Invite your partner, roommates or neighbours to Hoplr
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Duizenden mensen in de bres voor geruïneerde boer die oorlogsbunkers van veld haalde: "Hij heeft een gouden hart"

Al meer dan 2.000 mensen hebben een online petitie getekend om een boer uit Beveren te steunen die jaren geleden enkele bunkers uit de Eerste Wereldoorlog van zijn veld haalde. De man heeft nu honderdduizenden euro's aan dwangsommen boven het hoofd hangen. Het gemeentebestuur van Beveren en de Boerenbond bekijken of en hoe de landbouwer geholpen kan worden.

News

Zo’n 150 Oost-Vlamingen imiteren Bee Gees voor VTM-programma: niet voor het plezier maar om er levens mee te redden

Honderdvijftig Oost-Vlamingen kregen zaterdag in de lokalen van de Odisee Hogeschool in Sint-Niklaas een spoedcursus reanimatie. Het initiatief kwam er na een oproep in het VTM-programma Make Belgium Great Again.

News

Defecte boten teisteren werking DeWaterbus, en dat komt door alle troep in de Schelde

DeWaterbus heeft sinds kort haar vaarroute uitgebreid tot in Kallo. Het succesvolle vervoersalternatief heeft echter vaak te kampen met defecte vaartuigen, waarvan vuil water de oorzaak is. Onwetende passagiers blijven tevergeefs wachten op een boot.

News

Deze jonge Vlaamse wil astronauten afhelpen van misselijkheid in de ruimte

Met haar doctoraatsonderzoek naar het evenwichtsorgaan van astronauten zit Angelique Van Ombergen uit Beveren bij de acht finalisten van de Vlaamse PhD Cup. Die wedstrijd moedigt jonge wetenschappers aan om hun onderzoek met de wereld te delen.

News

Kunst Veredelt pakt na 17 jaar nog eens uit met topstuk AMADEUS

Theatergezelschap Kunst Veredelt Kieldrecht brengt drie weekends lang de heropvoering van ‘Amadeus’ op de planken. Zeventien jaar geleden bracht de vereniging het drama over Mozart voor de eerste keer.

News

Sint-Maarten weekend lang gevierd met muziek en stoet

Met een langgerekt feest wordt dit weekend, naar aloude gewoonte, Sint-Maarten gevierd in Beveren. Gisteravond startten de festiviteiten al met de Sint-Maartentocht. Vandaag, zaterdag, is er het kampvuurfestival, morgen gevolgd door de Sint-Maartenstoet en de massagriel.

News

Douane vindt 324 kilo cocaïne tussen lading kikkererwten in Waaslandhaven

In de Beverse deelgemeente Kallo heeft de douane eind september 324 kilogram cocaïne aangetroffen tussen een lading kikkererwten. Dat meldt de afdeling Dendermonde van het parket Oost-Vlaanderen.

News

Winnaars Beverse marktactie

Gisterenvoormiddag ontvingen de 4 winnaars van de Beverse marktactie hun prijs in de burgerzaal van het gemeentehuis: Roger Van Vossel, Conny Van Der Ha, Daniella Staes en Chris De Ryck

News

Grote Markt wordt gigantisch naaiatelier

Vrijdagmiddag wordt de Grote Markt in stof gehuld voor een grootse stoffenmarkt. Vijfentwintig verschillende exposanten komen op de Grote Markt hun nieuwste wintercollectie tonen, verdeeld over negentig kramen. Een waar paradijs voor de hobby-naai(st)er.

News

VIDEO. Verkeersellende op E34 compleet na ongeval met vrachtwagen in Beveren

Op de E34 op het knooppunt met de R2 in Beveren is dinsdagnamiddag een vrachtwagen uit de bocht geslipt. Het voertuig belandde in de vangrails. De bestuurder raakte gewond, en werd naar het ziekenhuis overgebracht. Ook de vrachtwagen liep zware schade op. Door het ongeval was de oprit van de E34 naar de Liefkenshoektunnel volledig versperd. Er was ook een lek in de brandstoftank van het voertuig, maar dat werd door de brandweer snel gedicht.

Alert
Download