoelstappers naar Dodentocht voor 'Ambulance Wens België'

Vijtien wandelaars nemen vrijdag en zaterdag onder de vlag van de Goededoelstappers deel aan de 100km Dodentocht. Onder heb zoals steeds ook een aantal Erpe-Merenaren zoals de broers Jurgen en Kim De Meester en stichter Marc De Sutter. Dit jaar doen ze dit ten voordele van Ambulance Wens België.

Nieuws

"Mag’et ewa Miejer zen" en avondmarktcomité bundelen krachten in nieuwe vzw ‘Miejer en Miejer’

"Mag’et ewa Miejer zen" is dit jaar aan zijn vijfde editie toe. Het avondmarkcomité heeft 35 jaar op de teller staan. De organisatie van de activiteiten op vrijdagavond liep meer en meer in elkaar en daarom beslisten beide verenigingen om een intensere samenwerking op te bouwen.

Nieuws

Lennert Cappan sneller dan Japanner Onodera

Liefst acht nationaliteiten tekenden aanwezig in Erondegem met Japan, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten, Bulgarije, Israël, Ierland, Groot-Brittannië en gastland België.

Nieuws
Download