Hoplr is volledig gratis en vrij van reclame
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Zonhovense vaste gevangenisklant krijgt 52 maanden cel in beroep

Het Antwerpse Hof van Beroep heeft de gevangenisstraf van een Zonhovenaar zopas opgetrokken van 37 naar 52 maanden cel voor een tiental inbraken en inbraakpogingen. De man is eerder al veroordeeld voor gewapende overvallen in het Hasseltse en de diefstal van een kluis uit brasserie The 5th Avenue aan de Kinepolis in Hasselt.

Politie en veiligheid
Nieuws

Man (30) omgekomen bij verkeersongeval in Zonhoven

Bij een verkeersongeval op de N74 in Zonhoven richting Houthalen-Helchteren is woensdagochtend een 30-jarige man uit Houthalen-Helchteren om het leven gekomen. Dat meldt de lokale politie van de zone Limburg Regio Hoofdstad.

Politie en veiligheid
Nieuws

Dubbel drama in één dag: twee doden bij twee verschillende ongevallen op zelfde weg

Bij twee zware ongevallen op dezelfde weg in het Limburgse Zonhoven zijn woensdag twee mensen om het leven gekomen.

Wegen en verkeer
Nieuws

Bestuurder (30) komt om na klap tegen vrachtwagen op Grote Baan

Op de Grote Baan in Zonhoven is in de nacht van dinsdag op woensdag een dertiger uit Houthalen-Helchteren om het leven gekomen nadat hij met auto was ingereden op een stilstaande vrachtwagen. Alle hulp voor het slachtoffer kwam te laat.

Nieuws

Treinverkeer urenlang onderbroken na aanrijding met auto in Zonhoven

Het treinverkeer tussen Mol en Hasselt is woensdagochtend urenlang onderbroken geweest na een aanrijding met een wagen op een overweg in Zonhoven. Niemand raakte gewond. Pas tegen 10 uur waren de problemen van de baan.

Nieuws

Geen treinen tussen Hasselt en Heusden na ongeval op overweg in Zonhoven

Het treinverkeer op de lijn tussen Hasselt en Mol is dinsdag sinds 06.20 uur onderbroken door een aanrijding van een voertuig door een trein aan een overweg. Dat meldt Frédéric Petit van spoorwegnetbeheerder Infrabel. Er is een vervangende busdienst ingezet tussen Hasselt en Heusden.

Wegen en verkeer
Nieuws

Twee gewonden bij botsing in Zonhoven

Twee auto’s zijn dinsdag rond 13.15 uur in de Kriekelstraat gebotst. Anita S. (48) uit As en Angela D. (50) uit Genk raakten lichtgewond. (mm)

Nieuws

Kilometerslange achtervolging kan Zonhovenaar (26) 10 maanden cel kosten

Een 26-jarige Zonhovenaar heeft zich dinsdag in de Hasseltse correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor verkeersagressie. Hij achtervolgde een vrouw kilometerslang, schold haar uit en gaf haar een slag in het gezicht.

Nieuws

“Nog vier punten nodig”

Zonhoven VV was een maatje te klein tegen de uitgekookte bezoekers die vlak voor de pauze de wedstrijd beslisten. Met drie thuiswedstrijden voor de boeg lijkt de titel voor het grijpen voor Helson.

Nieuws

Inbraak in caravan

Onbekenden konden zich in de Zwanenstraat toegang tot een caravan verschaffen, maar namen op het eerste gezicht niets mee. De melding kwam maandag om 11.30 uur binnen. (ppn)

Politie en veiligheid
Nieuws
Download