Hou je buurt veilig
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Merel Niessen uit de schaduw van zus Zoë

Op de dressuurwedstrijd van de Kempische Regionale in Zutendaal had Merel Niessen haar eerste seizoenszege beet.

Nieuws

VIDEO. Zoektocht naar vermiste man levert niets op

In Zutendaal gaat de zoektocht naar een vermiste man van 54 onverminderd door. De cel vermiste personen rekent daarbij op de hulp van alle buurtbewoners of andere mensen die informatie hebben, aangezien er op dit moment nauwelijks aanwijzingen zijn.

Nieuws

Wie heeft 54-jarige Jean-Marie gezien?

De politie en het parket van Limburg, afdeling Tongeren, zijn op zoek naar de 54-jarige Jean-Marie Claesen. De man werd op maandag 21 augustus 2017 voor het laatst gezien in de Hoogstraat in Zutendaal.

Politie en veiligheid

Wielertoeristen redden man (86) uit kanaal

Het heeft niet veel gescheeld of een 86-jarige man uit Genk was zondagmiddag verdronken in het Albertkanaal in Zutendaal. Vermoedelijk was de man uitgegleden met zijn wandelstok en zo in het water terechtgekomen. Gelukkig hoorde een toevallig passerende groep wielertoeristen van Cycling for Helchteren plots zijn hulpkreten uit het kanaal.

Nieuws

Juwelen gestolen

Inbrekers sloegen toe in de Zoutleeuwseweg in Sint-Truiden waar ze een huis binnendrongen en met juwelen en geld aan de haal gingen. (ppn)

Politie en veiligheid

VIDEO. Beschermde kerk in Zutendaal opent opnieuw de deuren

Dit weekend gaat de Onze-Lieve-Vrouwkerk in het centrum van Zutendaal opnieuw open voor het grote publiek. De kerk was meer dan anderhalf jaar gesloten door renovatiewerken. De Onze-Lieve-Vrouwkerk is beschermd erfgoed waar jaarlijks heel wat bedevaarders naar toe komen.

Nieuws

Hugo Debusschere boekt monsterscore

Op de dressuurwedstrijd van de Kempische Regionale in Zutendaal heeft eventingruiter Hugo Debusschere de initiatieproef 2 op zijn naam geschreven.

Nieuws

Baggeraar mag nog tien jaar zeilvijver vullen met grond

Baggerbedrijf Hermaco mag de voormalige zandgroeve in Zutendaal nog eens tien jaar aanvullen met niet-vervuilde grond. De deputatie heeft de verlenging van de milieuvergunning goedgekeurd. De groeve wordt al gebruikt als zeil- en surfplas. Er mag nog een miljoen kubieke meter grond in gestort worden. Nadien zouden er vakantiehuisjes aan de oevers komen.

Nieuws

Inbrekers slaan opnieuw toe op industrieterrein

Er lijkt geen einde te komen aan de inbraken op industrieterreinen in Limburg. Dinsdagnacht was het prijs in Zutendaal. Op de industriezone van het Zuidbroek en de Langendijkstraat sloegen dieven bij liefst zes bedrijven toe. De buit bedraagt enkele duizenden euro’s en elektronica. Op beveiligingscamera’s zijn drie gemaskerde mannen opgemerkt.

Politie en veiligheid

Raf Houben pakt de eerste punten

Raf Houben heeft op de jumping van de Kempische Regionale in Zutendaal de tweede kampioenschapsmanche bij Seniors B (100) op zijn naam geschreven. Zestien combinaties bleven foutloos, maar Houben klokte met Anaïs Z ruim drie seconden sneller af dan Robin Zeelmaekers (Hermelijn) en Sander Geenen (Tokiotel De La Pomme). Hij pakte zo zijn eerste punten.

Nieuws
Download