Hier, nen euro!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Kilometerheffing op N35 en N43 op komst

Op 1 januari zal de kilometerheffing voor vrachtwagens boven 3,5 ton ook gelden op de N35 en de N43, de twee gewestwegen die Deinze doorkruisen.

Nieuws

Inwoners van Vinkt en Poele willen geen mestverwerkingsfabriek in de buurt

Momenteel loopt er in Vinkt een actie waarbij buurtbewoners worden bewust gemaakt van de negatieve gevolgen indien er zich een mestverwerkingsfabriek in hun omgeving zou vestigen.

Nieuws

Petegem hoopt op Samuel Crispyn

Sparta Petegem hoopt aanstaande zondag in de thuiswedstrijd tegen Olsa Brakel opnieuw een beroep te kunnen doen op Samuel Crispyn. De 32-jarige diepe spits van de Spartanen viel vorige zaterdag in de uitwedstrijd bij Torhout KM geblesseerd uit.

Nieuws

Deinze naar Berchem zonder Jasper Sols

Bij SK Deinze is Jasper Sols (tweemaal geel tegen VW Hamme) geschorst voor de uitwedstrijd van zondag bij Berchem Sport.

Nieuws

“Nog te veel kansen nodig”

SK Deinze trainde deze week met gemengde gevoelens. De overwinning op het veld van VW Hamme bezorgde de ploeg van coach Regi Van Acker een mentale boost, maar de zware blessure van diepe spits Michael Lalleman zette een forse domper op het enthousiasme.

Nieuws

Afslagstrook op Volhardingslaan naar Oostkouterlaan is verlengd

Op vraag van gemeenteraadsvoorzitter Annie Mervillie werd door de Administratie Wegen en Verkeer (AWV) de afslagstrook verlengd op de Volhardingslaan voor het verkeer dat richting Oostkouterlaan en Centrumlaan rechts afslaat.

Nieuws

Halloweenvertelling ‘Jack met de lantaarn’ in de bib

Kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen vrijdagavond in de bib een spannende avond beleven. Verteller Tom Van Outryve en muzikant Stijn Wastyn brengen het spannend muzikaal verhaal ‘Jack met de lantaarn’. Je wordt wel verondersteld verkleed te zijn in Halloween-outfit, jouw pyjama of onesie. De bib zorgt voor een hapje en een drankje.

Nieuws

Bossie en Mermaid in Brieljant

In het kader van de reeks Laatste Vrijdag van de Maand Concert brengt Jeugdcentrum Brieljant vrijdagavond 27 oktober de Deinse singer-songwriter Bossie en de Gentse Mermaid op het podium.

Nieuws

18e grote veldloop voor Deinse scholen

Op vrijdag 27 oktober 2017 organiseert de dienst sport en recreatie van de stad Deinze, in samenwerking met Atletiekclub Deinze, de 18e grote veldloop voor Deinse scholen. Deze veldloop vindt plaats op de speelweide in de Brielmeersen. Er zijn niet minder dan 1.898 leerlingen ingeschreven. Naast de loop van de leerlingen zelf, is er als bijzondere attractie ook een wedstrijd voor de leerkrachten van de verschillende scholen.

Nieuws

Koers for Life: ecologisch concert voor Kom op tegen Kanker in de Brielpoort

Op vrijdagavond 22 december 2017, het begin van de kerstvakantie, organiseert de Belgische band Jacle Bow samen met de stad Deinze ‘Koers for Life’: een Music For Life concert in de legendarische Brielpoort in Deinze. Voor deze gelegenheid worden de top van de Belgische wielersport en muziekwereld op spectaculaire en ecologische wijze samengebracht. De opbrengst van de avond wordt integraal geschonken aan Kom op tegen Kanker.

Nieuws
Download