What has the day in store for us
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Boerenkrijgpark krijgt grondige opsmukbeurt

News

N-VA tevreden met erkenning European Disability Card

Op de gemeenteraad van november vorig jaar lanceerde de N-VA fractie haar voorstel om de European Disability Card (EDC) ook in Berlare in te voeren. Een jaar later is de erkenning een feit en daar is de partij tevreden over.

News

Knotter nodig?

Wie in Berlare woont en minstens 5 knotbomen die al 5 jaar of langer niet beheerd zijn heeft staan kan een beroep doen op de houtzoekers van Regionaal Landschap Schelde-Durme.

News

VIDEO. 92.000 kerstlichtjes zorgen voor prachtig kerstspektakel in Overmere

In Overmere is het ondertussen wel bekende kersthuisje weer helemaal klaar voor Kerst. 92.000 kerstlichtjes verlichten het huis van Ria en Freddy. Het is al het 24ste jaar op rij dat ze hun woning versieren en elk jaar komen er meer lichtjes bij. Al van in september waren ze ermee bezig om dit voor elkaar te krijgen. Bij het 25-jarig jubileum volgend jaar zullen Christoff en Lindsay hier komen optreden. Dan gaan ze voor de 100.000 lichtjes.

News

Orgelcomité organiseert concert voor goede doel

Op zaterdag 22 december om 18 uur organiseert het orgelcomité van Overmere een "Kerstconcert for life" in de kerk van Overmere.

News

4.468 potjes rijstpap voor 11.11.11 in Berlare

De vrijwilligers van 11.11.11 in Berlare hebben er een straffe 6e rijstpapverkoop opzitten. In totaal werden er 4.468 potjes rijstpap verkocht overal in Berlare.

News

Sodexo zet nieuwe stap in verbeteren levenskwaliteit van senioren

Sodexo huldigde het woonzorgcentrum Ter Meere in als ‘Qualitree-woonzorgcentrum’. Sodexo en Ter Meere formaliseren op die manier hun samenwerking en gemeenschappelijke visie om via het maaltijdgebeuren de levenskwaliteit van senioren te verbeteren.

News

Het is nog even wachten op Kerstmis, maar niet bij deze familie: tuin versierd met 92.000 lichtjes

Op 1 december gaat het kersthuisje in de Pastoor Pennestraat weer open, al voor de 24ste keer. Met meer dan 92.000 lichtjes. Bijna alles hangt op. Freddy Garré en zijn vrouw Ria Jacobs verwachten ook dit jaar weer 10.000 bezoekers.

News

CD&V teleurgesteld over nieuwe coalitie

News

Absolute meerderheid maar Open VLD kiest toch voor coalitie met N-VA

In Berlare stappen Open VLD en N-VA samen in een coalitie om de gemeente vanaf 1 januari te besturen. De N-VA krijgt één schepenmandaat dat drie jaar naar Urbain Van Boven gaat en drie jaar naar Marc Van Driessche.

News
Download