Keep the conversation constructive
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Bestuurder taxi-bedrijf schendt voor vierde keer handelsverbod: “Hij wil graag zelfstandige zijn, maar mislukt elke keer”

Een 38-jarige Houthalenaar heeft zich maandag voor de vierde keer in de Hasseltse rechtbank moeten verantwoorden voor het schenden van een beroepsverbod. “Hij wil graag zelfstandige zijn, maar mislukt elke keer”, aldus zijn advocaat Bert Partoens.

News

Jean-Paul Briers (VB): "Verkiezingsborden vernielen hoort niet."

De voorbije dagen zijn er aantal verkiezingsborden vernield. Bijna alle partijen kregen daar al mee te maken, ook het Vlaams Belang. "Niet alleen borden van onze partij werden vernield," zegt lijsttrekker Jean-Paul Briers. Van zijn partij werden borden aan de Elstrekenweg beschadigd en omver geduwd. "Dit vandalisme hoort niet en geen enkele partij mag daar het slachtoffer van zijn of worden." (WiVa)

News

Steven Reynders stapt over van CD&V naar Groen op kartellijst

Het Zonhovens OCMW-raadslid Steven Reynders maakt de overstap van CD&V naar Groen en staat als kandidaat voor Groen op de kartellijst CD&V-Groen.

Leisure and hobby

Inbrekers doorzoeken huis in Zonhoven

Via een raam zijn dieven zaterdag in een huis op De Drij Dreven binnengedrongen. De hele woning werd doorzocht. Er lijkt niets te zijn verdwenen. (mm)

Alert

Kop-staartbotsing in Zonhoven

Een auto en een motorfiets zijn donderdag rond 20.45 uur in de Wijvestraat bij een kop-staartbotsing betrokken geraakt. Thierry G. (23) uit Zonhoven liep verwondingen op. (mm)

Traffic

160 snelheidsovertreders lopen tegen lamp in Zonhoven

Bij snelheidscontroles op vier locaties in Zonhoven zijn woensdag 160 voertuigen geflitst. In totaal passeerden 2.635 voertuigen de camera. (mm)

Traffic

Ongeval met lichtgewonde in Zonhoven

Woensdag rond 22.30 uur zijn op de Heuveneindeweg een auto en een bromfietser bij een ongeval betrokken geraakt. Een persoon raakte lichtgewond. (mm)

Traffic

Ook bord N-VA mikpunt

Vorig weekend waren niet alleen enkele borden van de partij Zonshoven aan de Oppelsenweg het doelwit van vernielzucht. Ook N-VA kreeg te maken met vernielingen. Volgens voorzitter Yannick Aerts werden de affiches afgerukt van een bord dat in de Dellestraat staat.

News

“Overal vuile troep en gaten in omheining”

Vanessa Hilven, verantwoordelijke van buitenschoolse opvang ’t Alvermanneke is niet te spreken over het openbare speelterrein naast de kinderopvang. “Als we geen oplossing vinden om het terrein veiliger te maken, houden we de kinderen maar beter binnen”, vindt ze.

News

Bewoners geëvacueerd na brand in rusthuis De Parel

De zoveelste brand veroorzaakt door een onkruidbrander had gisteren in Zonhoven veel erger kunnen aflopen. Alle 29 bewoners van rusthuis De Parel moesten geëvacueerd worden toen een bijbouw in vlammen opging.

News
Download