Wanneer is het eten klaar?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Brand vernielt fruitloods in Wellen

Maandagmorgen omstreeks 1 uur heeft een brand grote schade aangericht in een loods aan de Russeltweg in Wellen. De loods was ingericht met ULO-koelcellen voor opslag van fruit. In de loods stonden houten fruitkisten opgestapeld. Het brandweerkorps van de Hulpverleningszone Zuidwest Limburg kon de woning van de brand vrijwaren. De vuurhaard begon bij de houten fruitkisten maar de oorzaak was niet duidelijk.

Melding

Batterijen uit tijdelijk verkeerslicht gestolen

Bij de politie is zaterdag een diefstal in de Dorpsstraat gemeld. Onbekenden hadden de batterijen uit een tijdelijk verkeerslicht gestolen. (mm)

Melding

Wielertoerist (73) in levensgevaar na zwaar verkeersongeval

Een 73-jarige man uit het Limburgse Wellen is woensdag levensgevaarlijk gewond geraakt bij een verkeersongeval in Zoutleeuw. Dat meldt het Leuvense parket.

Nieuws

Verdachte van drugshandel

De lokale recherche van Politiezone kanton Borgloon heeft gisteren een 30-jarige inwoner uit Wellen gearresteerd.De speurders voerden een onderzoek naar een mogelijke cannabisplantage en drughandel lastens deze man. Naar aanleiding van een melding kwam het onderzoek in een stroomversnelling.Er werd gisteren een positieve huiszoeking uitgevoerd in de woning van de verdachte. De verdachte werd verhoord en mocht na verhoor beschikken van de Tongerse onderzoeksrechter.Het verder onderzoek wordt gevoerd door de lokale recherche van de PZ Kanton Borgloon.

Melding

Fietser levensgevaarlijk gewond na aanrijding in Wellen

Een 25-jarige vrouw uit Wellen is donderdag levensgevaarlijk gewond geraakt na een aanrijding met een personenwagen.

Nieuws

Albanese dievenbende kreeg tot 42 maanden cel voor verschillende inbraken

De rechter veroordeelde elf Albanezen die over heel België inbraken pleegden tot celstraffen tussen 30 en 42 maanden. Zo braken ze binnen in huizen in Wellen en Borgloon maar ook in het Vlaams-Brabantse Bierbeek hingen ze rond, alsook in Luik. Zeven mannen kregen hun straf met uitstel.

Nieuws

Bewoner schrikt inbrekers op

Onbekenden pleegden braak op de achterdeur van een huis in de Beursstraat in Wellen. Dat gebeurde dinsdag om 15.45 uur, maar wat de daders niet wisten was dat de bewoner thuis was. Ze schrokken op en sloegen zonder buit op de vlucht. (ppn)

Melding

Wellen pakt tweede periodetitel

Dankzij de krappe 1-0-zege van Bilzen-Waltwilder volstond voor Wellen een 1-1-gelijkspel op verplaatsing bij Hoeilaart om de periodetitel in de wacht te slepen. Jeugdproduct Lemmens (19) schonk zijn ploeg het cruciale punt. “Prioriteit blijft een plaats in de top drie, maar als het even kan, waarom de titel ook niet?”, aldus Wellen-coach Dennis Hamers.

Nieuws
Download