Pets are a part of your neighbourhood too!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Constructie Notelaarsbrug teruggeplaatst

De metalen constructie van de bekende Notelaarsbrug over het Leopoldskanaal in Boekhoute werd teruggeplaatst. Binnenkort wordt het wegdek aangelegd en worden de leuningen geplaatst. Eind deze maand moet de brug definitief klaar zijn.

News

Dirk en Annie moeten The Irish Pub sluiten, maar openen meteen twee nieuwe zaken

Nu donderdag valt het doek over The Irish Pub in Eeklo, maar uitbaters Dirk en Annie blijven niet bij de pakken zitten. Ze openen immers twee nieuwe zaken in Assenede. In september opent een frituur, in oktober heropent de Plein Vu.

News

Vissersboot BOU 8 kun je komend weekend niet alleen op Dorpsplein bekijken

Het decor van de Eskimonokini-fuif van de scouts van Boekhoute wordt opnieuw een plaatje. Pronkstuk is een zelfgesjorde, metershoge boot.

News

Ingetogen afscheid van familie die om het leven kwam na tragisch ongeval in Maldegem: “Slaapzacht, en tot ziens”

In crematorium Westlede in Lochristi is dinsdagvoormiddag afscheid genomen van de vier slachtoffers van het tragische verkeersongeval in Maldegem. De aula waar de plechtigheid plaatsvond was veel te klein voor al de mensen die hen nog een laatste groet wilden brengen.

News

Verkeershinder in Kraaigemstraat en Stroomstraat

Op woensdag 8 augustus wordt gestart met een nieuwe fase van de werken aan de brug over de E34 ter hoogte van de Stroomstraat in Oosteeklo. Dat zegt de dienst mobiliteit van het gemeentebestuur in Assenede

Traffic

Vrijwilligsters borduren al 30.000 uren aan wandtapijt ‘Floris ende Blancefloer’ (en het werk is nog lang niet klaar)

Het Tapijt van Assenede, het 100 meter lange wandtapijt rond het 750 jaar oude liefdesverhaal ‘Floris ende Blancefloer’, is ruim over halfweg. In het Nederlandse Axel is een expo geopend over ‘the making of’, maar zelfs Amerika wenkt.

News

Vrijdag de dertiende is voortaan geluksdag

Voor de familie Haegeman is de vrijdag de dertiende voortaan een geluksdag. “Onze Benthe maakt op vrijdag 13 april het viergeslacht compleet”, zegt Rozalien Keckaert, de meer dan fiere mama, trots. “Zij maakt het viergeslacht helemaal rond. Oma Karolien Neyt en overgrootmoeder Maria Bommelé delen mee in de vreugde.

News
Download