Start het gesprek
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Buren onderschatten zou erg dom zijn”

In Lokeren staat vanavond de derby tussen de plaatselijke Panda's en de vrouwen van Zele Berlare op de rol. Voor leider Panda's, dat dit seizoen nog maar één set liet liggen, is dit meteen het afscheid aan het thuispubliek dit kalenderjaar. Nadien moeten Els Verheyden en co maar liefst zeven keer op rij buitenshuis aantreden.

Nieuws

Dubbele opdracht voor Gilke Croket

Jolien D'hoore, die een rustperiode inlast, is er in Berlijn niet bij. Lotte Kopecky, die vorig jaar in Parijs Europees ploegkoerskampioen werd met D'hoore, past voor het omnium en de ploegkoers. Het zorgt ervoor dat Gilke Croket en Saartje Vandenbroucke, die ook al de ploegenachtervolging afwerkten, een team vormen in de ‘madison’, een olympisch nummer.

Nieuws

Soep en diner uit traiteurautomaat

De Smaakboetiek in de Donklaan onderging een metamorfose. Niet alleen de gevel en de winkel werden aangepakt, er komt ook een traiteurautomaat.

Nieuws

“Iedereen maakt wel eens een foutje”

Na de één op negen uit zijn jongste drie matchen is het een absolute noodzaak voor de roodwitten om zaterdag tegen Ardennen de bakens te verzetten. Anders krijgen we een déjà vu over wat er vorig seizoen gebeurd is.

Nieuws

Politie haalt roekeloze chauffeurs uit verkeer

In de nacht van vrijdag op zaterdag hield de politie van Berlare-Zele een controle op onaangepast rijgedrag. Enkele roekeloze chauffeurs werden uit het verkeer gehaald.

Politie en veiligheid

“Gepakt in de omschakeling”

“Na onze schitterende start doet de 1 op 9 uit de laatste drie matchen sommige supporters al aan vorig seizoen denken maar daarvoor is het nog veel te vroeg”, zegt Yannick Boone.

Nieuws

Man gestoken met glasscherf bij burenruzie, combi kantelt

In het Vennepark in Berlare was er zaterdagavond een steekpartij. Een opgeroepen politiepatrouille had een ongeval.

Politie en veiligheid

VIDEO. Burenruzie loopt volledig uit de hand: man in levensgevaar en combi gekanteld

Een burenruzie is zaterdagavond zwaar uit de hand gelopen in het Vennepark in Berlare. Een man heeft daar zijn buurman neergestoken met een bierflesjes. Het flesje stak in de hals, en de slagader werd geraakt. De man werd in levensgevaar afgevoerd naar het ziekenhuis, maar de hulpdiensten konden hem gelukkig redden.

Nieuws

Nu kan je ook snoepen van Greg Van Avermaet

Een stukje Greg Van Avermaet of Oliver Naesen mee naar huis nemen? Het kan, nu ze met hun trainingsgroep De Parelvissers op pralines staan die worden verkocht voor het goede doel.

Nieuws

“Zonder Tolenaars en geschorste Pottie”

“We trekken naar Appelterre met de intentie om de misstap van vorige week recht te zetten”, verzekert coach Tim Bavré. “Nee, niet met dezelfde ploeg. Ik moet, zowel gedwongen als niet, wat sleutelen aan de opstelling. Gilles Pottie, die aanvankelijk twee weken was geschorst, maar wiens straf nu tot een week werd herleid, is er niet bij. Samba Ly komt in zijn plaats. Ook Yannick Boone zal bij de elf starters zijn. Daardoor komt Kjell Tolenaars op de bank naast tweede doelman Cobbaut en Sergen Özen.”

Nieuws
Download