Plaats je buurtactiviteiten in de kalender
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Prestaties zijn goed, maar de uitslagen niet”

Na het 1-1 gelijkspel thuis tegen Gullegem staat Olsa voor de moeilijke verplaatsing naar Sparta Petegem.

Nieuws

Petegem hoopt op Samuel Crispyn

Sparta Petegem hoopt aanstaande zondag in de thuiswedstrijd tegen Olsa Brakel opnieuw een beroep te kunnen doen op Samuel Crispyn. De 32-jarige diepe spits van de Spartanen viel vorige zaterdag in de uitwedstrijd bij Torhout KM geblesseerd uit.

Nieuws

“Er komen nog wel kansen”

Sparta Petegem verspeelde vorig weekend de leidersplaats aan FC Rupel-Boom. De ploeg van coach Wim Van Acker gaf op het veld van Torhout een 0-2 voorsprong uit handen en telt na dat 2-2 gelijkspel nu één punt minder dan de Steenbakkers.

Nieuws

“Deze kans kon ik niet laten liggen”

Het wielerteam van Marianne Vos zal volgend jaar met een nieuwe hoofdsponsor op de truitjes prijken. En dat wordt verrassend het Waowdeals van Oost-Vlaming Jan Harboort. “Dit wordt dé ploeg van de lage landen.”

Nieuws

Kampt Mijnwerkerspad met een pyromaan?

Twee bromfietsen die twee weken geleden werden gestolen uit de gemeentelijke loods, werden kort daarna uitgebrand teruggevonden op het Mijnwerkerspad. Woensdag werd op dezelfde plek nog een derde uitgebrande bromfiets aangetroffen.

Nieuws

“Met 7 op 9 namen we een gedroomde start”

Met zijn 2-3-nederlaag tegen Gent en de 3-1-zeges tegen Oudegem en Oostende neemt Michelbeke een verassend goede competitiestart. Met zijn uitwedstrijd van morgen heeft Richa weer een haalbare opgave.

Nieuws

“Met herschikte verdediging”

Olsa Brakel speelt zaterdagavond om 20 uur tegen Gullegem. Zes dagen na de nipte nederlaag in Westhoek verwacht men een reactie. Tegenstander Gullegem won, met een laat doelpunt, vorig weekend met 1-0 tegen Torhout.

Nieuws

“Eerste resultaten zijn hoopgevend”

In het verleden was Michelbeke zo goed als kansloos in zijn matchen tegen Oudegem. Met opposite Manon Stragier (18) als belangrijke pion won Richa vorig weekend dat duel met 1-3. Dat gebeurde echter minder vlot dan dat resultaat laat vermoeden.

Nieuws

“Scoren is niet mijn belangrijkste taak”

Na de sterke prestatie en thuiszege tegen Sint-Eloois Winkel (3-1) werd op Westhoek nipt verloren (3-2) en weer een stapje achteruit gezet.

Nieuws

Provinciale derby belooft spannend te worden

Met het duel tussen Oudegem en Michelbeke staan twee ploegen met een fel gewijzigde kern tegenover elkaar. Richa's setter Evelien Roosens gelooft in de winstkansen van haar team. VCO's libero Margo Voets vreest voor meer repliek dan vorig seizoen.

Nieuws
Download