hoplr, always nearby
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Yogaleraressen delen hun passie tijdens gratis festival

Drie yogaleraressen organiseren op woensdag 20 juni voor de derde keer een yogafestival in het Kaandelpark. Dat gebeurt naar aanleiding van de internationale yogadag op donderdag.

News

FOTO. 182 leerlingen slagen voor Rookvrije Klassen

Het voorbije schooljaar namen vijftien klassen (met 182 leerlingen) uit Leiepoort campus Sint-Theresia deel aan de Vlaamse wedstrijd Rookvrije Klassen.

News

FOTO. Ex-Rode Duivel Luc Millecamps te gast in WZC Karel Picqué

Zo’n zes weken geleden stak men op het gelijkvloers van WZC Karel Picqué de koppen bij elkaar om iets speciaals te doen rond het WK. Er werd toen besloten een Fata Morgana te organiseren waarbij men tegen de dag waarop de Rode Duivels hun eerste match speelden, vijf uitdagingen moest volbrengen.

News

FOTO. Het is vertrokken. Nu nog scoren

Het WK dorp op het Sint-Poppoplein werd officieel geopend door centrummanager Chris Verghote en burgemeester Jan Vermeulen. Een afgeladen vol Poppoplein genoot van het plots ontluikend zonnetje, een pintje, de sfeer en veel, heel veel (lokale) Rode Duivels. Nu nog een doelpunt, en Deinze wordt gek.

News

FOTO. Po(p)po is klaar voor de Rode Duivels

Het WK Dorp op het Sint-Poppoplein is klaar voor het debuut van de Rode Duivels in de vooravond. Hier en daar worden nog wat last minute details geregeld en dan nog een schietgebedje tot Sint-Poppo. Je weet nooit waarvoor het goed is. En dan laten we onze Duivels los.

News

PC Leiehoek wint petanquetornooi van de Witte Kaproenen

Zaterdag organiseerde PC Witte Kaproenen, met logistieke ondersteuning van de stad Deinze, hun reeds 11e recreatief ‘Grand-Cru’ petanquetornooi. Het weer was ideaal en de fair play van de spelers zorgden samen voor een vlot verloop van het tornooi en een ontspannen sfeer tussen de 30 deelnemende triplettes.

Leisure and hobby

Jobbeurs Deinze

De ondernemerskoepel Deinze Industrie organiseert op donderdag 4 oktober 2018 voor alle bedrijven van Deinze een jobbeurs in de Rekkelinge. De jobbeurs is gericht naar diverse functies uit verschillende sectoren op het gebied van productie, techniek of logistiek en mikt zowel op werkenden als niet-werkenden. Bedrijven kunnen zich inschrijven tot 25 juni. Er kunnen maximaal dertig bedrijven deelnemen met een stand.

News

Werken in Lotenhulle

Tot vrijdag 29 juni wordt er gewerkt op de N409, de weg tussen Deinze en Aalter. Op de Steenweg op Deinze in Lotenhulle, ter hoogte van het kruispunt met de Prinsenstraat kan het verkeer maar over één rijvak. Het verkeer wordt er geregeld met tijdelijke verkeerslichten. Bestuurders mogen er zich verwachten aan files.

Traffic

‘Duivels Deinze’ op Sint-Poppoplein

Van 18 juni tot 15 juli wordt het Sint-Poppoplein aan de kerk in Deinze omgebouwd tot een WK-voetbaldorp en zomerdorp Chez Popo. Een maand vol Duivels plezier staat voor de deur.

News

Fietszoektocht door Deinze, Het Land van Nevele

Van zondag 17 juni tot en met zondag 30 september kan je het fusieverhaal al fietsend ontdekken aan de hand van een zoektocht van 52 km lang. De tocht is uitgestippeld op de paden van het bestaande fietsnetwerk. De heren van Het Land van Nevele loodsen je langs het parcours en vertellen je welke plekken een belangrijke rol vervulden. Daarnaast vind je bij elke bezienswaardigheid ook een woordje uitleg en praktische informatie.

Leisure and hobby
Download