Rome is niet op één dag gebouwd
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Veel deelnemers voor Beverse 5 Miles

De 5 Miles in Beveren wint elk jaar aan populariteit. Tijdens deze editie mocht organisatie Atletiekclub Volharding honderd lopers meer aan de meet verwelkomen dan vorig jaar.

Nieuws

Laatste keer Garagefeesten en Oase In Het Groen

Na meer dan twintig jaar vinden de Garagefeesten van Harmonie Kunst en Vreugd en de Oase In Het Groen van theatergezelschap KET dit jaar voor het laatst plaats. Hun locaties moeten plaats ruimen voor appartementsgebouwen.

Nieuws

Svelta Melsele wil verrassen

De kampioenvrouwen van Svelta Melsele zijn klaar voor hun eerste stappen in eerste klasse.

Nieuws

Sinaai en Beveren willen start niet missen

In het vrouwenvoetbal begint de competitie nu zaterdag al. GFA Sinaai begint tegen Zwevezele.

Nieuws

Kortfilms kijken in mini-cinema

Dit jaar worden er voor het eerst kortfilms vertoond tijdens de Beverse Feesten. In een mini- cinema in de Donkvijverstraat worden doorlopend films geprojecteerd als voorsmaakje van het eerste Beverse kortfilmfestival dat in december plaatsvindt.

Vrije tijd en hobby

Ook Bosdam Beveren bekert verder

Terwijl het bekeravontuur voor GFA Sinaai en KSK Beveren er al op zit, zorgden de buren van FC Bosdam Beveren voor een stunt door in de tweede ronde Anderlecht B uit te schakelen. De bezoekers misten na een kwartier wel een strafschop maar nadien nam Bosdam het initiatief. Met een vrijschopdoelpunt van Lien Steels na een halfuur en een tweede treffer van Dieuwke Croone was de eindstand bij de rust al bereikt.

Nieuws

Trainer David Penneman: “Het wordt een heel ander seizoen”

Svelta Melsele was vorig jaar een klasse sterker dan de rest van eerste provinciale. Het gevolg is een heel nieuwe uitdaging in derde amateurklasse voor trainer David Penneman en zijn manschappen.

Nieuws

“Dit is een overgangsjaar”

Svelta Melsele haalde enkele nieuwe namen in huis na het seizoen waarin ze als een pletwals doorheen eerste provinciale stormden. Op aanvallend vlak werd vooral in Sint-Niklaas geshopt, naast Jim Van Osselaer koos ook Yurna Da Cunha voor blauw-wit.

Nieuws

VIDEO. Woensdag beginnen de Beverse Feesten, vrijdag Beveren Festivalt

De gemeente Beveren maakt zich op voor een echte feestweek. Woensdag gaan de Beverse Feesten van start, vrijdag begint Beveren Festivalt. Vijf dagen lang muziek en feest, en tussendoor is er ook nog een internationaal straattheaterfestival. En de weergoden zijn de Beverenaars voorlopig goed gezind.

Nieuws

VIDEO. Kerkhof in Melsele ligt er onderkomen bij

De gemeente Beveren belooft om tegen eind deze week het kerkhof in Melsele volledig onkruidvrij te maken. Er waren verschillende meldingen binnengekomen dat het kerkhof er de jongste tijd onderkomen bij lag.

Nieuws
Download