Nie neute, nie pleuje...
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Stad plaatst 39 extra defibrillatoren

Aalst heeft deze maand 39 nieuwe hartmassagetoestellen (AED's) in centrum en deelgemeenten geplaatst.

Nieuws

Brandweer en politie krijgen eerste antiterreurkoffers

Het Aalsterse brandweer- en politiekorps heeft een primeur in België: zij krijgen antiterreurkoffers. Een brandweerman dacht het concept uit: “Bij elk groot incident, van een treinongeval tot een kettingbotsing, kunnen we dit materiaal gebruiken.”

Politie en veiligheid

Nog meer jobs bedreigd bij Tereos

Bij glucoseproducent Tereos Syral staan nog 25 extra jobs op de helling. “De ongerustheid bij het personeel is groot”, zegt vakbondsafgevaardigde Johan Dumortier van BBTK Aalst.

Nieuws

“Geel zit in een geweldige flow

De Aalsterse coach Tom De Cock trekt met een zes op zes naar Geel, maar wordt daar opgewacht door een ploeg in bloedvorm.

Nieuws

“Haasrode-Leuven is vechtersploeg”

Lindemans Aalst ontvangt morgenavond in Schotte VH Leuven, misschien wel dé verrassing van het prille seizoen. “Wij mogen er niet vanuit gaan dat het zo makkelijk zal gaan als tegen Guibertin'’, waarschuwt Sakari Mäkinen.

Nieuws

Tweemaal vijftig jaar getrouwd

Stad Aalst vierde opnieuw twee gouden huwelijken. Zowel de familie Van Eygem als de familie Schneider kregen een geschenk van de stad en een brief van het koningshuis.

Nieuws

Rechter in beroep (iets) milder voor doodrijder Axelle (3) en haar mama: “Met deze straf komt hij hopelijk tot inzicht”

De doodrijder van Johanna Van Damme (31) en haar dochtertje Axelle (3) uit Maldegem heeft in beroep vijf jaar cel gekregen. Dat is een half jaar minder dan de politierechter in Aalst hem eerder oplegde.

Politie en veiligheid

In nieuw rustoord kunnen demente bejaarden niet meer weglopen

Op 5 november 2018 opent het nieuwe woonzorgcentrum Sint-Job de deuren. De voorzieningen zijn speciaal gericht op zwaar zorgbehoevende of demente bejaarden.

Nieuws

Firma uit Moorsel zorgt voor nieuwe Sint-Maarten

Na het overlijden van Florean Verhofstadt kruipt in Aalst iemand anders op 4 november in de rol van Sint-Maarten. De stad doet voor het eerst een beroep op een professionele firma, die een heel spektakel rond de feestelijke intrede opzet.

Nieuws

Rechter in beroep (iets) milder voor doodrijder Axelle (3) en haar mama

De doodrijder van Johanna Van Damme (31) en haar dochtertje Axelle (3) heeft in beroep vijf jaar effectieve celstraf gekregen. Dat is een half jaar minder dan de politierechter in Aalst hem eerder oplegde.

Politie en veiligheid
Download