Hoplr is a safe and private neighbourhood network
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Huisartsenwachtpost Meetjesland opent op 4 januari

nwoners uit de regio Meetjesland (en ruime omgeving) die tijdens het weekend of op feestdagen ziek zijn, kunnen vanaf vrijdagavond 4 januari 2019 terecht in een huisartsenwachtpost. De VZW Huisartsenwachtpost Meetjesland opent dan de deuren in een gloednieuwe plek bovenop de spoedgevallendienst van het AZ Alma te Eeklo.

News

FOTO. De fusie tussen Aalter en Knesselare is officieel

De fusie tussen Aalter en Knesselare is officieel gestart met een spetterend vuurwerk voorafgegaan door een optreden van Sergio. Meer daarover later in de krant.

News

FOTO. Jubilarissen ontvangen door het schepencollege te Aalter

12 jubilarissen, goed voor 640 jaar huwelijksgeluk ontvangen door het schepencollege in het gemeentehuis van Aalter

News

Voorzitter gemeenteraad wordt (even) schepen

Kris Ally zal op 1 januari aantreden als extra schepen, zolang Pieter De Crem minister van Binnenlandse Zaken blijft. De Crem zal wel de gemeenteraad voorzitten.

News

Mevr Laura Muylaert viert samen met familie 4 x viergeslacht in Veilige Have

Gisteren was er een Kerst en Nieuwjaarsfeest bij mvr Laura Muylaert in Veilige Have . Ze is zopas 92 jaar geworden, het was dan ook de geschikte gelegenheid om eens een foto te nemen van haar viergeslachten. Ze heeft 8 kinderen, waarvan 2 dochters die elk 2 dochters hebben die op hun beurt ook een dochter hebben. Mooi

News

Kerstmarkt met levende kerststal in Poeke bij Aalter

Voor de 13de maal was er een kerstmarkt te Poeke met levende kerststal

News

FOTO. Kerstconcert in de kerk van Poeke bij Aalter

Op zondag 23 december gaf Lisa del Bo een kerstconcert in de Sint-Lambertuskerk te Poeke bij Aalter. De Gezinsbond, KVLV en het feestcomité zorgden samen met de gemeente Aalter voor deze prachtige organisatie.

News

Warmste week actie in BBRG Aalter tvv VZW Den Dries

In de Bridon Bekaert Ropes Group vestiging te Aalter werden er verschillende acties georganiseerd, verspreid over 4 dagen, in het kader van de Warmste Week. Het goede doel die gesponsord wordt is het Praatplaat concept van VZW Den Dries te Evergem (alle info in bijlage). Er werden 4 dagen lang pannenkoeken & braadworsten, gebakken door de eigen werknemers, verkocht aan alle hongerige. Daarnaast sponsort BBRG Aalter het goede doel voor elke minuut dat er gelopen, gefietst of tafeltennis gespeeld wordt op de sporttoestellen binnen het bedrijf. Dit allemaal onder begeleiding van de werknemers hun favoriete muzieknummers die, mits een kleine sponsorbijdrage, kunnen opgelegd worden via de voorziene jukebox. Dit project heeft een prachtig bedrag opgeleverd van 6563 Euro. Meer info zal wel verschijnen in de kranten van volgende week. Dank u voor het berichtje ,een bewoner van Den Dries, om mij opmerkzaam te maken dat ik het zeker niet zou vergeten.

News

Stihl en Natuurpunt planten Warmste Bos in Aalter

Tuimachineproducent Stihl wil met een Warmste Week-actie geld inzamelen, zodat Natuurpunt in februari een Warmste Bos kan aanplanten in Aalter.

News

Gratis alcoholtest na restaurantbezoek

Wie op restaurant gaat in Aalter of Knesselare kan tot zondag 13 januari rekenen op een gratis alcoholtester.

News
Download