Follow us on Facebook or Twitter!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Vernieuwde Aldi opent de deuren

De Aalterse Aldi was een tijdje gesloten voor renovatie, maar gaat vandaag terug open. De klanten vinden er nu een volledig vernieuwde winkel waar het aangenamer winkelen is en er meer nadruk ligt op verse producten zoals brood, groenten en fruit. De typische Aldi-formule met z'n lage prijzen blijft behouden”, klinkt het bij de supermarktketen.

News

FOTO. Bevrijdingstocht lokt veel mensen naar Knesselaren en Aalter (Deel 3)

Het vertrek vanuit Menas. De aankomst in Aalter, De plechtigheid op de markt en het optreden van Erik Wille. Op de markt was Yvonne Veevaete tegenwoordig. Dochter van Ernest Veevaete oud-strijder 14-18. Zij was enorm onder de indruk en had zelfs de tranen in ogen bij de aankomst van de bevrijdingstocht.

News

FOTO. Bevrijdingstocht lokt veel mensen naar Knesselaren en Aalter (Deel 2)

De oversteek van het kanaal richtig Sint-Maria Aalter, De aankomst in Mens, de eucharistieviering, het klaarmaken van de maaltijd " Macaroni met ham en kaas " en de opening van de tentoonstelling " Dienaars van God tijdens de Groote Oorlog ". Het museum blijft nog een tijdje te bezichtigen. openingstijden kan je vinden op de site van Menas zie link onderaan.

News

FOTO. Bevrijdingstocht lokt veel mensen naar Knesselaren en Aalter (Deel 1)

Zowel in Aalter als in Knesselare was veel volk tegenwoordig wanneer de bevrijdingstocht de streek doorkruiste. Ik heb een pak foto's, daarom heb ik ze verdeeld in 3 fotosessies. Sessie 1 is de doortocht in Knesselare met de herdenking, het optreden van Erik Wille en de oversteek van het kanaal richting Sint-Maria Aalter.

Leisure and hobby

Bevrijdingscolonne doorkruist de streek

Het project ‘De bevrijding 1918-2018’ brengt het einde van de Eerste Wereldoorlog opnieuw onder de aandacht met een colonne van soldaten in origineel uniform en talloze artilleriestukken, veldkeukens, paardenwagens en ander rollend materiaal. Vrijdag kwam de colonne onder grote belangstelling aan in Knesselare. Vandaag staan Aalter en Zomergem op het programma om zondag te eindigen op de Markt van Deinze.

News

Vernieuwde Aldi opent maandag de deuren

Binnen enkele dagen is het zover: op maandag 20 augustus opent de volledig vernieuwde ALDI in Aalter feestelijk de deuren.

News

Dranken Engels Cycling Tour op 25 augustus

Op zaterdag 25 augustus 2018 organiseert WTC. Aalter Sportief hun fietsklassieker "Dranken Engels Cycling Tour" voor wielertoeristen. Er is keuze uit 110, 75, 50 & 25 km.

News

Voorstelling A-kern KVE Aalter

De spelers van de A-kern werden voorgesteld met de nieuwe spelers, Simon Berghmans uit Gent, Oguzhan Cesmeli uit Oostakker, Tibo De Boever uit Eke-Nazareth, Gijs De Smet uit Zaffelare, Biko Fordjour uit Gent, Lesley Hoorens uit Wetteren, Sam Janssens uit Gentbrugge en Robben Verheye uit Knesselare. Na de voorstelling kon men geniet van lekkere mosselen. Meer info, over de club, zie onderstaande link.

News

Bevrijdingsstoet trekt door het Meetjesland

Naar aanleiding van de honderdste verjaardag van het einde van WO I trekken meer dan honderd soldaten, uitgerust zoals in 1918, door het Meetjesland.

Then and now
Download