Hoplr is a safe and private neighbourhood network
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Huisartsenwachtpost Meetjesland opent op 4 januari

nwoners uit de regio Meetjesland (en ruime omgeving) die tijdens het weekend of op feestdagen ziek zijn, kunnen vanaf vrijdagavond 4 januari 2019 terecht in een huisartsenwachtpost. De VZW Huisartsenwachtpost Meetjesland opent dan de deuren in een gloednieuwe plek bovenop de spoedgevallendienst van het AZ Alma te Eeklo.

News

Clementina Soens blaast 100 kaarsjes uit

Ter gelegenheid van haar 100-ste verjaardag kreeg Clementina Soens het bezoek van een delegatie van het schepencollege. Wat burgervader Philippe De Coninck Clementina toevertrouwde lees je hieronder

News

Nicovrienden klaar voor zesde LRC-cyclocross

De Nicovrienden lieten niks aan het toeval over en staan alweer paraat voor de organisatie van hun zesde nieuwjaarscyclocross rond eetcafé ’t Spoor op ’t Schare in Boekhoute.

News

FOTO. Sfeer te over op jaarlijkse Kerstmarkt

De jaarlijkse kerstmarkt in Bassevelde lokte ook dit jaar weer heel wat volk. “We komen elk jaar even naar het centrum van Bassevelde” vertellen de families Daemers, Hanssen en Haes. “Deze afspraak mogen we beslist niet missen. Veel mensen en een leuke kerstsfeer, meer moeten we niet hebben. En… af en toe een hapje en een drankje.”

News

‘Beste café’ van Assenede sluit na kerstdag de deuren

Nog drie keer feesten - zaterdag, zondag en dinsdag - en 't Evenwicht sluit na 18 jaar de deuren. Noodgedwongen, want er komen flats. “Dit staat mij al van in 2006 te wachten. Ik ben dankbaar dat ik er nog twaalf mooie jaren heb kunnen bijdoen.”

News

Carnavalsstoet Assenede zoekt praalwagens

Op zondag 10 maart 2019 organiseren de Werkgroep Carnaval en het gemeentebestuur samen hun legendarische Carnavalstoet.

News

Afscheid van tien gemeenteraadsleden

aanstaande donderdag, 20 december,neemt de gemeente Assenede tijdens de laatste gemeenteraad van het jaar afscheid van maar liefst 10 gemeenteraadsleden.

News

Geen markt op dinsdag 25 december en dinsdag 1 januari

Uitzonderlijk is er geen wekelijkse marktdag op 25 december 2018 en 1 januari 2019 in Assenede.

News

Jonas Molinarolli nationaal Prins Carnaval

Voor het tweede jaar op rij komt de Nationale Prins van België uit groot-Assenede. Jonas Molinarolli volgt onze eigenste keizer Maarten Van Laere op. Een enorme eer voor een carnavalsgemeente.

News

Assenede verliest degradatietopper bij Ertvelde

Uit bij buur Ertvelde leed Assenede zijn derde opeenvolgende nederlaag. Het haalt daarmee 1 op 24 en komt alleen op de voorlaatste plaats. Waarschoot kan deze namiddag op gelijke hoogte komen.

News
Download