At home in your neighbourhood!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

N-VA zet toon in niet mis te verstane nieuwjaarsbrief

Nieuwbakken burgemeester Pierre Claeys (CD&V) kreeg tijdens de installatievergadering van de gemeenteraad woensdagavond vanuit de N-VA-oppositie al meteen een scherpe nieuwjaarsbrief te verteren.

News

Gemeenteraad geïnstalleerd

De nieuwe gemeenteraad werd dinsdagavond in de polyvalente zaal van het OCMW geïnstalleerd. Enkele foto's ...

News

Nieuwe gemeentebesturen zijn uit de startblokken geschoten

De verkiezingen zijn verteerd, de bestuurscoalities gesmeed. Tijd om de gemeenteraden effectief aan het werk te zetten. Ancien of nieuwkomer, allemaal zweerden ze gisteravond bij de eerste zitting van de nieuwe legislatuur trouw aan de koning en de wetten van het Belgische volk.

News

Vuilnismannen Verko leggen opnieuw het werk neer

Op de eerste werkdag van het nieuwe jaar heeft een deel van de afvalophalers bij intercommunale Verko gestaakt. Een onopgelost conflict uit het verleden ligt aan de basis van de actie. Een deel van het afval bleef staan, al reed meer dan de helft van de ploegen wel uit.

News

Rouwbrief inspiratiebron voor steunactie

News

Donderdagmarkt wordt feestmarkt

De wekelijkse markt van donderdag 20 december woirdt een feestmarkt. Op het kerkplein staat een tent van het gemeentebestuur opgesteld, waar op de bezoekers die op de markt een aan aankoop deden,een gratis kop koffie of chocomelk wacht. Bovendien maken ze kans op een mooie prijs.

News

Nieuwe brandweerkazerne eerbetoon aan Paul Vincke

De eerste spadesteek voor de nieuwe brandweerkazerne in de Kerkhofstraat is gegeven. Een noodzakelijke ingreep zegt burgemeester Tom Van Herreweghe. “De oude kazerne nabij het station is versleten.”

Alert

Burgemeester geeft fakkel door

Hoewel Pierre Claeys (CD&V) pas op 1 januari officieel als burgemeester van Buggenhout in dienst treedt, heeft zijn voorganger Tom Van Herreweghe (NCD) woensdag al symbolische de macht overgedragen. Hij nam zijn opvolger een dag op sleeptouw om hem wegwijs te maken in de dossiers die Claeys op zijn bord zal krijgen.

News

VIDEO. Burgemeester Buggenhout neemt afscheid van de politiek: "Fier en dankbaar"

Tom Van Herreweghe is in Buggenhout daar bezig aan zijn laatste weken als burgemeester. Na 24 jaar gemeentepolitiek, waarvan 18 jaar als burgervader, is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Woensdag al gaf hij symbolisch de burgemeesterssjerp door aan zijn opvolger Pierre Claeys van CD&V. Van Herreweghe kijkt met trots terug op zijn drie ambtstermijnen.

Alert

'Met moed vooruit' concerteert

Het Koninklijk Harmonieorkest 'Met moed vooruit' organiseert op woensdag 26 december in gc De Pit een concert. Stijn De Raes dirigeert.

News
Download