Start het gesprek
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Wellen pakt tweede periodetitel

Dankzij de krappe 1-0-zege van Bilzen-Waltwilder volstond voor Wellen een 1-1-gelijkspel op verplaatsing bij Hoeilaart om de periodetitel in de wacht te slepen. Jeugdproduct Lemmens (19) schonk zijn ploeg het cruciale punt. “Prioriteit blijft een plaats in de top drie, maar als het even kan, waarom de titel ook niet?”, aldus Wellen-coach Dennis Hamers.

Nieuws

Juwelen gestolen

Bij een inbraak via een zijraam van een huis in de Broekstraat in Wellen verdwenen juwelen. De vaststellingen gebeurden zaterdag om 15.3 uur. (ppn)

Politie en veiligheid
Nieuws

VIDEO. Bijzonder experiment zet Borgloon onder water

Een bijzonder experiment in Borgloon. Daar hebben de provincie en de stad bij wijze van test een nieuw aangelegd waterbekken laten vollopen.

Nieuws

“Het jaar positief afsluiten”

Op de laatste speeldag voor de winterstop en de eerste van de heenronde staan Wellen en Termien met getrokken zwaarden tegenover elkaar voor een onvervalste derby. "Met het 5-0 verlies tegen Diegem moeten we geen rekening houden", blikt KVK-aanvoerder Glenn Lowet vooruit, "Want een derby op verplaatsing bij Termien is en blijft altijd moeilijk." In september werden de punten nog netjes verdeeld. "We moeten vanaf het eerste fluitsignaal scherp voor de dag komen en dat de volle negentig minuten volhouden. Als we dan ook nog de taken die de trainer ons geeft goed uitvoeren, maken we zeker kans om het jaar op een positieve noot af te sluiten", aldus Lowet.

Nieuws

Opschorting na schermutseling met 90-jarige in rusthuis

Een 69-jarige Wellenaar heeft dinsdag van de Hasseltse strafrechter opschorting van straf gekregen na een schermutseling in het Truiense rusthuis Triamant op 14 december 2015.

Nieuws

Rokende kachel

De brandweer is zondagmorgen rond 2 uur opgeroepen voor een rokende kachel in de Appeystraat in Wellen. De verzamelbak van de pelletkachel was aan het smeulen. Dat zorgde voor enorm veel rook in het huis.

Nieuws

Wellenaar gewond bij ongeval in Wimmertingen

Frans V. (67) uit Wellen is woensdagavond zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Luikersteenweg in Hasselt. Hij verloor rond 18.30 uur de controle over het stuur van zijn auto in Wimmertingen. Het voertuig belandde op het dak.

Wegen en verkeer
Nieuws

“Scheids floot derby kapot”

Bilzen-Waltwilder profiteerde zaterdagavond bij Wellen optimaal van de twee rode kaarten die de thuisploeg incasseerde. Daarmee doet het meteen haasje-over in de stand. “Spijtig dat het op deze manier moest”, reageerde KVK-aanvoerder Lowet.

Nieuws

Verkeersbord in Wellen zorgt al enkele dagen voor verwarring

Waar je gaat langs Limburgse wegen, kom je omleidingsborden tegen. Ook in Wellen waar momenteel belangrijke wegenwerken bezig zijn op de N777, de verbinding tussen Borgloon en Genk.

Nieuws
Download