Plaats een oproep of stel een vraag aan je buren
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Jong koppel maakt van Boelare trendy winkelstraat

Het gaat goed met de handelszaken in de Boelare: na de vernieuwde Witte Zwaan hebben nu ook Jo Permentier en Sven Bauwens hun geschenken- en fotozaak Happy Hippo en Picture Factory heringericht en heropend. Net op tijd voor de cadeautjesperiode.

Nieuws

Kerstmark PTI was schot in de roos

De zeventiende editie van de PTI-kerstmarkt was eengroot succes. Tal van kraampjes verkochten er spullen voor het goede doel. Deze keer steunt het PTI Wijkcentrum De Kring, Hachico, De Verstelling, Gandae, Drive Up Safety, Tanderuis, Grasduikers, Kleine Held, HIV Cure Research Center, Diabetes Liga, Bednet, KOTK, Mercy Ships en AZ Alma.

Nieuws

FOTO. Stadsbestuur huldigt gepensioneerden

Tijdens een feestelijke receptie werden de gepensioneerde ambtenaren in de bloemetjes gezet. De stad Eeklo neemt afscheid van Laurine Lehoucq (20 jaar dienst), Daniel Van de Velde (16 jaar dienst), Dirk Van Damme (40 jaar dienst) en Eric Dhondt (meer dan 30 jaar dienst).Ook tal van collega's waren van de partij.

Nieuws

Is plan van regering voor trein naar Maldegem haalbaar? Uit onze rondvraag blijkt alvast van niet

De Vlaamse regering gaat na of het mogelijk is om de spoorlijn 58 Gent-Eeklo door te trekken naar Maldegem. Maar na een rondje bellen in de streek blijkt dat haast onmogelijk. Daarvoor zijn er te veel praktische bezwaren.

Nieuws

Stadsbestuur huldigt gepensioneerden

Tijdens een receptie werden de gepensioneerde ambtenaren in de bloemetjes gezet. De stad Eeklo neemt afscheid van Laurine Lehoucq (20 jaar dienst), Daniel Van de Velde (16 jaar dienst), Dirk Van Damme (40 jaar dienst) en Eric Dhondt (meer dan 30 jaar dienst).Veel van hun collega's waren van de partij.

Nieuws

Speciaal concert van Roel Van Bambost in Herbakker

Kleinkunstenaar Roel Van Bambost komt op zondag 17 december om 15 uur optreden met The Vintage Club.

Nieuws

Uitgestelde speeldag op 10 en 11 februari

Het Provinciaal Comité van de Voetbalbond besliste om de uitgestelde wedstrijden van speeldag 15 van zaterdag 9 en zondag 10 december te verplaatsen naar het weekend van zaterdag 10 en zondag 11 februari 2018. Het ging niet om een afgelasting in blok, want op zaterdag konden alle wedstrijden worden afgewerkt. De uitgestelde matchen van de jeugdteams worden niet meer gespeeld. De wedstrijden van de eerste ploegen die werden uitgesteld tijdens het weekend van zaterdag 2 en zondag 3 december, werden verplaatst naar het paasweekend op zaterdag 31 maart en zondag 1 april.

Nieuws

Moedig Eeklo kan opnieuw niet winnen

Eeklo slaagt er maar niet in om het roer om te gooien. Ook in de thuiswedstrijd tegen HK Waasmunster beet de ploeg van coach Koen Blondeel in het zand. De Meetjeslanders begonnen nochtans goed aan de wedstrijd en via de snelle Joeri De Rocker leidde de thuisploeg na het eerste kwartier tegen de nummer twee uit het klassement zelfs met 9-7. Maar toen viel de Eeklose motor stil en slaagden de Waaslanders erin om bij de rust naar een 9-12 voorsprong te snellen.

Nieuws

Iglo's en licht op kerstfestival

In Eeklo draait het in het weekend van 15, 16 en 17 december om kerstshoppen. De stad biedt onder andere een nieuwe editie van het lichtfestival als publiekstrekker.

Nieuws

Derrit Longueville: “We kunnen de nul niet houden”

FC Meetjesland kon in de thuiswedstrijd tegen Zeveren Sportief de negatieve spiraal niet doorbreken. De Eeklonaars verloren met 1-3 en behaalden in de voorbije 6 partijen 4 punten op 18. Een ontnuchterende vaststelling na een goede competitiestart.

Nieuws
Download