Hoplr, het private sociale netwerk voor je buurt
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“We zullen nog vaak in positieve zin verrassen”

Het sprookje van JV De Pinte blijft duren. De promovendus won vorig weekend met 0-4 bij het ambitieuze SK Lochristi en klom in de rangschikking naar de derde plaats.

Nieuws

Sepak Takraw De Pinte organiseert Europees tornooi

Sepak takraw is volley-voetbal op een badmintonterrein. Deze sport ontstond in Azië en is ondertussen overgewaaid naar Europa. Op zaterdag 28 en zondag 29 oktober vindt de Belgium Open plaats. Dit is een tornooi waar clubs uit Europa het tegen elkaar opnemen. Met indrukwekkende sprongen, bliksemsnelle salto’s en verschroeiend harde opslagen is zo’n wedstrijd een ware streling voor het sportieve oog.

Nieuws

“Niet alleen rekenen op Jeroen Vanneste”

De 74-67 overwinning tegen Bavi Vilvoorde B brengt BBC Latem De Pinte B na de nederlagen van Izegem en Zwevezele op een onverhoopte gedeelde tweede plaats. Maarten Verborgt plaatst echter vlug enkele kanttekeningen bij het succes.

Nieuws

“Heel volwassen wedstrijd gespeeld”

JV De Pinte verbaasde vriend en vijand door met 0-4 bij SK Lochristi te winnen. De promovendus is opgeklommen naar de derde plaats op één punt van het leidersduo Eendracht Zele en KVV Zelzate.

Nieuws

N-VA schepen Leen Gryffroy definitief ingezworen

Tijdens de gemeenteraadszitting van gisterenavond legde Leen Gryffroy de eed af voor haar definitieve benoeming. Zij verving sedert maart haar voorganger Annemie Nijs, die nu definitief ontslag neemt.

Nieuws

Opleiding basisvergunning zendamateur

TLS/ARCDP organiseert opnieuw een opleiding tot het behalen van een basisvergunning als zendamateur. Wil je er meer van weten? Kom dan naar de "meet & greet" op 30 oktober 2017 vanaf 20 uur in ons clublokaal (Sportwegel 5, 9840 De Pinte). De opleiding beslaat zes lesavonden op maandagen telkens van 19u30 tot 21u30, gevolgd door een praktische proef. Zij die slagen ontvangen een document dat toegang geeft tot het theoretisch examen bij het BIPT.

Nieuws

"Bad Hair Day" op de Blije School

Vorige woensdag hield de Blije School voor de vierde keer haar traditionele jaarlijkse “Bad Hair Day”. De actie kadert in het teken van “Kom Op Tegen Kanker”.

Nieuws

“Meer rust aan de bal nodig”

JV De Pinte verwerkte deze week de collectieve offday en thuisnederlaag tegen Eendracht Zele. De rood-witten staan op de vijfde plaats en trekken morgen naar SK Lochristi dat evenveel punten telt.

Nieuws

“Afwerking is vatbaar voor verbetering”

Bavi Vilvoorde komt zaterdag op bezoek bij Latem De Pinte A, opworp 20.30 uur. Met de vele geblesseerden in de ploeg weet trainer-coach Kenneth Desloovere dat het geen evidente opdracht wordt.

Nieuws
Download