Niet tevreden, geld terug!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Trucker valt in slaap achter stuur : vrachtwagen gaat door middenberm E40

Een vrachtwagen met een Russische chauffeur heeft gisterochtend de betonnen middenberm van de E40 in Erpe-Mere aan flarden gereden en is in de tegenovergestelde richting tegen twee wagens gebotst. De chauffeur was in slaap gevallen. Het ongeval veroorzaakte alweer verkeersellende in de ruime omgeving.

Wegen en verkeer

“Deze ploeg is gewoon top”

Bambrugge kroonde zich al tot herfstkampioen, wat de leider realiseerde zonder Tim Aelbrecht (35). Voor de komst van buur Borsbeke en de rest van de terugronde is de gewezen sterkhouder van Eendracht Aalst en RKC Waalwijk opnieuw inzetbaar.

Nieuws

“Karaktervoetbal op een heel zwaar veld”

Jelle Roelandt keerde terug na een spierscheur en werkt in de tweede periode met Burst de topper tegen Munkzwalm af. “Knokken wordt de boodschap, dit op een zwaar veld, dat in principe geen nadeel vormt. Normaal brengen we karaktervoetbal. Ik revalideerde zes weken lang, maar na mijn rentree boekten we een zes op zes ,wat best leuk is. Een zware blessure en machteloos aan de kant toekijken, is echt niet prettig. Munkzwalm leidt de tweede periode met 12 op 12. We mogen dus zeker niet verliezen. We spelen wel thuis, maar het wordt een zware dobber tegen een sterke tegenstrever. Op Munkzwalm wonnen we wel de heenmatch, maar eerlijkheidshalve gebeurde dat op een diefje.”

Nieuws

Burgemeester beëdigt zijn dochter als OCMW-raadslid

Griet De Waele (31) uit Erondegem legde de eed af als OCMW-raadslid voor CD&V in de handen van haar vader en burgemeester Hugo De Waele (CD&V).

Nieuws

Zeven getuigen opgeroepen in proces carnavalsmoord

De correctionele rechtbank van Dendermonde roept zeven getuigen op voor het proces van de zogeheten carnavalsmoord in Aalst. Daarin staat Fabrice A. (49) uit Erpe-Mere terecht voor de moord op zijn vriendin Sofie D'Hondt. De zaak gaat in februari echt van start.

Nieuws

Kerstmarkt voor ALS-liga

Ondanks het slechte weer kwam er toch nog veel volk naar de jaarlijkse kerstmarkt in de Cauwenbergstraat in Mere. Ook de Meerse Belleman en de Kerstman waren van de partij. Dit jaar was het een actie in het kader van Music for Life ten voordele van de ALS-liga omdat een bewoonster uit deze straat getroffen is door de spierziekte.

Nieuws

Wagen glijdt sporen op en verstoort treinverkeer

Het treinverkeer tussen Aalst en Burst, de lijn die veel scholieren uit de streek nemen, raakte dinsdagmiddag een uur lang verstoord door een wagen die op het spoor was terechtgekomen.

Nieuws

Wagen glijdt sporen op en verstoort treinverkeer

Het treinverkeer tussen Aalst en Burst, de lijn die veel scholieren uit de streek nemen, raakte dinsdagmiddag een uur lang verstoord door een wagen die op het spoor was terechtgekomen.

Nieuws

86-jarige vrouw komt om in felle brand

“Ons moeder is in 1931 in dit huis geboren en is er nu ook gestorven. Jammer genoeg op deze manier.” Een hevige woningbrand op de Wilgendries in Mere heeft gisterochtend het leven geëist van de 86-jarige Jeanne Heyman. Haar 89-jarige echtgenoot kon ontkomen. Van het huis blijft weinig over.

Nieuws
Download