Het komt allemaal wel goed
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Tweede lijk in twee dagen uit Dender gehaald

Omstreeks 16 uur werd in Erembodegem het lichaam van een man aangetroffen in het water van de Dender. De identiteit van het slachtoffer en de oorzaak van het overlijden zijn nog onbekend. Pas gisteren werd nog een ander stoffelijk overschot uit dezelfde rivier gehaald.

Nieuws

Werd man die vermist is sinds januari in Dender gevonden?

Aan het sas in Denderleeuw is het stoffelijk overschot van een man gevonden. Het lichaam zou al enige tijd in het water gelegen hebben. Of het om de sinds begin januari vermiste Denderleeuwenaar Albert Kalonda gaat, is nog niet duidelijk.

Nieuws

Mannenlichaam gevonden in Dender

Aan het sas in Denderleeuw is gisteren het stoffelijk overschot van een man gevonden. Het lichaam zou al enige tijd in het water gelegen hebben. Of het om de sinds begin januari vermiste Denderleeuwenaar Albert Kalonda gaat, is nog niet duidelijk.

Nieuws

“Ik heb nu drie tricolores op zak”

Baasrodenaar Yoran Van Gucht zette vorig jaar de sprint naar zijn hand op het BK in Liedekerke en deed dat in Deftinge over.

Nieuws

“We kregen geen poot aan de grond”

Dender werd roemloos uit de beker geknikkerd in Oudenaarde. Coach Chris Janssens was not amused na een wanprestatie van de blauwhemden.

Nieuws

Lichaam gevonden in Dender aan sas van Denderleeuw

In het water van de Dender heeft de brandweer maandagnamiddag een levenloos lichaam aangetroffen.

Politie en veiligheid

“Ook Oudenaarde is niet tevreden”

Met een bekertrip naar Oudenaarde voor de boeg staat de verhoopte bekerkwalificatie voor de vijfde ronde op losse schroeven voor FCV Dender. Dilbekenaar Ridwane M'Barki was als linksbuiten bezig aan de doorbraak bij Lommel tot coach Karel Fraeye er werd ontslagen. Bij FCV Dender zorgde de gewezen topper van Liedekerke en Ninove meteen voor een meerwaarde als rechtsbuiten.

Nieuws

Twee topfavorieten en één outsider

Zondag strijden de aspiranten in Deftinge voor de begeerde tricolores in de drie leeftijdscategorieën. Bij de U14 start uittredend Belgisch kampioen Yoran Van Gucht als favoriet. De Baasrodenaar moet wel afrekenen met ploegmaat Dario Van Der Heyden.

Nieuws

VIDEO. Geen wedstrijd tussen Aalst en Dender op 3 september

Het is nu definitief. De risicowedstrijd tussen Eendracht Aalst en FCV Dender gaat niet door op 3 september. Dat heeft de stad Aalst vanmiddag beslist in samenspraak met de clubs en met de gemeente Denderleeuw. Aalst zou eerst naar Dender trekken, op 1 november. De terugwedstrijd in het Pierre Cornelisstadion is voorzien in januari.

Nieuws

Gemeente legt herdenkingsplaats voor dieren aan in tuin 't Kasteeltje

In de tuin van 't Kasteeltje in Denderleeuw worden een dierenherdenkingsplaats en hondenlosloopweide ingericht.

Nieuws
Download