Peace allemoale en fuck ol de haters
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

“Wil het lot niet tarten en geef liever forfait”

Tijdritspecialist Kevin Van Impe (36) geeft verstek voor het BK tijdrijden. “Ik sukkelde vorig jaar met een hernia, waar ik gelukkig van verlost raakte. Maar de tijdrithouding is erg belastend en ik wil het lot niet tarten.”

Nieuws

Miss-kandidate met een missie: “Ook meisje van 1,57 meter moet miss België kunnen worden”

Celien Van Impe uit Mere wil een statement maken. Met haar 1,57 m lengte gooit ze zich in de strijd om het kroontje van Miss België te bemachtigen.

Nieuws

Aanstelling ex-renner als lijsttrekker leidt tot breuk bij Open VLD

Open VLD-gemeenteraadslid in Erpe-Mere en keukenfabrikant Hedwig Redant trekt volgend jaar naar de gemeenteraadsverkiezingen met een eigen lijst. Donderdagavond verkoos het bestuur van de plaatselijke Open VLD-afdeling ex-renner Kevin Van Impe als lijsttrekker en dat is niet naar de zin van Redant. “Ik ervaar dit als stank voor dank.”

Nieuws

Daarom was 19 juli 1977 de zwartste dag uit de carrière van Lucien Van Impe

Dat Lucien Van Impe de Tour won in 1976 weet het kleinste kind in de wijde regio ronde Erpe-Mere. Maar dat hij een jaar later ook gedoodverfde winnaar leek maar door een noodlottige samenloop van omstandigheden de Tour verloor, is minder bekend. Jarenlang wou hij er niet over praten, tot nu in een nieuw boek van schrijver Filip Osselaer uit Wetteren. ‘De dag dat ik de Tour verloor’ leest als een thriller.

Nieuws

Bejaarde krijgt straf met uitstel voor zijn aandeel in dodelijk ongeval

Robin Van den Driessche (25) is voor het grootste stuk zelf verantwoordelijk voor zijn dood. Dat oordeelde de politierechtbank in Gent gisteren. De bestuurder die hem op 5 april 2014 aanreed in Zomergem, een 79-jarige uit Erpe-Mere, is slechts voor een derde verantwoordelijk voor de dood van de motorrijder.

Wegen en verkeer
Download