It'll be all right
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

In café ’t Spoor kun je in een spookdorp Halloween vieren en je steunt er nog een goed doel mee ook

't Schare in Boekhoute is opnieuw omgebouwd tot spookdorp. Halloween is en blijft een belevenis in en rond café 't Spoor, dat dit jaar een opmerkelijk goed doel steunt: de MUG-heli.

News

Zware celstraf voor tolk die Belgische staat heeft opgelicht: man had huis van 500.000 euro én OCMW-steun

In de Gentse correctionele rechtbank zijn een gerechtstolk en een advocaat maandagochtend veroordeeld voor jarenlange fraude met formulieren, waardoor de tolk betaald werd voor niet-gepresteerde uren. De advocaat kreeg een celstraf met uitstel, de tolk moet meteen de cel in. De rechter vroeg zijn onmiddellijke aanhouding.

News

Boezemvrienden David Vercauteren en Dieter Vercauter zijn ‘golden boys’ van SamenPlus

SamenPlus haalde zondag een duidelijke overwinning en daar mag het David Vercauteren (43) en Dieter Vercauter (40) mee voor danken. De twee boezemvrienden haalden opmerkelijk hoge scores en ontpoppen zich als de ‘golden boys’ van de partij.

News

ANALYSE. Burgemeester Philippe De Coninck en SamenPlus houden makkelijk stand in Assenede , Anders stelt teleur

Mochten burgemeester Philippe De Coninck en SamenPlus er na 18 jaar bestuur nog eens 6 jaar bijdoen? Of zou Trees Van Eykeren met Anders, het kartel van CD&V en N-VA, op 14 oktober haar grote burgemeestersdroom realiseren en de macht van SamenPlus breken? Dat was de hamvraag bij de verkiezingen in Assenede, maar al van bij de eerste resultaten werd duidelijk dat het weer alles voor De Coninck en niets voor Van Eykeren zou worden.

News

VIDEO. Burgemeester Philippe De Coninck (SamenPlus) en Trees Van Eykeren (Anders) hebben al gestemd

Burgemeester Philippe De Coninck (SamenPlus) was er vanmorgen al vroeg bij om zijn stem uit te brengen. Ook zijn grote uitdager, Trees Van Eykeren (Anders), passeerde al in het stemhokje.

News

ANALYSE. Dit staat er op 14 oktober op het spel in Assenede

Mogen burgemeester Philippe De Coninck en SamenPlus er na 18 jaar nog eens 6 jaar bijdoen? Of realiseert Trees Van Eykeren met Anders op 14 oktober haar grote burgemeestersdroom?

News

Harmonie heeft nieuw uniform en nieuwe mars

News

Bassevelde drie keer naar stembus: bewoners kiezen ook naam dorpshuis

Bassevelde trekt op 14 oktober naar de stembus in zijn nieuwe dorpshuis. Naast hun stem voor de gemeente- en provincieraadsverkiezingen kunnen de Basseveldenaren er ook nog hun favoriete naam voor het nieuwe dorpshuis kiezen.

News

Bassevelde hartveiliger dankzij Harley Davidson Club Assenede

Aan het dorpshuis in Bassevelde een gloednieuw AED-toestel in gebruik genomen. Het toestel wordt geschonken door de Harley Davidson Club Assenede.

News

Frontale botsing op N49: bestelwagen gekanteld, twee lichtgewonden

Bij een frontale botsing op de N49 richting brugge zijn woensdag omstreeks 8.20 uur twee lichtgewonden gevallen. Eén van de betrokken voertuigen, een witte bestelwagen, kwam daarbij op zijn zijkant terecht.

News
Download