Leuk dat je er bent!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Automobilist lichtgewond nadat hij gracht inrijdt

Cagla F. (24) uit Genk belandde dinsdag om 6.30 uur in de gracht naast de Noordlaan in Wiemesmeer nadat hij de controle over zijn stuur had verloren en van de baan ging. De twintiger was lichtgewond. (ppn)

Nieuws

Klein brandje in Zutendaal

Woensdag rond 21.30 uur is er brand opgemerkt in een huis op de Asserweg. De bewoners zagen rook onder de zonnepanelen uitkomen en verwittigden de hulpdiensten. Ter plaatse bleek het te gaan om een oververhitte compressor. De brandweermannen hadden het brandje snel geblust. De schade bleef beperkt. (mm)

Politie en veiligheid

24 maanden cel voor diefstal van dure mountainbikes

Een 22-jarige Maastrichtenaar moet voor 24 maanden de cel in voor de diefstal van twee mountainbikes uit de garage van een woning in Zutendaal. Een tweede verdachte werd vrijgesproken op grond van twijfel.

Nieuws

Radio uit huis gestolen

Bij een inbraak die maandagochtend werd vastgesteld konden de daders een radio stelen. Het feit deed zich in een huis in de Bessenstraat in Zutendaal voor. (ppn)

Politie en veiligheid

In deze Limburgse gemeente levert het leger van Trump 200 nieuwe jobs op

Het Amerikaanse leger is gestart met de uitbouw van een Amerikaanse legerstock in Zutendaal. Op 1 mei 2018 zullen vijftien loodsen in kazerne Wevelsmoer volledig operationeel zijn. Het Amerikaanse depot zal goed zijn voor 200 tot maximaal 250 burgerjobs.

Nieuws

VIDEO. Hier komen er 170 nieuwe jobs, met dank aan het Trumps leger

Vanaf 1 mei volgend jaar zullen veertig Amerikaanse militairen tien jaar lang in kwartier Wevelsmoer in Zutendaal werken. Ze zullen er voertuigen en materiaal stockeren. Voor het beheer en het onderhoud van dat materiaal heeft het Amerikaanse leger ook Belgische werkkrachten nodig. Meer dan 170 in totaal.

Nieuws

Ann Schrijvers legt eed af als burgemeester van Zutendaal

Ann Schrijvers heeft woensdagnamiddag bij gouverneur Herman Reynders de eed afgelegd als nieuwe burgemeester van Zutendaal. Zij volgt partijgenoot Jef Bobbaers op die in het kader van eerder gemaakte afspraken schepen wordt in Zutendaal.

Nieuws
Download