Your data is safe and protected
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Na mislukte kerst: bewoners Rodestraat mogen vandaag allemaal opnieuw naar huis

Het waren aparte feestdagen voor de vijf bewoners uit de Rodestraat die getroffen werden door de gesprongen waterleiding afgelopen weekend. Al probeerden ze er met de hulp van de buren, de Watergroep en de gemeente het beste van te maken.

News

VIDEO. Gevaarlijk drugafval gevonden in Denderleeuw

In Denderleeuw heeft een bewoner langs de spoorweg de voorbije dagen gevaarlijk afval van harddrugs aangetroffen. Hij stuurde twee foto's door naar het Meldpunt Overlast, een initiatief van de lokale Vlaams Belang-afdeling. Ook de politie startte een onderzoek, maar liet de spuiten en dergelijke wel liggen. De verwijdering ervan gebeurde pas dinsdag, toen de burgemeester op de hoogte was.

Alert

Kerstpakket voor dertig alleenstaanden en gezinnen

Vlaams Solidair Denderleeuw heeft voor de derde keer een voedselinzamelingsactie in dagbladhandel Macardi gehouden. Opnieuw konden ze een dertigtal alleenstaanden en gezinnen een kerstpakket bezorgen.

News

Kerstdagen zonder water en gas

Het waterlek in Sint-Pieters-Leeuw (Vlaams-Brabant) had zaterdag rampzalige gevolgen in de Rodestraat in Denderleeuw. Door grote druk sprong ook daar de leiding. Verschillende gezinnen zitten onbepaalde tijd zonder stromend water en gas.

News

Woningen ontruimd, straat verzakt: groot waterlek in Denderleeuw rechtstreeks gevolg van problemen in Sint-Pieters-Leeuw

In Denderleeuw is het gemeentelijk rampenplan afgekondigd nadat in de Rodestraat een waterleiding sprong. Dat lek is een rechtstreeks gevolg van de leidingproblemen vrijdag in Sint-Pieters-Leeuw.

News

Deze twaalf mensen verlaten de gemeenteraad

News

Huidig burgemeester volgt zichzelf op, ook nieuwe schepenen zijn nu bekend

De nieuwe coalitie van LvB, CD&V en Groen heeft de bevoegdheden verdeeld. De nieuwe schepenen Marnick Vaeyens (LvB)en Andy Depetter (Groen) krijgen onder meer de bevoegdheden Feestelijkheden en Integratie en Klimaat.

News

Nieuwe schepencollege Denderleeuw verdeelt bevoegdheden

De nieuwe coalitie van LvB, CD&V en Groen heeft de bevoegdheden verdeeld. De nieuwe schepenen Marnick Vaeyens en Andy Depetter krijgen onder meer de bevoegdheden Feestelijkheden en Integratie.

News

Overvallers duwen fietser in Dender, laten hem spartelen voor zijn leven en gaan er met zijn fiets vandoor

De drie mannen die op donderdag 27 september een fietser op het jaagpad in Denderleeuw het water induwden en aan de haal gingen met zijn fiets, zijn nog altijd spoorloos. In ‘Faroek’ (VTM) deed de politie van Denderleeuw/Haaltert daarom een oproep naar getuigen.

Alert

CD&V vindt in Plus-oppositie bondgenoot voor Comité

Oppositiepartij Plus en meerderheidspartij CD&V zijn een lijstverbinding aangegaan voor het Bijzonder Comité voor Sociale Dienst. Vlaams Belang verliest daardoor een zetel.

News
Download