Wat een weertje zeg!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

En alweer een nieuwe partij in Assenede: Content Assnee

Na EVA (Echt Voor Assenede), de gloednieuwe lijst van oud-gemeenteraadslid Luc Vermeire (die vorige week gelanceerd werd), is er nog een nieuwe partij waarop u tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen zal kunnen stemmen: Content Assnee.

Nieuws

Nieuwe feestcommissie staat op: kermis en jaarmarkt gered

Onder impuls van oud-voorzitter Guido Van De Veire heeft Oosteeklo een nieuwe feestcommissie. Die belooft vuurwerk als vanouds.

Nieuws

Bassevelde warmt op voor U13CUP

Bassevelde warmt stilaan op voor de 23ste editie van de U13 Cup. Met Valencia CF en Sporting Lissabon staan twee interessante nieuwkomers op de affiche van het prestigieuze tornooi dat dit jaar nog meer focust op lokale verankering. Zo krijgen alle Assenedenaren deze week een gratis ticket in de bus

Nieuws

Wildkamperen, vanaf nu mag het ook op deze locaties

Voortaan kan je in het Meetjesland op maar liefst vier nieuwe locaties je tentje legaal opslaan. “Positief voor het lokale toerisme en ideaal om de streek op een ecologische manier te leren kennen”, klinkt het.

Nieuws

Nieuwe partij EVA roert zich in grote verkiezingsstrijd

Oud-gemeenteraadslid Luc Vermeire trekt net als zes jaar geleden met een nieuwe partij naar de gemeenteraadsverkiezingen: EVA (Echt Voor Assenede) hoopt op twee zetels én bestuursdeelname.

Nieuws

‘De werkmens’ komt thuis: feestweekend voor dorpsgenoot Ivan Heylen

45 jaar nadat Ivan Heylen een hit scoorde met ‘De Werkmens’, eert Oosteeklo haar muzikale held. Mét een feestweekend waarop Ivan zijn grootste nummers nog eens vanonder het stof vandaan zingt en met een eigen biertje.

Nieuws

Tweede gouden schoen op rij

Terwijl voetbalclub KVVK Bassevelde ter nauwer nood toch de promotie naar derde provinciale haalde, scoorde Laurenz Van Vooren beter. Voor het tweede opeenvolgende jaar wist de voetballer van de Klauwaarts de Gouden Schoen, een organisatie van de eigen supportersclub, in de wacht te slepen. Van Vooren haalde het dit jaar voor Kevin Mortier, Inias De Rycke, Sander De Buck en Siebe Van Zele.

Nieuws

Koppel steelt erop los met kinderwagen als ideale verstopplaats

Een intussen ex-koppel uit Assenede verscheen vrijdag voor de rechter voor een hele reeks winkeldiefstallen. De kinderwagen van hun baby gebruikten ze als verstopplaats voor hun gestolen goederen. Het openbaar ministerie vroeg tot een jaar cel.

Nieuws

Na 100 jaar wordt meest heroïsche wielerronde ooit nog eens gereden. Maar train best toch even voor je deelneemt

Honderd jaar na de eerste en enige Omloop van de Slagvelden doen ze vanuit Oosteeklo die heroïsche wielerronde nog eens over. Dat betekent: vroeg opstaan, laat finishen en zélf instaan voor proviand en slaapplaats. Wie durft?

Nieuws

Bassevelde alsnog naar derde provinciale

Voetbalclub KVVK Bassevelde zal volgend seizoen toch in derde provinciale aantreden. Dit staat te lezen op de Facebookpagina van topschutter Kevin Mortier en werd ons bevestigd door Nadine Van Hamme van de club.

Nieuws
Download