Hoplr ondersteunt de lokale gemeenschap
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“We hebben wel wat geluk gehad”

“Vooraf hadden we meteen getekend om één punt te halen op Lochristi en nu het er drie werden, kunnen we alleen heel tevreden zijn”, vertelde Tomas Suls.

Nieuws

“Revanche nemen voor de bekeruitschakeling”

Huize Goossens Appels stapte met opgeheven hoofd van het terrein na een 4-5 nederlaag tegen topper Zwalm. Ancien Robby Ydens (39) depanneerde als doelman met brio en zorgde bovendien voor de aansluitingstreffer.

Nieuws

VIDEO. Hoofdverdachte Kanaalmoord blijft onschuld staande houden voor hof van beroep

De mysterieuze Kanaalmoord uit 2010 is maandag opnieuw behandeld voor het hof van beroep in Gent. Eric Van Spitael, een veertiger uit Buggenhout werd verhoord en zijn lichaam werd gedumpt in het kanaal van Willebroek.

Nieuws

Peggy mag dit jaar met scepter zwaaien

Peggy Conickx is de vierde vrouw die de scepter zwaait tijdens Bostroë Carnaval. Ze haalde het bij de verkiezing in Hangar 43 van Bolleken Junior.

Nieuws

Jong M'Eire Morough houdt dance-in op Markt

Op de Grote Markt werd gedanst op folkmuziek. “Met Jong M'Eire Morough willen we de folkmuziek en de dansen in de kijker zetten”, zegt Yves De Waele. “Op 3 maart organiseren we een eerste FolkfestiBal, ook dat wilden we door de dance-in al even onder de aandacht brengen. Overal in Vlaanderen vindt met de regelmaat van de klok een bal plaats, maar Dendermonde stond nog niet op de kalender.”

Nieuws

Open Vld maakt conclusies bekend na huis-aan-huisbezoeken in Schoonaarde

Nadat eerder bewoners werden bezocht in Oudegem en Mespelare heeft oppositiepartij ook conclusies getrokken na huis-aan-huisbezoeken in Schoonaarde.

Nieuws

Jaar rijverbod voor (op)vliegende politieagent

De politierechter heeft een politie-inspecteur uit Dendermonde veroordeeld tot meer dan een jaar rijverbod. De agent uit het korps van Antwerpen was geflitst aan 102 per uur in de bebouwde kom. Hij had zich ook verbaal agressief opgesteld tegen zijn collega's toen hij werd betrapt op dronken sturen.

Politie en veiligheid
Wegen en verkeer
Nieuws

Agent krijgt jaar rijverbod wegens te snel én dronken rijden

Een politie-inspecteur uit Dendermonde is veroordeeld tot meer dan een jaar rij­verbod. De agent uit het korps van Antwerpen was op 14 april vorig jaar geflitst toen hij met z’n motor 102 km per uur reed in de bebouwde kom. Op 2 juni werd hij bovendien betrapt met een stuk in zijn kraag bij een verkeerscontrole in Dendermonde.

Politie en veiligheid
Wegen en verkeer
Nieuws
Download