We want neighbourhood messages without advertising
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Bestuurder ramt geparkeerde auto en rijdt eigenares aan

De eerste dag van het nieuwe jaar was meteen een pechdag voor Simonne en Wim Smet-Van Raemdonck. Een rode wagen ging uit de bocht op de Melseledijk. en ramde hun wagen. Ze trachtten de wagen te stoppen maar de bestuurder scheurde ervandoor, waardoor Simonne viel.

News

Nieuw leesvoer voor voetbalfans: Catenaccio

Voetbalclub YB SK Beveren geeft sinds kort een nieuw magazine uit. Catenaccio vertelt voetbalverhalen uit de hele wereld, zonder daarbij op tactiek of het spel zelf te focussen. Het blad schetst de impact van voetbal op de maatschappij.

News

Ondanks longkanker blijft Filip Kegels (35) op post als schepen: “We zetten het werk onverminderd verder”

Eerste schepen Filip Kegels (35, N-VA) heeft longkanker. De ziekte werd vorige week bij hem vastgesteld tijdens een onderzoek na maagklachten. Kegels maakte het nieuws vrijdag bekend in een open brief en geeft aan politiek actief te blijven.

Alert

Levensgevaarlijk: wegpiraat haalt auto’s rechts in langs pechstrook richting Antwerpen

Rechts inhalen, sommige bestuurders hebben daar geen probleem mee. Ook deze grijze volkswagen passeerde donderdag op enkele luttele seconden liefst drie auto’s langs de verkeerde kant. En alsof de persoon in kwestie toen nog niet genoeg fouten had gemaakt, reed hij op het einde ook nog een stuk op de pechstrook richting Antwerpen. Ook een gevaarlijke verkeerssituatie gefilmd? Stuur de beelden naar verkeer@nieuwsblad.be.

News

Geld en juwelen gestolen tijdens reeks inbraken

News

Afghaanse cannabisverslaafde verschijnt voor rechter

News

VIDEO. Vuurwerkverbod in Beveren en Dendermonde van oud naar nieuw

De regels rond vuurwerk op oudejaarsavond worden alsmaar strenger, niet alleen omwille van het dierenwelzijn maar ook omwille van de vele gevaren die het afsteken ervan inhoudt. Zo zal het in Beveren en Dendermonde verboden zijn voor particulieren om vuurwerk af te steken. In de andere steden en gemeenten in de streek maag het wel maar enkel mits toestemming van de burgemeester, of enkel net voor of net na middernacht.

News

Weyts kiest voor boemerangdok om Doel te kunnen behouden

Na een onderzoek van negen alternatieven voor de uitbreiding van de Antwerpse haven heeft Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Ben Weyts (N-VA) voor het eerst een duidelijke keuze gemaakt. Een die Doel nog een toekomst geeft, maar tegen welke prijs?

News

Weyts gaat verder met scenario waarin Doel gered wordt

De Vlaamse regering heeft vrijdag een nieuwe stap gezet in de procedure voor de uitbreiding van de Antwerpse haven. Zo bevestigt minister van Openbare Werken Ben Weyts het scenario waarin de locatie van het geplande Saeftinghedok wat wijzigt, waardoor het polderdorp Doel wordt gevrijwaard.

News

Werknemers van kerncentrale kloppen overuren voor herstellingswerken

Zowel de vaste als externe medewerkers van de kerncentrale van Doel kloppen overuren om de herstellingswerken aan reactoren Doel 1 en 2 te voltooien. Maar wie tijdens de eindejaarsperiode vakantie wil opnemen, kan dat.

News
Download