Je kan aanstootgevende berichten ook rapporteren
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Juwelen weg bij inbraak in Zonhoven

Bij een inbraak in de Hortstraat zijn zondag juwelen buitgemaakt. De feiten werden rond 19 uur ontdekt. De dieven hadden een raam geforceerd om binnen te geraken. (mm)

Politie en veiligheid
Nieuws

Inbrekers maken geld buit in Zonhoven

Via een raam zijn dieven zaterdag in een huis op de Roosterkensweg binnengeraakt. Ze maakten geld buit. (mm)

Politie en veiligheid
Nieuws

Inbraakpoging op Halveweg

Vrijdagvoormiddag is bij de politie een inbraakpoging op de Halveweg gemeld. Onbekenden hadden de deur van een gebouw proberen open te breken. Dat lukte niet. (mm)

Politie en veiligheid
Nieuws

VIDEO. Zonhovenaar stak 46-jarige vader van zijn ex-liefje dood

De 24-jarige Luciano W. uit Zonhoven riskeert 20 jaar cel voor de dood op de vader van zijn ex-vriendin. De Zonhovenaar stak in juni 2015 de 46-jarige Genkenaar neer met enkele messteken. Het slachtoffer wilde de jongeman duidelijk maken dat hij zijn 22-jarige dochter gerust moest laten. De ruzie ontaardde in een dodelijke steekpartij.

Nieuws

Vlaamse bouwgroep ontwerpt verplaatsbare miniwoningen: “65.000 euro per stuk”

De bouwgroep rond de Zonhovense houtskeletbouwer Martin Vandereyt gaat de komende jaren een paar miljoen investeren in een nieuw hoofdkantoor, twee nieuwe productiehallen en nieuwe machines. Daarmee zal ook het aanzicht van het bedrijf aan de Senator Alfons Jeurissenlaan duchtig veranderen. De Limburgse pionier in houtskelet innoveert ondertussen ook met ‘verplaatsbare’ miniwoningen.

Nieuws

Geen buit bij inbraak in Zonhoven

Bij een inbraak in de Hazendansweg is op het eerste gezicht niets verdwenen. De feiten werden maandagvoormiddag bij de politie gemeld. De indringers hadden de achterdeur van het huis geforceerd. (mm)

Politie en veiligheid
Nieuws

Familie en vrienden nemen afscheid van slachtoffer wurgspel: “Hopelijk geen sociale media in de hemel”

Termolen heeft zaterdag afscheid genomen van Ruben Buntinx, de jongeman die een weekend eerder door een wurgspel het leven verloor. Tijdens de plechtigheid werd meermaals verwezen naar de rol van sociale media. “Ik vermoed, en hoop, dat er in de hemel geen sociale media zijn”, stelde vader Luc. “Maar als ze er zijn, zoontje, dan zou ik willen sturen: ik hou van je.”

Nieuws

Snoep en kledingstuk weg bij inbraak in Zonhoven

Bij een inbraak in de Senator A. Jeurissenlaan zijn in de nacht van donderdag op vrijdag snoep en een kledingstuk gestolen. De inbraak werd rond 8 uur ontdekt. De dieven hadden een raam geforceerd om dan verschillende vertrekken in het gebouw te doorzoeken. (mm)

Politie en veiligheid
Nieuws

Werkmateriaal en geld weg bij inbraak

Nadat ze een deur hadden geforceerd, zijn dieven in een pand op de Industrieweg binnengedrongen. Ze maakten er werkmateriaal en geld buit. De feiten werden vrijdagvoormiddag bij de politie gemeld. (mm)

Politie en veiligheid
Nieuws

Ouders doen emotionele oproep nadat ze zoon (18) dood aantreffen in badkamer: “Besef dat wurgspelletjes levensgevaarlijk zijn”

Het Limburgse parket voert een onderzoek naar het overlijden van Ruben, een 18-jarige jongen uit Zonhoven. Zijn mama vond hem zaterdag levenloos in de douche, opgehangen aan een lint. Volgens zijn ouders werd Ruben het slachtoffer van een wurgspelletje dat mogelijk via de sociale media werd verspreid. “Ik hoop dat de dood van mijn zoon niet voor niets is geweest, en dat jongeren beseffen dat zulke spelletjes levensgevaarlijk zijn”, zegt vader Luc.

Nieuws
Download