Volg ons ook op Facebook of Twitter!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Politie kamt treinen, bussen en cafés uit op zoek naar drugs

De politie van Dendermonde heeft gisteren samen met onder meer de spoorwegpolitie een grote drugsactie gehouden aan het station en in de schoolomgevingen. “We willen de jongeren tonen dat ze de keuze hebben om neen tegen drugs te zeggen.”

Politie en veiligheid

“We moeten proberen de nul te houden”

“Met een op negen zijn we heel karig beloond”, meent aanvaller Nicky Van Den Steen. “Berlare was de verdiende winnaar maar op Zele en tegen Lochristi hadden we uitzicht op meer. Als nieuwkomer in eerste weet je dat je niet elke week drie goals gaat maken en dus komt het erop aan de nul te houden. En dat lukte tot nu toe niet omdat er teveel domme foutjes werden gemaakt. Zeker op stilstaande fases. daar moeten we aan werken. Druk is er niet maar gezien de resultaten moeten we vanavond op Zottegem wel punten zien te pakken. Liefst drie zelfs. Wat verre van simpel zal zijn. Bij ons is iedereen beschikbaar dus op dat vlak zijn er geen excuses.”

Nieuws

Stad vraagt provincie duidelijkheid over Oude Briel

Het stadsbestuur van Dendermonde schrijft een brief aan de provincie waarin het meer duidelijkheid vraagt over het project Oude Briel.

Nieuws

Treinbestuurder getuigt op Facebook: “Spannend toen ik vreesde dat mijn trein op je lijfje zou inbeuken”

In Sint-Gillis-Dendermonde maakte een trein woensdagavond een noodstop wegens “personen op het spoor”. De bestuurder schrijft er nu een emtonieel relaas over op Facebook.

Nieuws

“We lieten twee late vrijworpen liggen”

Coach Frank De Waele ging met het kleinste verschil onderuit op bezoek bij Neerlandia. “We speelden een dominante eerste helft en liepen drie goals uit. Na rust sloeg Neerlandia terug en we raakten vier goals in het krijt. We vochten op onze beurt terug en naderden tot op één treffer. We misten helaas twee late vrijworpen. In de laatste twintig seconden mochten we twee keer aanleggen, maar we troffen geen enkele keer raak. Een jammerlijke ontknoping na een schitterende match. Zondag ontvangen we Artemis Schoten dat pas degradeerde en dus een zware klus wordt. We missen Nele Cool wegens hielspoor en Ellen Tackaert die naar Madrid trekt.”

Nieuws

Verko stuurt ploeg op pad om sluikstorters op te sporen

Afvalintercommunale Verko koopt tien mobiele camera’s en werft extra personeel aan om sluikstorten op te ruimen en mogelijke daders te identificeren. Er wordt ook een centraal meldpunt opgericht waar klachten over sluikstorten gebundeld worden.

Politie en veiligheid

Verko stuurt ploeg op pad om sluikstorters op te sporen

Afvalintercommunale Verko koopt tien mobiele camera’s en werft extra personeel aan om sluikstorten op te ruimen en mogelijke daders te identificeren. Er wordt ook een centraal meldpunt opgericht waar klachten over sluikstorten gebundeld worden.

Politie en veiligheid

“Ervaren en technische spelers maken verschil”

In derde provinciale E is Oudegem, na het puntenverlies van Kieldrecht bij Kallo, nog de enige ploeg met het maximum van de punten na 2-3-winst bij Melsele B. “Dit hadden we nooit durven dromen. Onze voorbereiding was nochtans niet om over naar huis te schrijven, maar blijkbaar vallen de puzzelstukjes nu in elkaar”, zegt Toon Den Roover. “Hoewel we met nieuwkomer Kallo, Gerda en Melsele B geen simpele ploegen tegenover ons kregen, staan we nog altijd met het maximum. En dan te weten dat we vorig seizoen zeven speeldagen moesten wachten op onze eerste overwinning. Wat er dan veranderd is? Vorig seizoen startten we met een jonge groep. Bijna allemaal jongens die eerder alleen bij de beloften speelden. Dit jaar werden er meer ervaren jongens, met heel wat technische bagage, aangetrokken om alles in goede banen te leiden. Uiteindelijk zorgt de extra concurrentie in de kern voor beter voetbal.”

Nieuws

“Vertrouwen putten uit deze eerste zege”

In tweede provinciale heeft nieuwkomer KV Sint-Gillis zijn eerste zege beet. Meteen ook de eerste punten voor het team van Hans Canipel.

Nieuws
Download