Wat heeft de dag voor ons in petto
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“In de toppers laten we het altijd afweten”

Standaard Denderleeuw kan met een derbyzege tegen SK Erembodegem de titelstrijd opnieuw openbreken. Verdediger Kim Bal beseft dat het niet eenvoudig wordt. “Erembodegem is al 22 matchen ongeslagen en in de toppers laten we het dit seizoen wat afweten. Hopelijk kunnen we zondag breken met die traditie. Zondag staat ook de Denderleeuwse carnavalstoet op de kalender. Hopelijk zakken onze fans massaal af naar het voetbal om pas dan naar het carnaval te trekken.”

Nieuws

Vlak voor hij diploma zou behalen, wordt perfect geïntegreerde Ardian (18) land uit gezet

Het Macedonische gezin Nuhiji uit Denderleeuw dreigt het land te worden uitgezet, een paar maanden voor zoon Ardian zijn diploma middelbaar onderwijs zou behalen. Het IKSO in Denderleeuw is met een petitie gestart om de kinderen tenminste hun school te laten afmaken.

Nieuws

Auto rijdt paal aan flarden

Een zestiger heeft gisterennamiddag zijn Honda HR-V tegen een betonnen paal aan een woning langs de Veldstraat in Denderleeuw geparkeerd. De man werd gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Nieuws

Bpost en Eandis op vingers getikt over taalwetgeving

Een handleiding van een laadpaal voor elektrische wagens bevatte Franse opschriften en een loketbediende van het postkantoor in Denderleeuw hielp een klant in het Frans. Zowel Eandis als Bpost werd op de vingers getikt.

Nieuws

“We willen dolgraag naar tweede landelijke”

Sam Verstraeten tekende bij in Denderleeuw en steekt zijn ambitie niet onder stoelen of banken. “Ik wil met Olympia dolgraag naar tweede landelijke. Als het dit jaar niet lukt, wordt het volgend seizoen een must. Tegen Bavi Gent moeten we de volle buit thuis houden. De heenmatch verloren we met 84-80 nadat we lang leidden met twintig punten voorsprong. We gaven het daar zelf uit handen. Met een zege schakelen we Bavi uit.”

Nieuws
Download