Jouw digitale postbus
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

FOTO. Leerlingen van het Emmaüsinstituut middenschool nemen afscheid van directeur Erik De Keyzer.

Alle leerlingen van het tweede jaar namen afscheid van directeur Erik De Keyzer. Op de tonen van het lied ‘ Count on me ‘ van Bruno Mars, een mooi geschenk en een afscheidswoordje namen zij afscheid van Directeur Eric De Keyzer die op 01 september met pensioen gaat. Eric De Keyzer kwam 50 jaar geleden voor het eerst op school, toen nog Sint Gerolf, op 1 sep 1967.

Nieuws

Leerlingen van het Emmaüsinstituut middenschool sluiten hun werkjaar rond pesten af.

Op maandag 26 juni 2017 was er op school een actie tegen pesten. De leerlingen van het tweede jaar sociaal technische vorming hebben vroeger reeds een prachtige fotoreportage gemaakt rond pesten. Deze foto’s zijn nog steeds te bewonderen in de gangen van de school. Zij ronden hun werkjaar rond pesten af en vormden met zijn allen ‘ STOP PESTEN’ op de speelplaats

Nieuws

Slachtoffer zoekt getuigen van vluchtmisdrijf: “In zelfde week bijna aangereden door dezelfde chauffeur”

Paulien Vandermeeren (23) is stilaan aan het bekomen van een hersenschudding en verschillende kneuzingen. Vorige week werd ze door een rode sportwagen in de Weiboekdreef aangereden, waarna de chauffeur vluchtmisdrijf pleegde. Nu gaat de jonge vrouw op zoek naar getuigen van het ongeval.

Wegen en verkeer

Vrouw (28) verliest geboortebandje tijdens verhuizing

Iris Cocquyt (28) zit in zak en as. Het geboortebandje dat ze al sinds jaar en dag draagt, is plots verdwenen. “Ik deed het anders echt nooit af.”

Nieuws

FOTO. Shopping@Aalter

Op vrijdag 23 juni 2017 beleefde Shopping@Aalter haar hoogtepunt. Het centrum van Aalter was omgetoverd tot een echt feestdecor met bijna 2 km straatanimatie. Er waren optredens op verschillende locaties en de straten werden gevuld met kraampjes van lokale handelaars, verenigingen en streekproducten waardoor de bezoeker een totaal traject van bijna 2 km kon afleggen vol shoppingplezier. Tabasco was op de parking van de Boomgaard met hun gloednieuwe concept Kafé Kwafé. Het Jeugcentrum Kadans kwam naar buiten met hun beachparty School's Out en op het Hof van Praet was er een Kinderdorp van ruim 1000m2. Uiteraard waren er ook enkele drank- en eetstanden die de bezoekers van drank en hapjes hebben voorzien. De Aalterse horeca was ook klaar om iedereen op zijn of haar wenken te bedienen.

Vrije tijd en hobby

Deinze: Onze Lieve Vrouwe School In deinze heeft sinds gisteren een nieuwe naam.

De Onze Lieve Vrouwe school in Deinze heeft sinds gisteren een nieuwe naam. Directeur Franky Degraeve maakte deze nieuwe naam bekend tijdens het schoolfeest. Iedereen had vraagtekens maar deze werden met de bekenmaking van deze nieuwe naam " Leieparel " in enthousiasme onthaalt. Franky was gedurende zijn speech steeds bezig over de school aan de Leie, en daarom kwam de titel van de nieuwe school er zo prachtig uit. Geniet van de enkele foto's die ik heb geplaatst. het artikel zal wel volgen in de regio Deinze.

Nieuws

“Naar het EK om te leren”

Noah Martens is de enige Oost-Vlaamse zwemmer die vanaf woensdag 28 juni deelneemt aan het Europees juniorenkampioenschap in het Israëlische Netanya. “Mijn besttijden scherper stellen is mijn eerste doel”, vertelt de MEGA-zwemmer uit Aalter.

Nieuws
Download