Place your neighbourhood activities in the calendar
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

CD&V soigneerde leden

CD&VBuggenhout organiseerde in Zalen Ter Roest haar ledenfeest 2018. Even naar buiten komen voor de foto was blijkbaar geen probleem.

News

‘Buggenhout Zomert’ ook bij regenweer

Buggenhoutenaars die ook tijdens de vakantie honkvast zijn, kunnen gedurende vier donderdagavonden op het plein bij de kerk genieten van optredens van (cover)groepen. Uiteraard bepaalt het weer mee de publieke belangstelling. Dat ondervonden ook The Crumbles, een groep met lokale inslag die tegen lege stoelen en een gedecimeerd publiek aankeek. Wat het enthousiasme amper temperde.

News

VIDEO. 115 kilometer wandelnetwerk erbij in Oost-Vlaanderen

Oost-Vlaanderen krijgt er zomaar eventjes 115 kilometer nieuwe wandelpaden bij. Dat laat Toerisme Oost-Vlaanderen weten. Samen met de collega's van Vlaams-Brabant zijn er nieuwe routes met knoop-punten uitgestippeld. En enkele knappe pareltjes worden aangedaan waaronder het Kravaalbos in Meldert, de Faluintjesstreek rond Aalst en het Buggenhoutbos. De nieuwe routes worden voor het brede publiek opengesteld tijdens een evenement eind september.

News

”Dit jaar wordt persoonlijker na dood fantastische collega”

Dirk Lissens uit Buggenhout en zes gelijkgestemden laten zich sponsoren ten voordele van twee lokale goede doelen: Erkrido, de Buggenhoutse afdeling van Kom op tegen Kanker, en het Revalidatiecentrum.

News

Ouders lopen Bosmarathon voor zieke Elien die twee maanden na bevalling te horen krijgt dat ze aan kanker lijdt

Elien Delagrange zette in januari met Jinthe een wolk van een baby op de wereld. Twee maanden later vernam de jonge moeder dat ze aan schildklierkanker lijdt. Vandaag maandag ondergaat ze, op weg naar genezing, opnieuw een zware ingreep.

News

Gezinsbond Opdorp organiseert tweedehandsbeurs

Gezinsbond Opdorp organiseert op zaterdag 22 september, van 15 tot 17 uur, opnieuw een tweedehandsbeurs voor kinderkleding, speelgoed, enz.

News

Man die ex-vrouw aanreed aangehouden voor moordpoging

De 64-jarige M.P. uit Buggenhout die dinsdagochtend zijn ex-vrouw om het leven probeerde te brengen, werd na verhoor door de politie ter beschikking gesteld van het parket Halle-Vilvoorde. De onderzoeksrechter stelde hem in verdenking voor poging tot moord en plaatste hem onder aanhoudingsbevel. Alles lijkt er dus op dat de man ook aan de speurders bekende dat hij wel degelijk zijn 38-jarige ex-vrouw om het leven probeerde te brengen door een ongeval te veroorzaken.

Alert

Man aangehouden voor poging moord na aanrijding ex-vrouw

De voormalige postbode die zijn ex-vrouw heeft aangereden, werd aangehouden wegens poging tot moord.

Alert

Man rijdt ex-vrouw opzettelijk van de baan tijdens haar postronde

De 64-jarige M.P. uit Buggenhout heeft dinsdagochtend zijn 38-jarige ex-vrouw om het leven proberen te brengen. Hij reed haar frontaal aan tijdens haar postronde en hoopte zo ook zelf het leven te laten. Zijn plannetje mislukte echter compleet.

News

ÆTIK schiet uit de startblokken

Sinds vorig weekend kunnen sporters van allerlei allooi bij ÆTIK in Denderbelle terecht om hun conditie naar een hoger niveau te tillen.

News
Download