Only your neighbours can join based on address verification
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Jongeren geterroriseerd en afgeperst door jeugdbende in Aalst

Twee jongeren uit Asse, die in Aalst naar school gaan, zijn zwaar geterroriseerd en afgeperst door een Aalsterse jeugdbende. Hun ouders hebben klacht ingediend bij de politie. Ze hebben ook videobeelden van de feiten kunnen bemachtigen, beelden die gemaakt zijn door de bende zelf. De twee jongens zouden ook niet de enige slachtoffers zijn. De politie in Aalst is een onderzoek gestart.

Alert

Auteur verdiepte zich in moordenaar Kim De Gelder: “Speelde hij een spel of was hij ziek? Die vraag is steeds nog niet beantwoord”

Auteur en scenarist Luc Schoonjans schrijft in zijn nieuwste true crime boek Het Monster van het Waasland over moordenaar Kim De Gelder. “Van de feiten tot en met de verwikkelingen tijdens het turbulente proces”, zegt hij.

News

Arbeiders zijn het zat: “Er wordt niet meer naar de werkmensen geluisterd”

In Aalst legden onder meer bij Tupperware, Tereos, Nexans, VDL, Honda, De Nul, VPK, Tekniplex en de Beschutte Werkplaats werknemers — bijna allen arbeiders — vrijdag het werk neer. “Men luistert simpelweg niet meer naar het personeel.”

News

Matthias De Ridder (29) schepen omdat hij jonger is dan Maarten Blommaert (44)

Op 7 januari leggen de leden van de nieuwe gemeenteraad de eed af in Aalst. Maar in hoeverre bij N-VA alles snor zit, is nog maar de vraag. Op een haar na werd niet huidig Ilva-voorzitter Maarten Blommaert, maar wel Matthias De Ridder daar nieuwe schepen.

News

Thomas (29) moet 21 jaar naar de cel voor foltering en verkrachting: “Zijn vriendin moest langzame dood sterven, hij heeft een extreem wrede en sadistische ingesteldheid”

De 29-jarige Thomas D.B. uit Aalst heeft vrijdagochtend 21 jaar cel gekregen voor foltering en poging tot moord op zijn vriendin en poging tot doodslag op een agent.

News

VIDEO. Verscherpt politietoezicht op kerstmarkt in Aalst

De komende weken zal er in Aalst alvast meer blauw op straat te zien zijn. Want net als de voorbije jaren voorziet de burgemeester verscherpt politietoezicht in de stad, onder meer op de kerstmarkt.

Alert

VIDEO. Talentenjacht naar 4 heemskinderen voor Ros Balatum in Aalst

In Aalst start binnenkort een ware talentenjacht. De stad gaat namelijk op zoek naar vier Heemskinderen, meer specifiek kinderen tussen 9 en 13 jaar, die er van dromen om de carnavalsstoet mee te maken vanop het unieke Ros Balatum.

Babysitting

Daarom voert politie actie: “Agenten moeten zelfs hun eigen toiletpapier meebrengen”

Politievakbonden NSPV, ACV Politie en ACOD hebben gisteren actie gevoerd tegen de toenemende agressie tegenover agenten, het personeelstekort, de hervorming van de pensioenen en de erbarmelijke werkomstandigheden. “Zelfs voor toiletpapier is geen geld meer.”

Alert

Man die drie maanden oude dochtertje zwaar mishandelde, blijft in de cel

Cedric V.R., de dertiger die op 11 november zijn drie maanden oude dochtertje zwaar mishandelde, blijft nog minstens een maand in de cel. Dat heeft de Brusselse raadkamer donderdag beslist, zo meldt het Brusselse parket. Het meisje verblijft intussen nog in het ziekenhuis maar haar toestand is niet meer levensbedreigend. Cedric V. werd in 2011 nog veroordeeld tot negen jaar cel, omdat hij zijn zoontje van zes maanden had doodgeslagen tijdens een computerspel. Ditmaal is hij in verdenking gesteld voor poging moord, minstens poging doodslag.

Alert

Vier Heemskinderen gezocht

Kinderen tussen 9 en 13 jaar die er van dromen om de carnavalsstoet mee te maken vanop het Ros Balatum, kunnen hun plekje verdienen tijdens een talentenshow op 19 januari.

News
Download