Nodig je partner, huisgenoten of buren uit op Hoplr
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Bestuurder die beschoten werd door politie verdacht van poging doodslag

Het parket heeft een dubbel onderzoek geopend naar het schietincident van vrijdagavond in Aalter. Een auto probeerde er een politiecontrole te ontlopen en tijdens de vlucht opende een agent het vuur toen hij dreigde te worden aangereden. De vluchtende bestuurder wordt verdacht van poging tot doodslag, zo meldt het parket van Oost-Vlaanderen.

Melding

Achtervolging eindigt met schietpartij in industriezone

In industriezone Langevoorde in de Groendreef eindigde vrijdag een politieachtervolging met schoten. De politie opende het vuur op een autobestuurder nadat die hen vermoedelijk probeerde aan te rijden. De verdachte raakte gewond en werd aangehouden.

Melding

“Hoogdag voor de club”

Eendracht Aalter begint maandag aan een nieuw avontuur. De rood-witten krijgen op hun eerste speeldag in de interprovinciale eindronde ex-eersteklasser Racing Mechelen op bezoek. De Maneblussers wonnen donderdag op eigen veld met 1-0 van Liedekerke.

Nieuws

Politie Aalter schiet man neer die hen probeert aan te rijden

De politie van Aalter heeft vrijdagnamiddag het vuur geopend op een auto die hen probeerde aan te rijden. De bestuurder raakte gewond.

Melding

Roland is 79, maar hangt zijn fiets nog lang niet aan de haak: ‘Monsieur Mont Ventoux’ gaat 12.000 kilometer fietsen

De 79-jarige Bellemnaar Roland Hurtecant, bekend als monsieur Mont Ventoux, gaat een nieuwe fietsuitdaging aan. Samen met een Duitser en een Japanner trekt hij met de fiets van Aalter naar Moskou en Vladivostok, goed voor 12.400 kilometer of meer dan drie maanden op de fiets.

Vrije tijd en hobby

Boerenmarkt in Aalter viert zijn tweejarig bestaan

Nu zaterdag viert de boerenmarkt in Aalter zijn 2 jarig bestaan. De eerste 200 bezoekers krijgen een leuke attentie en er zijn talrijke speciale acties van de boeren. Ook nieuw vanaf zaterdag is de aanwezigheid van bakker Gozin op de Boerenmarkt. Vanaf volgende week (zaterdag 26 mei en zaterdag 2 juni) doen wij mee met de week van de korte keten: www.weekvandekorteketen.beWij loten per zaterdag 5 waardebonnen weg twv 10€ aan onze klanten.

Nieuws

Staotiekirmesse " Geniet ervan "

De kermis in Aalter, door iedereen gekend als de Staotiekirmesse bloeit weer open. Het is mooi om te zien dat twee organisaties de handen in elkaar steken om van de kermis weer een kermis te maken. Het comité van de kermis o.l.v. Tanja ( 't Kafé ) en friends for Patrick, zullen er voor zorgen dat iedereen, zowel groot als klein, zullen genieten van het mooie weekend. Allerlei activiteiten of optredens zijn te zien op de affiche. Vanaf zondag ben ik er even bij. dus....

Vrije tijd en hobby

Verrassing van formaat: kunstgras niet op B-veld maar op A-terrein

Niet het B-terrein van Eendracht Aalter krijgt kunstgras, maar wel het A-terrein. “Dit zal een grotere meerwaarde betekenen voor de club”, zegt ex-speler Peter De Poortere die drie jaar geld inzamelde om een kunstgrasveld te sponsoren.

Nieuws

Feestcomités ontvangen exact 25.091 euro subsidie

De zes Aalterse feestcomités ontvangen in 2018 samen 25.091 euro aan gemeentelijke subsidies voor de organisatie van kermissen en festiviteiten. In elke deelkern huist er één feestcomité.

Nieuws

Pauze tijdens NBA-basket? Dan verzorgt trialbiker Kenny het spektakel

Na jaren van over en weer pendelen trekt de Aalterse trialbiker Kenny Belaey voortaan volop de Amerikaanse kaart. Hij wil er met behulp van een Belgische firma professionele shows brengen tijdens de pauzes van sportwedstrijden.

Nieuws
Download