Do not miss out on your neighbourhood
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

“Ik maak me helemaal niet ongerust”

In de slotfase flirtte Ignazio Cocchiere in Hamme nog met de Denderleeuwse gelijkmaker, maar ook de uittredende topschutter van FCV Dender kon een bekeruitschakeling niet vermijden (1-0).

News

460 deelnemers lopen door de straten

De Stratenloop Denderleeuw was vrijdagavond opnieuw een succes, ondanks het minder goede weer. Meer dan 460 sportievelingen liepen van aan sporthal Ottoy door het centrum van de gemeente. Nieuw dit jaar was een G-run. Ook de cheerleaders die de lopers opwarmden en aanmoedigden, werden gesmaakt.

News

“De supporters zijn nog dezelfde”

FCV Dender opent zijn bekercampagne op Hamme wat voor de gloednieuwe Denderleeuwse coach Francky Cieters het weerzien betekent met zijn ex-club.

News

Minder inbraken en agressie, meer cybercriminaliteit

In 2017 is het aantal inbraken, fietsdiefstallen, gevallen van agressie en drugsmisbruik in Denderleeuw en Haaltert fors gedaald tegenover het jaar voordien. Dat blijkt uit de criminaliteitsstatistieken van de federale politie. Cybercriminaliteit blijkt daarentegen in opmars.

Alert

Buurt bijt al maanden (letterlijk) in het stof: “Soms woedt hier een ware zandstorm”

De inwoners van de Kapellestraat in Welle bijten al maanden letterlijk in het stof. Dat is afkomstig van een opslagplek voor uitgegraven grond in de Terjodenstraat. “Bij momenten woedt hier een ware zandstorm. Dit kan zo niet verder.”

News

Spectaculair onweer, minimale schade

Het indrukwekkende onweer dat in de nacht van dinsdag op woensdag over onze streek trok, heeft al bij al weinig overlast veroorzaakt.

News

Marc Wellekens is kaartkampioen

Marc Wellekens uit Denderleeuw is de kaartkampioen 2017-2018 geworden van kaartclub ‘Pand 58’ in Liedekerke. Hij haalde het van Luc Roels uit Sint-Katherina-Lombeek. De uittredend kampioen van vorig jaar, Yves Bruyninckx uit Liedekerke, eindigde deze keer op de derde plaats.

News

Minimale schade ondanks spectaculair onweer

Het indrukwekkende onweer dat gisteren over ons land trok, heeft uiteindelijk weinig voor weinig overlast gezorgd in Aalst en omstreken.

News

303 joggers doorstaan hitte voor Tovenaarsloop

303 joggers trotseerden zondag de hitte tijdens de Tovenaarsloop van runningclub De Tovenaars. “We hadden op iets meer deelnemers gehoopt, maar daar zal het warme weer wel voor iets tussen zitten”, zegt Joeri Becqué van de organisatie. “Omdat het zo warm was, hebben we wel drie bevoorradingsposten opgesteld. Dat zijn er twee meer dan vorig jaar. Alles is vlot verlopen, dus we zijn tevreden.”

News

Agressie, bedreigingen en zwerfvuil: jongeren terroriseren wijk Hemelrijk

Bedreigingen, zwerfvuil tot zelfs een klap in het gezicht: de overlast die enkele jongeren veroorzaken in de wijk Hemelrijk in Denderleeuw, is niet min. Voor de bewoners is de maat vol, ze stappen met een klachtenbundel naar de politie en de burgemeester met de vraag het probleem aan te pakken.

Alert
Download