Go on a discovery today
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Uitbater gezocht voor Domein Dendergalm

Domein Dendergalm in Gijzegem zoekt een nieuwe uitbater. Dendergalm ligt in een groene omgeving met tal van recreatiemogelijkheden, het gebouw heeft een cafetaria met terras, een polyvalente zaal en biedt ook een thuis aan het jeugdhuis. Stad Aalst zoekt een partner om de horeca en gemeenschapsfuncties in het gebouw aantrekkelijk te maken voor alle inwoners en bezoekers van Gijzegem.

Leisure and hobby

ILvA vindt de weg naar sociale media

Op maandag 24 september start ILvA met een Facebookpagina. Je vindt hen vanaf dan op www.facebook.com/ILvAafvalinzameling. ILvA zal er tips over afval en milieu brengen, maar ook evenementen, acties of uitzonderlijke sluitingsdagen aankondigen.

News

Vrouw met de dood bedreigd via boodschap op veldweg: “Ik heb er het raden naar wie dit gedaan heeft”

Een vrouw uit Moorsel kreeg vrijdag via Facebook te lezen dat ze met de dood bedreigd wordt. Iemand had die boodschap met verf op een populaire veldweg gespoten. Ze heeft bij de politie klacht ingediend tegen onbekenden.

Alert

Oude Peugeot brandt uit

In Baardegem-Dorp is gisterochtend rond 9.25 uur een 27 jaar oude auto uitgebrand.

News

Kringwinkel zoekt personeel voor textielsorteercentrum

In twee jaar tijd heeft Kringwinkel de inzameling van textiel weten te verdubbelen naar 50 ton per maand. Het bedrijf opende een nieuw textielsorteercentrum in Erembodegem. “We zoeken heel wat krachten om ons te versterken”, zegt woordvoerster Ilse Top.

News

Parkeertoren met plaats voor 900 auto’s en 750 fietsen moet klaar zijn in 2020

De bouw van een parkeertoren aan het station van Aalst, met plaats voor 900 auto's en 750 fietsen, is gestart en moet in het voorjaar van 2020 klaar zijn. Een bioscoop maakt niet langer deel uit van het project, flats, horeca, winkels en een kinderdagverblijf wel.

Leisure and hobby

Organisatoren zijn het beu: “Als er niets verandert, wil binnenkort echt niemand hier nog een festival organiseren”

Elf verenigingen verbinden zich in het Collectief van Aalsterse Festivalorganisatoren (CAF) en luiden samen de alarmbel. “Als het stadsbestuur niets doet, wil straks niemand hier nog een festival organiseren”, klinkt het.

News

Vlijtige leerling (7) belt brandweer: ouders moeten opdraaien voor kosten

Alert

Scouts feesten om nieuwe lokalen te financieren

In de Winningstraat in Baardegem is het vanavond en morgen feest: de scouts houden er onder meer een Bouwtrip, escape rooms, een Bob De Bouwer-spel en een grote fuif, allemaal om hun nieuwe lokalen te financieren.

News

VIDEO. Organisaties willen festiviteiten in Aalst vlotter laten verlopen

In Aalst vragen 11 verenigingen meer ondersteuning van het stadsbestuur bij het organiseren van festiviteiten. Ze doen dat nadat Marktrock dit jaar last minute werd afgezegd.

News
Download