Waar ligt de parking van Antwerpen?
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Inbraak vastgesteld

Onbekenden pleegden een inbraak op Vogeleinde. Dat werd woensdag om 14.30 uur bij de politie gemeld. De daders doorzochten het huis. De buit is nog niet bekend. (ppn)

Politie en veiligheid

Fietser gewond bij ongeval in Wellen

Een auto en een fietser zijn maandag rond 16.15 uur bij een ongeval in de Dorpsstraat betrokken geraakt. Brecht G. (26) uit Wellen liep verwondingen op. (mm)

Wegen en verkeer

VIDEO. Burgemeester stuurt politie naar boeren die illegaal water pompen

Burgemeester Els Robeyns van Wellen verbiedt de boeren om water uit de Herk te pompen. Ze heeft de politie opdracht gegeven om in te grijpen. De burgemeester grijpt in na klachten van de buurtbewoners. Dag en nacht is het een aan en af rijden van tractoren. De boeren doen dat uit noodzaak, want door de aanhoudende droogte hebben ze water nodig om hun bomen en gewassen te redden.

Politie en veiligheid

Actieplan moet hoogstamboomgaarden in Limburg beschermen

Dertien Haspengouwse gemeentes, de provincie Limburg en Vlaams minister-president Geert Bourgeois hebben in Bilzen een intentieverklaring ondertekend om de hoogstambomen in Haspengouw te beschermen.

Nieuws

Tot drie jaar cel voor cannabisplantages in Limburg en Luik

De correctionele rechtbank van Tongeren heeft gevangenisstraffen van vijftien maanden tot drie jaar en boetes tot 12.000 euro uitgesproken voor zeven mannen die verschillende professionele cannabisplantages hebben opgezet in Wellen, Genk en Flemalle. Een gedeelte van de winst uit de oogsten of het ter beschikking stellen van hun woning voor de plantages, in totaal goed voor 35.000 euro, werd verbeurd verklaard. De rechtbank ging in op de vraag van het parket om vier mannen die niet kwamen opdagen bij de behandeling van de zaak, onmiddellijk aan te houden.

Politie en veiligheid

Gewonde bij botsing in Wellen

Gentiel B. (62) uit Wellen is woensdagavond gewond geraakt bij een ongeval in de Appeystraat. Hij botste er rond 22.45 uur met zijn auto tegen een geparkeerde auto. De man werd ter plaatse verzorgd. (mm)

Wegen en verkeer

Kidzdag onder een stralend zonnetje

Op zaterdag 6 mei organiseerde de gemeentelijk jeugddienst en -raad de jaarlijkse kidzdag. Dit jaar stond een uitstap naar het Demerstrand in Diepenbeek op het programma. De zon was alleszins van de partij.

Nieuws
Download