Kijk af en toe eens om je heen
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Vlekkeloze première vol humor en getemde feeksen aan Donkmeer

Aan de Festivalhal aan het Donkmeer beleefde ‘Kiss me, Kate’ vrijdag zijn première. Zowel de acteurs en figuranten als de weergoden gaven het beste van zichzelf. De vele toeschouwers en vips genoten van de eerste tot de laatste seconde van de openluchtmusical.

Nieuws

“Op het podium als laat verjaardagscadeau”

Thibau Verhofstadt mocht in Herzele het podium op aan het eind van de succesvolle AVS-Stories TV Tour.

Nieuws

VIDEO. Alma Herssens is met 105 jaar oudste inwoner van Overmere

In het Woonzorgcentrum Ter Meere in Overmere is Alma Herssens 105 jaar oud geworden. De nog altijd kwieke eeuweling heeft twee wereldoorlogen meegemaakt, is 1 keer gehuwd en heeft 4 kinderen, 8 kleinkinderen en 4 achterkleinkinderen, met een vijfde op komst. Zelf is ze altijd huisvrouw geweest, terwijl haar man een eigen bakkerij had. Haar geheim: gewoon doen, hard werken en niet teveel eten. En op die manier wil ze er er best nog wel een paar jaar bij doen.

Babysit

Jan Schepens en co doen publiek lachen aan Donk

Aan het Donkmeer ging Kiss me, Kate gisteravond in première. Het is een komische musical met in de hoofdrollen Jan Schepens en Goele De Raedt.

Nieuws

“We hebben een ploeg met veel nieuwe gezichten”

Bij Berlare zijn het grotendeels nieuwe gezichten. Het aantal blijvers is slechts een handvol groot. Het werd een homogene groep waar iedereen zal moeten knokken voor een plaatsje. Onder de nieuwkomers Kjell Tolenaars, een man die vorig seizoen voor ‘katers’ zorgde.

Nieuws

Trainer Tim Bavré: “Werk maken van een betere doorstroming”

Als degradant is het logisch dat heel wat tegenstanders je als een van de te kloppen ploegen bekijken. Dat besef leeft ook in Berlare maar tegelijk weet men maar al te goed dat er veel bepalender factoren zijn die men niet in de hand heeft. Zoals blessures.

Nieuws

Regisseur en cast in laatste rechte lijn naar ‘Kiss me, Kate’

Zelenaar Tijl Dauwe is bijna klaar met de voorbereidingen voor de openluchtmusical ‘Kiss me, Kate’ die vanaf 18 augustus aan het Donkmeer wordt opgevoerd. Er is al stevig gerepeteerd, want ook deze keer staan er weer 120 figuranten mee op het podium.

Nieuws

Pamphiel Pareyn van start tot finish

Pamphiel Pareyn, vorig jaar tweede, was deze keer niet te houden in de Donk Triatlon van Berlare. De 3MD-atleet was van bij de zwemstart bij de pinken.

Nieuws

Waterfeesten pakken voor het eerst uit met vier podia

Berlare maakt zich op voor de Waterfeesten. De laatste voorbereidingen worden momenteel getroffen om er het komende weekend opnieuw een knaleditie van te maken.

Nieuws

Germer Cardon en Kjell Van Driessche beresterk: “Bijna 800 kilometer fietsen in twee dagen”

Germer Cardon en Kjell Van Driessche waren vorig weekeind aan de slag in The Green Hell, een 24-uren fietsrace op de Nürburgring in Duitsland. Het duo van het Milc Cycling team legde in die tijd zowat 55 kilometer meer af dan de achtervolgers.

Nieuws
Download