Altijd tof als jij er bent!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Minister Crevits legt eerste steen van nieuwe afdeling houtbewerking VTI

Minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) heeft in het Aalsterse Vrij Technisch Instituut (VTI) de eerste steen gelegd van een gloednieuwe afdeling houtbewerking, het sluitstuk van een bouwproject van 8,3 miljoen euro. De zeventienjarige student bouw Alfred Ampofo hielp haar een handje.

Nieuws

“Iedereen hier snakt naar kampioenstitel”

Assenaar Frederik De Winne zette twee Erembodegemse strafschoppen om en loodste zo de leider naar een afgetekende derbyzege tegen Gijzegem. “Samen met topschutter Steve De Backer werd ik aangeduid voor de strafschoppen. Wanneer ik me goed in mijn vel voel, schaar ik me achter de bal. Ook wanneer de titel op het spel zou staan, neem ik mijn verantwoordelijkheid. Ik krijg het vertrouwen van de coach. Zo neem ik ook de meeste vrijschoppen voor mijn rekening. Het loopt prima voor de ploeg en mezelf. Erembodegem is al het hele seizoen ongeslagen. Iedereen snakt naar de titel, maar toch zijn de mosselen nog lang niet aan wal.”

Nieuws

“Steven Bellemans onze nieuwe coach”

Met interim-coach Yves Roggeman zorgde Baardegem voor een stuntzege op Sparta Moerbeke. Sportief manager Dirk Auwelaert haalde opgelucht adem. “We verkeerden nog niet in degradatiegevaar, maar dienden toch al achterom te kijken. Met Steven Bellemans kozen we de nieuwe coach ook in functie van onze jeugdwerking. Op de U13 na beschikken we over een volledige jeugdpiramide. Doorstroming van de jeugd is dan ook belangrijk. Na de zege op Moerbeke moeten we nu bevestigen tegen Haaltert. Mits een zege kunnen we de aansluiting verzekeren met de linkse kolom, wat het opzet vormt. Steven Bellemans startte het seizoen bij Nederhasselt en kent bijgevolg de reeks.”

Nieuws

“Met onze opslag voor druk zorgen”

In de heenwedstrijd van de 1/8ste finales van de CEV Cup speelt Aalst vanavond bij het Oostenrijkse Aich/Dob. Spelers en technische staf verzamelden gisteren om 8 uur in Zaventem. Via een tussenstop in Wenen ging de vliegreis verder naar Klagenfurt. Van daaruit volgde een korte bustrip naar het kleine Bleiburg. Het dorp nabij de grens met Slovenië herbergt de Oostenrijkse lijstaanvoerder.

Nieuws

VIDEO. Minister Crevits legt eerste steen van nieuwbouw houtbewerking VTI Aalst

In Aalst heeft Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits de eerste steen gelegd van de nieuwbouw van de afdeling houtbewerking van het VTI. Bij haar bezoek bracht ze ook een bezoek aan de OKAN leerlingen van de school. In de OKAN-klassen kunnen nieuwkomers onze taal leren vooraleer ze de inschuiven bij de andere lessen.

Nieuws

VIDEO. Denderfans willen wedstrijd tegen Eendracht Aalst boycotten

VAK H2, de sfeergroep van FC Dender, vraagt aan haar eigen fans om de wedstrijd tegen aartsrivaal Eendracht Aalst te boycotten. De sfeergroep is boos omdat ze hun eigen sfeertribune moeten afstaan aan Aalstsupporters, omwille van veiligheidsredenen.

Nieuws

Vormelingen uit Gijzegem zingen voor goede doel

De vormelingen uit Gijzegem haalden vorige week een mooie 600 euro op met 'ster-zingen'. Het bedrag schenken ze aan het sociaal project van Shelter Aalst vzw.

Nieuws

Wie eerst op de stoel zit, kan op de valreep nog felbegeerd ticket voor prinsverkiezing vangen

Ben je bij de ongelukkigen die absoluut een ticket voor de prinsverkiezing wouden, maar er geen konden bemachtigen? Dan geeft carnavalsgroep Gebosjt je een herkansing. Wie vrijdag eerst verkleed op hun stoel zit, krijgt twee gegeerde kaartjes.

Nieuws

Wie eerst op de stoel zit, kan op de valreep nog ticket voor prinsverkiezing vangen

Ben je bij de ongelukkigen die absoluut een ticket voor de prinsverkiezing wouden, maar er geen konden bemachtigen? Dan geeft carnavalsgroep Gebosjt je een herkansing. Wie vrijdag eerst verkleed op hun stoel zit, krijgt twee gegeerde kaartjes.

Nieuws

“Speeltuin is onveilig”

Buurtbewoners klagen over de erbarmelijke staat van speeltuin Bruulken in Hofstade. “Voor een personeelsfeest hebben ze wel 120.000 euro over, maar gevaarlijk versleten speeltuigen kunnen ze niet vervangen.”

Vrije tijd en hobby
Nieuws
Download