No ads in your feed, and it will always stay that way!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Tweede ritzege voor Alfdan De Decker

In de eerste van tien ronden sloeg de vlam al in de pan. Shayne Pruvoost, Gilles De Wilde, de Noor Tore André Vabo, Louis Blouwe en Jari Vandenbussche ritsten weg. Twee ronden later pikten Glen Van Nuffelen, Wouter Verhulst en Aaron Vervaeke voorin aan. De voorsprong klom op tot maximaal 3'05”. De Lotto-Soudal-ploeg zette zich op kop en alles liep weer samen. Alfdan De Decker triomfeerde in Haasdonk voor Igor Courtens en de Noor Kristian Klevjer en nam de leidersplaats van Stan Dewulf over. In de aanloop naar de spurt reed Thibau Verhofstadt, leider in het supersprintklassement, lek.

News

Paar weken nadat er dode viel opnieuw ongeval op heraangelegd kruispunt

Op het heraangelegd kruispunt Waaslandhaven-Noord is vrijdagochtend om 7 uur een motorrijder zwaargewond geraakt. Het slachtoffer was de controle over het stuur verloren tijdens een uitwijkmanoeuvre voor een vrachtwagen en viel.

Traffic

Brandweer moet hevige brand blussen bij collega: “Iedereen kan helaas slachtoffer worden”

De brandweer heeft dinsdagnacht een zware brand geblust bij een collega in de Oude Sluisstraat in Kieldrecht. Het vuur was ontstaan door een kortsluiting. Dankzij de rookmelders kon iedereen tijdig in veiligheid worden gebracht.

Alert

Nieuwe veegwagen Technische dienst wegen vervangt gekende bakfiets in centrum Beveren

Het is jaren een vertrouwd zicht geweest in het straatbeeld in het centrum van Beveren: Rudi De Coster die met zijn elektrische bakfiets de Beverse centrumstraten proper maakte. Rudi’s fiets was volledig uitgerust met veger, spade, vuilzakken, een radio voor de arbeidsvitamientjes én gepersonaliseerde nummerplaat. Rudi ging op 1 augustus met pensioen en ook zijn bakfiets werd met pensioen gestuurd. De gemeente kocht een nieuwe veegmachine om de Beverse straten en pleinen in het centrum proper te houden.

News

VIDEO. Dertig Canadese populieren tegen de vlakte voor heraanleg straat

In de Snoeckstraat in Melsele, een deelgemeente van Beveren, is dinsdag gestart met het rooien van twee rijen imposante Canada populieren. Het gaat in totaal om een 30-tal bomen langs beide kanten van de weg.

News

Verongelukte Silke (25) stond niet alleen voor de kleuterklas maar was ook stuwende kracht in scoutswerking: “Haar dood een plaats kunnen geven, zal nog jaren duren”

De 25-jarige vrouw uit Beveren die zondag levensgevaarlijk gewond raakte bij een verkeersongeval in de Gentstraat in Belsele, is gisterochtend overleden. Silke Burm was kleuterjuf en één van de stuwende krachten achter de Wase scoutswerking. “De dood van Silke een plaats kunnen geven, zal nog jaren duren.”

News

Vernieuwd kruispunt waar dodelijk slachtoffer viel na twee weken weer open

Het nieuwe kruispunt aan de Waaslandhaven-Noord is opnieuw geopend. Eind juli ging het kruispunt, dat er een gevaarlijke rotonde verving, al open, maar toen viel een dodelijk slachtoffer te betreuren. De verkeerslichten waren er nog niet geplaatst, wat mee leidde tot het zware ongeval.

News

Kleuterjuf (25) overleden na frontale crash

De 25-jarige vrouw uit Beveren die zondag levensgevaarlijk gewond geraakte bij een verkeersongeval in de Gentstraat in Belsele is in de nacht van zondag op maandag aan haar verwondingen bezweken.

News

Likkepotfeesten in gezellige familiesfeer

De 37ste editie van de Likkepotfeesten in Beveren was weer een schot in de roos. KSA BeBo organiseerde het hele weekend lang tal van activiteiten. Zo schoven heel wat eetlustigen aan tafel voor een grote barbecue, konden kinderen zich uitleven in een speelstraat en ook het jaarlijks kubbtoernooi trok weer heel wat volk.

News
Download