Huisdieren behoren ook tot de buurt!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Ingrijpende werken aan R2

Vanaf donderdag 1 maart wordt grote hinder verwacht op en rond het afrittencomplex Waaslandhaven-Noord aan de R2. De huidige rotonde wordt vervangen door een brug met verkeerslichten om het havenverkeer vlotter op te vangen.

Nieuws

“De zege op Sinaai komt op het juiste moment”

In 2C was de verrassing van de voorbije speeldag wellicht de overwinning van HRS Haasdonk op het veld van H. Sinaai (0-2). Na enkele minuten kwamen de bezoekers al op voorsprong, langs Sven Van Acker. Het was daarna lang wachten eer het verlossende doelpunt werd aangetekend door Coppens.

Nieuws

“Joyce Accoe meerwaarde”

Na het vertrek van Staf Galle blijven bij HOZ Beveren enkel de broertjes Van Wiele over, dit naast de vijftien vrouwen waarmee de ploeg dit jaar op pad trekt. Gaston Pieters, die het levenswerk van vader Gustaaf verderzet, wil vooral de famliliale sfeer behouden.

Nieuws

VIDEO. Met auto bovenop vangrail in Beveren

Een merkwaardig ongeval in Beveren dinsdagvoormiddag. In de Zandstraat tussen Beveren en Haasdonk belandde een personenwagen na een slippartij bovenop een vangrail. De 2 inzittenden, een ouder koppel, kwamen er met de schrik vanaf. Hun wagen raakte wel beschadigd en moest worden getakeld.

Wegen en verkeer
Nieuws

VIDEO. Graafmachine belandt in gracht

In de Ropstraat in Haasdonk is een zware graafmachine terecht gekomen in de gracht naast de weg. Dat gebeurde maandagmiddag, toen de chauffeur moest uitwijken voor een tegenligger. De buurtbewoners schrikken hier niet van, want de straat verkeert in erbarmelijke staat, zeggen ze. De gemeente erkent het probleem en heeft al tussentijdse herstellingen uitgevoerd. Ook een definitieve heraanleg staat op de planning.

Wegen en verkeer
Nieuws

Jeugdvrienden openen Grand Café Gildenhuys

Grand Café Gildenhuys opent op vrijdag 9 maart voor het eerst de deuren. Cafébazen Kurt Rogiers en Noël Smet willen de zaak uitbouwen tot een gezellig café waar zowel marktgangers als scholieren zich welkom voelen.

Nieuws

“Dit is een droom die werkelijkheid wordt”

Marlies Janssens stond, in tegenstelling tot wat velen hadden verwacht, in de basisploeg waarmee Asterix Avo zondagavond in het Sportpaleis haar vijftiende beker van België pakte.

Nieuws

“Tevreden met punt”

“We waren naar Mariekerke vertrokken met de intentie om daar drie punten te halen, maar gezien de omstandigheden kan ik best leven met een gelijkspel”, zegt Christophe Van Gysel.

Nieuws

Hier woon je bovenop een nederzetting uit de IJzertijd

De bewoners van de nieuwe residentie Zuidpark gaan wonen op een historische locatie. De huidige buurtbewoners kwamen tijdens een bezoek dit weekend aan de weet dat er zich op die plek in de wijk Beveren-Zuid al een nederzetting bevond in de IJzertijd .

Nieuws
Download